Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük.bir pm'e cevap vermek için 50 msj göndermemiz gerekiyormuş ve benim 46 mesajım var.onu doldurmak için yazıyorum sana sonra görüşürüz.bye

bugün öyle güzel ve duygusal bir gündü ki anlatamam günlük

bal çanağım canımın yarısı gözümün nuru bu sabah kpının önündeydi arabayla gelme dedim taa oralardan ama gelmiş kapının önüne kadar bide beni kandırdı otobüsle gelicem diye ama siteden çıkmamla onu görmem bir oldu :)))

o kadar heyecanlandım ve sevindim ki anlatamam yaaa...geçen yeni mp3 alcaktım doğru düzgün bulamadım gelirken bana mp3 alıp da getirmiş hem de bi güzel görsen..o kadar ince ve düşünceli ki ..sonra dolaştık gezdik tatlı yedikk..hamburger snra kolye aldım kendime bileklik ve de taç aldımm çok güzel :))

çok güzelsin hayatım diyip durdu ben gene şımardıkça şımardım elimizi bi saniye olsun bırakmadık ne kadar mükemmel bir duygu bu 4 seneyi aşkın bi zamandır yaşadığımız enfes anlardan..hepsi çok ayrı hepsi çok güzeldi her geçirdiğimiz gün Allahıma binlerce kez şükürler olsunnn...

ona da kazak aldık tam kışlık değil ama mevsimlik gibi mor renkli bide çanta aldık uzun saç da bi başka yakışmışş haniii :))

sözün özü çok mutlu oldum ve olduk

beni eve bıraktı sonra arkadaşının yanına gitti onu da almış yola çıkmışlar..arkadaşı da onla gelmiş de beraberr :))) işte böyle

Sevgili Gunluk,
Bugun kendimi hic iyi hissetmedim ama yine de gun boyu kosturdum durdum..simdi ise yorgunlukten bayilmak uzereyim ama komsum eksik olmasin, super ama cok gurultulu bir araba almis , daha sokaga girmeden hepimiz ziplar olduk, uyumak mumkun degil.simdi yine cikti,.hayirlisiyle gezmeden vakitlice donerse bize de uyku kismet olacak.:1closedeyes:..off ki ne off...

Son düzenleme:
Canım Günlüğüm
Çok yorgunum afedersin kıçımdaki kemikler bile ağrıyor
Valla anlatacak şey çok da anlatasım gelmedi daha fazlasempatiksalakcinni

Sevgili günlük
Sana ilk kez yazıyorum.Çoğu kez yazacak oldum ama hep birşeyler bahane oldu ve yazamadım.
Şuan yazıyorum.
İlk söylemek istediğim şey kendimi çok yanlız,mutsuz,umutsuz,çaresiz hissediyorum.
İçim daralıyor,sıkılıyor.
Arkadaşlar arası sorunlar yaşıyorum ondan olsa gerek.Bide okul hayatı çok sarstı beni.Çok ağır geldi dersler.Allahım nasıl bitecek bu sene.
Bir an önce yaz gelsin
kaydirigubbakcemile3

nbr günlük?sınav sonuçları hala açıklanmadı bekliorum korkuyla.offf ya bu sene mezun olamazsam babam çok fena rezil edicek beni .zaten konuşup duruyor okul bitmezse bilmemne falan.sıkıntılıyımmmmmmm.

ve yine depresif bir ben
garip bir duygu var içimde
sevinçlerim olmuyo değil ama anlık genelde
herşey çok iyi daha nası iyi olabilir ki?. şaşıyorum üzüntülü bu hallerime
erken kalkmak da çok yoruyor beni sanırım bundan tüm huzursuzluklarım
aşık oluyorum demiştim ya bi ara vazgeçtim günlük yahu :/
yakından acayip itici bir tipmiş hic tipim değil.
o hala bakıyo hala bakıyo acayip sinir oluyorum böyle tiplere günlük
Allah'ım bana kasten mi yolluyosun bunları hepsi de beni buluyo
sanırım bu olay da gecen yıl boyunca bakıp bakıp son hafta konuşmaya cesaret eden çocuk gibi olucak
hiiiç tarzım değil böyle şeyler..
gerçi sene icinde bir kaç girişimde bulunmuştu ama..
ayrıca bugün 3 saat uyumuşum nası erken uyucam bilmiyorum belki bitki çayı vs. içer rahatlayıp yatarım di mi
onun dışında yarın sevdigim dersler ve güzel bi gün beni bekliyor inş.
görüşürüz günlük çaow

Son düzenleme:
Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz

Nefesinde yüzeceğim
Yüzümün kıyısına vurdukça
Sevdim yine seveceğim
Aşkın koynunda uyudukça
Aşkın koynunda uyandıkça

Ben kovaladıkça kaçsan da
Aşkımı hafife alsan da
Varlığın binbir ömre bedel
Yaaa!

Beni bazen anlamasan da
Canımı dağlayıp acıtsan da
Seni affetmek bile güzel
Yaaarrrrrrr

Allahımmm nede güzel haberler aldım yarabbimmmmmmmmmmmmm akşam 5 gibi bir telefon aldımkiiiiiiiii sorma gitsin be günnüşüm :) bu hafta sonu birileriyle kahvaltıya gidiyoruzzz bakalım ne olucak ve bakalım sağlıklı bir karar verebilcekmiyizz, ilk kez mantıklı şekilde konuştu uzun bir aradan sonra ve ben düşündüm düşündüm buluşursam ne kaybederimki hiç bişiy aklımda kalıcağına keşke diyeceğime ( tanıyorum ben kendimi ('',) ) en iyisi bi denemek bakalım neler olucakkk
HAYIRDIRR İNŞALLAAAH HAYIRDIR İNŞALLAAH ('',)

Ancak geçebildim pc başına. Türk kahvemi de yaptım. Ohhh miss... Yalnız dün gece hiç uyuyamadım biliyor musun? Acaba türk kahvesinin etkisi mi diye de düşünmedim değil. Bilemiyorum nedenini. Ama bu gece de uykusuz kalmak istemiyorum. Gerçi uyuyamasam da sabah gayet dinç uyandım. Kendimi öyle şartlamıştım çünkü. Dimdik olacağım diye telkin ettim. Sonracığıma...Sabahki trafiğe lanetler yağdırdım. Geçen yıllarda hep 30 dk olan yol sürem bu hafta 1 saate çıktı. Deli oluyorum yau. Çok ama çok sinir bozucu. Daha ne kadar erken çıkabilirim 8:45teki ders için bilemiyorum. Üstelik bu sabah rahat hazırlanabileyim diye 6da uyanmıştım. Gel gör ki sonuç hüsran. 15 dk geç kaldım ve derse giremedim doğal olarak. :/ Hoca da çok esnek bir insan olmasına karşın, geç gelme durumuna takıntılı. Zaten 2 derstir göze batıyordum, bu sabah içeri dalmamam gerektiğine karar vererek sınıf dışında bekledim mecbur. Çok da önemli bir şey kaçırmadığım için üzgün değilim. Erkenden kalkıp o eziyeti çektiğime yanıyorum sadece. :/ Sonra, İstanbul'a gitme planımızı hayata geçirmek için gidip bilet aldık. Ama geçen hafta da kursağımızda kalan hevesimiz bu kez de orada kalmaya niyetli olduğunu gösterdi bize. Yine büyük bir problem çıktı ve askıya alalım diye düşündük. Sonra o problem halledilir gibi oldu, biletleri iptal ettirmekten vazgeçtik. Yarın öğlene belli olacak gidip gitmeyeceğimiz. :/ Bir öyle, bir böyle... Hiçbir şey belli değil. Heaa ve aşırı yoğun, yorucu, yer yer de bayıcı bir gün oldu. Şu İstanbul olayı da aradan çıksa rahat bir nefes alacağız. O kadar allak bullak ilerliyoruz ki şu 2 haftadır. Hiçbir şey oturmadı daha. Aklım da karıştı ne yazacağımı da unuttum kız.
sempatiksalakcinni

Bizim okulun bize göre müthiş havalı ve cool çocuğu hala görünürde yok. Belki gelmiştir de ben göremedim. Görmek için sabırsızlanıyorum.Yavruu yaaa ne boy var ne de vücut, hayatta fizik olarak bana yakışmaz lakin o suratı yok mu... Çok beğeniyorum. Bir de giyim tarzı... Yok böyle bir şey... Moda dergilerinden fırlamış gibi ama o kadar kendine özgü ki...
Çok yakışıyor ona. Maşallah. Güneş gibi doğuyor ortama. sempatiksalakcinni Yine buldum adamımı... Bir erkekte beni cezbeden en önemli şey farklılığıymış demek ki. boshayallersmile Heaa bir kız gördüm bugün, tam arkadaşa 'ayy ne güzel ten rengi ve saçı var baksana' derken bir küfürlü, bir kaba konuşmaya başladı ki... Anında tiksindim. :umursamaz: Bir kızın erkek gibi davranmasına tahammülüm yok. Hiç yakışmıyor. Ayyy seçmeli olarak aldığım bir derste film izleyecekmişiz. Hem de hem kült, hem sanatsal olan seçkin sinema filmleri. :teytey: Umarım eğlenceli olur. Ve umarım tahmin ettiğim şekilde uygulamaya koyulur.

Cain And Abel'de So Ji Sub inanılmaz yakışıklı günlük yaaa... mafoldumben Doyamıyorum bakmaya. Feci etkiliyor. boshayallersmile boshayallersmile Defalarca izlediğim bazı sahneler de oluyor hatta. Yüzüne bakıyorum öyle durup. boshayallersmile Manyak mıyım neyim... :sinifsinif: Hem daha 3. bölüm bitti. Diğer bölümlerde katbekat aşıyor yakışıklılık olayını. boshayallersmile

Birbirinden alakasız konulara atladım affet. sempatiksalakcinni
Haydin bayyy cicim. aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zaman sonra can sıkıcı bir gün..belkide kendim istedim bilmiyorum.güne nasıl başladığınla alakalı olsa gerek..ama yeni yüzler yeni bir çevre inanı her zaman dik tutamayabiliyor..biraz hayat muhasebesi aslında sanırım..bazı şeyleri yeni yeni idrak etme..zamanla insanlardan soyutlamak istiyorum kendimi aslında..gün gelip değer verdiklerin nedense pek bi ukala pek bi kendini beğenmiş olabiliyor..hep ben haklıyım modunda olabiliyorlar da..gidene neden gittin demek bile kendilerine başka hava katıyor..sonrada ben neden zamnında değer verdim diyor insan,neden zaman harcıyorum kii...neysekii bazı durumlara alışkın bünye:)) insanlar kendilerini istedikleri gibi sanabilirler,ergeç bir gün herkes düşündüğünü yaşıyor zaten değil mi ama günlük:)) etrafı suçlamaya gerek yok aslında ,insan yaşadıklarının mimarıdır..sonra herkes kötü ben iyi olmuyor bu dünyadasositososito

günlük feysteki okey acayip sardı beni bir kaç gündür
fotoyu görenler giriyo her gelene boş demek de ayrı bir zevk
tabii küfür de yiyosun arada :/ adamlar kovulmaktan bıkmış sempatiksalakcinni
abazalar olmasa daha iyi olucak gibi..

günnüşümmmm birtürlü adapte olamıyorum ben yaaa
bugün çok yoruldum çocuklar çok yaramaz seviyeleri de bir hayli düşük napıcam bilmiyorum hiç.
haftaya müfettiş gelckmiş
daha bizim kılavuz kitaplar gelmedi,yıllık planları da yapamıyorum
bir dünya hazırlancak evrak var haftaya nasıl yetiştiricem bilmiyorum hiç.
sosyal kulüpmüş,rehberlikmiş fotokopi çekmekten fenalık geldi bugün,az daha kendimin de fotokopimi çekip okula bırakasım ve eve vınlayasım geldi:roflol:
annem de ben de çok yorgun geldik eve yemek de yoktu üstelik
babam dayanaamadı yemeğe çıkalımdedi süper oldu:roflol:
yemekte evlilik muhabbetini açtım,kendiömi aştım iice ilk defa bu sene böle konulardan bahsediyorum bi anda ilhm gelio çat çat ne var ne yok anlatıyorum.
akşam eve gelince de askerim aradı ona da anlattım durumları çok sevindi canım benim.
çok özlüyorum günnüş onu çoookkkkkk:asigim:
erken kalkmaktan bıktım artık nickimin hakkını vermek istiyorum eskisi gibi.
kkdaki canlarımımla muhabbetlerimizi de çok özlüyorum.
günlerdir pek gellen yok,
tutimm askerine kavuştu.
islandım mülakat hazırlıklarında cabbaritosuyla istanbullara gitti
tanrıçamla aprilim banlandı
nazalpim heralde yemek yapıodur işten gelince
barbiem sürekli değişik kombinler kelyip kıskandırıo beni,tabi pati gacısı da az değil bu konuda bir geldi pir geldi:roflol:
aaşkitom rüyaı anlattığım günden beri uğramadı hmişliği nasıl geçio acep
daha kimler kimlerrrrrrrr
bugünlük bu kadar canışım görüşürüssonraa
bana dua et şu kpssyi hallediim artık 3 sene oldu :sm_confused:

Günlük bugün nası sabah olucak bilmiyorum
Ben yine de Küçük İskender'den bir kaç söz okuyup yatmaya karar verdim..

Son düzenleme:
Yazmayı unuttum. O kadar şey var ki beynimde. Bir yandan da hiçbir şey yok gibi. :bbo:
Düşünmüyorum ve umursamıyorum. Hayat gelsin bildiği gibi modundayım.
Neysee iştee... Saçlarımı kestirdim. Kuaförüm de biraz cadaloz, asık suratlı, kendine karışılmasına çok sinirlenen bir cins. Çok tuhaf biri. Çok yaman. Onunla uğraşmak fazlasıyla zor olmalı. Sanırım bir daha gitmeme kendisine. Anneciğimin saç şeklimle alakalı karar verirken onun dediklerine karşı çıkmasını sindiremedi hiç. Heyy Allah'ım yaaa...
Kahvemi de içtim... Bedenim çok yorgun olmasına rağmen, uykum yok hiç. Kitap okumaktan da tiksiniyorum şu sıralar. Sadece ders kitaplarımı almak istiyorum elime ki yapmak zorundayım bunu zaten. Ama henüz yapamadım. :1no2:
Böyle gitmez günlük... Kendime gelmem lazım. Okumam gereken, üstelik sadece okumakla kalmayıp anlayıp, yorumlamam da gereken çok zor, karışık makaleler beni bekliyor.
İstanbul'a gidersem çok zor o iş. Hafta sonu hayatta olmayacak bir durum. Pazartesi de ders var. Hem de 45 dk arttırılmış olarak işlenecek. Ne yapacağımı bilmiyorum... Tek takıldığım nokta bu.

Günnüş;
Canım çok sıkkın.Reglimede daha var ben neden bu kadar sinirliyim bilemiyorum:sinifsinif:
Yarın umarım güne güzel başlarım.
Yazasım bile gelmiyo günnüş üzgünüm:çok üzgünüm:

GünlükCan Biliyomusun..
Sahip Olduklarımla Çok Mutluyum!.. Hemde Mutluluktan Geberecek Kadar!..
Kem Gözlerden Sakınsın Allah.. Halime Binlerce Şükür..
Uzun Zaman Sonra İlkkez Yarını Düşünmeden Anı Yaşıyorum!..
Gelsin Hayat Bildiği Gibi.. Getireceklerinden Korkmuyorum!..
:1rolleyes:

Stresten delirecem. Butun hayatim ders calismaktan ibaret. Doldum, tasicam, ne zaman patlayacagim bilmiyorum. Ama hala sabrediyorum. Ne sosyal hayatim var, ne gorustugum kisi, ha bu internet bagliligimdan da nefret ediyorum. Bazen konsantre olamiyorum dersime bu yuzden. Cok sinirliyim cok, belki depresyona bile girebilirim bu gidisle. Okulda 2 gun tatil koymuslar bize. Aman ne de tatil! Hatirladikca sinirimden guluyorum. Calismam gereken 10larca sey varken tatili ancak ruyamda gorurum ben. delircem yakinda delircem!

Sonunda bu KK bana kafayı yedirdi günlük:bbo:
Dün gece kızım uyanınca yanına gittim uyutmak için,dalmışım tabi orda.Sabah bir telefon sesine uyandım.ama baygınım tekrar uyumuşum.O ara eşimin sesini duyuyorum.Tamam alırım seni gelince çaldırırım şimdi kapatıyorum, evden çıkıyorum filan diyor.Arkadan da kadın sesi geliyor.Hemen fırladım aldım elinden tlfnu son arayanlara baktım Sibelim kayıtlı:bbo:akannehir
Gözümü açınca rüya olduğunu anladım ama o yataktan nasıl kalktığımı görmeliydin,pikeyede takıldım az kalsın kafamı yarıyordum:gitme:
Gittim hemen kocamı kapıda yakaladım ver bakim tlfnu bana dedim,noldu dedi.Sabah sabah kimi alacaksın bana malum oldu dedimbenneyaptımki
Aldım elinden arayan Vedat yazıyor,aradım baktım sahiden Vedatakannehirİşyerinden depocu çocuk.İş güzergahı üzerinde oturuyor al diye arar genelde :sinifsinif:
Noldu sabah sabah kafayı yedin herhalde dedi kocam bana:sm_confused:
Ay dedim tamam bişe yok,hadi iyi işler diyip kapıyı kapattım..Galiba sıyırdım burdaki aldatma olayları yüzünden.Yok annem ben daha girmicem rüyama bile girdi:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…