Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk,
2010 ne kadar cabuk geciyor boyle?? Bu kadar hareketli ve hizli olmama ragmen, gunleri yakalayamaz oldum....bu surenin en iyi tarafi iliskilerimde tasarruffa gitmem oldu,sanirim dogru yoldayim, sen ne dersin???
:içelim:

Sanırım regl olcam günlük
Çok duygusal hissediyorum kendimi yapayalnızım sanki:a015:,Anneme de kızdım zaten. ben dizi izliyorum saat 9 olmuş almış eline çekiçi ceviz kırcakmış, ya anne hiç mi başkalarını düşünmüyon dedim bu saatte yapılır mı ama yok bildiğini okudu yine gitti balkonda kırdı. Sanki o ses milleti rahatsız etmeyecek. Aslında kendi de anladı yapmaması gerektiğini ama bana inat yapacak ya benim dediğimi yapmayacak ya sırf o yüzden gitti kırdı yine de. Hiç haksız olabileceğini kabul etmiyo zaten işte ben de deli oluyorum o zamanlar.
Okulda herşey yolunda çok şükür. sorunsuz bir şekilde derslere başladık.Sanki öğrencilerim akıllanmışlar günlük aman nazar değmesin Ders çalışmaları gerektiğini biliyolar artık yerimseniben Yada ilk günler diye böyleler sonra salarlar kendilerini. Zamanla görecez bakalım nasıl olacaklar.
Öyle bir geçer zamanki dizisini izledim sessiz sessiz ağladım günlük çok acıdım ordaki kadına ve çocuklara.Hele o küçücük tatlı bi osman varya bayıldım ona, baba gitme deyişi de gözyaşlarımı akıttı işte.
Hadi ben yatayım günlük sen de uyu artık :a015:

Merhaba günlük sna günlük olarak yazmıcam daha çok şuan düşündüklerimi yazmak istiyorum artık günlük tutmuorum biliosun hakana vericem tabi o günlüğü ama o kadarını çünkü haketmio o bunları şuan onla msjlaşıorz ve bn sinirdn ağlıorum ne kadar salağım dimi çocuk resmen sevmio bunu ama bna bunu sölemediği için inatla bn bunu anlamamak konusunda direniyorum...

Ama daha hiç kimseden ayrılmadım ki bn... Biliosun hakan bnm ilk çıktığım ilk aşık olduğum insan ama ne ilginç ki askere gittiğinde bni bırakma nolur bekle diyen çocuk gitti sanki başkası geldi nie bu kadar sıkıntı içinde bunlarıda yaşıorum allahım bari bi konuda mutlu olabiliyim allaha şükür sağlığım yerimde ailemdede sağlıkla alakalı bi sorun yok ama nolur bu konu artık belirsizliktn çıksn dayanamıorum bide bunu düşünüp ağlamak istemiorum en azından hergün ağlıcağıma 3-5 ay ağlarım geçer zamanla...

Acaba hakanın bni sevmediğini düşünerek bencillikmi ediorum!
Ama hayır yaa görmüyomuyum sanki sevgilisi askerde olanları bi onlara bak bide bize 3 iznindede sevgilisinin aklına gelmeyen biriyim bn biraz önce bizim yakınlık derecemiz ne? nie böle oluorz dediğimde cvp alamayan biriyim bn

Acaba komutanı yanında olduğundan cvp veremio olabilir mi ki?
Ama yok yaa o kadar yazamıcak olsa ztn çağrı attığımda meşgule atmaz.

Başka birisimi var acaba!
Ama askerde doğuda dağda kimi bulucak ki ztn hiç çarşıyada çıkmıo...

Yaa nie bölee o zman nie bana böle davranıo naaptım bn ona nie bana bunları yapıo nie bni bu kadar üzüp ağlatıo...

Allahımm nolursun geçsin bu artık bu sorularla kafamı doldurmak istemiyorum nolur bana gerçekleri göster bn çokmu safım? yoksa çokmu bencilim?

Nolur bunu anlıyabiliceğim bişi göster allahım bana bnde bu belirsizliktn kurtulayım kafamdaki soruları cvplıyım artık üzülmiyim yada üzülüceksem üzülüyim en azından bni sevmediğine kendimi kabullendiriyim..

Yoksa bn böle devam ettikce yine çocuk askerde diyip kendimi suçlayıp alttan alıcam ama içimde aynı sorunlar devam edicek
7 aydır devam ettiği gibi!!!

Nese hoşçakal günlük bni rahatlattığın için saol çünkü şuan en güvendiğim en sevdiğim sırdaşım arkadaşım aşkım sevgilim olan insanın artık bu sölediklerimin hiç birinde yanımda olmadığını anlamamdn ötürü kendimi çok yalnız hissediorum burda bnm yanımda olup bni dinlediğin için çok saol...

Her ne kadar cvp veremeyip sadece dinlesende.......

Çok Saol

İnsanların riyakarlıkları, ikiyüzlüklülerinden bıktık artık, yoruldum. Beni kendimle bırakın artık yaa,bırakın. Bırakın rahat rahat işimi yapayım.

cool takılan,burnu havada olan insanlardan nefret ederim günlük
aslında böle tipler hep yalnızdır zaten.yanında kimse olmaz!!!

buarada aprilim ve tanrıçam olmadan olmuyo kk olumunekankayizsmile gün sayıyorum :hulya:

pufffffffff... günlükcan sewgilimle yine kawga ettikk..yine onu üzdümm sanırımm..hep birbirimizin dediği lafları yanlış anlıoruz..kırıyoruz birbirimizi..snr istemediğimiz laflar çıkıyo ağzımızdann..tadımız tuzumuz kalmıyoo.çok kötüyüümm..şuan askerde belki de o yüzden böle kawgalar oluyo..o burdayken böle sorunlarımız olmuyordu..13 aydan beri askerde..we çok yıprandık oda bende..istenmeyek çok şey yaptık kırdık üzdük birbirimizi..ama olmuyo günlük olmuyoo..çok üzülüyoruz..bn napıcam yaa..neden mutlu olamıyoruz..tam mutluyuz kawga etmıoruz derken bi anda kendimizi kawganın içinde buluoruz..niye ALLAHIM niye..bak uyuyamıorum.içime dert oluyoo..bu askerlik mahvetti bizi..hep birbirimize düşürdü..ama az kaldı biteceksin askerlik sen göreceksin gününü...kazanan biz olcaz yıkamıcaksın bizi.ayıramayacaksın..biz kazancaz..aşkımız kazancak..sabredicem..sabredicez..geçecek bu günler..atlatcaz..nolur RABBİM sen bize dayanma gücü wer..sabır wer..nolurr kawga etmeyelim.çok üzülüyoruzzzz çokkkkkkkkk..

günlük bacaklarım ağrıyo artık, uyuyamıyorum.
napıcam ben ya heyecanlıyım bide çok fena. yarın yine çarşı yolu var.
off çok yoruluyorum çok Allahım inşallah işimizi rast getirirde çok fazla gezmeyiz.:Saruboceq:
uyumam lazım benim yaa

Slm günnüş nasılsın
Öncelikle rep ve mesajlarla geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürlera.s.
İyiki varsın KK:enbuyukkk:
Kaç gündür yazmıyorum ben burayaCADIARZU
Çok oturmuyorum artık pc de
Oturamıyorum daha doğrusuboshayallersmile
Gözlerim yanıyor neden mi ağladıııııııımmmmm
Geçen hafta zırıl zırıl ağlayarak okuduğum kitabın bu akşam filmini aldık
Az önce izledik kocikle
Yine çok ağladım ben
Ben ağladım kocik üzüldü ama ben yine ağladım
Filmin ortasında başlanır mı ağlamaya kitabını okuyunca film başlar başlamaz gözlerim dolmuştu zaten:gitme::gitme:
Henry ölmesin:umursamaz::gitme: Clare yanlız kalıyor çünkü:gitme:
Şahane bir aşk filmi
Kitabıda çok güzel hemde çok
Okurken aşık oluyorsun tekrar aşkına
Her satır balböcüğüme daha çok bağladı
Özlemişim aşk hikayelerini filmlerini:asigim::asigim:

Yarın dr. gidiyorum
Kontrol zamanı geldi
2 gün öncesine kadar daha güzçlü ağrı kesicilere ihtiyacım var derken
Dün ve bugün ağrı kesici almadım
Güzel bir haber bakalım fizik tedavi ve ayrıntıları öğrendikden sonra tatile çıkmamıza izin verecek mi dr.
Abim arabasını aldı sonunda bugün konuştuk uzun uzun
Gelin artık düşünmüyor musunuz daha diyince Annem bahsetmiştir zannedip Dr. izin verirse gelicez dedim yarın kontrol var dedim
Meğer bilmiyormuş yoğun bu aralar annemde anlatmadı galiba
Noldu diyince anlattım onuda üzdüm
Neyseki güzel bi fikri var gelin beraber kaplıcalara gidelim diyor
Çok iyi olur abicim:lepi:
Yiğenimle konuştum tatlım benim
Abim diyor hala soruyor hangi arabayı alayım diye diyor
Telefona gelip hiçbişey almadan gel hala diyorgamyoncuiremsu canım benim yaaa
Annanesiyle konuşmak istiyormuş kaydirigubbakcemile3 birde onu söyledi yaramazzzz
Ben böyle olunca bütün işlerimiz aksadı günnüş
Bulaşıkla baş edemiyorum düşün
makinayı doldurmak için 3 boşaltmak için 2 kez dinlenmem gerekiyor
Araba ve mobilya işine ara verdik bu aralar
Birisi gelip benim evi temizlesekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Şu halini gören kaçar eminimkaydirigubbakcemile3
Neyse yarın Dr.dan erken dönüp evle ilgilenicez inşallah
Kociğim yanımda olmasa ben bitmiştim
Yavaş yavaş bir başımıza idare etmeye çalışıyoruz
Bazen çok zor geliyor çok zoruma gidiyor
tek başımıza nasılsın diyenimiz yok
başımıza bişey gelse kimsemiz yok burada koşacak
Arkadaşlarımız hariç saolsunlar en azından halimi soranlar nasıl oldun bişeye ihtiyacın var mı diyenler var
Annemde üzülüyor uzak oluşumuza bazen iyi bazen kötü işte
Tamam kabul çoğunlukla kötü annemden uzak olmam:gitme:
Rabbim herkese sağlık versin:Saruboceq:

Neyse çok konuştum ben bakınıp azıcık yatıcam
Dinlenmem lazım ağrılarım başladı
Aslında bugünkü hemşire canımı yaktı iğne biraz daha kibar yapılır
Zaten acıtan bişey her koşulda dimi ama:sinifsinif:bilmiyorumkismile

İyi geceler günnüşümmirmirmirmir

selam
son zamanlarda hep sabah ugrar oldum sana gunluk
bu aralar sureklı guzel we benı mutlu edıcek seyler oluo sana bomba bı haberım daha war ama kesınlesmeden solemek ıstemıorum azcık daha beklıcen sanırımeyvahedigeldismile
askımla nereye gıtcegımızede karar weremedk daha o bana bıraktı yazın zaten bodrumdaydık ege ıstemıorum dun foxda bı dızı war onu ızlerkende kapadokyaya heweslendım balona fln bınerız dedım ama bılmıorum tabı az daha dusunmemız gerek.
hııı dun askımla bırlıkteydık ıngılızce kursuyla konustuk yakında onada gıdıcez:ecrin_bebek:ee sonrada azcık gezelım dedım pahalıya patladı guccı we burrbery
aldım ayy cok guzel kokuolar yaa hemen sıkmak ıstıorum oysa gecen haftada almıstım bıtane cok sewıorum yaa alıswerıs benım tek zaafım napabılırım askımda kısıtlamayıncaa bole oluooalsanaalsanasmileaklımda baska bıse daha wardı unuttum neyse
aa bıde ılk kez ceyızıme bıse begendım bı halı calısma odamız ıcın anneme de soledım gıdıp bakalım dedı cok hosuma gıttı alıwerelım barııı:jeyyar:
gunluk askım ııkı benım askım onu cok sewıyorum allaha onu bana nasıp ettgı we sahıp oldugum hersey ıcın sukredıyorum.aynı sekılde aılemde yaa hıcbıse bozulmasın bu mutluluk bu guzellık nolur.:Saruboceq:
gorusmek uzereee

güllük günaydın
nan kendi depresyonumdan sıyrılmaya çalışırken, sabah kuzenimin trafik kazası geçirdiğini öğrendim, yine yamuldum...motosikletle giderkene araba çarpmış...Allaha şükür çok ciddi bişeyi yokmuş ama kaburga çatlakları varmış...şu işlerimi bi toparlayım da gidecem yanına öğleden sonra
yani şimdi bişey dicem de, KK daki motosiklet kullanan arkadaşlar kusuruma bakmasın...yani ne var şu araçta anlamıyorum ki?!!! ıslak yolda hele, hangi akla hizmet kullanılır, bu insanların ailece kaçıncı kaza geçirişi? valal hiç anlamıyorum bende bi sorun var heralde...
bana dönersek henüz halam gelmedi...gelsin yine el mahkum gidecem doktora...hem kocemi üzmeye de hakkım yok napalım...bu ay ne ilaçlar yutacaz hep birlikte görecez...
hadi günnük si yu

günlük bu rüyalar yine başımda
ya niye böyle oluyor anlamıyorum
karar vermeye çalıştığım için mi acaba ama bu kadar da denk gelmezki
hem öyle bir tesadüf olmuş ki şaka mı anlayamadım
babam dün sgk ya gitti bankadan ordaki birine yönlendirmişler gitmiş
tabi yönlendirilen kişi babamın soyadını görünce ecenin nesi oluyosun demiş o da kızım deyince işte arkadaşım o benim falan bayağı muhabbet etmişler
babam anlattı işte aferin bütün arkadaşların serseri değilmiş normal arkadaşlarında varmış falan diye şok geçirdim ama
ya ben gece rüya görüyorum
ertesi gün babam adamı gidip buluyo ya ne bu şimdi anlatsana bana mesaj mı

he valla eriyom sanırsam nihanım ya :roflol: bi buluşalım neler anlatıam sana
rastlantılar falan ağzın açık kalcak zaten

benimde başım belada valla kilolarla yusyuvarlak oldum iyicene

Son düzenleme:

:roflol: kız erdinmi yoksam

sevgili günlük benimde göbeğimle başım dertte bi eritsem ilk sana yazcam

Günlük son bir haftam rezalet geçiyor. sanırım depresyona girmeme ramak kaldı.

Bıktım artık bu adamın kaprislerinden, uyuzluğundan, inadından. Yetti artık ya.

Moralim çok bozuk günlükcan. Bir kaşık suda boğabilirim inanki bu adamı. Sanırım artık hep böyle geçecek günlerim. O kendi havasında ben kendi havamda. Sinir harbi yaşayıp duracağız. Onu çekmek, onunla geçinmek ne kadar zor günlük. İnanki herkes geçinemez onunla. Suratına şöyle okkalı bir yumruk atsam rahatlarmıyım ki, hırsımı alabilirmiyim ki. bilmiyorumkismile

Oğluşum gece çok kötüydü günlükcan. Ne yediyse okulda dokundu sanırım, kaç defa kustu, ishal de cabası tabi. 3 kere yatak yorgan değiştim gece, lavaboya yetişemedi çünkü kustukafamçokkarıştı, 2-3 kerede altına kaçırdı, offf ne kötüydü yavrucummafoldumben, şimdi aradım nispeten iyiymiş bebem.
Bu arada gece boyunca çamaşır yıkandı, sabah bir posta daha atayım çamaşır dedimki makine bozuldu, onca yatak çarşaf yıkanması lazım tabi. Offff napıcam ben yaa.

Bu sabahta işe geç kaldım trafik çok kötüydü salak personel müdürüde" noldu hayırdır" demezmi, aptal herifalsanaalsanasmile, sana ne be adam, geç kaldık işte, özel arabamızla gelmiyoz herhalde, kaza oldu trafik felç geç kaldık, nolmuş yani, hasta:mymeka:

Bütün aksilikler bende yani anlayacağın günlük. Ama şu an benim için en önemlisi kocam olacak adamın yüzüne indireceğim okkalı bir yumruk:mymeka:

slm günlük

epeydir boşladım seni emmee arkadaşlarımın yazdıklarını okuyunca benmde yazasımmm geldii naniknanik
dün bi karar aldım aşkımın sayesinde
bütün olumsuz olan şeyleri pozitif hale getirmek benim elimde
pozitif düşünürsem herşey yoluna girer
bana bu aklı veren bitanecik aşkımaa sonsuzzz teşekkürrrr ediyorummm
gerçi dün akşam çok tşk ettim ama kaydirigubbakcemile3
sayesinde evdekilerle buzları biraz olsun erittim :asigim:
seviom aşkımı yaaa seviommm ailemii yaaa :asigim:
ablam yani görümcem düşük yaptı günlük
bebişi kaybettik 3 ayı bitmişti ona üzüldük bu ara epey :sinifsinif:
cumartesı gunu kuzenımın nısanı var
eger gıdebılırsem gormek ıstıyorum onu pazar gunu falan
ıns gıdeblrm
he bu arada şafak 186
aşkıma sölüom oha dioo
hee didim sağol çok güzel morel verdn kaydirigubbakcemile3
27haftamız varrr...
6ay 3 günümüzzz kaldı...
geçer dimi günlük
sayılı gün :asigim:
bu aralarda pek yoğunum he :asigim:
ctesi nazlımın kuzenimin nişanı 02.10.2010 ,
pazar nü kk dan canım arkadaşım yasminiminn nikahı 03.10.2010,
haftaya perş işyerinden ayrılan bi arkdşmn kına gecesi,pazar nikahı 10.10.2010 hesabı :)
ondan sonraki haftada yine yasminimin düğünü 16.10.2010 :)

Son düzenleyen: Moderatör:
slm günnüküm halsizim bugün biraz nezle olmuşum
yorgunum sinirlerim bozuk biraz
akşama kadar düzelirim inş.

selam günlüksenağlama
çokk çok çok kötüyüm AYRILDIK... vede sağolsun ben istemiş oldum ayrılmayı... yaa ben ona aklında kalbinde ben yoksam ayrılalım dedim oda bana ayrılalım dedibenneyaptımki bu nasıl bir anlayıştır yaa... bi gün önce seni çok seviyorum diyen kişi nasıl böyle söyler... ben ondan yok öyle bişey ben seni seviyorum demesini beklerken...offff çok kötüyüm yaa allah'ım ben nasıl toparlancam yardım et bana güç ver kimseyide bu durumda bırakmasenağlama

Günlük hanımefendi; selamlar olsun...
Günlük dün Öyle bir Geçer Zaman ki vardı ya !!!
İzledim deli oldum.Abicim bu adam bu kadar şerefsiz olmamalı ya
Güzelim karısını aldattığı zilliye bak ya
Ya ben Erkan Petekkaya ya hastayım ama resmen delirtti beni !!
Ayrıca bi insan bu kadar karizma ve bu kadar güzel sesli olmak zorunda mıydı ? (Koçişkom duymasın )
Ayyy günlük ya o kadar etkilenmişim ki rüyamda filmin devamını izledim :)
Adam evine dönüyor karısından ayrı uyuyor gece 3 te uyanıyor dışarıya bakıyor, caroline arabasıyla bekliuor onu.
eee adi herifte binip gidiyor.Gerisini tahmin edersin !!
Sonra kız kardeşimi görüyorum onla mı evliymiş gerçekte ne? onu da gerçek hayatta aldatıyo :)
Allahım rüyaya bak ba :) Sonra babamı görüyorum babam annemi aldatıyo :)
Hayır bu rüyalar hep uyanıp tekrar kaldığı yerden görülüyor ya o da enteresan :)) Çok etkilenmişim ya :))
Haa eşimide gördüm eşiminde aldattığını düşünüyorum sonra bi ara caroline eşime sarkıyo falan :)
Allahım şu rüyalara bak yaa :)
Yok ya beni dizi çarptı kesin kesin :)))
Tabi rüyaların etkisiyle sabahta uyanamayıp işe yarım saat geciktim (
Neyse bişey demediler şükür :)
Off Ali ya, yapılır mı gül gibi cemileye bunlar ?
Hee annemde filmin sonunda nasıl mutlu nasıl mutlu, ne gülüyon be diyorum ses yok.
anne sonunu görmedinmi zilliyi bıçaklaı diyorum iyi oldu diyo.
anne ne iyisi kadın hapse düşer ölürse ölsün demesene diyorum.
yok ölsün, o kadını adama yar etmesinde hapsede girse olur diyor.
ee anne allah aşkına hapse girse nolcak kadın.
adamda bu karizma bu tip olduktan sonra caroline olmaza elizabeth olur
ne farkeder, adam potansiyel yakışıklı yani ,:)
Allahım ya, ben dizi bilmezdim naptı bu dizi bana..Manyak oldum çıktım :))

dün bu saatler çok güzeldi günlük :asigim:
sonra da gezmeye gittim pastalar börekler süperdi ama artık yemiyorum biliyorsun zayıfllama çabasındayım
akşam dişçiye gittim korkudan ağrıyo diyemedim ama gece hiç uyumadım bugun mecbur gene gitcem tıpış tıpış dün ağrıyo deseydim hem dolgumu yapmayacktı hemde dün bitecekti işim bugun gidelim bakalım ne diycek eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…