Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Yarın mikemmel olmalıyım:kedi:

Yarından sonrada artık dersleri sıkı tutarım napimolumunekankayizsmile

gugıla kadınlar kulübü yazıp tıkladığımda karşıma reklam siteleri çıkıyo...aynen aktarıyorum=>
doyumsuz kadınlar :roflol:
doyumsuz ilişkiler :roflol: bla blaa
ama ama ben sadece KK ya girmek istiyorum gugıl-tatlicadiarzu-,hasta etme beni :icecream:

Sonunda kaynaştık günlüğüm.. Sınıfta herşey yavaş yavaş rayına oturdu. Seve seve gidiyorum artık. :)
Hatta ve hatta böyle iyi başlayacağımı da hiç düşünmemiştim. Şükrediyorum şansıma..:)
Bugün son dersi ektim. :$
Çünkü öğle arasından sonraçok vakit vardıve bunu kaldıracak gücü kendimde bulamadım... Eve geldim uyudummm... Ve mutlu son. :) Öyle bir rüya gördüm ki etkisinden çıkamadım. Doğru pc açtım. Rüya tabirlerini okudum. Hem rüyayı görürken, hem de okurken çok mutlu oldum.. Ve sadece tek bir kişiye anlattım. :) Kendime de milyon kere. :)
Keşke gerçekleşse diyip durdum. O kadar gerçekciydi ki... İçimdeki ümitler garip bir şekilde tekrar yeşerdi. İnanıyorum. Yaşadığım hisler tek değil. Yalnız bana öze değil. En azından şuan tutunacak bir dal daha buldum kendime... Ve güveniyorum. Herşey çok güzel olacak.
' Sadece birazcık zaman. '

sevgılı gunluk
Allah kım hakkımda ne dusunuyorsa ıkı katını versın ona
haksızlıkları bır bır cıkarsın ınsallah

Günlük şok oldum dün bi arkadaşımın düğün davetiyesi geldi. Sözlenmişti ama nişan yapmayacaz diyodu en son konuştuğumda davetiyeyi görünce şaşırdım gerçekten. ohaoldumsmile Offf yarın da dersim 6 da bitiyo 7 de nişan var hemen eve gelip hazırlanıcam yemek yiycem filan çok karışık olcak neyseki ne giyceğimi buldum inşallah üşümem o elbiseyle. Havalar soğudu
Günlük nazar değmesin okulda bu yıl çok rahatım geçen yıldan daha fazla derse giriyorum ama daha az yoruluyorum ve öğrencilerimle hiç sorunum da yok çok rahatım valla. İnşallah bozulmazlar.
Şimdi de fatmagülün suçu ne dizisini izliyorum.Diğer pislikler sıyrıldı işin içinden. Sinir oldum zaten.
Neyse ben gider yarın uzun birgün olacak benim için. Erken yatayım bu gece okuldan sonra nişana gitcem enerjimin bitmemesi lazım. Hadi öperim seni by a.s.

Hava aniden soğudu. Hiç sevmiyorum bu olayı. Kademe kademe serinlemesini tercih ederdim. :/ 20 dakikada gittim okula bugün. 11 civarı bindim otobüse. Demek ki illallah ettiren trafiğin sabahın köründe yola çıkmakla ilgisi büyük. Napalım haftada 2 gün katlanacağım mecbur. Dün göremediğim havalı şahsiyeti bugün gördüm. Önümden geçip gittikten sonra farkına vardım o olduğunun.Dikkatimi çekmekten uzaktı yani. :/ Zaten çöp gibiydi, şimdi daha da erimiş. Kafası vücuduna göre oldukça büyük kalmış ve doğal olarak gayet tipsiz görünüyordu. Ama yine ayrı bir havası var çocuğun yeaa... Kışa doğru güzelleşir o. Beresini de taktı mı tamamdır. Gözümü, gönlümü açmak için ideal. Diğer yakışıklı beyefendi de bir alım, bir çalım, bir hareketler... Ohooo... Sevsinler onun esen rüzgarını... :dilcikar: Görmen lazım... Yalnız türk erkeği standartlarının epeyce üzerinde biri. E haklı çocuk. :1closedeyes: Dur bakalım onla bakışıyor muyuz bakışmıyor muyuz anlayamadım daha. Zaman gösterecek.
Dersler de süper geçti bu arada. :) Büyük zevk aldım her birinden. Diğer seçmeli dersime de ilk kez girdim bugün. Hocayı da dersi de pek sevdim. Ama biraz zorlayacak galiba bizi. Hemen araştırma yapmamızı istedi kadın. :|

Sonuç olarak ekstrem bir durum yok günnüşüm.

Yarın sabah İstanbul yolcusuyum. İçimde hiç heves yok. :/ Ya bi de tam zamanında kestirmişim saçlarımı. ( Hiç hoş görünmüyor gözüme. Tam ortada bir yerde... Biraz daha uzun olması lazımdı. Tamam eski halinde de kalamazdı; ama bu da çok kısa oldu. Bugün farkettim. Üzgünüm. Arkadaşıma hevessiz olduğumu belli etmemem gerek. O pek bi neşeli çünkü. :/ Bilemiyorum. Hiç gidesim yok. Oysa ne kadar istiyordum ilk başta. Araya bir sürü olay girince soğudum tabi. Offff, saçlarım da bu huzursuzluğa büyük bir katkıda bulundu. Kısmetse 2 gün sonra tekrar görüşeceğiz günlüğüm. Umarım güzel haberlerle dönerim sana.

Hadi bayyy...

Bu saatte çiğ köfte yenirmi günnüş :roflol:
Biz yeriz valla cokacimcoook
Birazdan filmimizi de koyucaz şakkıdı öcüü :1ninca: korku gerilim :1ninca:

Yarın yokum , bi arkidişime gidicem inşlh

"62'den tavşan yapmayı matematik problemi zanneden bir çocuğun yaşadığı çaresizliğe benziyor yaşadıklarım" diyor ya üstad.... İşte öyle bir şey mafoldumben

Bilmiyorum beni neler bekliyor şu acımasız hayatta... Ya da bekliyo mu... Vaktim ne kadar kaldı...

Birazdan yatağıma uzansam, ay ışığının gölgesinde hayallerimle uykuya dalsam ve bi daha uyanmasam...

Allahım yardım et bana, hepimize :Saruboceq:

Eveeettt 10 Günlük bir kayboluşa giriyorum ve mikemmmeeelll değişimleckarşında olucamm.. ne siteye nede faceye girmicem 10 gün kadarcık çünkü tatlı telaşlar içinde olucam yoğunluk fazlasıyla olucakkk ve ben böyle olucammm :asigim:
Ayyy neysee zaten pırpırımmmmm yerimseniben beni merak etme diye söylüyorum kendi isteğim ve arzumla 10 güncük kadar yok oluyorummm yani düşün ben kadar net hastası olan insan 10 gün bu özel şey için yok oluyorummmm ama değer beeee
Ayy hadi ben yokum sende azcık nefes alırsınn paii paiiii buyrunnnnnnnnn

bu kadar karmaşık, yorucu olmak zorunda mısın? yok mu senin daha kolay bi versiyonun ey hayat?!
bana her gün düşünecek farklı sürprizler yapmak, kırgınlıklarımı, öfkemi hergün yeniden burnumun dibine sokmakla mı yükümlendirdiler seni ki?
üzülüyorum görmüyor musun? rüyalarım bile darlandı.. her gün her gün farklı bir düşüncenin aklıma girmesine ön ayak olmaktan sıkılmadın mı? yoksa bana bakıp da eğleniyor musun?
unutmak istiyorum, en istemediğim hazır olmadığım zamanlarda karşıma çıkarıyorsun; heh şimdi biraz nefes alabilirim diyorum beni seçim yap diyerek kaoslara sürüklüyorsun.
ben seçmek ve seçilmek istemiyorum hayat, anlamıyor musun? önüme ne gelirse kaderime razıyım artık ama bana seçim yap deme ne olur.
ömrümde en ciddi seçimimi yaptım ve 3 senedir ceremesini çekiyorum. lütfen yapma bunu bana.
tamam gittiğim yolu ağaçlandır, etraf çiçek böcek olsun, ben de kırmızı başlıklı kız olayım prensim gelip beni öpüp uyandırsın demiyorum sana. sadece yoluma taş koyma be gülüm? oluru yok mu ki hiç?

---------------------------------------------------------------

çok mu çok yorgunum güllüğüm. o kadar bunaldım ki nereye ve kime sarılacağımı bilemiyorum.
beynim çok yorgun. düşünme diyorum kendime düşünme! elimde değil hiç biri de aklımdan bir dakika çıkmıyor. birini alıyorum evirip çeviriyorum elde dört tarafı farklı renk olan küpler gibi yapamıyorum yerine koyuyorum, ötekini alıyorum yine uğraşıyorum ediyorum belki çözerim diye yok olmuyor onu da kaldırıyorum rafa. sonra tekrar ötekine dön, dön babam dön!
ben bunları görmeyi hak edecek bir hata yapmış olmalıyım güllüğüm mutlaka ama bulamıyorum hatamı.
neden ben bu adamı sevdim diyorum cevabı yok?
neden hayatıma girenleri üzüyorum diyorum cevap bulamıyorum?
ne insanlardan ne de O'ndan vaz geçmek istemedim ben güllüğüm. O buna beni mecbur bıraktı, hem de çok fazla canımı acıtarak ve muhtemelen bi haber olarak.
Ben nereye gidiyorum, ne yapacağım?
Çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi. yanımda olsa da anlatsam istiyorum ama yapamam ki..

Yaa sabah erkenden yola çıkıcam ama hiçbir şey yapmadım daha.
Ne giyeceğimi bilmiyorum. Havalar dönek şu sıralar zaten.
Hiç keyfim de yok. Regl dönemim yaklaşıyor diye mi böyleyim yoksa... ?
Bilmiyorum günlük... Sıkılıyorum. Banyo yapıcam şimdi.
Arkadaşın da kafa bi dünyaa... Napıcam ben bu kızla?
Aklı öyle havalarda, öyle dalgın ki... Deliricem galiba ben. kafamçokkarıştı
Bize evini açacak olan diğer arkadaş da seni ariim diyo şimdi...
Ne araması bee... Hiç çekemem. Sinirliyim, gerginim... Pfffff...

Türkçemizi katlettim lakin canım öyle istedi şu an.

Hadi ben hazırlıklara başliim artık.
Annyeong...

Ne oluyor cidden...benneyaptımki

Ne dışarı çıkmaya mecalim var, ne evde kalmaya gönlüm...

Su içmeye bile üşenir oldum, sanki yemek yerken bile yoruluyorum.

Geceleri uyuyamıyorum, sabahta kalkmak nedir bilmiyorum.

Hoş, uykudan sonra daha bir yorulmuş oluyorum sanki... mirmirmirmir

O kadar üşengeç oldum ki tüm gün birşey yapamıyorum ot misaliyim...

Hiçbir şey yapmamak bile yoruyor beni... benneyaptımki

Ne oluyor bana yaa... :sinifsinif:

off günlük offf..nolur sewgilimle aram düzelsin başka bişi istemıorumm:gitme: böle soğuk konuşması dawranması benii çok çok çok üzüyoo..:sinifsinif: nolurrr nokurrr aramızz çok ii olsunn..böle olmasına dayanamıorum..:1no2:

cumartesi düğün var çok güzel olmam lazım kozalağımda gelicek mükemmel görsün beni istiyorum. Bi boyayıda bulamadım delircem zaten alsanaalsanasmile. Galiba benim su yeşili elbisem lanetli. Kuzenimin düğünü için aldım iş dolayısıyla gidemedim giyemedim. Şimdide saçlarım bakır olmadığı için giyemicem alsanaalsanasmile çok solgun görünüyorum bu halimle o renkte. Bide topuklu ayakkabı almam lazım krem. Sürekli giyemiceğim için tonlarca para vermeme gerek yok dedim pazardan bakıcam inşallah topuğu yürürken kırılmaz kaydirigubbakcemile3

seni gördüğüm günü
sevdiğimi unutsam
bir başka dünya bulsam
içinde sen olmasan

eğer ki öyle bir tercih yapmasaydım bugün hayatım nasıl olurdu günlüğüm bir fikrin var mı?
tanımasaydım onu.. ne olurdu yani..

çok garip bir rüya gördüm.. çok karanlık bir yolda beni peşinden sürüklüyordu..gitmeye niyetim yokken kendimi onun peşinde buluyordum... oysa artık kararım net.. karar verdim derken böyle rüyalar görmenin tek bir anlamı var bence, emin misin diye bağrıyor sana birisi içinde işte. zezenin içindeki kurbağa gibi.. emin misin son kararın mı, bak bir daha düşün diyorlar.. onu da düşündüm ben artık, kararımı verdim..

şimdi anladım tüm gerçekleri
suç belki bende
gizledim sevdiğimi..

Allah Korusun Nazarlardan.. Belalardan.. İnsanlardan!..
Tahtalara Vur..Dağlara Taşlara!.. Yanarsa Yansın Dünya Aşk'taaaan!! :asigim:
Bu Moddayım Günlükcan.. Oyy Oyyy Herkeste Pek Memnun Gerçi :icecream:

günaydın beybi...hayırlı cumalar
aga bu sitenin hali nedir sabah sabah bakım çalışması yapılıyi...neyse...
bende durumlar aynı bildiğin gibin...evlilik yıldönümümüz pazartesiye denk geldiği için kocemle yarın romantik yapacas...şööle güzel bi pasta hazırlayım yanına da şarap neyin...ooh mis.
hadi bebişim görüşürüz sonra bay bayın

Günlüüüüüüük ben geldim, özledin mi bakayım beni,ben özledim yaa
Kaç gündür yoktum biliyorum farkedilmedim bile ama olsun,sen özlendiğini bil yeter
Günlükcan şükür sonunda okulumuzdan bir haber çıktı ve şükür ben de alabilicem o sertifikayı.
Kaç gündür kayıt işlemleriyle uğraştık ettik kızlarla.
Allah'tan onlar var canlarım benim,yoksa çok zorlanırdım.
Ama tabi bir çok arkadaşım alamadı ve buna çok üzüldüm.
Tebrik mesajlarını görsen kendimi suçlu gibi hissettim..Allah onlara da hayırlı kapılar açsın inşallah.
Pazartesi de dersler başlayacakmış eh büyük maraton da başlayacak böylece.
Eskisi gibi uğrayamam sana da galiba.
Eh bir yıl katlancaz artık.Neyse günlük ben bir keşif turuna çıkayım...
Bakayım ben yokken neler olup bitmiş... Hadi baş baş...

günnük
beni hatırladın mı kız sidiklikaydirigubbakcemile3
nası unutabilirsin ki demi ohaoldumsmile

neyse 5 günlük ankara maceramız da bugun bitiyo hayırlısıyla
saat 2 gibi istanbul yollarına düşücez yine
evimi çok özledim ayol:gitme:
ankara'nın nesini seviyorsunuz? diye sormuslar ya hani ustaya
o da " istanbula dönüşünü" demiş....
vallahi ağzı opulesi bi laf etmiş opuyorumnanaktan
benim için burada olmanın en güzel yanı yeniden senin sayende tanıdıgım güzel dostlarla muhabbet etmek oldu...
hepsini çok özlemişim...
fakat hiç bişi eskisi gibi değil biliyo musun...
tca yok düldül yok iloş gitmiş hamilelikte takılıyo alsanaalsanasmile
waytrozum yok :gitme: krdim yok ayn danası yok
yok oglu yok işte hangi birini sayayım
neyse okus pokus diyip kaybolma sırası bende yine
ne zaman kavusuruz bi daha bilmiyorum
belki bakarsın yarın gene burda olurum belki de yine haftalar aylar geçer...
neyse be şekerim gonuller bir olsun
hadi uzatmiyim sıkıldım
öptüm yavrum orandan burandan :içelim:

onun kucağına bir bebek verebilmeyi o kadar çok istiyorumki aslında..her ne kadar şu sıralar istemiyorum desemde ..
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…