Popüler Konu Sevgili günlük...

bir yer varmı günlük tüm hayallerin gerçeğe dönüştüğü? boshayallersmile
bir yer varmı acıları,gözyaşlarını verip mutluluk aldığımız?
eğer bir gün olursa söyle lütfen... bilmiyorumkismile
zira buna çoh ihtiyacım var... mafoldumben
neden içimde ki bu boşluğun adını koyamıyorum? :çok üzgünüm:
neden belirsiz huzursuzluklar yaşıyorum? :a015:

biliyorum çok kişi var benim durumum da Rabbim hepimize yardım etsin... :Saruboceq:

günlük giden gider kalan sağlar bizimdir genel başkanlıktan isitfa etmiş
yeni parti kurcakmış hadi ya
sen aslına arkanı dön sonra yeni parti kurcam de
hadi ordan

mılapa günnük:hulya:bugun amma yoğunum sana cok geç yazıyorum
kusra kalma hacı
ama yazıyorum sonuçta
akşam arkadaşa gıttık
maçı ızledık gercekten cok güzeldısositosositoama holosko safının hatalarını saymazsak
hıc böle deıldı
şimdı tam kazma olmuş
Q7 de o golü atamadı ya cok üzüldüm bee
neyse adam sakatlandı ınş hemen ıyıleşir ts sıra sempatiksalakcinni
neyse maç bıttı vadıye baktık:hulyada bıttı
arkadaşımız saz çalmaya başladıkaydirigubbakcemile2türkülerle duygulandık
oyun havalrla çoştuk
cok guzel bıgün gecırdık
bugunde eve gıdıp temızlık yapabılırım
kocam gececı nasılsa
h sonuda gel keyfım yapıp yatcamm:icecream:

heyy günlükcan bugün aramız biraz daha iyikaydirigubbakcemile3

bn küs kalmak istemiorum sewgilimle çok üzülüyorum sonraa:gitme:

onuda çok ama çokkkkkkkkkkkkk sewiyorummmm:asigim:

iyiki warsın cnm sewgilim her ne kdr 3 günden beri kawgalı olsaktaa:dance:

selam gunluk
bugun ewdeım nedense ustumde bı mıskınlık war atamadım gıttıkaydirigubbakcemile
dun askım bana cep tel aldı cok guzel sonunda benımde kullanabılcegım bı tel bulabıldık ben dokunmatık kullanamıodum babamda almıstı cok sık msjlastıgım ıcın uyuz oluodum askımda bunu bulunca kesın kullanabılcen falan dedı ee baktım bende cıdden kullanabılıorum umarım guzel gunler gecırırım bu telefonumla ben yenı aldıgım seylerı hep denerım eger kotu bı kac sey yasarsam daha kullanmam bu yuzden dıger telefonumu saklıorumbilmiyorumkismilebılıorum acaıp bı takıntı ama oleım napım sekerımaklinialirimsmilebızımkıde bı yakısıklıydı off fıstık gıbı ne bu sus dıye takıldım hemen senın ıcın askım dıo ıns oledır:hulya:buarada yakında sana bı bomba haberle gelıcem ama az daha sabırr benım ıcın problem yokta askımın ısının kesınlesmesı ıcın beklıorum.allaha sık sık dua edıorum nolur olsun dıeee:Saruboceq:
hıı bu bızım kısa tatıl ıcın unıwden bı arkadasım daha war onada dıorum sende gel sewgılınle dıye bakalım nolcak olursa guzel wala.4lu takılırız-tatlicadiarzu-
dun fatmagulu ızledım amann ne bolumdu kız agla agla pskolojımı bozdu ama cok guzeel yaa:lepi:
sımdılk sana anlatcagım bıse yok sekerım daha guzel haberlerle gorusmek uzeree

Günlük evlilik hazırlıkları ne kadar zormuş ya. Kardeşimin her şeyiyle ben ilgileniyorum, kendisi çalışıyor sürekli izin alamıyor çok yorucu ve sıkıcı şeyler ama yani. :bbo::bbo::bbo:
Dün sevgilimle buluştum sabahtan "Aşkım biz direk nikah kıysakta herkese evlendiğimizi haber versek, bu hazırlıklar hiç bana göre değil" dedim ama tabi anında kızgın bir surat ifadesi karşımdaydı. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bu arada düğüne aşkım da geliyor memleketimizi de görecek ve bütün akrabalarımla tanışacak artık vakti gelmişti zaten, bizim içinde bir şeyler yaklaşıyor çünkü. :kedi::kedi::kedi:
Pazartesi de okul açılıyor, bu ay içerisinde çok yoğun olacağız ailecek, düğün memlekette olduğu için 2 hafta okula gidemeyeceğim, ben bizimkilerden önce gidip davetiyeleri dağıtacağım, düğün salonu, foto stüdyo kuaför işlerini halletmeye çalışacağım.
Kıyafetimde terzi de dikiliyor, üstüne çok düştüm, inşallah istediğim gibi olur bir sorun çıkmaz.

Şimdi annemle dışarı çıkacağız, ayakkabısını ve baş örtüsünü alacağız. Görüşmek üzere...a.s.a.s.

Mesainin bitmesine 2 saat kaldı ben okadar çok sıkıldımki patlamak üzereyim. Uyumak istesem bu kadar tatlı bi uyku gelmez heralde off yaa !!

bugün cnm çok sıkkın günlük..
kimseyede bişey diyemiyorum ama benim evlendim evleneli bu kaynımdan ve onun bitmeyen borçlarından çektiğim nedir bilmiyorum..
dün akşam o kadar sinirlendimki ağzımdan ağır laflar çıktı eşime karşı...
cnm ya o da alıştı artık.... ne yapsın ailesi mutlaka haftada bir bişey buluyolar..

offf..ıssız ada olsa keşke ve ben orda yaşasam tek başıma..annemleri ve eşimi özlediğimde gelirim görür geri dönerim olmazmı?

bu işyerindende sıkıldım zaten... işyerindeki hiçkimseyi görmek istemiyorum..hep evde oturmak istiyorum,çalışmak istemiyorum....

offf....offf...off...

günlük hava kapalı yağmur yağıyor aslında seviyorum böyle havaları ben ama yalnız olmadığım zamanlar da offfff sıkıldım ya günlük aşkımı özlüyorummm:gitme:

günlükk yarın aşkım izne geliyo 8aydan sonra onu görmek inanılmaz olucakdelikafadulden

Gerginim Günlük, çok gerginim...
Ayın 22'sinde tomografi çektirmiştim, haftaya da sonuçları alacağım ya, ondan bu gerginlik. Her tomografi öncesi ve sonrası böyle oluyorum. Aklıma hiç iyi bir şey gelmiyor. Yeryüzünde ne kadar hastalık varsa hepsi beni bulacak sanki. Oysa her şey yolunda gibi görünüyor. Ben de ısrarla kötü enerji yayıyorum etrafıma.
Oğluş bu yıl evde ya, bazen de ona sıkılıyorum. Söz verdi, daha çok ve daha ciddi çalışacağını söyledi ama biz henüz bir şey görmedik. Yazık etti geçen yılki puanına. Umarım sonradan pişman olmaz...

Safdirik uzun bir aradan sonra döndü. Valla dönmüş olması aklımı karıştırmayı bırak düşündürmedi bile. Eee ben ona demiştim, bu son şansın eğer yaparsan sen kaybedeceksin. Bitecek diye... Tabiiki kendini vazgeçilmez sanan dingil inanmadıve gitti. Şimdi koskoca 1 aydan sonra geri geliyor. Hiç mi düşünmüyor başkası olacağını bir insan bu kadar gözü kapalı güvenmemeli kendine.. Heleki 3 ay boyunca o kadar uzakken birbirimize. Kararlıydım başardım. Başarmamı sağlayan kişiyle şuan birlikte değilim, çünkü bende bıraktığı hasarları ondan çıkardım. Kararsız davrandım,çekindim uzak durdum. Ve bir sürü hata... Şuan aklımı o bile meşgul etmiyor. Ancak sadece onun dönüşü üzerinde düşündürtebilir bana bazı şeylerin... Geçmişi gömdüm. En azından onun olan kısmını.. Şimdi ileriye bakıyorum. Kırıklıklarımla, ümitlerimle... İnşallah herşey gönlüme göre olacak, hayırlısıysa elbette. :)

selam günlük,
benim çok çok güzel
bir o kadarda nazlı
ama misler gibi kokan
gözünün içine baka baka ve bir güşüyle dünyalar benim olan
dünyalar kızımı ÇOK ÇOK SEVİYORUM
ANNESİ BUGÜN ONU ÇOK ÖZLEDİ
burnumda tütyor kokusu 2 dk geliyor bahar çiçieğim ECEMİM

çok fena hastayım günlük
vede yalnızım.bilmiyorum acaba beni hiç mi sevmiyo diye düşünmeye başladım yine 5 gün oldu ya.insan hiç mi merak etmez özürdemi dilemez?
biz artık bittik sanırım günlük.ama ben hala çok aşığım o beni gerçekten sevmese bile

selam
gunluk tartıstık bızımkıyle gercı tartıstıkta denemez ama beyfendıye ewe gıt dedım arkadaslarından ayrılmak zor gelmıs olacak kı trıbe baglandı gorur o hıc umursamıorum gercı umursamasam burda ne ısım war dımıbilmiyorumkismile en azından onla ılgılenmıorum gıbı gosterıorum bakalım nereye kadar surcek o yanascak yıne.
bırazdan baslar tak tak msjlara hııhh:1closedeyes:
suan bunu dusunemıcem mıs gıbı kokular gelıo gıdıp yemek yıyıwerım ben.yerimseniben
buarada bı kıtaba basladım rahatladım benı o kadar dınlendırıokı yalnızken okumak o tadı hıcbıseyde alamıorum bu alıskanlıgımı hıc kaybetmım sekeeerbilmiyorumkismile
hadı gorusmek uzere..

Selam Günlük sana ilk kez yazıyorum. Şöyle içimi dökeceğim bi yer bulduğuma sevindim. Bugünde askerimi çok özledim. Yapayalnızım bu koca şehirde kimsem yok ailem uzakta sevdiğim askerde. Ben evimde yapayalnız köpeğimle vakit geçiriyorum. Bazen mutlu oluyorum bazen ağlıyorum. Geçer mi bu günler acaba... Mutluyum aslında çünkü mükemmel bi aşka sahibim, şanslıyım... Şafak 107 hemen dön sevgilim...

günlükçüm okuldaki ilk haftam güzelce geçti
canımı sıkan bi olay olmadı alıştım da çok şükür
artık ben bir öğretmenim :asigim:

madem beni aramaz sormazsın ne diye face ime hergün defalarca girersin be adamalsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…