Günlük evlilik hazırlıkları ne kadar zormuş ya. Kardeşimin her şeyiyle ben ilgileniyorum, kendisi çalışıyor sürekli izin alamıyor çok yorucu ve sıkıcı şeyler ama yani. :bbo::bbo::bbo:
Dün sevgilimle buluştum sabahtan "Aşkım biz direk nikah kıysakta herkese evlendiğimizi haber versek, bu hazırlıklar hiç bana göre değil" dedim ama tabi anında kızgın bir surat ifadesi karşımdaydı. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bu arada düğüne aşkım da geliyor memleketimizi de görecek ve bütün akrabalarımla tanışacak artık vakti gelmişti zaten, bizim içinde bir şeyler yaklaşıyor çünkü. :kedi::kedi::kedi:
Pazartesi de okul açılıyor, bu ay içerisinde çok yoğun olacağız ailecek, düğün memlekette olduğu için 2 hafta okula gidemeyeceğim, ben bizimkilerden önce gidip davetiyeleri dağıtacağım, düğün salonu, foto stüdyo kuaför işlerini halletmeye çalışacağım.
Kıyafetimde terzi de dikiliyor, üstüne çok düştüm, inşallah istediğim gibi olur bir sorun çıkmaz.
Şimdi annemle dışarı çıkacağız, ayakkabısını ve baş örtüsünü alacağız. Görüşmek üzere...a.s.a.s.