Popüler Konu Sevgili günlük...

hemen kalkmalısın susu..
yarın sevdiğin geliyooodelikafadulden
ama ben hala inanamıyorum sanki şaka gibii ya inanamıyorum onu görcemee öyle bir sarılıcamki...
duşa girmem lazım,yarın malum hazırlık saç makyaj kıyafet vs
çok heycanlıyım ama ben:sm_cool:
nerden başlasam bilemiyorum..
aşkımla konuştuk otogarda inince direk eve geçicek bende dedimki sen eve geçersin ben gelirim:jeyyar:
ama öyle olmicak otobüsten inince karşısında ben olucammmm:1shok:
çok özledim rabbim o kadar mutluyumkiiii...
allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasınn inşaallahh...
çok seviyorumm onu:asigim:
ne giycemi düşündüm geriye ıvır zıvır işler kaldı...bu nasıl bir heycandır ya..
4sene birliktelikten sonra 8 ay görmee şimdi sanki ilk günü yaşıyo gibi heycanlıyımm...
O an nasıl olucak acaba birbirimize dokunduğumuzda içimiz titricek bunu hissedicem biliyorum:asigim:

bu gün bir düşmüşüm....
ne düşmesi:2:uçtumakannehir
ay aklıma geldikçe gülüyorum:roflol: :roflol: :roflol: ben düşünce fena gülerim:roflol:
eee düşmez kalkmaz bir allah:icecream::smiley-cool:
ayağımın üzerine basamıyorum ama
bu arada canım kankam april'le,aynı anda açıldı banımızhihoyyyt
kankam benim ya:asigim:günlük varya,april ve pati bambaşka:asigim:kardeşlerim benimolumunekankayizsmile
rabbim onları hep mutlu etsin hep:Saruboceq: :Saruboceq:
he ne anlatıcaktım başka:hulya:hehsüprizzzzzbanlanınca kendimi alışverişe verdim:lepi:
bir kaç parça ciciler aldımsositosositosonra örgüye başladım:hulya::roflol:
bu arada peruk alıcam kendime biliyinmi:lepieruk dediysem travesti peruğu değil olum:mymeka:
saça yarım takılıyo,rapunzel oluyosun:asigim:kendi saçların görüküyo:asigim:ay istiyorum istiyorummm:dance:
kaynak yaptırmaya kıyamıyorumbilmiyorumkismileaklı olan saçlarını kesmesin agasenağlama
istediğim boyda olana kadar o şekilde devam edicemaklinialirimsmile
şimdilik gidiyorum,özle beni

İyi akşamlar şekercim,
Uzun zamandır yazmıyordum sana dimi,
Bu akşam yazasım geldi hazır kızımda uyuyorken....
Ne iyiyim ne kötü Allah bugünümü aratmasın....
Saçlarımı kestirdim bu arada kaydirigubbakcemile3
Uzun zamandır istediğim bir şeyi aldım daha ne olsun dimi ?
Ama kafamı kurcalayan öyle bir konu var ki, sonu hayır olur inşallah...
Daha doğrusu olmaz inşallah diyelim...Sakın yanlış anlama fesatlık falan değil düşündüğüm...
Ama gelecek adına olmaması lazım:Saruboceq:

Pasta krizim geçti sayılır şaka gibi, halen yiyorum patlayacağım az sonra cokacimcoook

Çatalı göbeğime batırsan pıssss diye sönerek uçuşurum -tatlicadiarzu-

Yarın haftasonu tatiline çıkıyoruz, arada küçük haftasonu kaçamakları iyi geliyor.

Kuşadası bekle geliyorum...

Ne ka güzel ne ka güzel... :dance:

Tatil hiç bitmese keşke... sempatiksalakcinni

Bi yere gidemedim bugün günnük boshayallersmil
Gideceğim arkadaşım feci grip olmuş ,hem onun hemde bizim sağlığımız açısından kaldım evde eyvahedigeldismile
Ev işleriye meşkuldüm, paşamı bıcı yaptırdım

Neyse yarın akşam bir yere davetliyiz
Giderken patates pastası yapıcam cokacimcoook
Bloğuma eklerim resmini :1rolleyes:
Neyse benim ki film izleyemmi diyo
Bir bakam ne filmlerimiz varmış izlemediğimiz
Haydin görüşürük
Hayurlu geceler

günlük canım yine sıkkın nolucak böyle hiç bilmiyorummafoldumben
2 günüm kaldı ama bir karış surat olucak biliyorum kendimi:1no2:
Allahım sen bilirsin herşeyi bana akıl fikir ver nolur...
ben mi hata yapıyorum anlamıyorum ki
belki herşey iyi olucak ama benim keyfim olmıycak, ne acı
mafoldumben

Bacaklarım ağrıyooooo günlüüüükkk
6 da okuldan çıktım eve gelip hazırlandım hemen arkadaşın nişanına gittim.Oynadık filan e tabi uzun zamandır o kadar yüksek topuklu giymemiştim.Çok yordu beni sızlıyo bacaklarım.Okulda da ayaktaydım şimdi de yatağa uzandım sana sızlanıyorum senağlama
Nişanda liseden arkadaşları gördüm haberi olanlar gelmiş hatta bi hocamız vardı o bile gelmişti yaşlı bi adam olmasına rağmen.Hemen gittik elini öptük çok sevindi bizi görünce tabi bizde çok sevindik. Arkadaşım da çok güzel olmuştu günlük nişanlığı saçı makyajı filan süperdi nişanlısı da yakışıklı eniştemiz, İnşallah çok mutlu olurlarboshayallersmile Allahım herkese hayırlı ömür versin. Nişanda da herkesin ilgi odağı bendim heralde sen de yokmu bişeyler tek soru buydubayanssulusmile ben de yok dedim. İstemiyorum ki günlük biri gelcek ısrarla hayatıma girmeye çalışcak tam ben ona ısınmışken ya çekip gitcek ya da o kendini geri çekicek ilgisiz davaranacak ve ben dayanamayıp bırakcam.Erkekler niye böyle be günlük madem geçici heves hiç yaklaşma, biz kızlar birine yakınlaşırken en ince ayrıntıyı her olasılığı düşünüp öyle karar veririz, onlar sadece anı yaşar 2 gün sonra da ilgisizleşirler e be salak madem öyle yapacaksın hiç yaklaşmaalsanaalsanasmile
OOOOoooff oooff sinirlendim günlük ben bi sigara içeyim efkar bastı, bu konu bunaltıyo beni...

bn geldim şekerimmkaydirigubbakcemile3 bgn tam aramız ii oldu derken kankamız yüzünden kawga ettik:sinifsinif:

ALLAHIM nedir bnm bu çilemm:umursamaz:
bi iyiyiz bi kötüü bnde anlamadım ki kafamçokkarıştı
ama ne yaparsın yapsın çok sewiyorum be günlükhihoyyyt
o bnm herşeyim cnm sewgilim.

iyiki war.yolunu gözlüyorum belki de yanımda olsa böle sorunlar olmaz.
askerde şuan..bi gelse şu kawgalarımız bi bitse:çok üzgünüm:
o yok yanımda çok huzursuzum hep kawga çıkıyo.
üzüorum onu kızdırıorum ama ynımda olsa böle olmaz
şu askerliği kim icat atti onu bi bulsammmklava:
ne kdr çok zormuş ya.bn artık kawga etmek istemiorum..huzur istiorum huzurr:çok üzgünüm:

ama bu günlerde geçecek biliorumm.az kaldı sabret bitanem ..güzel günler bizi bekliyooa.s

Günnüş;
Bugün sabah erkenden uyandım.Hazırlandım aşkımla beraber kahvaltı yaptık.Ardındanda baklava yedim.Herhalde 100 kg da olsam tatlı tutkumdan vazgeçmem.Allahtan zayıfım yoksa düşünemiyorum kendimisempatiksalakcinni
Bugün biri bana baktı diye sevgilim adamı dövecekti neredeyse nasıl sinirlendi benide sinirlendirdialsanaalsanasmileAllahtan fazla uzatmadı kısa kestieyvahedigeldismile
Günnüş kıss uyuyup uyumamak arasında kararsızım varya.-tatlicadiarzu-

... Neyse, simdilerde benden ziyaret bekliyor. Evet ziyaretine gidecegimi soyledim ama kendisine bile haber vermeden vazgectim artik. dahasi kendisini uzun bir sure de gormeye niyetim yok....

Dedim dedim dedim! ama, sinirim yatisinca tekrar ozlemeye basladim ve bugun ziyaretine gittim dayanamayarak. Pisman degilim, iyi oldu aslinda. Bu huyundan ne kadar rahatsiz oldugumu da soyleyiverdim, iyi yaptim. Belki biraz kizsa da uzulse de bunu bilmesi gerekiyordu. sositososito

ilk defa yaziyorum sana aslinda sanal da olsa icimdeki duygulari buraya dokmek benim icin cok zor.
nedendir bilmiyorum son gunlerimde bu kadar duygusallasmam anormal bir durummu .
icimden aglamak geliyor gozum kulagim bugunlerde gecmise takilip kaliyor
endiselerim dusuncelerim karnimdaki bebegim gelecegim ne kadar cok soru isareti var kafamda
birilerini uzmek istemedigim halde cok uzdum ama biliyorum ki katida olmak zorundayim gun geliyor ki o kisi benim onu dusundugum kadar dusunmuyormus aslinda
dunyadaki sinavlarimiz farkli farkli bazen isyan etmiyor degilim pismanliklarim cok fazla gecmise donuk yasamak hicbirsey kazandirmiyorki ee peki nedendir bu duygusal takilmalarim melankoligim bu aralar
keske hersey farkli olsaydi......

Dün öyle bir koşturmuşum ki kampüste ordan oraya..
Akşam 20.30 uyudum ve sabah 05:20 de açtım gözlerimi...akannehir
Ben bu şekilde en son üniversitede son senemde son finallerden sonra böyle uyumuştum...
Şimdi enerji küpü gibi dolanıyorum ortalıkta.. Sabah sabah makale bile inceledim...
Yorulmayı özlemişim ya..
Evde oturmaktan yorulmuşum..
Allah isteyen herkese bir iş, meşgale versin inşalllahhhh...:Saruboceq:

Son düzenleme:
Günlükcan dün oturdum azcık ders çalıştım,azcık da test çözdüm.
Bir yerlerden başlamak lazımdı ben de tembelliği bir yana bırak fıstıklı dedim kendime.
Ama öyle bir alışmışım ki valla hemen sıkıldım,uykum geldi.
Pazartesi de dersler başlıyormuş ve 4'ten sonra olcakmış.
Umarım her gün ders olmaz,yoksa çok zorlanıcam.1.5 saat yollarda her akşam naparım eyvahedigeldismile
Neyse bugün pek tadım yok günlük...
Anlatıp seninkini de boş yere sıkmayayım.
Yıllardır ne çözüm bulundu ki bu konuda benim ağlayıp üzülmemle çözülsün...
Bir ömür binlerce bayan çekicek bu sıkıntıyı...
Neyse Allah başka dert keder vermesin..
Elbet öteki cihanda soracağız hesabımızı.
Rabbim bunu onların yanına bırakmasın diyorum.Hem de her iki cihanda da...

günlükçüm tünaydıınn.
evet tünaydın diorum çünkü bizim küçük kuzu hiç uyumadı bugece yine..
sabah ezanı okunuordu biz hala uyanıktık..
3 gece üst üste uykusuz kalınca bugün başım fecii ağrıor..
saat 10.30 gibi uyutuorum 1 saat sonra bizimki dimdik ayakta..
off yoruldum günlük.bide bu hafta kocişte yoktu ya..
ağır geldi valla..
neyseki buakşam gelior canımıniçi..
özledim onu günlük..ama çaktırmıorum..:asigim:
hala ii olamadım be günlük..
acaip öksürüorum..
uff evde bi ton iş beni beklior..
bi sürü ütüm de var..
hiiç dinlenemicem bu h.sonu yine..
çalışan anne olmak zor yahu..
hiiiç kendime vakit bulamıorum..
şeyy bide annemi özledim galibaa..
şu yalnızlığı da takmamaya çalışıorum ama yinede koyuyor günlükçüm..
allahım sabır versn die dua ediorum hergece yattığımda..
kocişimi,meleğimi çok seviorum..
görüşürük günlükçüm..
bye byeeeee...

evet yoğun bir haftayı bitirip haftasonuna varmak nasıl da güzel günlük

hava öyle güzel ki çıkıp dolanasım geliyo

ama ay sonu sınav var oturup ona çalışmalıyım.

hedefim program geliştirmeyi bitirme bugün.

zaten böyle tatil oldukça üzülüyorum hiç arkadaşım yok ki çıkıp gezelimsenağlama

ya günlükcannnn saniyeler dakıkalar durmuş gibiii çok az mesafe kaldı kavusmamıza..
ölüyorum galıba beeeeeennn heycandann ellerım tıtrıyooo,mıdem bulanıyo karnım ağrıyoo...
sadeceee dakikalar sonra kavusucam ona artık..8ayın özlemi sona ericek:asigim:

günlük hayatımda olumlu şeyler olcak mı bu bekleyiş bitcek mi
hoş ben bilmiyorken sen nasıl bileceksin ki

Günlüüüük valla inanmiyceksin ama biraz önce çok salak bir duruma düştüm.:roflol::roflol::roflol:

Muhasebeye ineyim accuk arkadaşlarla lak lak edeyim dedim. Nede olsa Ctesi iş güç olmuyor. Adamın biri eğilmiş fotokopi makinesiyle uğraşıyor.

Bizim güvenlikteki Murata nasıl benziyor. Ceketi aynı renk, saçı başı arkadan aynı. Sen tut adamın omzuna vur"naber Murtiiiii" de.akannehir Anam adam döndü ki bizim Murat değil. Noluyoz lan der gibi bakıyor bana. Ben tabi ehu ehu eee şey pardon bizim Murata benzettim dedim. Adam fotokopi makinesinin rutin kontrolüne gelmiş meğer:kedi: Nasıl özür diledim, nasıl. Muhasebedekilerde yerlere yattı tebiguclubacismile

Sanırsam bi daha buraya uğramaz adamceğiz, başkasını gönderir bide tembihler "can güvenliğiniz yok, ona göre" diye sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

he bide dün bizim 11.yıldönümümüzdü biliyonmuzemuszemus, 12 yıla doğru yelken açtıkopuyorumnanaktan, bugünde minik kelebeğimin doğum gününü yapcem:CüvCüv:, yarınada dinleniyim accuk.

hayden öptüm, le le

Son düzenleme:
4. ayda bitti 5. aya doğru yol alıyorum günlükcüm..

hayatta verilen kararların hepsi doğru olmayabiliyormuş, üzgünüm.. ama elden gelicek birşeyde yok.. ikinci ameliyat, ikinci ameliyat diye çırpınıp dursanda hiçbirşey geçmiycekmiş gibi geliyor insana.. hem maddi boyutta zararlı çık, hemde manevi boyutunda.. yemişim burnunu.. kendi burnum olsada dünyanın en güzeli hissetsem kendimi.. psikoloji sallandıkça sallanıyor.. ne yanlış bir seçim.. çok üzülüyorum biliyor musun.. daha dün konuşuldu sıkıntılardan bilmem nelerden insan kansere bile yakalanabiliyormuş.. eminim bunlardan biriside ben olabilirim.. gerçekten mutsuzum.. eskisi gibi değilim.. öyle işte.. daha bir çok şey.. anlatmaya gücüm bile yok, ölmeyi istiycek kadar dilim çalışıo ama(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…