Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük 6. ayımızı devirdik biliyonmu.
daha dün gibi herşey
bi baktım evlenmişim 6 ay geçmiş
allah nazarlardan korusun çok mutluyum, iyiki almışım seni diyorum kocişe, iyiki almışın aşkım diyo :)
ama şirketi bi kurs çıkarttı başımıza, hafta içi geç geliyo işten zaten, haftasonu akşamlarıda kurs
nişanlıyken dah açok görüşüyoduk valla :gitme:

günlük hayat önüme bir kere iyi bir şey çıkarsın olumsuzluk olumsuzluk olumsuzluk bıktım ya of bıktım

off tamam bitti diyorum başıma gelenlere şimdi düşündüklerime bi bak...
romantik dram mı oynanıyor benim hayatımda nedir yani?

moralim çok bozuk günlük..
ağlıyorum hep şu bir haftadan beri çok mutsuzumm
hiçbirşey istediğim gibi gitmiyo.
ben napıcammm.

Sevgili Günlük,
Önceden vicdan yapmayan kişiler şimdi vicdanı olanların önüne engel olarak çıkıyor. Artık vicdan falan yapmak istemiyorum bu kişilere, vicdansız ve katı bir insan olmak istiyorum. Ben de kendi çıkarlarımı ön planda tutmak istiyorum. Bu kullanılmışlık ve çaresizlik hissi beni öldürecek. Artık bir gram iyi niyetim kalmadı.

:bbo: parmağımı iki gece önce bir böcek ısırdı. gece 3 te uyandım şişmiş. az önce yine şişti yaa Çok üzgünüm çoook piss böcekkk

içime sinmeyen bişey var günlükcüm
öyle içim pırpır edemiyo, sinir oluyorum bu halime artık
ne kadar çok dengesiz bi hayatım var
umarım herşey yoluna girer ben bile sıkıldım bu halimden
:dilcikar:

sevgili günlük.
bu sitedeki ilk yazım. Kendi günlğümde yazsın istemedim bunlar. Çarşamba günü sivilcelerim yüzünden doktora gittim. İki aydır roaccotone kullanıyodum. Ama geçmedi hiç biri. Daha da kötü oldular hatta. Sonra doktorum beni kadın doğuma gönderdi. Pkos çıktı. O anın şokunu anlatamam. Cildiye doktorumu değiştirmesem altı ay daha kullanacaktım o ilacı. Ayrıce kilolarım iyice batmaya başladı bana. Eski cildiyecimden nefret ediyorum. Pkos geçer mi bilmiyorum. Sanırım geçmiyo. Kilolarımda öyle. Daha bi çok yiyorum artık. Her şeye ağlar oldum. Sevmiyorum bu halimi.

arkadaşımın kınasına gittim..mahalleden arkadaşım
herkes çok mutluydu ama ben gözyaşlarımı tutabilmek için kendimi kasıp durdum ve neticede çok durmadan geldim evime
başlarken çalan o şarkılar o kadar beni anlatıyodu ki..
Allahım biz de bunları yaşayacaktık onla..damat aldı mikrofona şarkı söyledi
gökhan da söyleyecekti...gözlerinin içine bakarak şarkı söylücem düğünümüzde demişti bana
Allahım ben onu çok özledim..ben başkasıyla evlenmek istemiyorum ki..napçam ben günlük?
al bak bunu söyledi damat

Senden uzakta hep bir şeyler eksik
Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik
Ne bir avuntu, ne de biraz ümit
Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik

İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma her şey
Yerine sevemem, yerine sevemem
Razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama
Yerine sevemem, yerine sevemem
Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim her şeyim

ben de onun yerine sevemem be günlük..yapamam..ben onu çok sevdim

ben geldiiimmm) çok bile kaldım dimii :) ayol napimm duramıyorumkiii netsizzzzz :)
Bugün bugün bugün harika ötesi bir gündüü beraber bir kahvaltı ve güzel bir yürüşün ardından dolmabahçecede türk kahvesi eşliğinde sohbett ımmm gerçekten güzeldii evet açtık eskileri ve yatırdık herşeyi masaya bakalım zaman herşeyin ilacı ve ben artık kasmicam kendimi oluruna bıraktım Artık herşeyii HAYIRLISI NEYSE O OLSU HAKKIMDA İNŞALLAH

2 aylik tatilim sonunda bitti...canimin ici yolcu etti ablamla ikisi cok lötü oldum hemen iceri gectim kontrolden cok kötüydü yaaa

günnük naber :hulya:
bugün yarışmamız açıldı çok şükür bayanssulusmile ama katılamadım organize ettim diye :sinifsinif:
bende hevesimi almak için yinede resim ekledim :icecream: kendimin 1.siyim ben :içelim: bi fırt da sen çek günnük
ayy çok acıktım ben.ama kalkcak halim yok hastayım günnükcan :a015:
yarın erken kalkmam gerek.annecigime alışveriş yapcez gamyoncuiremsu ama pati hala net de fisfisfis
dip boyamda geldi :hulya: kaş desen o da hallolcak boshayallersmile yarın föne giderkene aldırıyım çıksın aradan :smiley-cool: havalarda sogudu ya gözlük kapatmıyo,takamıyorum bu havalarda sempatiksalakcinni
üşüdüm günnük ne soguksun kız öle sositososito hadi pati kaçar gittim ben.mario :smiley-cool:

yukarıdaki şahısa benden mario demeti günlük anladı o:1closedeyes::roflol:
ayrıca yukardaki şahıs,şeyiyle kavga edicek nerdeyseneyiylefisfisfisboncuğuyla diyim sen bağlantı kur:smiley-cool:
bu gün ben nemi yaptımboshayallersmile
şöyle bi çarşıya çıkıyım dedim:hulya:aslında balık almaya çıkmıştım,ordan kozmetikçiye uğrayıp ruj aldımzemuszemus
sonra eve geçtim,akşam yarışma var,bu pati karısı anket açmayı beceremez belki,net başında olıyım dedim ama
hatun baktım bi güzel açtı yarışmayı:smiley-cool:
ben ilk anket açtığımda becerememiştim:roflol:
millet kopmuştu bide:dilcikar:dalga geçtiler benle:a015: :roflol:
ay bende kendime kopmuştum
işte böyleboshayallersmile
he bu biber karısınında derdi neyse7 yıl olmuş kanka,olur böyle vakalar,tanrıça yakalar:jeyyar:
hadi adios

Son düzenleme:
iyi sabahlar günnüş hanım rahatsız etmiyorum değilmi bu saatte :jeyyar:
bu saate kadar ne yaptın dersen uzuuuun zamandır ertelediğim bir türlü
elimin gitmediği işlerimi yaptım iyide yaptım içime sindi valla :1rolleyes:
kociş yoktu bu gece arkadaşıyla takıldı moreli bozuk biraz
aama kimsenin ahı kimsede kalmaz benim çocuğumun rızkıyla
oynayan daha beterini görsün başkada bişey demem kötükedihüso
ay sinirlendim gece gece daha doğrusu sabah sabah sempatiksalakcinni
sevgili kayınvalidecimde oğluşunu bekledi gelene kadar
giderkende yarın biyere giderseniz haber verin diyoya -tatlicadiarzu-
şeytan diyo yol saçını başını nefret ettirdi kendinden yani
neyse çok dert yandım galiba ben gideyimde dumanlanayım
öpüldün kız hadi byy

Son düzenleme:
Günaydın günnüüüüüş,
Zabahnan ne arıyon dedin di miiii?
Pazar pazar erkenden kalktım yaaa şimdi şöyle uyumak vardı mis gibi.mirmirmirmir
Amma velakin uyuyamadım,bugün anneannemler gelecek bize.
Uzun bir süre bizde kalacaklar inşallah.Özlemişim onları be günnüş.
Evde bir büyüğün olması güzel oluyo diyor ya "birileri" hakketen öyle.
Ama ben odama veda etmek zorunda kaldım günlükçüğüm,
onlar için en uygun oda benimkisiydi ben de hiç zorluk çıkarmadan burda kalsınlar dedim.
Ne usluyum di miii :roflol: Direk başka odaya geçiş yaptım tabi.
Eşyalarımdan,yatağımdan uzak kalcam ama o odayı da güzel bir şekle soktuk dün annemle.
Ama ben de öldüm öldüm.:bbo:
Neyse işte böyle geçiyo günler ve benim kalkıp evi temizleyip pastalar yapmam gerekiyo artık
Pek bir hamarat gördüm kendimi !!! sırnaşık şey

Ah güzel kardeşim ah
Sabah bir uyanır gibi yaptı kızım altı buçukta,pış pış güftesindeki şarkımı söyleyip uyuttum geri
Sonrasında uyumak ne demek,ben zayıflamak uğruna günde iki öğün mama yiyen hatun,kalktım yürüdüm haliyle tam 40 dakika..
Kahvemi içiyorum derkenn,kalktı sıpa..Aramızdaki diyalog:
Gece rüya gördün mü kızım?
-Hı hıııı..
Ne gördün kızım?
-Faaavii (Fare yani)
Ne yapıyordu fare?
-Şa şaaaa (Şarkı söylüyormuş)
Anam ne hareketli gece hayatı var şu bebelerin,hayatları çizgi film tadında,rüyaları şeker pembe,elin pohlu fareleri şarkı söyleyen sevimli kahramanlar:roflol:
Neyse gideyim ben de,mamamı içeyim:bbo:

selam gunluk
bugun askımla kahwaltı yapabılırız malum pazar ama dun hıc gıderız demedı nedensee.
uyanmasını beklıorum suan.:1closedeyes:sabah erken uyandım kıtap okurken tekrar dalmısım acaıp ruyalar gordum hayırdır ınsallah:Saruboceq:dun annemle o kadar gezmısız kı ayaklarım agrıo bugun ama cok guzeldıı ohh sabah 10da cıktık ewden 6 ya gelıodu geldıgımızdekaydirigubbakcemile3bıde guzel yemek yedık bu aralar zaten fazla yıorum ya
o yuzden aksam sadece salata yedım gercı ıkı dılımde turta yedımde neyseekaydirigubbakcemileaaa bılmıosun en yakın arkadasımın ablası nısanlanıo dun bıze geldı aksam oturmaya elbıse bakıo bıse bulamamıs bıraz bunu konustuk bugun nısantasına gıdıcek bulamazsa orda dıktırır artık.ben ne gıysem kı ole hafta ıcı bı ıstınye turu yaparım artıkşakkıdıhıı su tatıl planımıza oda dahıl oldu guzel olcak kız gunluk ama bılıorum kı her 29 ekımde yagmur yagarlmaz:artık sansımızaa....
hadı gorusmek uzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…