Popüler Konu Sevgili günlük...

mılapa gunluksempatiksalakcinni
ctesı saat 3 te işten cıktım
o kadar trafık vardıkı ancak eve saat 16:40 ta vardım-tatlicadiarzu-cok yoruldum yolda
uyku bastırdı
neyse hemen yatayım dedım temızlığı kalkınca yaparım
yattım ama uyyamadım kalkıp işe koyuldumboshayallersmiletemızlığımı yaptım akşam 7 gıbı bıttı
sonra tv ızledım
10 gıbıde uydum koçiş gececıydı
saat 12de kapı çaldı-tatlicadiarzu-alla alla dedım bu kim
koçiş olsa anahtarla acar
kalkıp bakltımkı abımlerdelikafaduldencok sevındım
aıleden uzak olunca onları cok özler oldum:sinifsinif:neyse bı güzel kahvaltılık bişiler hazrladım
o sıra koçişte geldı yedık
yattık
pazar sabah kahvaltıdan sonra ben çamasrlarımı yıkadım
o sıra abımler gıtmek ıstedı yol uzun malum:hulya:1 de kalktık hep bırlıktekoçişle ben markete onlar evlerıne
marketten cıktık onları yerleştrdım
yemek yedık pazar gttım çarsıdan kıyafet baktım akşam oldu
koçişte gececı nasılsa dedım gez olm gez
banyoma ıkı dene ayak paspası oldum :kedi:kendıme kazak aldım
koçişe uğrayıp eve döndum
neyse aksam yaprak sardım sıkıldım oturmaktan
cok yoruldum ve uycaktımkı deprem oldu:1shok:zaten fobım var
uyyamadım :gitme:yalnızlıkta ne kötü
ctesı bıde düştüm temızlık sırasında totom bacaklarım ayrıldı öldüm sandım
kalkamadım
hala bacam acıyy:gitme:bugunde işe geç geldım
yoruldum baya yoğunluk var
şimdılık ben kaçar gunluk

herşeyçok güzel olacak hissediyorum. okulum bana en büyük destekçi... komik gelebilir belki ama öyle.şükürler olsun kiarkadaşlarımı da kafama göre buldum. başta yadırgadım ama sonradan anladım ki gerçekten herşey yolunda gidiyor. :) onun haricinde ufak tefek pürüzlerim var, keşkelerim.. hani böyle olsaydı ne olurdu der gibi düşüncelerim... ama başımagelen herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum artık. bunu tastikleyecek çok şey yaşadım. aklımda belki iyi şeyler düşünüyorum,istiyorum filan ama... biliyorum ki olmamasının da önemli nedenleri var. önüme bakıyorum kararlıyım. yanımda olması gerekenler benle. gidenlerle vakit harcayamam. baybay...:)

günnükcüm,
burda akşam deprem oldu ya nasıl korktum anlatamam ki ben depremden korkmam. bu sefer kızımla yalnızdık o birkaçö saniyede kafamdan neler geçti. kızı alıp aşağı mı ineyim, gidip bişeylerin yanına mı çökelim. offf Allahım sen koru yaa.. eğer istanbul' da büyük deprem olursa inşallah kızımizmirde halasının yanında falan olur.. düşünsene ev yıkılacak o bi odada ben bi odada kalıcam sesini duyucam yanına gidemicem falan.. ayhhh içim şişti yine...

Slm günnüküm uzun bir aradan sonra yeniden seninleyim evlilik nasıl gidiyo diye sorarsan şimdilik güzel her hafta sonu için bi plan yapıyorum ama perşembe gününe gelince yine aile hasreti basıyo içimi ailemin yanına gidiyoruz, artık okulllarda başladı zaman daha güzel geçiyo ev okul arasında mekik dokuyorum ,
Tabi bu ayrılıktan sonra sana güzel bi haberim var günnük teyze oluyosun,
Evet yanlış duymadın bayramda öğrendim bayram hediyesi oldu bana daha çok erkendi dediğini duyar gibiyim haklısın günnük utancımdan hala birçok kişiye söyleyemedim tama utanılacak birşey değil annesi babası var çok şükür ama insanları bilirsin işte evleir evlenmez hamile olmak tuhaf geliyo insana,
Hazırlıklara henüz başlamadık ama bebişimin günlüğünü aldım hafta sonu bi görsen günnük renkli renkli şirin mi şirin bir şey babasıyla birlikte bu akşamdan doldurmaya başlıycaz günlüğü çok heyecanlıyım günnük çok

Günlük sen ne demek bilir misin daha O'nu uğurlamadan 3 ay sonranın planı nasıl yapılır?
:asigim: :1rolleyes: Şeniz
Bunun adı...
Hım...
Kalsın sen akıllı günnüşsün tahmin edersin... :asigim:

arkadaşlar verdigim linke tıklarmısınız sadece benim puan kazanmam için lütfen rica ediyorum tıklamanız yeterli hiç bişi yapmanıza gerek yok ayrıca kesinlikle virüs degildir aklınıza kötü bişi gelmesin.sadece puan kazanmam için şimdiden teşekkür ederim.

Katgut.com ile kazanma şansı!

slm cnmmmm

araya fazla mesafe koymadan atlayıverdmmm sayfanaa naniknanik
gunluk haftasonum cok yorucu gectı yaa
ctesı sbah erkenden nazlım geldı aldılar benı arabayla evden
ordan kuaforun oldgu yre geldk once guzel bı kahvaltı snra kuafore gectk
11de gırdık 2bucukta cıktık kaydirigubbakcemile3
nısanda bnm sacımı ypan bı abı var o yaptı 3kısıydık 3umuzun sacınıda o yaptıı
cok guzel yaptı wlla ya
snra enıstemız geldıı bayldı tabı nazlımaa canım kuzenım bnm ya prenses gbı oldu
oda bnm nısanlandıgm salonda nısanlandı
yzuk tepsısını ben tuttum
anılarm deprestı valla :asigim:
askim gelemedi ama ya ufffffffffff mafoldumben
napsn garibim calısıodu yıne full mesaı
bıde ısten cktı arkadasının evını tasımasına yardm ettı
hayırsever nisanlım benım :kedi: kurban olurum onaaaaa :1hug:
bnde dayanamadm dun gttım askımı gormeye saat 4gıbı ordaydm
gorumcem dusuk yaptı hem dedım onu gorym gecms olsn derm dedm
oda askımlardaydı ztn
cok kotuydu hala duzelemedı 1hfta gectı halbukı dusugun ustunden (
aksam 6bucukta askım geldı ısten
oy sıpam nasıl ozlemısm yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
aksam gorumcem yıne fena oldu acıle goturduler
askımda benı bıraktı
sonra ben eve delince cok usuldummm amaa
askımdan ayrılmak kotu oluo artk yaaa
ŞAFAK daha 181 ((

ben artık bu hayattan bıktım,yoruldum hemde çokkkkkkkkkkkkk

Berbat bir pazartesi sendromu...akannehir

Gün bitti ama halen kendime gelemedim... kafamçokkarıştı

Ayy günnüş dün görüştüğüm dersaneden aradılar tekrar örüşmeye gittim ve kabul edildim.
Yarın başlıyorum öğrencilerle uğraş dur.akannehir Napçam benn

Her yaptığım iyilik bir şekilde suistimal edilmesine rağmen neden ben aynı şeyleri yapıyorum aptal gibi? Üstelik en yakınıma bile...

klava:

Bugünü sildim attım şu dakikadan itibaren...!!!

Neler geçti ya bu günler mi geçmeyecek..:umursamaz:

Dik durmak zorundayız bu hayatta..

İstediğim işi yapabilmek için mücadele ediyorum, sevmediğim bir işi yapmak istemiyorum..
Kapıları zorluyorum ama şartlar bize göre denk gelmiyorsa bir türlü, zorlamamak lazım..
Olmayacaksa olmaz ne yapalım yani...

Ömür bitiyor neyin mücadelesi bu...
Kimsenin kuyusunu kazmadan, dolandırmadan, hak yemeden heybemi doldurmaya çalışıyorum..Olduğu kadar artık...

Bu erkek hegomanyası üniversite birime eyvallah der giderim geçen sene eski iş yerime yaptığım gibi..
Bir tek anneciğim rahat etsin istiyorum artık, benim yükümü taşımasın. Ona üzülürüm...Ama ne yapar eder kazanırım ekmeğimi....
Rabbim büyükk çoook şükür...:Saruboceq:

Keyifli birgündü günlük
Yarında öyle olucak inşlhh
Görüşemedik bayadır :)
Geziyorum napim :)))
neyse bi slm vereyim dedim :))

selam
ne yogun bı gundu sekerım yaa
ılk olarak askımla bulustum saat 2 gıbı gezdık bıraz magaza gezdık hıc guzel alıncak bıseye rastlamadım hııh kendılerı kaybettı:dilcikar:sonra ıngılızce kursuna gıttım mulakat yapıldı we orta sewıyeden baslıcam kasım ayında kaydirigubbakcemile
ewe geldıkten sonra en yakın arkadasım aradı ablasının nısanı war demıstım ya o
bırlıkte elbısesının altına ayakkabı bakmaya falan gıttık kahwe ıctık cok gulduk yıne coook
we anı bı kararlaa planımızı tamamen degıstırdık bu persembe yola cıkıoz we rock festıwalıne gıdıoruz sımdılık askım ben arkadasım onun erkek arkadası 4 kısıyız cadırda kalmak guzel we eglencelı olucak benımkı bıraz oyunbozanlık yapar cadır ısıne sewmez o rahatlık konfor ıster ama napalım olmadı otele gıderız ordan kapadokyaya gıdıcez hıı ankarada atamızı zıyaret edıcez bakalım guzel gecıceek wee 29 ekım tatılındede antalyaya gıdıoz:teyteynun rezerwasyonunu daha yaptırmadık festıwalden sonra ılgılencez artık
super olcak kız gunlukk heycan yaptım bak sımdıeyvahedigeldismile
hersey guzel olsun emıısositososito

Tek Kelime İle Geberiyorum..
Ama Kankam İçin Herşeye Değer.. Yeterki Mutlu Olsun..
Ben Değil Bi Odayı Tüm Evini Değiştiririm :asigim:
Neyse Gideyim Dinleneyim En İyisi

Selaaamm
Bugünü hiç sevmedim sütoğlankaydirigubbakcemile2
Sütgünlüksempatiksalakcinni
Tahsilat,tediye makbuuuuzzzakannehir
Yarın da bunlar var mönüdelülülülülülü
Hadi sana baaşş
Kendine iyi bak olu mu?

Günlük cevap:Kendine iyi bak deem denmez saçma,
kendime bakarım elbet sen hiç korkma!

ohaoldumsmile:dilcikar::roflol::roflol:

....O bizim kavuşmalarımız a yarim mahşere kaldı... mafoldumben

Güzel yüreklim kurtarır mı beni bu çıkmazdan günlük, ben iyi değilim mafoldumben

Yeniden eve dönüş...:gitme: :gitme:

Ailemi çok özlemişim ama ya...boshayallersmile Tatil fotoğraflarına baktık, çok güzel yerler gezmişler, çok mutlu oldum Günlük...hihoyyyt Yakında da bağ bozumu ayını değerlendirmek için ada turuna çıkabilirlermiş.:lepi: Ooh gezsinler valla, helal olsun canlarıma...30 senedir onca emek, çalışma, sıkıntılar...Tam rahat edecek zamanları...hihoyyyt Ben de gene sevdalıma giderim böylece :roflol:
ahahhahaha...:roflol:
Şimdi ailecek bira keyfi yapıyoruz...:içelim:
13 saatlik yoldan geldim çok yorgunum be Günlük...akannehir
5 saat uyudum gelince ama hala kafam yerine gelmedi...:bbo:

Sevgiliciğim biricik nişanlımı da şimdiden çok özledim...:asigim: :gitme:

Bu hafta arkadaşlarla toplaşma kaynaşma, hasret giderme, havadis alma haftası
:lepi: :lepi: :lepi: olumunekankayizsmile hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…