Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ne güldüm ne güldümm anlatamam yaa :roflol:
Zeki bi arkadaş megersem millete benim nickimi özel mesaj atıp bu kıza eksi rep verin diyormuş.Kendiside güya eksi vericem diye + rep vermiş sagolsun :roflol: Adminimizde bunları bulmuş okumuş gereken cezaları vermiş. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

Neyse..
Aşkımla gece 2den sabaha kadar konuştuk uzun uzun.. Sesini duymak öyle iyi geldi ki onu çok çok seviyorum ben ya. Ama bir o kadarda çok özledim kuzumuu :sinifsinif:
Bu gün susu_ arkadaşım askerine kavuştu 20 gün birlikte olacaklar onun adına da çok mutluyum darısı başıma inş. :lepi:
Çok üşüyorum ben günlük yaa. Ama havaların soguk olmasını çok seviyorum..

günlük kızdelikafadulden
deprem oldueyvahedigeldismile
salladı bayadelikafadulden
hemen bi kaç yakınımı arayıp felaket tellallığı yaptım:smiley-cool:
selavat getiriyim azcık:Saruboceq:eşşedü enleeeyvahedigeldismile:roflol:töbe yarabbi:)
valla allaha emanetiz:a015:rabbim afetleri ile korkutmasın:Saruboceq:

Son düzenleme:
Tanrıca cok gecmış olsun..oy gunluk bende evde yanlızım kocam macta

Tanrıca nerde deprem oldu

Az evvel deprem oldu, tam sitede dolaşırken...
O kadar aciziz ki...
Hiç bir gücümüz yok bu ince çizgide..

11 sene önce hayatta kalanlardandık..Yine deprem olurken aynı korku,kimse o an yapılması gerekenleri yapamıyor ki. Allah beterinden korusun inşallah... (

canım özgemmm opuyorumnanaktan
darısı başına inşaallah..tezkeremızı görelim biran önce böyle mutlu şekilde..:1hug:

ben aşkımın hakkını nasıl öderim yaaa...
o benim herşeyimmm.. en büyük desteğim! benim için çırpınmasını gördükçe içim gidiyo, bir an önce bu yıl geçsin formasyonum bitsin kpss belasından kurtulayım vee AŞKIM bana gelsin kavuşalım:Saruboceq: ve ondan sonra tüm bu günlerin karşılığını aşkımla birlikte alalım nolur Allah'ım..

hep neden benden önce askere gitmedin diye kızardım ama her işte bir hayır varmış, çok zor bir dönem geçiyoruz koskoca 10 ay var daha çok özlücem çok ağlıcammafoldumben ama bu günler de bize çok önemli şeyler katıyo.. artık herşeyden daha çok eminiz,, birbirimize daha çok bağlıyız 5.yıldayız ama aşkımız katlanarak artıyo :asigim:

bitanecik nişanlımmmm kokunu özledimm :asigim:

şafak 323..

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Hayatın nefes alıp vermekten ibaret olmadığını öğrendim,

Kalp ağrısının ne demek olduğunu ilk kez öğrendim. Bırakmıştım,bir

daha hiç toparlanamıcam sanıyordum.. Sonra bir gün biri geldi ve kalbime bi

iğne sapladı ve ben tekrar nefes almaya başladım. Ama dönüp

bakıyorum,hayatta olmakla yaşamak aynı şey değil.. Ben bugün yaşamaya

karar verdim.Konuşmam gerektiğinde konuşucam,susmicam. Çünkü eğer

susarsam sadece O'nu değil kendi sesimi de kaybedicem,rengimi kaybedicem
ruhumu kaybedicem. Dün benim için çok özel bir gündü. ve tekrar yaşamaya karar verdim.

Kendimi artık kandırmicam,bu son.

Eğer beni şuan duyabiliyorsan "sen benim hep kahramanım olucaksın."

Nerde olursan ol,kiminle olursan ol hatta belki bi daha hiç görüşmicez.

Ama sen benim hep kahramanım olacaksın.:asigim::asigim::asigim:

Slmm günlükk
Oh bu sonunda havalar soğudu yaa sevmiyorum ben sıcağıı :1ninca:

ayy bide deprem oldu sabah 6da kalkıcam ama korkumdan uyuyamıyorum ki yaa :çok üzgünüm:

Günnüş yorgunluktan ölüyorum !!!
İçimde de tuhaf bi sıkıntı...
Aslında her şey güzeldi taaaa kiii dayımın yüzüme bakar bakmaz:
"Hani geçmemiş bunlar!!!" dediği ana kadarsenağlama
Evet günlükçüm bildin sevgili dayım tabi ki yüzümdeki onlarca sivilceden bahsediyordu.
O kadar tedavi gördüm ama yok işte,yüzüm sadece iki gün iyi oluyor sonra hop bi daha çıkıyolar.
Bir on gün sonra onlar bitiyo,tekrar 2 gün düzgün sonra yeniden yeniden yeniden.......:1shok:
Tekrar tekrar grdüğüm bir kabus bu sanki.
Liseden beri aynı şey yaaa...Artık uğraşmaktan yoruldum..Çaresi yok anladım.
Biri beddua mı etti acaba.Kim etcek ki yaa...
Of günlük canım çok sıkılıyor yaa...
Bugün de formasyon başlıyo hayırlısıyla,şimdi tüm arkadaşlar sorcak
"hala geçmedi mi,bi şey yapmıyo musun?" diye ve ben de elimdeki çantayı kafalarına çevircem
Hayalimde tabi:1no2::çok üzgünüm:

günlüğüm güzel yazı defterim. birazdan dışarı çıkıcağım bugün herşey yolunda gitsin. Artık beni üzen şeyler üzerinde düşüncelerim beni etkilemesin. kendi kendime konuşmayım artık..

ben ve hayallerim başka bahara kaldı.

Şimdilik takibi bıraktım ama oda beni üzmesin. üzecek birşey yapmaz (( şimdi ye kadar asla kırmadı beni((

acaba buraya gelicekmi mi? hadi geldi benimle görüşmek isterse (( ben ne yapıacam. yolda karşılaşırsam selam vericem konuşacakmıyım ... bu aralar gelme potansiyeli var. tabi ki iş için .

Selamm günlük..

Tarih:04.09.2005

Meğer annemle son günlerimizmiş bilememişiz.Nerden bilebilirdikki 4 gün sonra yarım kalacağımızı..

Aşkım..:asigim:
seninle el ele yuvamıza adım atalı tam 1 yıl oldu bugün...kavgasız gürültüsüz..huzur dolu, aşk ve eğlence dolu...kötü günlerde hep elele gönül gönüle olduğumuz 1 yıl...
seni bana nasip ettiği için Allaha şükür ediyorum her gün...her yeni sabaha seninle uyanıp, her geceyi seninle karşılamak dünyadaki hiç birşeye değişmeyeceğim en büyük mutluluğum...
geçen akşam kutlamamızı da yaptık ama bizim hergünümüz güzel be aşkım..sıradan bi gün gibiydi benim için o yüzden...kaydirigubbakcemile3
Allah herkesin yuvasını korusun...bizi sonradan çok kırmış oldalar bile, tanışmamıza vesile olanlar da en az bizim kadar mutlu olsunlar...:Saruboceq:
İnşallah sana bir gün hayırlı ve sağlıklı bir evlat verebilirim...:Saruboceq:

günnüğüm, 1. yılımız kutlu olsunopuyorumnanaktan

günnük sen şimdi hafta sonum nasıl geçti merak ediyosundur
seni meraklandırmadan
anlatiim anacım

cumartesi malum burdan binbir sinirle çıktım
arabadan indiğim yerde burda nihan varya onunla buluştuk tanıştık ayaküstü
sonra garaja bıraktı beni
annemle buluştuk hopp otobüse gamyoncuiremsu dayımı falanda aradık yola çıkıyoruz diye
sonra ver elini bursa :asigim: tabi bu arada saat 3,5 oldu ben kahvaltıyla duruyoıdum cokacimcoook metro durağında bişiler yedim kaydirigubbakcemile3
peşine metro ve indiğimiz yerde teyzemin kızı, kocası, dayım ve de minik prensim bekliyodu bizi :CüvCüv: çok özlemişim onları
sonra yola çıkmadan bikaç yere uğrıcaz dediler hayırdır falan deyince enişte elazığlı bize çiğ köfte yapıcakmış delikafadulden onun malzemelerini alıcaz dedi :içelim:
uçtumm svinçten (not enişteyle böyle rahat bir ortamdaki ilk muhabbetimizdi 4 yıllık evliler )
sonra yola çıktık 4 sene öncesinde 2 saat süren yol 1 saat 10 dakikaya inmiş şok geçirdim
bayağı güzelleşmiş yollar
köyün girişine gelince bi acayip oldum eskiden dedem bizi orda beklerdi hep :sinifsinif: ister istemez gözüm aradı :gitme: ama ben göremedim
sonra teyzemlere gittk çok güzel sohbet bol kahkaha
ordan annemin amcasına gittik eskileri andık
ordan teyzemlere döndük yine gece yattığımızda saat 3 ü geçiyodu ohaoldumsmile
dün sabah 9 da kalktık kahvaltı yapıp bi tanıdık var ona gittik
tabi direk yoldan değil tarlaların ordan geçtik diken üzümü (böğürtlen ) toplayarak gittik onu bile çok özlemişim ki ben yeşilliği hiç sevmem
sonra orda oturduk braz
ve cevizin altına gittik ama gülmekten kitlendik hepimiz 100 tane ceviz topladılar ama ne emek harcadılar görülmeye değer
ve yakışıklının teki bana serenat yaptı kuzenimşn oğlu elimi hiç bırakmadı birde müzek çalıyodu ona yüzüme baka baka söyledi
ece dedi başka bişey demedi kaydirigubbakcemile3 aşkım benim
sonra da mecbur geri dönüş :gitme: yolculuğun en sevmediğim kısmı
9 da evdeydik yorulduk ama deydi

amma uzun anlattım kusura bakmayın laelaelaelaelae

Cumartesi çok güzeldi. Beni öyle görünce şok oldu. Çok güzel olmuştum maşallah kendime :)). Yolda yürüken herkes bize bakıyodu ne kadar mükemmel bi çift diyolardı heralde içlerinden kaydirigubbakcemile3. Bide kozalağımın kıskançlıkları olmasa daha rahat olabilcektim ama olmuyo işte önünü kapat şu tarafımdan yürü falan filan Allah aramızı bozmasın inşallah. 2 hafta sonra ailesiyle tanıştırmak istiyo beni napsam bilemiyorum. Böyle bişey mantıklı mı değil mi? Heycanlanırım ben yaaa kafamçokkarıştı

bilionmu günlük en çok istediğim şeyin o olduguna karar verdim.
o yüce duyguyu tatmak benim için işimden daha önemli...
evet o güzel duyguyu rabbim bana nasip ederse işimmi yoksa omu ikileminden çok kolay kurtulucam.
biliorumki sdc o..
umarım zahmetsiz bi şekilde rabbim banada nasip eder...

sefgili günlükcüm,
bebeğimin doğumuna çok az kaldı ve endişelerimde bir okadar artmaya başladı acaba bebeğim sağlıklımı olcak diye çok korkuyorum ona bişey olmasından
bu ay 3 tane birden kontrolüm var yani bu ay sonu kızım öyküm gelio :)
işe gelip gitmek beni çok yoruyo artık

Günnüş;
Sabahın köründe kalktım ablamın aramasını bekliyorum okula gidicemguclubacismile
Oradanda bi bahçeli yaparız artıkşakkıdı
Offffff Pfffff afra tafra Beklemek beni öldürüyooo günnük yaa annişte gitti :sinifsinif:

günlük hafta sonu link link gezdim çokta güzeldi annemle bütün mağazalara baktık
benimkinin bu cumartesi doüum günü ya hediye baktık .. orj.parfüm alıcaktım vazgeçtim 3 ay sonra biticek kalıcı bişey olsun istedim..bütün mağazalara girdim polo adidas puma vs. en sonunda hediyemi aldım çok sevicek ve çok beğeniceği bişey :lepi:
doğum gününü çok güzel kutluycaz ikimiz :asigim: romantik romantik :kedi:
neyse günlük neler yapıcaz anlatırım sana daha sonra guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…