Popüler Konu Sevgili günlük...

2 gün aradan sonra merhaba bebek. sempatiksalakcinni
İstanbul maceramız çok güzeldi. Arada parazit bir insan da oldu ama napalım 1 gün katlanmak zorundaydık kendisine. :/ Böyle bir insanla hiç karşılaşmamıştık. Yaa bir insan hem aşırı sevimsiz, hem de feci derecede odun olabilir mi? Oluyormuş... Mesela kıcasık gönül macerası yaşamış gibi olduğum insan hem sevimli hem yakışıklı olmasına rağmen öküzün tekiyken, bunda en ufak bir güzel özellik yok. Yani karakter zaten b*ktan bari tipten kurtarsa di mi? Ama yok... Allah ikisini de vermemiş bu ezik yaratığa. Bir daha hayatım boyunca asla karşılaşmak istemiyorum kendisiyle. Yalnızca 1 gün diyorum ama o 1 gün, 1 asır gibi geldi bize. Sinirlerimiz bozuldu birkaç saatin ardından zaten. Ertesi gün ayrılırken 'görüşürüz, akşama belki ben de Taksim'e gelirim' demez mi... Mal herif, o kadar mı yoksunsun senden hiç hoşlanmadığımızı anlamaktan? Bak yine sinirlendim şu an. Neysee... Sayfanı daha fazla kirletmeden kapatıyorum bu konuyu.:1closedeyes:

Caz konserine gittim ilk kez. Çok ama çok güzeldi. Kadıköy'ün ünlü bir mekanında çıktılar. Büyük zevk aldım dinlerken. Yedik, içtik, gezdik, dans ettik,yürüdük, yürüdük, yürüdük... Çok üşüdük, çok yorulduk, kafa dağıttık... :) Kafam fazlasıyla dağılmış olmalı ki taaa geçmiş zamanlara doğru da kaydı.

'O' nu seviyorum. Çok seviyorum. Yapacak bir şey yok. Bunu ne kadar reddetsem de açığa çıkması için ufacık bir kıvılcım yeter. Bir şarkıda da dediği gibi: Sürer gider bu yangın, ikimizi de yakana kadar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Tüh sadece bir kez edit yapabiliyormuşuz. :/
Şu kısmı atıyorum. Yazdığıma pişman oldum.
Hala aptal gibi 'o' diyorum yahu... Yazık bana. Acıdım kendime. lmaz:
Sevmiyorum işte, sevmiyorum. Yeni aşk gelsin bana.
Eskiyi ne yapayım... Eksik kalsın. :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
Hadi ben cain and abel i izlicem. Bayy...

Günlük şu an yağmur yağıyor ve ben Ş. ımı çok özledim...
Ama söz verdim...
O yazmayana kadar yazmayacağım ama çok özledim...

Sevgili Gunluk,
Insanlari iyice tanimadan karar vermemek gerektigini bir kez daha anladim...cok sevdigim yabanci bir arkadasimin esinin ilgisiz,biraz da sert oldugunu dusunurdum fakat dun aksam cok uzun suredir donen telefon trafiginden sonra toplam 80 kisiyi yeni acilan cok hos bir otelde biraraya getirdi...konu esine supriz bir dogum gunu kutlamasiydi..ustelikte bu arkadasim birkac ay once cok sevdigi annesini kaybetmisti..gelenler mi? Buradaki en yakin yerli, yabanci es,dost ve en onemlisi ,yurtdisindan davet ettigi kayinpederi ve diger akrabalardi..arkadasimin salona girdiginde ve ozellikle yurdisindan gelen kendi akrabalarini gordugundeki tabloyu anlatabilmem icin kelimeler yetersiz kalir...hepimizin gozunden yaslar indi ama bu sefer mutluluk gozyaslariydi.....demek ki hala bu boyle duyarli, dusunceli erkekler varmis,ne guzel,degil mi?

günlük ben geldimmmmmm :kedi:
uzunnnn bir zaman yoktum hem yooğunum hem de canım yazmak istemedi
günlükcan okul başladı üniversite hiç hayal ettiğim gibi değil onu baştan söylemek lazım alsanaalsanasmile
arkadaşım yok hiç ve çok sıkılıyorum yaaa eve geleyim diye bakıyorumm delikafadulden
günlükk bugün arkidişlerim gelecek evi temizledim onları da çok özlemiştim çok iyi olacak bu yaaaa opuyorumnanaktan
bir gelsinler de iki hoş beş edek di mi sempatiksalakcinni
günlük 29 eikimi bekliyorummmmmmmm :asigim:

selam günlük

buraya da sonbahar ve yağmur geldi sonunda

öyle güzel ki

hadi ben gidip ders çalışayım.

bi haftasonu var zaten çalışacak

günlükcan ben geldim datlummkaydirigubbakcemile3
herşey yolunda bebişim aramız çok güzel düzeldi şükürler olsun ki:Saruboceq:
şu bir hafta çok kötü geçti.hep ağladım üzüldüm kendimi yıprattım yıprandık.
ama ne yazıkki geride kaldı artık.
çok sewiyorumm ben sewgilimi yaaa.:asigim:
az önce konuştum yatacakmış..keşke bende snn yanında şöle kıvranabilsem
sana sarılsam kokunu içime çeksem sarılarak uyusak:sinifsinif:
çok özledim meleğim senii.şu askerlik bi bitse.ŞAFAKnazar:
az kaldı bitanem dayanıcaz..sonra istesekte ayrılmıcaz.:1hug:
bekliyorum seni hayatım..hadi çabuk gel kollarımaa:1rolleyes:

Az Önce Geldim Eve Feci Bir Migrenle.. Mahvoldu Gecemiz Ya.. Mahvoldu :çok üzgünüm:
Ama Sıktım Dişimi Yine Eğlendim Güldüm.. Taki Gece 3 e Kadar.. Çok Şiddetlenip Ateş Olunca Mecbur Düştük Yollara..
Olsun.. Yinede Herşeye Rağmen Harikaydı.. HARİKA

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günlük ben mi çok geri kafalıym millet mi çok ilerlemiş anlamadım gitti...:)
böyle insanlarla ne işimvar benim yaaasempatiksalakcinni
mide bin beş yüz valllaaaaaaa insanlarda
ne biçim ailelerdır anlamadım
neysem çok da gerekli insanlar değiller zati...
paylaşmak istedim sadece sennennnnnnnnn
beni mi soruyorsun ben iç güveysinden hallice
idare ediyorum işte
neysemmm hadiii öptümmmmmmmmmmmmmmmmm seniii pembiş yanaklarından

günlükcüm yarın büyük gün
nasıl olucak nasıl geçicek çok merak ediyorum valla
heyecan var galiba azda olsa ama yine de öyle çok değil. son anlarda heyecanlanıyorum galiba ben:bbo:
bugün yine çok yoruldum ya bizim bu adetlerimiz bitmez mi hiç
maşallah bi nişan 3 güne patlıcakkaydirigubbakcemile2
düğünü düşünemiyorum bilekaydirigubbakcemile3
çok dua et olur mu günlük herşey yolunda gitsin
opuyorumnanaktan

Sevgili günlük uzun zamandır yazamadım sana .. bazı nednelerden dolayı....
ne kadar çok kendi kendime kızsam da sonuç deyişmeyecekti. Ben yine kapılacaktım ona. şu anda tekrar karşıma çıksa yine kapılırım ((.
Şimdi içimden ağlamak geliyor. Aklıma o geldiği anda paylaştıkalrımız ve yaptığımız sohbetler geldiği anda çok üzülüyorum. Face' i dondurdum bakmayım diye ... arada griyorum... yine donduruyorum ... alışkanlıktan zor vazgeçiliyor.

Bazen dalıyorum uzaklara ama kimseye belli etmeyicem diye çok acayip gayret sarfediyorum. (. İnsanlar yanlış anlayacak diye içime atıyorum ağlasam nedenini soracaklar. vereceğim cevp yok.birde akrabam yeni nişanlandı yanlış anlaşılacak.
Of of ... insanın canı acırken yüzünün gülmesi kadar kötü birşey yok.
Çok fazla hayal kurmuşum. Şuanda ki yanlızlığıma o kadar ortak olmuş ki.. kendimi çok yanlız hissettim .. onunla msjlaşmaya alışmışım frenlemem çok zor oluyor ((

Günlük ona bana karşı nehissediyorsun dedim. "şimdi ye kadar tek bir cümle sevgi sözcüü sarf etmedi "
"tek cevap istiyorum artık yoruldum" dedim. Tek cevap yazamadı ((.

Artık mutluk istiyorum D: bu şekilde güleç olmayı hakediyorum....

sevgili günlük;
dün gece en yakın arkadaşımın zoruyla gece 3e kadar ders çalıştım. Bugün deneme sınavı vardı iyi geçti. Sınıfta saçlarım hep yere dökülmüş. Seda da bağıra bağıra bu saçlar senin miiiii deyince kötü oldum. Lütfen dökülmeyin artık canım saçlarım yarın da okul var. Uykusuzum dört saat uyudum gece. üff..

Günnüş bugün dersaneye gittim.Öss'ye pardon LYS'ye hazırlanan çocuklar nasıllar öyleakannehir
Görüşmem olumlu geçti gibi bilemiyorum hayırlısı olsun:Saruboceq:

2011de beni neler bekliyor çok merak ediyorum nerde ne yapıyor olucam...
Umarım emeklerim boşa çıkmaz.
Çok emek verdim ve hala veriyorum..
Boşa çıkmamalarını umuyorum..
.
.
.

Veee az kaldı 14'ünde bitanemin doğumgünü.. Daha nice doğumgünlerinde birlikte olmak dileği ile: )

Ve bu ayın 7sinde 6. ayımızı bitirip 7. ayımıza giricez..Birlikteliğimizin devamını diliyorum mutlu ve huzurlu ..

Bugün hayatımda gördüğüm en güzel vücutlu kadın diyebileceğim birine rastladım.
Günlüüükkk anlatamam, kelimeler yetmez...
Böyle bir güzellik olamaz.
Yüzü vasattı, hatta belki de çirkindi tam göremedim ama vücutt...
Oooofff oofff... Büyülendim.
Erkek olsam kim bilir nasıl hissederdim. boshayallersmile
İnsanları süzen bir tip değilim, yalnız bu bambaşkaydı.
Herkes kendinden geçer bunu görse. boshayallersmile boshayallersmile

Yarın önemli bir gün.
Önemli bir dersimiz 45dk daha fazla işlenecek; geçen hafta ders yapılmadığından dolayı.
Ve yine çok mühim ve çok da zor olan makaleleri okumam lazım.
Daha önce de bahsetmiştim.
Araya İstanbul yolculuğu girince haftasonu elatamadım.
Yarınki ders arasında kütüphaneye kapanıp çalışmam gerekiyor.
Çok enerjik ve zinde olmam gerek. eyvahedigeldismile

Hava 2 günde nasıl da soğumuş anlamadım gitti.
Sabah ayaz vardı resmen.Şu anda o kadar da feci soğuk yok.
Ne giysem bilemez durumdayım.

Neyse görüşürüz yine...

Artık beni kimsenin üzmesine izin vermicem günlük.
bir süredir izin vermiyorum zaten,tam gaz devam...

ufak kırgınlıklara bile müsaade etmeye niyetim yok.
aslında hayatımda olmayan,ama var gibi görünenlerin bile beni incitmesine izin vermişim bunca zaman.
yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…