Popüler Konu Sevgili günlük...

Yeni birisine GÜVENMEK yine yeniden güvenmek ve yeniden bir ilişkiye başlamak.. Karşındaki kişi BANA GÜVEN ikimizde çocuk değiliz olgun kişileriz ve ne istediğimizi biliyoruz, senin korkularını anlıyorum ama ben olmasam bile yarın öbürgün bi başkası olucak ve sen yine düşünüceksin, herkes aynı değil gamze herkes aynı şeyi yapıcak mantığıyla ön yargılı yaklaşma, evet unutulması zor ve kolay olmayan bişi yaşamışsın fakat neden bi başkalarınada şans vermiyorsunda kapatıyorsun kendini herkese?? aynen bunları diyor karşımdaki kişi
söyledikleri doğrumu evet mantıklımı evet son derece mantıklı peki ben hazırmyım BİLMİYORUM BE GÜNLÜK korkuyorum yeni bir ilişkiye başlamaya, aradan 1.5 sene geçmesine rağmen ben henüz hazırmıyım bilmiyorum Bana Akıl Verirmisin? Çünkü İnan şuan Kendi Aklım Kendime Yetmiyor ve bomboş beynimin içi ve sol yanım uyuşmuş bi vaziyette...mafoldumben

Ne olur bana akıl ver dillen ve konuşş sen olsan neyapardınnnn vallahi aklım şaun yetmiyor bana ??

Günlükcükkk tam 1 saat sonra benim prensesimmm tam 13 yasini bitircek....o benim dünyamm...Seni cok seviyorum birtanem:asigim:

Yarın dersim yok.
Göz doktoruna gitmem gerekiyor.
Annem de erkenden uyandıracağını söyledi beni.
Üffff... Uyumak istiyorum ben öğlene kadar. senağlama

kızz günlükk ben geldimmm şekerimmmkaydirigubbakcemile3
ALLLAHIM onu çok sewiyorum..az önce konuştuk yarimle ne güzel hayaller kurduk geleceğe dair:asigim:
ben onunla ewlenmek istiyorum.sadece onu istiyorum.
hadi sewgilim çbk gel askerden beni ailemden iste:1rolleyes:
şafaknazar:
az kaldı sewgilim dayan..kavuşcaz birbirimize.hayallerimize.geleceğimize.minik bebeğimizeopuyorumnanaktan
senii çokkkkkkkkkkkkkkk sewiyorum meleğim.kib.öpüyorum kocaman.:1hug:
sensiz olmaz hemde hiç olmaz..iyi ki warsın bitanem

- Kadına ne verirsen katlı olarak geri alırsın -

Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir...

Ona bir ev verirsiniz,size bir yuva verir;

Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.

Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir.

Ona sperm verirseniz, size bir çocuk verir;

Ona bir şarkı söyleyin ,size Konser verir,

Özetle; Kendisine verileni,çarpıp çoğaltarak geri verir...

Bu yüzden ona çamur atarsanız ,karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun..

not: tikat; fena halde çalıntıdır

noluyor yine günlük tam toparlanıcaz derken
illa bir terslik çıkması şartmı sürekli hayatla boğuşmak zorundamıyız
vardır bundada bir hayır diyorum ama üzülüyorum elimde değil
insanlar nneden bukadar acımasız ne isterler tek derdi çalışıp ailesine
ekmek parası götürmek isteyen birinden neden bu fesatlık
neden bu kargaşa anlayamıyorum
sıkıldım artık kapı arkasından dönen oyunlardan
muhattap olmayacağım diyorum ama bişeylerin hatrı vardı
oda bitti dün akşamdan sonra herkes kendi bilir kimseyi zorlamıyorum
benimle arkadaş dost olun diye bundan sonra bende davranmam gerektiği
gibi davranırım olur biter kaybediceğim bişey yok çokta tıın :1closedeyes:

günaydın güllük
naaan biz de 1 yılı doldurduk ya...dün gibi nikah günüm...o koşturmalar hazırlıklar, heyecan...Allah herkesin yuvasını korusun günnük...zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum ki; hayatımda aldığım en doğru karar, kocemle evlenmekmiş
kendisi de dün spora başladı bebişim göbeeni eritecek inşallah...he bi de akşam üstü ofise çiçek gönderdi sağolsun, bööle beyaz kırmızı güllerle dolu..
onun dışında ben grip oluyorum burnum akıyo ve çok halsizim...inşallah yoğun bi gün olmaz beybi
hadi görüşürük

Günlükcan,dün ilk günüydü formasyonun,hafif heyecan ve yüksek tedirginlikle düştüm yola.
Git git bitmiyo vesselam.
İlk kısım 1saat sürüyo,sonra 15 dk. da otobüs bekle,bi de 20 dk.otobüs yolcuğu yap...
Heh işte ancak kavuşuyoruz sevgili okulumuza.
Haftanın 3 günü olcakmış dersler,buna çok sevindim.
Amma gecenin bir vakti bitecek ya eyvahedigeldismile
Staj da ikinci dönem diyolar ama kesin değil.
Bir kaç kişiyle tanıştım,mezun olduğumu öğrenince şaşırdılar.
Eee farklı yer olunca insan geriliyo,acemileşiyo.
Tabi bir de ufak tefek ve yaşından genç gösterince hiç konduramıyorlar.
Neyse hep çıtır kalcam desene kaydirigubbakcemile3
Bu arada yüzüm yine aldı gitti başını,kıpkırmızılar bir de...
Allah'ım nolur geçsinler ve bir daha hiiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmasınlar yaaa.
Dua et bana günlüüükkk...

Yine kardeşimin uyanmasını bekliyorum günlükcan
Uyansın paşamda mükellef bi kahvaltı yapalım sonra o yine beni sinir etsin gülerek gitsin evden kaydirigubbakcemile3
Ailemden başka kimse üzemez beni.. Hatta onlarda üzemiyo artık diyebiliriz :hulya:
Havalar Soğumaya başladı..Benim regl düzeni şaştı..Birde sıkıyorum kendimi bu aralar çok ama geçecek biliyorum opuyorumnanaktan

slm günlükk hihoyyyt

yaww bu ne sogukk ıcım tıtrıyo sabahtan berı
gece yatıncada cok usuorum ustumde o kdr yorgan varken
cok kansızm ben ((
bı anda bozdu valla havalar
oturdugum yerde donuyorum suan..
bugun bıtermı ya saat daha 10buuck
saat 8de mesaıye basladm bugn daha yenı bttı sayılr faturalar
ısle ısle bıtmıo ya
bırıkmıs ıyıce (
gıcık oluorm sabah ztn uyuyakalmısm
neysekı yetıstım ıse
of gunlukk ıcım sıkılıooo
askımı osluorum
gorumcemde duzelmedı aksıne dha kotu oldu
bebegnı dusrmustu ya gcenlerde anlatmstm sna
10dkda 1 wc ckıodu hala parca parca gelıoms vucudundan
doktora gttıler pzar aksamı acıle
doktor kurtaj olman lazm dems
ıcınde parca kalmıs (
oda olmam dıo
ılaclarla söktürmeye calısıolar bakalm
korkuo olmaktan..
ıkna etmeye calıstm ama dnlemedı
o masaya oturnca ıcım kotu oluo dıo (
uff yaa allahm verende sensın alanda sensın ama cok kotu bu ya uff (

ŞAFAK 180

Selammmmmmmmmm Günnüş

Bugün izne gidiyorum ama nereye gideceğimi bende bilmiyorumm
Yardım et
Ölüdenize mi ?Kuşadasına mı? daha eglenebileceğim bi yer var mıdır?
Nolur yardım edinnn çok kararsızımmmm..
Bu mevsimde denize girebileceğim herhangi bi yer olsun
Az vakit kaldı...

Off offf

Nasıl kokuyordur sence?
Nasıl bakıyordur?
Nasıl gülüyor ya da?
Ses tonu nasıldır peki?
Kızdığında, sevindiğinde veya şaşırdığında yüzü nasıl bir ifade alır?
Elleri sıcak mıdır?
Sarıldığımda her şeyden beni koruyabilecek güce sahip olduğunu hissettirebilir mi?
Bunları yaşayacak mıyım onun kollarında?
Yüzüne bakıp, ellerini tutabilecek miyim?
Ya o saçları?
Bilmiyorum.

Bugün kardeşimin doğum günü. Biz ayrı kutlarız, arkadaşlaıyla da ayrıca yapar bir şeyler artık. Ve ben hala derste aldığım hiçbir notumu tozpembe defterime geçiremedim daha.:)
Hepsini bitirmeliyim bugün. Kısa ve öz. :)

Şimdi dalacam bu çocuğa yaa, ben camı kapatıyorum o açıyor, neyseki dışarı çıkacakmış birazdan.
Bugün o kadar kalın giydim ama üşüyorum yine, beyefendilerde habire cam açıyorlar, bu kışın nasıl geçeceği şimdiden belli oldu, kavgasız gürültüsüz atlatsam bari...Zaten hiç sevemedim bu çocuğu, görüşlerimz, bakış açımız herşey çok farklı, konuşmak bile istemiyorum. Kendini farklı zannediyor ama bunu beceremiyor yapabildiği tek şey sivri olmak... Bu durumda sinirimi bozuyor...
Amaan sıkıldım bu iş yerinden valla, ne düzgün bir maaş ne güzel bir ortam, düğüne kadar sabredeyim diyorum, ah bi atlatsam şu günleri...
Gerçi kendi halime şükrettim aşkitomun kuzeni endüstri mühendisi sadece 900tl maaş alıyormuş, adaletsizliğe bakarmısın be günlük! Yıllarca dirsek çürüt ama 900 liraya talim et, ne diyeyimki herkes fırsatçı olmuş, İstanbul gibi bir yerde bu maaş, vay anam vay...
Günlük bee canım sıkkın yaa, bu belirsizlikler sinir ediyor beni, bir sessizliğin ardında doluya tutulucam bu kesin ve bunu bile bile elimden hiçbirşey gelmiyor (
Rabbim şu günleri hayırlısıyla sıkıntısız atlatmak nasip etsin...

kış geliyor sevinemiyorum.
ev sobalı olacak ilk defa soba kullanacağız. nasıl soba yakılır. netten araştırayım :)
amaaa müdür beyle konuştum. hocam soba almadan tayin istesem. dedim. çok şaşırdı. düzgün bir zamanda görüşelim dedi :) bakalım kim kimi ikna edecek :) (hayırlısı olsun)

eşimin memleketine yerleşme kararı aldık. inşallah doğru bir karardır. kış memleketi olması kötü ama kiradan kurtulmak ve doğazı olan bir evde düzen kurmak daha mantıklı geldi. her ne kadar kendi anneme uzak düşecek olsamda. karışık işler yaaaa

sevgili günlük bugün bir işimi hallettim rahatladım...
günlük aklıma onu ilk gördüğüm an ve bana gülümsemesi geliyor... (( bu hafızamdan nasıl silinecek. iş yerimde karşıma oturduğu koltukta başka biri oturunca direk aklıma o geliyor (

peki o beni hafızasına almışmıdır onunda aklında ve kalbindemiyim ki (.
Ne kadar uzak dursamda bir anda aklıma geliyor sürekli meşgul olsamda hiç gelmese aklıma :) ((

Son düzenleme:
Sana 40 Kere Söyledim Beni Hanımefendi Çizgimden Çıkartma Pişman Olursun Diye..

Şimdi Boşuna Dert Yanma Ortak Arkadaşlarımıza..Ohhh Layıktı Sana Tüm Olanlar!..

Demiştim Şimdilik Cici Kızım Ben sengözlerimebaksanab

Günlükk
Ne olacak benim sonum bilmiyorum,oyle bi çıkmazdayım ki
Dün akşam cesaretimi toplamıştım,vazgeçmeme izin vermedi
Hem vazgeçmemi isteyen o hemde gidiyorum dedğimde biraz daha dur diyen o
Biraz daha dur ne demek ya?
Sanki ne değişcek ki
Sana umut vermiyorum diyor,ama onun ufacık bi gülüşü bile benim için büyüük bi umut bunu anlamıyo,ben mi salağım ya bilmiyorum ki
Sanırım bu sefer ben vazgeçicem günlük,kendi, yoluma bakmam gerek artık
Tamam çok istiyorum çok seviyorum hayattaki en büyük dileğim onunla bi aile olmak ama yok işte olmayınca olmuyor ki,bir tek benim çabamla nereye kadar
Bundan sonra sadece kendimi düşünücem ya ne olursa olsun!
Okula gitmem gerek bu halde nasıl gidecem bilmiyorum offffffffffffff offffffffffffffff

Son düzenleme:

pembiş bende aynen günicen gibi salon çizgimden çıkmak üzereyim
cici kız falan da olamıyorum artık
neysemmm yandan sağdan soldan gelmeden bana yemeğe gidemmm
hadi hoşçakallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…