Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük karnım ağrıyor
Okul her zaman ki gibi sıkıcıydı.. İsteksiz ben, yine homurdanarak gittim
Eğer bu okulu ben bitirirsem herkes bitirebilir kanımca
Sabah erken kalktıgım icin uykumu tmam alamaış olucam ki akşama doğru 2 saat uyudum
Su an önümde aburcuburlar var yesem mi yemesem mi diye kendimle çelişmekteyim :/
Kızlar diyo kilo almışsın oof moralimi bozdular ha
mafoldumben

günlük!!!!!
ölmek istiyorummmmmm........
aldığım her nefes canımı yakıyor. yakarışlarımı senden başka duyan yok.
can vermiyor geleceklerini karartıyorum her nefes alışımda..
ben hiç kötü biri olmadım günlük..
acısını kendi canımda kendi kanımla ödemek zorunda olmak daha da mahvediyor ya..

ey ölüm neredesin... !!!

al beni o kapkara bağrına.. çıkarma, geri verme...

Son düzenleme:
offfffffff daralıyorum be günlükk:dilcikar:
yeri geliyo pür neşe kuş,yeri geliyo piskopat kuşş:bbo:
noluyo bana anlamadım bi türlü.:uhm:
bugün askerim tenefüste aradı,ne çok mutlu oldum anlatamam sana:asigim:
çok seviyorum onu günlük çok seviyorum...:asigim::asigim:
bugün öğretmen arkadşlarla konuştuk
çocuklar için gezi düzenleyelim diyoruz.
buz patenine falan gidelim
ama ben hiç kaymadım günnükkk:dilcikar:
kesin totomun üstüne düşücem ve de herkes baana gülecek:roflol:
sanki ben kendime gülmücem de...:roflol::roflol:
şu kpss de iyice canımı sıkmaya başladı,:1no2:
3 senedir çalış çalış bir adım ilerleyemiyorum.kötükedihüso
nerede hata yapıyorum bilmiyorum:uhm:
şimdi ben kaçar günnüşüm
çalışmam gereken bir sürü konu var.:çok üzgünüm:
ahh ahh sınav olmucaktı kkda kankalarımla ekşınlara akmak vardı şimdi:smiley-cool:
görüşürüzzz pis suskun günnnüşş:sm_cool:
nolurdu iki kelam etsen ayolll:roflol:

Son düzenleme:
selamm
abbas yolcuyum gunluk
hersey guzel olsunopuyorumnanaktan
bıkac gun gıremeyebılırım ama sana yenı resımlerle donucem merak etme benıı
gorusmek uzereeeeyerimseniben

guzel bir hafta sonundan mrb...
bır haftadır süren hazırlıklar sonucundan sonra cuma günü askerimin yanındaydıkkk

iyi gördüm aşkımı , baya kilo almış o fit hali gitmişş ..
askerlik iştee...
dolu dolu 3 gün geçirdik yetermi bize ? yetmez ama hasret gidersikkk canımın içiyle
doyamadık birbirimizeeee:asigim:
kuzular babalarında sn bile ayrılmadılarrr
onlardan bana fırsat kalmıyodu zatiii
anlatacaklarımm , içimdekiler buraya sıgmazz :asigim:
onuuuu coooooooooooooooooook seviyorummm halen deli gibi aşıgım onaaaaŞeniz
o benim herşeyimm :1hug:

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret miyadını doldurup biter birgün.Karanlık aydınlığa kavuşur elbet.Siz o gün bayramı kutlamayı görün !!!

Son düzenleme:
offf ya neden ben hiç yanılmıyorum hislerimde... günlük neden hep aklıma gelen başıma geliyorrrrrrrr...
allah rızası için bi kerede yanılayım yaaaa...

Adım kötüye çıkmış da haberim yok. :roflol: :roflol:
Adama bakar mısın yaaa...
Kuzenim makyaj yapmış, o dangalak da 'biliyor musun, aynı Tryamour'a benzemişsin.'
demiş, kötü bir bakış fırlatarak. Eeee yaniiii...??? Ne bu şimdi??? :roflol: :roflol:
Aslan kuzenim de demiş ki 'yani çok güzel oldum di mi?' :roflol: :roflol:
Lafı sokmuş yavrum benim. opuyorumnanaktan
Daha devamı var da yazmiim burda şimdi.
Hey Allah'ım yaaa... Tabi istiyor ki herkes onun karısı gibi paspal olsun,
dışardan bakılınca kadın olduğu bile belli olmasın.
Çok güldüm çoookkk... :roflol: :roflol: Kötü kız imajı çiziyorum olaya bak. :roflol:
Hala böyle geri kafalı heriflerin olduğunu bilmiyordum.
Benim gibi iddialı birini gözün tutmaz tabi senin.
Kadın dediğin pısıp otursun, öyle bir halde olsun ki kimse dönüp bakmasın di mi?
Yok yok ben öyle olamiciiimmm kusuruma bakmayın. bayanssulusmile
Siz iyisiniz biz kötüyüz, tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam günlük
ben hala alışamadım bu vücuda..
sarkık çatlak dolu..
acaba ne zaman normale dönerim?
aynalara küstüm yaa..[COLOR]

Son düzenleme:
iyi geceler günnükk.....
fırsat buldum sana yazayım dedım...hayatımız çok yogun geçiyor bu ara...telaşemizz büyükk kızımmm büyüyorrr:)) bugun 20 günlük oldu prensesım gezmeye götürdük kızımıı ...bizim orda 20sini çalmak diyolar ni demekse artıkkk:))
vee kızım emzige lıştı artık çok mutluyum o nedenleee artık benı emzik gibi kullanmayacak:))
şükürler olsun bu gunumuzee allahım...prenses aglıyo ben kaçar günnükkkkk

günlük:sm_cool:
patimle telefonda bişey konuştuk
eğer olursa süper olucak:teytey: :teytey:
uzun zamandır görüşemiyoruz kankamla zatenolumunekankayizsmile
bu gün neler yaptım gel anlatıcam:tesellidamın şeklini değiştirdim:lepi:ve tek başıma:jeyyar:
2 kişilik yatağı,hayvan gibi yatak başlığını,ve komidinleri,sabahın köründe tek başıma,ite kaka değiştirdim:roflol: :roflol:
annemle babam eve gelince şok oldu:1shok: :1shok: :1shok:
ağzıma tükürdüler tabi:kedi:fıtık olucaksın,belin kayıcak,göbeğin kaçıcaksempatiksalakcinni
tek başına nası yaparsın dedilerklava::kedi: ama işte budur ya:lepi:
inan şu an çok mutluyum
meğer kaç gündür onu kafaya takmışım haberim yok:smiley-cool:sonra bir güzel temizlik yaptımzemuszemuskendimide yıkadım bi güzelzemuszemus
yarında kendime maskeler yaparımbayanssulusmileaşkitomu sorarsan:asigim:hafta sonu geliyor allah kısmet ederse.veee:lepi:neyse şimdiden yazmıyım:kedi:

gunlukum

bugun yine yapacagimi yaptim...
10 dk icin bile ciksam disari kendimi belli ediyorumkaydirigubbakcemile3
yine rezil olduk iimisempatiksalakcinni

çok özledim be günlük çokkkkkkkk
yeter artık gelsin fazla dayanamıorum
ona sımsıkı sarılmak doya doya öpmek yanında yatmak kokusunu içime çekmek istiorum
çok özledim çokkk
şu 1 ay çabuk geçsin gitsin artık
bu hasretlik bitirdi benii

evet geldik günnüşüm saat 10 gii evden çıktık 10:30 gibi aldılar annemi emar odasına bayağ kaldı içerde, bende içeri girdim yanına ama soyunma kabinlerinin oraya kadar aldılar içeri sonra onu camdan izledim.. çıktığında ağladı benim bitanem yaa sinirleri bozulmuş ve çok zordu kapkaranlıktı dedi çok ses vardı dedi.. Ben dizlerine kadar alırlar sandım ama çenesine kadar aldılar annemi, çok dua ettim o camın arkasından annem için ve annemi öyle görünce çok çok çok fena oldum ben... neyse sakinleştirdim ve babam bahçede bekliyordu bindik arabaya geldik eve.. hayırlısıyla cuma günü 1:30 gibi alıcaz sonuçları hadi bakalım inşallah iyi çıkarr hayırlısıyla sonuçlar..:Saruboceq:
Bizim balıkla telde konuşuyorduk şarjı bitti bekle aricam demiş msn'de bekliyoruz bakalım :kedi: hadi ben kaçar paii paii

Ayy günlük bugün İzmir'e bir yağmur yağdı, bir yağmur yağdı.

Kalktım okula gitcem diye gitmem de lazımdı. Ama baktım düzelmedi hava.

Yatağımı düzelttim saçlarımı yaptım tam makyajımı yapcam arkadaşla karar aldık gitmedik.

Yağmur durur diye umut ediyordum ama yokk durmadı.

Zaten belim ağrıyodu uyuyamamıştım gece. Bi yönden de iyi oldu.

Ama gitmem de lazımdı.

Günlük selam..
Ya çok karışık duygular içerisindeyim. Çok güzel heyecanlar yaşıyorum tamam ama aklıma takılan bi sürü şey var. Of yaa bu kadar detaycı olmak zorunda mıydım hep bu yüzden başkaları tarafından yanlış anlaşılıyorum. Çünkü ben başka bi şey düşünerek yapıyorum mesela o hareketimi ama bunu yaparken elli kere düşünmüşüm şöyle olabilir böyle olabilir vs. diye fakat karşımdaki tabi benm kadar uç noktaları düşünemediği, yüzeysel olarak benm hareketimi gördüğü için yanlış anlaşlan hep ben oluyorum bu da beni çok çok üzüyor günlük yaa mafoldumben
Herkesi mutlu, memnun etmeye çalışıyorum ve bu hiç bir zaman mümkün olmuyor. Birini memnun etsem diğeri güceniyor kırılıyor; onu memnun ediyim desem öbürü kırılıyor ya da farklı şeyler düşünüyor bu sefer. Offf bu işler ne zormuş günlük yaa bilmezdim hiç. İnsana uzaktan her şey ne basit, çözümlenebilir geliyor di mi ama öyle değilmiş. İnsan bazı şeyleri kendi başına gelmeden anlamıyormuş bunu çok iyi anladım boshayallersmile
Her şeyi bu kadar detaylı düşünerek yapmayım diyorum ama yapamıyorum günlük. Karşımdakileri düşünmekten dolayı hep kaybediyorum ben ama onlar bunu anlayamıyorlar :umursamaz:
Her şeyi bir yana itip sadece ikimizin mutluluğunu düşünüyorum ve her şeyi boşverip, herkesin yaptıklarını ya da dediklerini bi kenara itip yalnız bizim ikimizin mutluluğu için bi şeyler yapmak istiyorum ve bu konuda kararlıyım. Bundan sonra böyle olcak günlük inşallah Allah'ımın da izniyle.
Ya aslında ortada görünen bi sorun falan yok günlük ama diyorum ya ben her şeyi çok ince eleyip sık dokuyorum. Biri bana bi şey dedi mesela ben onun bana direk demek istediğini düşünmüyorum da bunun demek istediği aslında şu, kapalı yolla bunu ima etmek istedi diye iyice kafamda kurup kurup üzülen taraf ben oluyorum.
Bundan sonra herkesin, aslında demek istediklerini değil, dediklerini düşünücem ve ona göre hareket edicem. Biraz da bu işlerde rol yapmak gerekiyomuş günlük bunu anladım. Benim yüzümden o anki ruh halim hemen anlaşılıveriyor ama bunu yapmamak lazımmış. Sürekli mutlu gözükmeye çalşıcam etrafa. Ve çok sevdiğim bi arkadaşımın tavsiyesine uyarak kim ne derse desin ben onları dinliyo gibi gözüküp kendi bildiğimi okuycam. İnşallah Allahım güç ver bana yanımda ol benm :Saruboceq:
Şurda 10 günüm kalmış hiç bir şeyi kafama takmıycam her şey çok güzel olcak o gün bizim ikimizin günü kimse ya da hiç bir olay bizim canımızı sıkamıycak işte olay budur bu kadar yaaa :lepi:
Ohh valla sana içimi dökünce rahatladım günlük. Beni yargılamadan dinleyen tek şey sensin opuyorumnanaktan Biraz uzun oldu ama kusura bakma lütfen içim çok doluydu. Yeni ve güzel bir günde görüşmek üzere günlükcüm benmm hoşçakalll opuyorumnanaktan

Günlük yollara düstüm gene okudugum memlekete geldim. Hemde askım olmadan ahh nasıl koydu onsuzluk bana bir bilseen .. Nereye baksam onu görüyorum heryer dee askımı görüyorum. Kendime kalacak bir yer aradım öyle bir yagmur yagdı ki, dizlerime kadar ıslandım artık yoldaki su birikintilerinden kacmak yerine sap sap giriyordum iclerine resmen ..

Batacagım kadar battim zaten neden korunmaya calısayım ki.. Buldum bir yer sans eseri ama en cok beni arkadasımın az cok tahmin ettigi halde beni yalnız bırakması oldu... Tamam aramızdaki cok büyük birseydi ama cogu seyi astık ..

Bana ne kadar üzücü birsey yasatırsa yasatsın eger telafi etmeye calıstıysa ben onu asla bu sekilde bırakmazdım.. Her insan bir olmuyor kızamıyorum gene de olsun ..

Gece hayatım bitti
Kadehi yere attım
Beni kutlamalısın
Sigarayı bıraktım
Bu şarkı nedir günlük şarkı mıdır busempatiksalakcinni ayy dilime dolandı günlük ya nerden bulaştım ben bu şarkıyaboshayallersmile
Bugün garip bir şey oldu günlük anneme kalırsa gayet normalmiş ben niye garipsemişim öyle dedi banabenneyaptımki
İçim bi garip günlük bugün böyle hani insanın içi kalkık olur ya öyle ağlamak falan istiyorum gece hayatım bitti ondan oldu galiba:smiley-cool: işte bu böyle bi şarkı günlük bedenimi sardı saçmalıyorumohaoldumsmile ne var iki dk çeksen beni:dilcikar: tamam gittim:dilcikar:

saat gecenin 3 bucugu olmus mirmirmirmir yatip zibarcama-tatlicadiarzu- sana yaziom ne yazicamida bi bilsem boshayallersmile
canim skldi yapcak bisi yok ondan yaziyorum sempatiksalakcinni yoksa sana yazmaya merakli oldugumdan degil :roflol: atavatsizfstksmili: :roflol::roflol:
kilo vermisim :smiley-cool: kaslarimda düzeldi bayanssulusmile ama yinede sinirliyim kötükedihüso
sabahin köründe bosu bosuna uykumdan oldum:umursamaz: oda yetmezmis gibi bide gereksiz yere meymenetsizlerle karsilastim :mymeka:uyku düzenimde kalmadi benneyaptımki sabahin körüne kadar ayaktayim kafamçokkarıştı
heee bideee alsanaalsanasmile vazgectim ya söylemicem neye sinirlendigimi:dilcikar:
aslinda sinir degilde CADIARZU iste...
eskisi gibi eksin meksinda yokki sinir atiyim desem :umursamaz: amaaan neysemirmirmirmir zamani gelince ben sinirimi almasini cok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…