Günlük selam..
Ya çok karışık duygular içerisindeyim. Çok güzel heyecanlar yaşıyorum tamam ama aklıma takılan bi sürü şey var. Of yaa bu kadar detaycı olmak zorunda mıydım hep bu yüzden başkaları tarafından yanlış anlaşılıyorum. Çünkü ben başka bi şey düşünerek yapıyorum mesela o hareketimi ama bunu yaparken elli kere düşünmüşüm şöyle olabilir böyle olabilir vs. diye fakat karşımdaki tabi benm kadar uç noktaları düşünemediği, yüzeysel olarak benm hareketimi gördüğü için yanlış anlaşlan hep ben oluyorum bu da beni çok çok üzüyor günlük yaa mafoldumben
Herkesi mutlu, memnun etmeye çalışıyorum ve bu hiç bir zaman mümkün olmuyor. Birini memnun etsem diğeri güceniyor kırılıyor; onu memnun ediyim desem öbürü kırılıyor ya da farklı şeyler düşünüyor bu sefer. Offf bu işler ne zormuş günlük yaa bilmezdim hiç. İnsana uzaktan her şey ne basit, çözümlenebilir geliyor di mi ama öyle değilmiş. İnsan bazı şeyleri kendi başına gelmeden anlamıyormuş bunu çok iyi anladım boshayallersmile
Her şeyi bu kadar detaylı düşünerek yapmayım diyorum ama yapamıyorum günlük. Karşımdakileri düşünmekten dolayı hep kaybediyorum ben ama onlar bunu anlayamıyorlar :umursamaz:
Her şeyi bir yana itip sadece ikimizin mutluluğunu düşünüyorum ve her şeyi boşverip, herkesin yaptıklarını ya da dediklerini bi kenara itip yalnız bizim ikimizin mutluluğu için bi şeyler yapmak istiyorum ve bu konuda kararlıyım. Bundan sonra böyle olcak günlük inşallah Allah'ımın da izniyle.
Ya aslında ortada görünen bi sorun falan yok günlük ama diyorum ya ben her şeyi çok ince eleyip sık dokuyorum. Biri bana bi şey dedi mesela ben onun bana direk demek istediğini düşünmüyorum da bunun demek istediği aslında şu, kapalı yolla bunu ima etmek istedi diye iyice kafamda kurup kurup üzülen taraf ben oluyorum.
Bundan sonra herkesin, aslında demek istediklerini değil, dediklerini düşünücem ve ona göre hareket edicem. Biraz da bu işlerde rol yapmak gerekiyomuş günlük bunu anladım. Benim yüzümden o anki ruh halim hemen anlaşılıveriyor ama bunu yapmamak lazımmış. Sürekli mutlu gözükmeye çalşıcam etrafa. Ve çok sevdiğim bi arkadaşımın tavsiyesine uyarak kim ne derse desin ben onları dinliyo gibi gözüküp kendi bildiğimi okuycam. İnşallah Allahım güç ver bana yanımda ol benm :Saruboceq:
Şurda 10 günüm kalmış hiç bir şeyi kafama takmıycam her şey çok güzel olcak o gün bizim ikimizin günü kimse ya da hiç bir olay bizim canımızı sıkamıycak işte olay budur bu kadar yaaa :lepi:
Ohh valla sana içimi dökünce rahatladım günlük. Beni yargılamadan dinleyen tek şey sensin opuyorumnanaktan Biraz uzun oldu ama kusura bakma lütfen içim çok doluydu. Yeni ve güzel bir günde görüşmek üzere günlükcüm benmm hoşçakalll opuyorumnanaktan