Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüüüüüüüüüüükkkkk günlükkkk:gitme: lilililililililil :zilgitcekenfstksmili: sempatiksalakcinni
sorma basima neler geldi günlük:gitme:
kas yapiyim derken elimdekilerdende oluyodum az kalsin
:a015:

meger haftada bi kez, 5 dakika yapilmasi gerekiyomus ohaoldumsmile
nerden biliyim:sm_confused:
bi hafta boyunca sarimsagi hergün aksam sürüp, sabah yikadim :cahalfstksmili: :tomato: e sonunda olanda oldu :a015:
kaslarimi bi görsen kipkirmizi :1ninca: cok pis kasiniyo :gitme: he bide aciyo :kücükemrahbakisiatanfstksmili: :çok üzgünüm:
dünden beri kremlenip durdum günnüs, biraz olsun kizarikligi gitti ama hala kasiniyo yaaa kafamçokkarıştı kasimamak icin kendimi zor tutuyorum resmen kötükedihüso
ne zaman gecicek acaba
:sinifsinif:

günnükkk çok sevindim gamzeme bılıyordum bole gusel olacagını, ve bıngoo testten de gecmıs kalp gum gum atmıs ıste gusel olacak bu iş gusellll, oohh dugunlerınde kıvırtıverıcem valla:) sevındım gunluk bugun ıkı eskı arkadasım aradı ve ben delı gıbı oyun oynadım banyomu artık kendım yapabılıyorum bu arada amelıyatımdan dolayı yapamıyordum tabı yıne agrım artı ama olsun temızlık gıbısı yok , herkes mutlu olsun benım canım dıdem evocumda

bugün yeni işimle buluştum gayet de güzeldi daha ilk gün bişey anlamdım aslında bakalım yarın nasıl geçecek

Uğur böcüğü balık düşürdün aklıma
yarın öğle arası üşenmesem de alsam,
Hamsi tavamı deneme fırsatım olmadı daha
Çarşamba sadece Türkçe dersi var oğlumun
Onu beklerim birlikte yeriz

Diğer işlere gelince
Aklımı karıştırıyor insanlar
Çok tuhaf bir dönem yaşıyorum günlük..
Geçecek mi, yoksa bundan sonraki hayatım bu mu?
Bilmiyorum
Ama
Sonu iyi olsun ne olur
Ummadıklarım, ümidi kestiklerim geri dönüyor bana
Normal değil yaşadıklarım.
Hele bu yaşta..
Ama yine de mutluyum, huzurluyum.
En önemlisi hafifim, kuşlar gibi, özgürüm
Öyleyse...

Son düzenleme:
selam
gunluk sanırım tatıl yerımız bellı oldu
askımla we yakın arkadaslarımızla antalyaya gıdıoruz:):)
su pastırma sıcakları bıtmeden gıdelım dedık
cok bunalmıstım ıı gelcek :asigim:
kısa surelıgıne olmıcam herseyden uzak
guzel gecıcek emınım
gorusmek uzereee:icecream:

Son düzenleme:
güfretcem günlük. lan günlük işe gireli 2 gün oldu, normalde eve uğrayan olmaz, şimdi de ağzına kadar dolu pazartesi akşamı hanasını katayım. uykusuzluktan geberecem lan be. el insaf be murphy kanunları !!!! 2 ay işsizdim nerdeydi bu misafir!!!!

günlüüük çok başım ağrıyo saat 5'ten beri
Zaten arabam da yok 2 gün tampon boyanacak ve komple cila atılacak inşallah çok güzel olur.Dayanamıyorum ben günlük yatayım da uyuyayım barii
Hadi öptüm seni iyi geceler a.s.

günlük teyzemlerle ortak ev alıyoruz inşallah

2,5 katlı çook güzel modern bi ev.. ve acil satılık adam ucuza satıyo çok güzel denk geldi herkes çok sevindi tabii.yine meramda buraya taş çatlasın 10 dk uzaklıkta bahçe içindee ama aynı zamanda merkezi..bahçesinde ağaçları var kedimizi de götürcez orayaa

çok beğendim çok hayırlısıyla tamamına ersinn:dance:

Günlük çok sinirleniyorum ve içerliyorum ama sağolsun sevgili kocacım hala bir şeyin farkında değil alsanaalsanasmile benneyaptımki
Farkına varınca geçti borun pazarı olacak ya o zaman ne yapacak çok merak ediyorum

Tamam hadi dizide öpüşmedin... Peki ya sinema filmi? Yuh diyorum artık.
Bir göremedim, anlayamadım şu adam nasıl öpüşüyor...
Nasıl iş yapıyor şu Koreliler çözemedim ben hala.
Taktım kafama işte. :1closedeyes:
Yine gözüm bayram etti. Çok çok çok yakışıklıydı.
Al herifi duvara çivile, dönüp dönüp bak, için açılsın.
Allah'ım nolur bana da öyle birini nasip eyle, noluuurrrrr!!! :Saruboceq:
Üfffff saçmalıyor muyum şu an? Zaten kafam da pek yerinde değil mazur gör.
Tek derdim öpüşme meselesi olsun di mi... sempatiksalakcinni
Vizelerin yaklaşıyor olması, derslerimin çok ağır olması ve bu sebeple
çok ama çooookkk çalışmam gerektiğinin önemi yok.
Ben hayaller aleminde yaşayayım böyle. sempatiksalakcinni
Uyanmam lazım benim. Acil! akannehir

Günnüşş naber bebişşş

Pazar günü yani dün buluştuk yeni boy friend'imlee çok güzel geçtii çoooook..
Beğenmiş beni,bende onu çok beğendim şüpheli şüpheli gittim ama oldu yani sonundaa
dün gece 3 te yatmış,bugünde erkenden yattıı
offf biraz canım sıkıldı amaa neyse çarşamba günü buluşucaz..
Hep görüşmek istiyorr opuyorumnanaktan
Hayırlısını ver Rabbim:Saruboceq:

Off günlük..
Bu güne kadar idare ettim az çok ama bundan sonrası tıkandı sanki..
Öyle özledim ki aşkımı dayanamıyorum artık çok zor geliyo.. Şu askerlik ya bi an önce bitsin yada inşallah kısalsın artık..
Çok zor çokk.. İçim öyle sıkılıyo ki yani bari güvenli bi yerde olsa..
Askerliğin olabilecegi en zor şartlardayız..
Dayanamıyorum artık dayanamıyorum..
Ne uyuyabiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum hiç bi yere sığamıyorum onsuz.. Çektigimiz videolara, fotograflara bakıyorum ama dahada artırıyo aşkımı..
Allahım sen sabır ver..

günnüknaz

yine olmadı gız bacım...
kan sonucu negatif çıktı......
ahh.. kendi ümitlerime mi yanayım... biricik kocacığıma o haberi nasıl verdiğime mi..
olacak inşaallah.. belki bir daha ki aya... :a015:

Pembişim yarın akşam veli toplantısı var.
İnanılmaz gerginim sana anlatamam.
Zaten kafam çok karışık, üstüne iş yoğunluğu gelince iyi mi oluyor kötü mü bilemiyorum.
Bütün günüm koşturmaca ile geçiyor.
Kalan vakitler ise düşünmek ve ağlamakla.
Geçecek bu günler biliyorum.
Geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
İyileşmem lazım artık, çocuklarım için.
Her gün umut dolu bakan gözlerini görmek için...
Onların sevgisi ile yeniden ayağa kalkacağım inşallah.
Ama içten içe hala çok kötüyüm... :gitme:

Çok sıradan bi gündü saçıma maske yaptım ders çalıştım oturdum tv izledim sevgilimle saatlerce telde konuştum. Ve işte gece oldu yatma saati geldi..
Yarın dershane var hiç gidesim yok erken kalk duşa gir yeniden, saçını kurut saçına şekil ver hazırlan makyaj yap ve çık kahvaltı bile edemiyorum.. 7de kalkıyorum ve 9 da ki dersime hep geç kalıyorum..
Hep bi koşturmaca içindeyim.. Ya bi insan bi günde zamanında gider..
Hazırlanırken bi telaş yolda bi telaş dershanede bi telaş valla yürümeyi unuttum hep bi koşturma modundayım :)
Bu arada benim güzel mevsimim sanki hergün bana hediyesini sunar gibi her gün yağmurla güne uyandırıyor.Seviyorum ya bu havaları gerçekten çok güzel.
Yağmurda yürümeyi seviyorum yağmurun sesini görüntüsünü seviyorum hele o kokusuna bayılıyorum.Bu mevsimde istanbulda olmak çok daha güzel olurdu..
Hem bitanem orda hem sonbahar istanbulda bi başka...
Bu arada haftaya belki onun yanına gidebilirim umarım bi aksilik çıkmaz. Özledikte birbirimizi hadi bakalım hayırlısı..

mmm konuşmamız biti ve yatırdım balık beyii opuyorumnanaktan gidip kola doldurucam ama üşeniyorumm , pc'de iyi ısı verdi bacaklarım pişti nerdeyse ee kaç saattir net açık ve bacaklarımda duruyo neyse...
yarın akşam (yani artık saat itibariyle bu akşam oldu) saat 10 gbi samatyada olucaz günnüşüm annemin emarı çekilicek hayırlısıyla oda çekilsin ve hayırlı sonuçlar alalım inşallahh :Saruboceq: bu arada biliyomusun bu akşam değişik kararlar aldım, nemi dur sanada söylim.. biliyosun annemler haca yazılmışlardı bu sene ve malesef çok istemelerine rağmen bu sene çıkmadı, tekrar tazeleticekler zamanı geldiğinde ve yeniden şanslarını denicekler.. ben babama dedimki baba bu sefer benide yazdırırmısın bende istiyorum dedim ve ikiside çok mutlu oldular tabi kızım seve seve sen yeterki iste dedi canım babam.. Bakalım günnüşüm Hayrlısıyla inşallah çıkar ve hep beraber ailecek annem ben babam gideriz nasip olur kısmetse, Benim şans konularında yani bu çekilişlerde kuralarda çok şansım oluyor bu küçüklüğümden beri bilinir, inşallah bundada şansım açık olur ve inşallah bundada adım çıkar..
Neyse ben gidim kola dolduriim kendime hem birde yastık alim dizlerime pc için
Hadi herkeslere iyi geceler diliyorum şimdidennn....

Not: ceku teşekkür ederimm canım benimmmm ( anladın sen neden teşekür ettiğimi) ('',)

Son düzenleme:
hay..halau,havaryu-tatlicadiarzu-
saçmalıyorum işte-tatlicadiarzu-aslında yazasım yoktu sana.temiz sayfanamirmirmirmir
bana kalbin kadar temiz ve değerli bir sayfa ayırdığın için,öncelikle teşekkür etmiyorum:smiley-cool:yalaan:1closedeyes: yalan ayol:1closedeyes:
hiçte öyle düşünmüyo halbuki onu derken:roflol:
hatıra yazma çılgınlığı kimde yoktuki:jeyyar:yazılanlar fix,klişe sözler-tatlicadiarzu-
bende herkese aynı şeyi yazardım:smiley-cool:şu an çok iyi arkadaşız ama,ilerde adımı bile hatıramıyacaksın,sokakta görsen tanımıyacaksınsempatiksalakcinni
aaa olurmu sen benim en değerli arkadaşımsın,canım cicim böceeem:1hug:sempatiksalakcinni
geç bunlarıııı,anam babam geçç bunlarıboshayallersmile
aprilimin,ilarzumun ve patimin günlüğünü okudum:kedi:
onlarda beni okuyo ama:enbuyukkk::dilcikar:hem biz kankayız,ayıp olmaz:jeyyar:
cuma günü gardaşım,eniştemin yanına gidiyo heyoo yuppiii treleyy trelleyy:teytey:sempatiksalakcinni oh oh ohhsositososito:smiley-cool:teyzesi için üzüldüm:çok üzgünüm:allah beterinden korusun diyorum:teselli:
pati hanimm:hulyanun ifadesini az önce telefonda aldım
arzuşuma gelirsekopuyorumnanaktanherşey istediği gibi,gönlünce olsun ne diyimolumunekankayizsmile
eniştemizde haklı be kuzi,o kadar bekledi adam sevdiği kadını.hayalindeki gibi olsun istiyo işteboshayallersmile
aybaşımda tutmadıbenneyaptımkiniye bunalımım bu gün ben ya :sm_confused:tamam,çok normal ve dengeli bir ruh halim yok,eyvallah:smiley-cool:ama bazen böyle oluyorum,bi tuhaf hissediyorum işteboshayallersmile
hiç bi sebep yokken alayına isyana bağlıyorum...annemle babamda nasibini alıyo tabi bundan:smiley-cool:benim herifte:smiley-cool:
ben ufaktan ikiliyim,yoksa birazdan sana salça olabilirim günlük:mymeka:

Slm günnüşüm
Buluşma için baya savaş verdim valla bugünakannehir
Gündüz azıcık halsizdim ama şimdi süperim:lepi:
Kociğime süpriz yapıp sergiye götürecektim yaboshayallersmile
Bugün halsizim gitmiyim bilet için taksime dedi:kedi:
Yolun üzerinde olana bir arkadaşdan rica ettim:sinifsinif:
Yuuuhhh kibarca gidemem dedi:sinifsinif:
Ne yapacak işten çıkınca koşa koşa gideceği yeri biliyorumlmaz:
Üzülmedim mi üzüldüm tabiii:umursamaz:
Benden istese İstanbulun bi ucunda olsa giderdim:mymeka:
Neyse yavaş yavaş öğreniyorum yazıp not ediyorum bana yapılan herşeyi
Ama herşeyia.s
Zamanı gelince iylikde bulacak yerini kötülükdekötükedihüso
Neyse yarın giderim bende:lepi:
Kendi sırtını kendin kaşıyacaksın

Dün kociğime hava çok güzel hazırlan bir süprizim var dedim
Hazırlandık düştük yola
Arabanın anahtarını aldım elinde gel bak nereye götürücem seni dedim
Şaşkın ve merakla oturdu yanıma ŞenizŞeniz
Dün pazardı ve trafik azdı diye foruma kadar ben kullandım arabayıgamyoncuiremsu
İnşallah bir sonraki hafta Sultanahmet olur
Mis gibi gittik
Arabadan indik eşim :asigim:İnsanın eşiyle gurur duyması çok güzel bişey:asigim: dedi
Çok sevindirik oldummmmmm....

İkimizde annelerimizi çok özledik boshayallersmile:gitme:
artık gitmek istiyoruzzzzz babmıda çok özledimboshayallersmile
Görüşürüz günnüş

Günaydın günlük....
Sabah kalkar kalkmaz ilk işim sana yazmak oldu bak ne vefalıyım kaydirigubbakcemile3
Dün doktora gittim,10 da girdiğim hastaneden 5 miydi neydi o vakitte çıktım
Yani elini veren kolunu kurtaramıyor....:bbo:
2 kere kan aldılar,3 kere ultrasona girdim...Takat filan kalmadı bende.
Aknelerim için hormon testi de yaptırdım,bir değer düşük çıktı
ve p.over rahatsızlığımın olduğunu öğrendim...senağlama
Çok kötü oldum ilerdeki sorunları düşününce. En az altı ay ilaç kullancam.
Allah'ım sen yardım et bana ve tüm hastalara.:Saruboceq:
Hastanede bir kadın rahatsızlığımı ve doktorun dediklerini duyunca,
daha sonra yanıma gelip hiç korkma dedi ilerisi için dedi.
Ben de öyleydim ama bak deyip çocuklarını gösterdi.
Gözlerim doldu sesim titredi....
Of kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum....

Zoretanin'e de başladım hadi hayırlısı bakalım inş. pişman olmam ve kurtulurum artık hayırlısıyla.
Aslında diğer ilacı kullanıcağımı öğrendiğimde tek başına geçirmez mi dedim.
Seninkiler çok fazla yeterli olmaz dedi doktor,ikisi bir arada sakıncalı da olmayınca ben de kabul ettim.

Öyle işte günlük benden havadisler bunlar.
Pek iç açıcı değil ama çok şükür tabi.

günlükk...... :kedi:

ben aşkıma aşığım :asigim: hayranım :asigim: tapıyorum ona :asigim:
dün bana süpriz yaptı ve beni çok güzel hareketler bunlar'a götürdü.
işyerinin düzenlediği bir organizasyondu aslında dışarıdan kimse gelemiyordu ama
aşkım organize etti sağolsun :jeyyar:
saat 4 gibi aradı beni.seni çok güzel hareketlere götüreyimmi diye
dedim delimisin sorulurmu tabiki evet... .delikafadulden
o bizi çekemeyen uyuz karı bi kızardı bizi yanyana görünce anlatamam sana
hahahahahha salak :dance:
ayyy çok mutluyummmmmmmmmmm
düşman çatlattttıkkk beee :teytey:
kasımdada aşkımın işyerinden birinin düğünü var inş onada gidebilirsem bizim uyuz karı artık kaçar heralde düğünden hahahaahha :roflol:
dün bide doğum günüymüş iyi kapak olduk ona hahahaha :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…