Popüler Konu Sevgili günlük...

Aldigim Bana Gore Kucuk Cevreme Gore Coook Buyuk Kararlarin Beni Bu Derece Degistirecegine..
Mutlu Edip Hayatimin Guzelliklerle Dolu Olacagina Inanamadim..
Ama Oldu.. :Saruboceq:
Sanirim Hersey Niyet Etmekteymis..Pozitif Dusunmekteymis..Gerisini Rabbim Oyle Yada Boyle Verirmis..Allah'im Sen Nelere Kadirsin..
Aldigim En Basit Karar.. Artik Daha Cok Susup Daha Az Konusup Karsimdakileri Iyice Tanimadan Yorum Yapmayacagim,Inanmayacagim..
Zira Sahte Hayatlariyla Cok Kisi Var Karsimizda.. yerimseniben
Arkadaslarimin Ve Cevremdeki Profesyonel Edebiyatci Arkadaslarin Destegi Ve Gaziyla Denemeler Yazmaya Basladim.. Onada Bi Hayirlisi Desek Mi
En Onemlisi Gunluk Can.. Artik "Ben"i Onemsiyorum..Boyle Olunca Karsimdakilerde Onemsemek Zorunda Kaliyor
Hayatimdaki Kucuk Sirlari Seninle Paylasmayacagim Ayrica...
Netede Ara Veriyorum Artik..Hersey Icimde Yasandikca Guzel..
Hadi Hos-Kal :jeyyar:

günnüknaz

sabahın köründe saat çaltığı vakit, üzerimden silindir geçmiş gibi yataktan zor kalkıyorum
her seferinde milleti göndereyim hemen yatıcam diyorum.
evet buraya kadar tamam....

peki millet gidince ben niye koşarak çayın altını tekrar yakıp, bilgisayarın düğmesine basıyorum be canım bilmiyorumkismile
kadınlar kulübü benim uykumu mu tamamlıyor
o forum senin bu forum benim deyip çayımı içerken iyice psikopat mı oluyorum sempatiksalakcinni
çok mu ümitsiz vakayım gız bacım :a015:

yorgunum hastayım. yorgun ve hastayım. uyumak istiyorum.
evrak işleri , raporlar var, hafta sonu ehliyet sınavı var. ne zaman çalışacaksam of yaaaaa.
bu ilçe kabusu bitse

Selam gunluk ..
Bu seninle ikinci bulusmamiz demi ?
Allah ucuncuyude nasibetsinsempatiksalakcinni

Ne yazacagimida unuttum sempatiksalakcinni
hay akillim yaaaa:mymeka:

sevgili günlüüüükk,
yine sıkıcı bir gün.uykum da var :umursamaz:
kaç saattir burdaymışım gibi geliyo ama henüz 1 saat geçmişakannehir
akşam olur mu bugün, ne dersin.?boshayallersmile

Günnüş;
Dün aşkımla görüştük çok güzeldi:asigim:
Aşkitom evlenelim diyooboshayallersmile Erken değil mi yaa.Daha yapmam gereken o kadar şey var ki.Daha önümde bir sürü sınav var boshayallersmile
Hayallerimden ideallerimden vaz mı geçiyim:sinifsinif: Evlenince devam et diyo ama çok zor olmaz mı yaabenneyaptımki
Sabah sabah şu gerizekalı herife gıcık oldum.Gün olur devran döner sadece zamanı bekliyorum şimdilik susuyorum

Günaydın aleykum günlük

bu sabah işe gelrken az daha oynayacaktım yolda şakkıdı şakkıdı...

saat 11 de dananın kuyuruğunu keseceğiz hep beraber. sabah kalktım ay dünden başlayım ya..

eve geldim annem dedi üst komşularla teyzene çay içmeye gidecez sonra annem babam ben yemek yiyiyoruz teyzem aradı, ne yapıyorsun dedi iyi yemek ytiyiyorum noldu dedim, yok birşey dedi kapattık. 3 dakika geçmedi belki teyzem arıyor bi kız aşağıdaki markette teyzeniz fenalaştı gelir misiniz dedi. hemen kalktım babam da geldi gittim markete otrtmuşlar bi sandalyeye ağlıyor eli ayağı titriyor sol elini bi değişik yapmış kasılmış parmaklar kırılacak nerdeyse. aldık eve getirdik oğlu kreşten gelecek diye annemi onun evine yolladım alsın diye babam da gitti. üst kattaki hemşireyi çağırdım baktı, ne kadar sakin güzel konuşan bir kadın olduğunu düşündüm. ben de soğukkanlıyımdır fakat o kadın konuşurken bile dinleniyorsun. bence o hemşire yerine bi psikolog falan olmalıydı. neyse kasılmış dedi kas gevşetici vurayım dedi. gitti üst kata iğne arama derken teyzem bir bağırmaya başladı aman yarabbi bütün apartmanı geç site duymuştur... bi anda kasıldı boynu bacakları kollar eller gitti gözler kaydı, kaldırıyorum kalıp halinde geliyor teyzem ahh teyzeemm canım teeyzeem.... tokatladım yok gelmiyor kendine su dökülmemesi gerektiğini biliyordum ama dökmekten başka çare de yok gibiydi döktüm.. bana baktı.... gelmişti.... derin nefes aldım bam bam çalan kapıyı komuşumuza açtım. iğne vurdu. yakın arkdaşı da telaşlanmış onun da benzi atmış gelmiş kapıdayım aç diyor, geldi teyze bi sigara vereyim mi dedim gel kaldırdık gittik balkona konuşmalar devam etti üst komşumuzun rahatlatıcı konuşması herkese yetiyordu. espri yaptım güldü. yeğenim geldi annemle beraber teyzem yüzünü yıkadı kendine geldi biraz daha. oturduk, teyzemdeki ziyareti bizim evde yaptık.:))) sonra aldım yeğenimle teyzemi onlara gittik. uyuttum yeğenimi teyzem de içeride tv nin karşısında uyuyakalmış.

peki sebep neymiş merak ettin mi?
iş yerindeki birinin yeğeni 1,5 yaşında ölmüş, oğlu aklına gelmiş üzülmüş geçmiş ama kafasına takmış alttan allttan 2 haftadır da ilaçları bırakınca tabi birikimi çıkmış oldu. ahh be teyzem kendi derdin bitti milletin dertlerine ağla otur da... herşeyin yolunda hayatında herşeyin var dünya güzeli oğlun var psikolojimi düzeltecem yerine bozacak hangi konu var acaba diye araştırıyorsun be teyzem...
kalk yerine yat dedim ben çeker çıkarım kapıyı tamam dedi. geldim eve. banyo yapacaktım bu sabah yaptım üşendim akşam.

msn den yokladım iyi, eşşekten düşmüş gibiyim diyor.

ben iyiyim kankaların günnüklerini okudum şindi. pati gılıklımı, aprilomu ve kuzimi:)))

iş gadını pati sık gelemiyomuş haspam

eprilo cuma günü buluşuyormuş sevdiceğinle bol sunumlar diliyorum en güzelinden...

kuzi kafalım da paranormal activity e bağlamış yavaştan yavaştan gendisini naaniiinooo yapmak isityorum:))

saat 10 oluyor günlük heyecan, rüyalarımda habire iş olaylarını, kardeşimin yurt olaylarını görüyorum kaç gündür bıktım artık aynı karmakarışık rüyaları görmekten çıkalım şu belirsizlikten. Ali beye evlenmek zorundayız demeden... eehh ama bi versinler tazminatı, normal olarka bi nikah yapalım eeh ali bey nasıl resil ediyom seni o çok istediğin insanların içinde... görürsün sen ali görürsünnnn...

Yine bunalım zamanlarıma geri mi dönüyorum acaba yok hayır kendımı telkın edıyorum . Gözyaşlarıma artık değer verıyorum . Sadece yoluna girmesini istediğim iş olayı . İnşallah yakın zamanda mutlu bir haber alırım . O kadar çok istiyorum ki hem de çok .. Kendimi yanlız hissediyorum . Elini tutabılecegım gözlerine bakacagım cnm diyebilecegım kımse yok acaba hep böyle mı gidecek . Haftaya çarşamba günü dogumgunum ama unutacaklar dıye tedırgınım . Çok yoruluyorum . Haftanın 7 günü de sabahın 7 sinde uyanıyorum . Bünyemi neden bu kadar zorluyorum kı ? Neden mi kariyer adımlarım hızlansın diye işte..........

Sevgili günlükçüm.. sana da sabah sabah yazıyorum dün spor yaptım sabahlaeyn bacaklarım ve karnım ağrıyordu neyseki fazla ham değildim. yanlız aşırı yapılı bir kız olmaya başladım hem sıkılaşıp hem zayıflasam olmaz mı ((..

İki ayda 7 kilo vericem inşallah
şimdi sabah tartıldım 56,6 geldim .. iyi..hedef 50 ..
şimdi günlükçüm haftaya 27.10.2010 inşallah tartıda 55,60 göreyim
sonraki hafta ....3.11,2010... 54..

4.hafta da ....10.11.2010 ...52 ortaokul ve lisede kilom

15 sene boyunca sadece 5 kilo almışım ..Ramazandan sonra 58 e kadar çıkmıştım (. iyi... kan ilacı ve pekmeze rağmen buda güzel. Kilomda bir değişiklik olmayacak belki ama incelicem işde ne güzle bende onu istiyorum incelmek fit olmak

oh valla güzel bir dilim yaş pastamıda yedim ...

Son düzenleme:
Bu sivilceler benim psikolojimi bozuyor.
Kendimi en son sivilceli olarak orta okulda hatırlıyorum sonra yüzümde hiç sivilce yoktu tabi çok nadir tek tük çıkanlar hariç...
Ama bu yıl son bi kaç aydır çok fazla sivilce çıkmaya başladı.Birde normal küçük sivilcelerden de değil.. Böyle büyük büyük..önce şişkinlik sonra kızarıklık..Uzun bi süre kırmızılık ve şişkinlik devam etmekte sonra bi uç çıkmakta o da uzun bi süre devam etmekte vee sonra yüzümde izi kalmakta.. bu ne ya izlerde bi kaç aydan önce geçmiyor..Şimdide var yüzümde hemde şimdi tek tük değil 5-6 tane.. 2si büyük diğerleri küçük!
Ne yapıcam ben ya doktora gitmeye fırsatımda olmuyor bu aralar.. bi tatil günüm var onda da dinleniyorum.... Off Off! Kara bahtım kör talihim!

dün rüyamda patronumu gördüm:2: bitirdğim lisede öğretmen bende öğrencisiyimkaydirigubbakcemile3 içimden diyorum ya okadar zengindi şimdi bir öğretmen maaşıyla nasıl geçincek bunlarsempatiksalakcinni o bize maaş verirken düşünüyor sankide yetermi yetmezmi diyeşakkıdı sonracığıma sevdiceğim geliyor patronun hanımı müstakbel görümcem oluyor kendileri o geliyor.. patron kantine in bize bişeyler al diyor çay bisküvi felan.. bende gitmemek için sınıfın ortasında bayılmış numarası yapıyorum:jeyyar: ama hiç biri gelip ne oldu diye sormuyor iyimi... sevgilim bilee sonra kalkıp paşa paşa indim kantine rüyada orda bittii..tuhaftı yani günlüğümdelikafadulden hadi diğerlerini geçtimde sevgilim niye gelmediki yanıma numero yaptığımımı anladı acep:mymeka:

Bbebek sevgim derpreşti be günlük sempatiksalakcinni
Şuan 4 aylık yiğenimi ayağımda sallıyorum
Oh ne güzel ne rahatmış be bebek bakmak
"uyumiycamm, yemiycem , sen ye, "demiyo uyuyo hemen
orayı burayı karıştırmıyo :))) çok güzel kokuyoooo yapuyorumnanaktan

Annesi nerede bu bebeğin dediğini duyuyorum sempatiksalakcinni
Abimle yengem yusufuda alıp balık almaya gittiler cokacimcoook
Bu akşam şöyle ailecenek hamsi buğlama yiğcez
Bu küçük bıdığıda bana bıraktılar :ecrin_bebek:
Çok tatlı ama yaaa:ecrin_bebek:
Yusuf meğer ne kadar büyümüş

Cumartesi buluşmayada gidiyorum günlük
Çok mutluyum :sm_cool:
Anlatamam yaa:dance::dance:
Anneciğim izin almış buluşmaya gidebileyim diye opuyorumnanaktan

Bak sana yazarken uyudu bile minik hanım mirmirmirmir

Neyse yatırayımda az blaşık var onları yıkaayım benim minik paşam gelene kadar

Son düzenleme:
sevigili gülloş özledin dimi beni aklinialirimsmile
bayagıdır pembe deftere bişeyler karalamadım
buaralar bi koşusturmadır gidiyor
amacıma ulasmak için çalışıyorum ve bekliyorum..
beleyiş sürüyor aklinialirimsmile
Allahım lütfen yardım et.:Saruboceq:
onun haricinde geziyor tozuyor tozutuyorum sositososito
simdilik yeter bu kdr sana lak lak
grsrz pembik yerimseniben

Selamın hello günlük,
Bu yorucu üzgün düşünceli günün ardından yaşadıklarımdan ve hissettiklerimden sonra şimdi yeni yeni topluyorum kendimi.
Ama inan bana özde mutluyum....
Haaa bi o kadar da düşünceliyim hala ....
ıııhhh hıhhhh ...
Akşam oldu bee, ne kaldı ki Kasım 12'ye.
Bu son bekarlık günlerimin tadını çıkarıyım diyorum artık, hiç bi şeyi önemsemeden, takmadan...
İyi akşamlar günlük.

Günlük sana bir şey söylicem;

Özlediiiiiiimmmm
benneyaptımki

günlük

hala buradayım.. adımlarım bir ileri iki geri.........

Heyecansız bir gün daha...
Arkadaşım da şikayet edip durdu bu durumdan, söve söve ayrıldı yanımdan.
Fenalardayız anlayacağın... :/

Artık 'o' da yok. Çekti elini eteğini benden. :/ Beni sevmesini çok özlüyorum.
Ben 'o'nun sevgisini böyle özlerken, diğeri de beni özlemeli. Beni istemeli.
Tryamour beni nasıl da mutlu etmişti diye düşünmeli. Düşünüyor mudur sence?
Bana düşünüyordur gibi geliyor.
Ama düşünse nolur ki harekete geçmedikten sonra... :/
'O'nu benim için üzülürken görmeyi öyle çok istiyorum ki.
Bunun çok hayalini kurdum, çok duasını ettim. Söz tükendi.
Vaktinde öyle içten dileklerim oldu ki 'O'nunla alakalı, elbet gün gelip hepsi layığıyla bana dönecektir.
İşte o zaman sanırım biraz geç olacak.

4. sınıfta okuyan bir kız nişanlanmış. Yüzüğünü gösterdi hocaya.
Millet nişan yaparken ben adam gibi, elle tutulur gerçek bir ilişki yaşayamadan mı mezun olacağım bu okuldan?
1,5 yıl olacak neredeyse. Yalnızım hala, yapayalnız... mafoldumben
Çooookkkk özledim kalbimde o güzel kıpırtıları hissetmeyi. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…