Günaydın aleykum günlük
bu sabah işe gelrken az daha oynayacaktım yolda şakkıdı şakkıdı...
saat 11 de dananın kuyuruğunu keseceğiz hep beraber. sabah kalktım ay dünden başlayım ya..
eve geldim annem dedi üst komşularla teyzene çay içmeye gidecez sonra annem babam ben yemek yiyiyoruz teyzem aradı, ne yapıyorsun dedi iyi yemek ytiyiyorum noldu dedim, yok birşey dedi kapattık. 3 dakika geçmedi belki teyzem arıyor bi kız aşağıdaki markette teyzeniz fenalaştı gelir misiniz dedi. hemen kalktım babam da geldi gittim markete otrtmuşlar bi sandalyeye ağlıyor eli ayağı titriyor sol elini bi değişik yapmış kasılmış parmaklar kırılacak nerdeyse. aldık eve getirdik oğlu kreşten gelecek diye annemi onun evine yolladım alsın diye babam da gitti. üst kattaki hemşireyi çağırdım baktı, ne kadar sakin güzel konuşan bir kadın olduğunu düşündüm. ben de soğukkanlıyımdır fakat o kadın konuşurken bile dinleniyorsun. bence o hemşire yerine bi psikolog falan olmalıydı. neyse kasılmış dedi kas gevşetici vurayım dedi. gitti üst kata iğne arama derken teyzem bir bağırmaya başladı aman yarabbi bütün apartmanı geç site duymuştur... bi anda kasıldı boynu bacakları kollar eller gitti gözler kaydı, kaldırıyorum kalıp halinde geliyor teyzem ahh teyzeemm canım teeyzeem.... tokatladım yok gelmiyor kendine su dökülmemesi gerektiğini biliyordum ama dökmekten başka çare de yok gibiydi döktüm.. bana baktı.... gelmişti.... derin nefes aldım bam bam çalan kapıyı komuşumuza açtım. iğne vurdu. yakın arkdaşı da telaşlanmış onun da benzi atmış gelmiş kapıdayım aç diyor, geldi teyze bi sigara vereyim mi dedim gel kaldırdık gittik balkona konuşmalar devam etti üst komşumuzun rahatlatıcı konuşması herkese yetiyordu. espri yaptım güldü. yeğenim geldi annemle beraber teyzem yüzünü yıkadı kendine geldi biraz daha. oturduk, teyzemdeki ziyareti bizim evde yaptık.:))) sonra aldım yeğenimle teyzemi onlara gittik. uyuttum yeğenimi teyzem de içeride tv nin karşısında uyuyakalmış.
peki sebep neymiş merak ettin mi?
iş yerindeki birinin yeğeni 1,5 yaşında ölmüş, oğlu aklına gelmiş üzülmüş geçmiş ama kafasına takmış alttan allttan 2 haftadır da ilaçları bırakınca tabi birikimi çıkmış oldu. ahh be teyzem kendi derdin bitti milletin dertlerine ağla otur da... herşeyin yolunda hayatında herşeyin var dünya güzeli oğlun var psikolojimi düzeltecem yerine bozacak hangi konu var acaba diye araştırıyorsun be teyzem...
kalk yerine yat dedim ben çeker çıkarım kapıyı tamam dedi. geldim eve. banyo yapacaktım bu sabah yaptım üşendim akşam.
msn den yokladım iyi, eşşekten düşmüş gibiyim diyor.
ben iyiyim kankaların günnüklerini okudum şindi. pati gılıklımı, aprilomu ve kuzimi:)))
iş gadını pati sık gelemiyomuş haspam
eprilo cuma günü buluşuyormuş sevdiceğinle bol sunumlar diliyorum en güzelinden...
kuzi kafalım da paranormal activity e bağlamış yavaştan yavaştan gendisini naaniiinooo yapmak isityorum:))
saat 10 oluyor günlük heyecan, rüyalarımda habire iş olaylarını, kardeşimin yurt olaylarını görüyorum kaç gündür bıktım artık aynı karmakarışık rüyaları görmekten çıkalım şu belirsizlikten. Ali beye evlenmek zorundayız demeden... eehh ama bi versinler tazminatı, normal olarka bi nikah yapalım eeh ali bey nasıl resil ediyom seni o çok istediğin insanların içinde... görürsün sen ali görürsünnnn...