Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günnükmirmirmirmirölüyom laa uykusuzluktan
hergün 10 olmadan yatmaya alıştım dün gece 2de yattım 6 olmadanda kalktımmirmirmirmiryenı yenı gözlerımın acısı gttı
annecım bende yaa:asigimnunla zaman gecıyorus
ama yarın gtcekmışşmafoldumbenneyse artık bayramda bol bol hasret gıderırız:hulya:
bayram gelsın artık günnük
halılarımı yıkamaya vercem
tüller perdeler yıkancak yanı anlıycann yenı bı temızlık dönemıne grcemsempatiksalakcinniannecımde var yardım ederım deyoısempatiksalakcinni
akşam olsun bee günnük ben anneme kavusamm genemafoldumbenbu arada kocemde cok kıskanıy haa
annen geldıya benı unuttun dıo
ne unutması laa dedımm akşam bı dizi çekımı yaptıkaklinialirimsmile:kedi:
gene geldımm işee
akşam olsada anneme kavuşsam dıommboshayallersmile

her gece onu da o kızı da rüyamda görmek istemiyorum artık..
her sabah ağlamak istemiyorum.. her gün saatlerce yürümek istemiyorum hıncımı çıkarmak için..
geçirdiğimiz her günü her anıyı yeniden yaşıyorum; neresi yalan neresi gerçek ayırt etmek için.. ama mümkün mü? bu kadar yalan dolan.. mümkün mü?
hiç bela okumazdım ben.. hiç böyle kahretmezdim.. dün çalışırken artık nasıl hırpalamışsam kendimi, ellerim ağrıyor.. arkadaşlarım durdu beni, dur ya sen bize lazımsın diye..
istiyorum ki mutsuz olsun, istiyorum ki gelsin bir gün özür dilesin yaptıkları için. canı yansın.
ama ne faydası var işte..
ben zaten kaybetmişim..
belki bir nebze olsun kendimi değerli hissedersim öyle olsa; ama anladım hayat bu.. böyle yaşanması gerekiyor.. öyle bir ders çıkarmam gerekiyor..
ama yapamıyorum işte.. henüz o aşamaya gelemedim ben.. nasıl geçicek nasıl atlatıcam hiçbi fikrim yok..

günaydın günlük ayy dün akşam rüyamda yatagımın altından iki tane kırkayak çıkıodu yaaaa.
baktımda şimdi netten kırkayak düşman kadın demekmiş.
ayy baksana yaa.
hem iki tanen kırkayak..
hem yatagımın altııı.
len heriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiffffff ben seni napam şimdi haaa...

Sevgili günlük bugün inşallah spora yazılıcam havalar soğudu belki yürüyüşlerimi aksata bilirim. ama akşamları spora gidicem ... Aslında Latin dansı tango felanda isterim ama şimdi eşim yok. Damsızda tür danslarda olmazki. Karşıma nasıl bir tipi tip geleceği belli olmaz . Ben sonra sinir olurum tanımadığım insanla dans etmekten. Bireysel dans istiyorum ben. Babam birşey demedi . ben sanırım söylemesini biliyorum. İlk önce spora gidicem dedim. ilk önce seni kim götürüp getiecek işi ne yapıcan dedi. Sonrada birşey demedi . Dans isterim ama abim gelmez dedim. sonra anniş dediki ilk önce spora başla sonra oraya gelenlere bakarsın D: sonra yazılırsın dedi. süper fikir ...

Günlük en son facebookta biri benim paylaşımları yazı yazar oldu zaten sürekli yazardı ama nedense sanki biraz yakınlaşmak istiyor gibi... İnsanın büyüdükçe mi artıyor dertleri ? Yoksa insan, büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri ?hangi gerçekler oda ayrı düşünülmesi gereken nokta yada kime göre kimin gerçekleri'' kiminin gerçek diye algıladıklarında güller açar kimininkinde karamsar zakkum çicekleri özdemir asaf gibi yalnızların bunalım adamı elbettekii gerçekleri karamsar algılayacaktır aynı cazmi ERSÖZ gibi:) görüşürüz gerçekleri sev:).
Aynı burçlara sahibiz ama ... Acaba bu bir delilik mi :S

Ben algılama yeteneğimi mi kaybettim sadece basit bir yorum demi günlük bu yoruma açık mı acaba yoksa :S

Son düzenleme:
günaydın günlük,bugün okulu astımkaydirigubbakcemile3 evde keyif yapıyorum,ha gayret diyorum kendime az kaldı,bu cuma izne ayrılıyorum:teytey: ama evde nasıl zaman geçer onuda bilmiyorum. Çok güzel yağmurlu ve bulutlu bi hava var dışarıda,tam uyku havası,gideyimde uzanayım biraz dimi ama
1 ay sonra çok arıycam bu sakinliği :))

Ay günlük biz bu Volkanla olsa olsa çatlak aşıklar oluruk
Dün pek çok şey hakkında geyik yaptık durduk... sengözlerimebaksanab
Mutluyuz ben günlük Allah bozmasın...
Kavuşmamıza da son 2 ay kaldı delikafadulden
Aman sabahlar olmasın. hihoyyyt
Bayramda da çıtır çerez kardeşimle Almanya'ya gidiyoruzzzzzzzz ya...
Kıskananlar çatlasın patlasın aklinialirimsmile

ohh işerimi kolayladım guclubacismile bugün yedi buçukta kalktıım z kalsın geç kalıyprdum..işe yürüyerek geldim..ohh yeni aldığım deri ceketimde pek bir hava kattı bana heeaklinialirimsmile bugün telefonum gelicek inşallah..ayy yardım için bişeyler gönderdiğim okulu aradım..kargo şubedeymiş..içim huzur dolduu sositososito okul sınıdaymış ve öğrencilerin şartları çok kötüymüş benneyaptımki elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum onlara..bazem de diyorum etin ne budun ne ama napim maanen iyi hissediyorum kendimi...aşkımı çok özledim yine..aşığıııım bitanemeee...iş çıkışı almaya gelir yine beni...ya günlük burya yazdıklarımı toplayıp çıkartsam yazıcıdan ne güzel olur hee..buraya yazınca birisi okudumu derdide yok naniknanik evdekiler yanii....eheheh ... sonra yine yazarım..

şakkıdı

günaydın günlük...

bugün çok tehlikeliyim çok... kızgınım herşeye...
kahve içtim sanırım iyi geldi sakinleşmeye başlıyorum..
günlük; insanlar ne zamandan beri bu kadar adi olmaya başlamışlardı?????

sakinim sakinsin sakinn...
hadi akşam olsun.akannehir

Günaydınlarrr günlükcüm...
Dünden beri bir yağmur bir yağmur anlatamam...
Dün okul çıkışıma sevdiğim geldii bana çok güzel birşey almış
Seviyorum Seviyorumm :asigim:
Yağmurda da bir güzel ıslakdık 'şemsiye' olmasına rağmen...
Zaten hastaydım tuz biber olduuu :2:
Bugün Gitmeyim diye karar verdim kii sabahh böyle bir yağmurr olamaz yaaa...
Çok yağıyordu sabah yağmur...
Hatta İzmir de okullar tatil edilebilir diye fox haberde haber çıkmış annem görmüş...
Ben geri yattım... Gece 26 sayfa muhasebe çalışınca ve 20 sayfasına kadar önemli bilgileri ezberleyinceeee ::bbo: aynen böyle olmuştumm geri yatmak ta süperr geldikaydirigubbakcemile2
Doktora gitim 2 gün rapor verdi oh...
Bütün gün yatcam dinlencem...
Sınavların başlıyor onlara çalışcam...
Güzel oldu yani...

Öpüyorum seni günlüğüm herkes mutlu olsun inşallah...
''Yağmur durdu sonunda ama akşam üzeri gene yağsında izliyelim :asigim:''

Selaaammm... Valla uzun zamandır hiç bu kadar neşeli ve iyi olmamıştım.
Çok iyi hissediyorum kendimi. :) Ve çok da güzel. Sabah sağlıkocağına gittim kan sayımı yaptırmak için. Ama 10:30 bitiyormuş o işlemlerin yapılması, bu yüzden doktora derdimi anlatınca 'biz hemen tedaviye başlayalım; 15 gün sonra gelirsin yine, tahlili o zaman yaptırır bakarız durumuna' dedi. Feci şekilde kalem ucu ve şu süs bitkilerine koyulan renkli kumlardan yiyesim geliyor. Bunu da söyledim doktora, bunun üstüne tahlile gerek yok kansızlık var kesin dedi. :// Biliyorum zaten. Başladım ilacımı içmeye. Hiç aksatmadan sabah akşam kullanacağım. Hem saçlarım dökülüyor, hem de çok halsiz oluyorum, ellerim ayaklarım buz gibi vs. :// Umarım faydasını görürüm. Okulu baya sallıyorum senin de bildiğin gibi. Halim olmuyor ki gitmeye... Kendimi güçsüz ve çok yorgun hissediyorum hep. İnşallah düzelecek hepsi. Yediklerime de çok dikkat edicem bundan sonra. Daha sağlıklı beslenmeye özen göstericem. :))
Bugün rüyamda arı görüyordum, gözümü bir açtım yorganın üstünde de bir arı kanat çırpıyor. Tabi ben böyle bir durumu daha önce de yaşadığım için hayal olduğunu biliyordum. Ya da hayal yerine ne demeliyim bilemiyorum. Sonra kayboldu arıcık. :)) İlginç yani... :)) Rüyamda çok ilginçti zaten. Bir şeyler olacak ama nasıl ve ne şekilde olacak bilmiyorum. CADIARZU

Merhaba günlük...
Farklı düşünüyorum artık, kendimi teselli edebiliyorum. Biraz daha mantıklı ve akıllı oynamam gerektiğini anca bu koca kafam kavradı, Ama sinirlerime hakim olamıyorum.Ani tepkiler vermekten kaçınıyorum. kısacası elimden geleni yapıyorum işte : //
Yarın şu ödemeyi hallettik mi,çok rahatlıcam kuş gibi hafif olucam nerdeyse.
Yaa kadının suratı söyledikleri aklıma gelince kan beynime vuruyo,
neysee sakinim, geçicek eminim bu biraz benim için sancılı bi dönem biliyorum....
Bunların üstesinden gelebilirim, veya öyle zannediyorum : //
bak gene döndüm başaaaa : ((
Neyse bu gün evde biraz iş var, umarım kaloifer ustaları evi çok kirletmez, cuma günü eşyalarımız gelio, yani bak bu konuda hangi cümleyi aklımdan geçirdiğimde veya söylediğim yazdığımda direk kayınvaldem gelio aklıma...
Canileşiyorum, hırçınlaşıyorum...

günlükçüm selam;
kociş yine yok bu hafta kızımla ikimiziz.
özlüorum onu ya hemde çok..
bugün baş ağrısıyla uyandım hala devam edior.hap içtim halbuki ama geçmedi.
işyerimde de bi sıkıntı yok çok şükür.gidip,geliorum.çalışıorum..
bayramda gidemiycez memlekete..
oysa bidahada izin yok ama..
napalım yapacak bişi yok..
annemi,babamı özledim be günlük..
burnumda tütüolar inan ki..
birde kuzumu akşama kadar çok özlüorumm..
gözümün önünden gitmior hiç..
hele sesi kulağımda hep..anniii deyişi..
akşam olsada görsem kuzumu..
garip bi keyifsizlik var üstümde..
nie anlayamıorum..
şu ev konusu bi çözülse de kafamız rahatlasa biraz.
neyse günlükçüm uğrarım yine sana..
görüşmek üzere...

merhaba gunlukcum
evde sıkıldım artık
masallah sevgılımde bır goruselım demıyor ıllakı haftasonuna bırakıyor demekkı yetıyor boyle olması kendısıne
ne dıyım agzımdan tek kelıme duymayacak ama kendımı ben oyalamanın yolunuda bulurum merak etmesın
bide dıdem evo ya sole gunluk msnde beklıyorum onu

Son düzenleme:
günlükçüğüm

bugün 12 gibi kalktım. sonra güzelce kahvaktımı yaptım sonra net filan bir güzel evi topladım ay bir sapık dadandı telefonuma sürekli arıyor çok sinirliyim offf neyse aşkım yarın geliyo tabi inş bugün tartıştık biraz çünkü hep gelicem diyip başka güne kalıyo gelmesi neyse yazarım sana tekrar şimdi evi süpürcem öptümmm:)

Bugün güzel bi temizlik yaptım evde ooh heryer harika oda kokusu kokuyor bayılıyorum işte bu görüntü ve kokuya yerimseniben
canım sokak simiti çekti ve babacığımın dururmu hemen hadi hanım hazırlan hem hava alırız hemde simit alalım gamzede temizlğii yapar gelirken çağrı atarız çay demler dedi ohhhh mükemmeel oldu anlicağın, ımm temizlik bitti babamda çağrı attı çayda demleniyooo ohh gesin simitlerr bi güzelde yumuşak penir zeytin ve salatalıkla domates ohh değme keyfimee cokacimcoook
Bu arada balık beyin mesajlarıyla uyandım bu sabah ohaoldumsmile 1.5 sene sonra çok değişik hissettim kendimi gerçekten bu sabah opuyorumnanaktan neyse onunlada konuştuk ve bi akşam yemeğe çıkmaya karar verdik ama bu sefer kararsız şakirler olmicazz tabiside o seçicek yeri beğenicek ve bana davete katılmak yeterli olucak ama napim yaa o bana soruyo ben ona soruyorum olmuyo böyle, sen ayarla yeri dedim sonuçta davet eden zaten o:kedi: ay neyse yaa ben gidim mutfağa hazırlık yapimm, akşam 10 gibi samatya yolcusuyuz biliyosun anneciğim için dua et olurmuuu? hadi çok konuştum ben mutfağa kaçarr pai paii yerimseniben

Sevgili günlük çok uzun bir aradan sonra sana yazıyorum doğum iznine gidip gelince bitürlü girip yazamadım ama KK yı çok özlemişim opuyorumnanaktan
Şuan işteyim canımda biraz sıkkın gibi :1no2: ama sıkkın olduğum konu çok saçma kendime çok kızıyorum sempatiksalakcinni
Neyse sizleri çok seviyorum KK :asigim:

yahşamlaar efendiiim yahşamlaaarrr
bebişin muhtemelen içerde büyüme-gelişme-kalkınma çalışmalarına hız vermesiylen, hayatım aslında herşeyin yolunda gittiğine işaret eden ( inşalllah) rutinlerle dolup taştı..şöyle ki:
-didem naber, bugün gezmeye gdecem iş çıkışı
-midem bulanıyo benim
-didem, bilmemkim bilmemkimle çıkıyomuaaaşş
-kabız oldum hacı ben
-didem ışığı açık unuttun
-akıntım var benim
-didem yemek hazır canım
-midem bulanıyoaaaaaaaarrrgghh...
şeklinde süregelen dialoglar...bunun dışında diskoveri çenılı aratmayacak fizyolojik diğer tuhaflıklar..efenim patır patır soyulup dökülen bi cilt, ZART diye 2 günde kepeklenen saçlar, vücudun stratejik bölgelerinde çıkan acaip sivilceler ve her insanoğlunun,her mekanın deli gibi kokması gibin...ama hiç dert etmiyorum bütün bunları biliyon mu günnük.Allah isteyen herkese nasip etsin bugünleri ve hepimize sağsalim evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin:Saruboceq:
bu arada benden sonra malesef kocem de grip oldu...gece bi uykum kaçtı güllük anlatamam..o tıkalı burnuynan nefes almaya çalıştıkça ben telaşlandım doğru dürüst nefes alıyo mu diye manyak gibi saatlerce dinledim hacı napayım kine kıyamıyorum...
neyse günnük benden şimdilik bu kadar Allaha emanet olsun herkes

kız günnük..
geçen hafta sefgilimi göremedim mafoldumben ama bu hafta bütün engellere rağmen görüşebilcez galiba.. dua et kıs.. yine birisi bişey çıkarmaya kalkmasın sakın.. özledim yahu..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…