Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günnük beybiii
hayırlısıylan bugünü bi bitirsem de şööyle 3 gün evde dinlensem...geçen hafta gripten morarmış halimle çalışmak zorunda kalmıştım, bu hafta telafi edeyim bari...hem yayılırım evde, hemi de dışardaki işlerimi hallederim güzel olurrr..:hulya:
bu arada pazartesiye az kaldııııakannehir Allahın izniyle bebişimi görecem ve inşallah kalp pıt pıtlarınıaklinialirimsmile ulan ben daha dün çocuktum beee...ablam benim kalp atışlarımı dinlediğini anlatırdı, doğduğum günü anlatırdı manyah...3 yaşını hatırlayan bi abladan bahsediyoruz...şimdi ben kendi bebikimi bekliyorumkaydirigubbakcemile3 Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimizi de sağlıkla zamanında evlatlarımıza kavuştursun:Saruboceq:
günnük duamı da ettikten sonra -ki dua etmeden duramıyorum- bu bebk işinin benim tipimi baya baya bi düzelttiğini farkettim de mutlu oldum günnük resmen güzelleştim la Allah seni inandırsın...yalnız mide bulantısından mıdıııır gebelik hormAnlarımdan mıdır bilmem; eskisi gibi espirik yapamıyorum ya...gudubetlik de yok üzerimde ama, bööle nötr bişey oldum çıktım, eskiden çılgın atardım ortamlarda kırar geçirirdim beee hey gidiboshayallersmile nan inşallah bebeğe geçiyodur bu espirik özelliği...valla kendim gibi fırlama bi veledim olsa çok sevinirim...
bugünlük benden bu kadar güllük, akşam halsiz bulantılı olamayayım da Yasin okuyayım, geçen hafta da okuyamadım kendimi kötü hissedeyom
hadi baş baş

sevgılı gunlukcum selam sana

dıdem evocum msnde degıl onu merak edıyorum bu bırrr

ıkıncısı gamzecımde yok nerelerde acep kendısı nasıl gıdıyor ısler balıklaaaa?

bende gece uyudugumda saat 4tü uyku duzenımı duzeltsem super olacak artıkkkk

ve bugun arkadasımın sevgılısıne hem karlı hemde cok sık bı hedıye aldık yanı benım arkadasıma yaptıgım jest oldu bır nevı olsun sevıyorum kızı ugrastım bır yarım saat ama olsun degerdı geneee

ve ceyızlık baktım bu aralar annemle ceyızlık derdıne dustuk bır suru seye bakıyorum alıyorum sadece bakmak lazımmıs baslayacagım deyınce gerısı gelıyormus gunlukkkk

günlük cicikiz adına çok sevindim.. annem ne zaman dönecek aceba şöyle bir 360 derecesempatiksalakcinni neyse beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrturkbayragi bekliyoruz bizde sabırla:1hug: herhalde annem tamam dese 1 ay içinde düğünü yaparız hiç beklemedenaklinialirimsmile ev alındı şükür eşyaları alacak düğünü yapabilecek parada hazır.. sevgilim tam bi kirli çıkı:sm_cool: şükür kimseye muhtaç olmadan yapabilcez herşeyimizihihoyyyt gördüğün gibi tek derdim bu şu aralar.. onun dışında şükür herşey yolunda... sağlığım yerinde,sevdiceğimle aram iyi

günnüknaz

soğan kürüne başladım gız bacım
şööyle rahimde ne varsa dökelim, güzelce bi cila atalımda , bakarsın öyle geliverir bebecik.. :Saruboceq:
goncamada keçiboynuzu kürü yapıcam....içmem diye bişey yok.. yetti gari.......
bu günlerde geçecek biliyorum...elbet verecek rabbim... kibrit parmaklı, poğaça ayaklı kuzucuklardan.. :a015:

Son düzenleme:
Günlükcan millet askere gittiğinde safak sayar biz şimdiden başladık günleri saymayamafoldumben Son 51 gün kaldı askere gitmesine :gitme:Bir haftadır gözüme uyku girmiyor offff offf=( Neyse ki kafamı dağıtacak şeylerde oyalalanınca hem kafamı dağıtmış oluyorum hemde kendimi daha iyi hissediyorum.

Hadi ben kaçtım senağlama

Son düzenleme:
heey selam günlük;

sana bu satırları rahatlamış,temizlenmiş ve ferahlamış olarak yazıyorum
ofisten çıktım,bitişikteki ağdacıya gittim
neredeyse vücudumun %60'ını ağda yaptırdım..
yattım kızın önüne yol beni dedim
her ay bu ferahlığı yaşamak ne güzel bir duygu yaa...
ben bu kadar detaylı,titiz çalışan başka bi ağdacı da görmedim ayrıca
benim gibi bi maymunu tertemiz ediyor ya helal ona verdiğim para..:)

ooh haftasonu yaklaşıyor,kocişle güzel bi haftasonu geçirmek için ne yapsam acabaa...???

günlükçüm selam;
ben geldim yinee.. sositososito
azcık yazayım dedim.hazır vakit bulmuşken.
c.tesi akşamı inşallah kociş yanımızda olucak..
özledim yarimii hem de çook. :asigim:
akşamları kuzumla oynaşarak vakit geçirioruz.
dün akşam yeni komşuma uğradım biraz.
onunda kızı var 2 yaşında..
bizim kuzuya arkadaş geldi..
komşum da ii birine benzior ama bakalım.
zaman göstericek..
annemle konuştum bugün telde..
canı sıkkın günlükçüm yaa.. senağlama
Allah'ım anneme sabır versin diorum...
özledim onu hemde çook.. boshayallersmile
ne zaman görebilcem acaba ailemii...
günler geçior be günlük...
he birde inşallah kardeşim için herşeyin hayırlısı olur..
kuzucuğu çook özlüorum günlükçüm.. :gitme:
kameradan baktım az önce..yavrum çenesi hiç durmuor..sürekli bişiler anlatıor..kendi dilince..hele annniiii demesi varya...bitirior beni.. :asigim:
kuzucumla koyun koyuna yatıoruz geceleri..mis kokulum benim.. zemuszemus
sabahda hazırlanıp çıkıoruz..
küçük maymunum o benim..yolda herkese el sallayıp,öpücük atıor... sositososito
ben iii miyim bilmiorum be günlük..
biraz buruğum .kociş yok ya..
he birde örgüye merak saldım azcık. :hulya:
kuzucuğuma bi patik örmeye başlıyım diorum.bakalım becerebilirsem..
gelirim yine günlükçüm...
görüşmek üzere...
:jeyyar:

Her zaman maşallah derim birşeyler için ama hep benim hayatımdan bişeyler bozulur
Nasıl iş anlamıyorum günlük...
Haftaya 2 sınav var... Önceliğim Bilgisayarlı muhasebe tabiki...
Allah'ım tüm "çalışan" öğrencilere yardım et :Saruboceq:

Herkes mutlu olsun günlük opuyorumnanaktan

Endoskopim cok igrenc gecti. Öncelikle bogazimi uyusturmak icin bagazima s1kt1gi o igrenc strayin tadi cok kötüydü resmen bogazimi yakti. Hele agizimdaki, bogazimdaki o uyusukluk cok rahatsiz ediciydi öksürmekten neredeyse bogulacaktim. Sakinlestirici igne almama ragmen cok kötü oldum. Sarhos gibiydim resmen.

Endoskopinin kendisi ilk seferkinden cok daha kötü gecti. Bu sefer böyle zor olacagini tahmin etmemistim. Muayene sirasinda nasil agladim. Annemde bir yandan elimi tutuyor ben biryandan agliyorum. Of cok kötüydü, birde ignenin etkisiyle kafamda allak bullakti. Kafam pek bi iyidi anlayacagin....kaydirigubbakcemile3

Bitikten sonra iki kisi zor ayakta tutular, biraz dinlendim ama ayakta duramiyorum. Bu sefer annemle akililik ettik taksiyle eve geldik...hehe biliyorsun gecen sefer küt diye bayilmistim...

Aman neyse allaha sükür gecti gitti. Biraz miydem aciyor ve bogazim agriyor o kadar ve yorgunum. Insallah haftaya sonuclari icin tekrar gidicem insallah temiz cikar...

Bu arada "O" ´nunlada konustuk. Of ya hersey niye bu kadar zor olmak zorunda. Rabbim sonumuzu hayirleylesin. Bana "Seni cok üzüyorum degil mi? Ben seni hak etmiyorum" dedi biliyormusun. Üstüne basa basa bunu bana söyledi kac kere...

Bilmiyorum...Bilmiyorum..

Son düzenleme:
Günlükk çok yorgunum, uykusuzum
Pazar günü eşimin kuzeni geldi, yazmıştım sanırım sana ve hala bizde.
İşten gel, apar topar yemek hazırla, ortalığı toparla, mutfağı sil süpür, akla pakla derken kendimi bitiriyorum.
Allah'tan annem alt katta da imdadıma yetişiyor sağolsun.
Annecim de çalışıyor ama tabi yılların tecrübesi başka oluyor canım.
Günnük ya cumartesi buluşma var, çok istiyorum gitmeyi...
İnşaallah gidebilirim.
İş yerinde de sıkıntılar var, bakalım hayırlısı...
Dayanabildiğim yere kadar dayanacağım inşaallah.
Geçen gün yöneticinin bana bir konuda yalan söylediğini öğrendim.
Eh be kadın yalanlara neden başvurursun ki...
Zaten işine gelince yakın, gelmeyince soğuk davranır.
Çok yumuşak yüzlüyüm be günlükcan, çok çekiyorum bundan.
Ama yavaş yavaş öğreniyorum insanlara hakkettikleri gibi davranmayı.
Neyse günnüşüm, birazdan eşim gelir, yemeğimizi yeriz.
Sonra ben etrafı toparlarım, tatlı aşkım da kurtlar vadisi eşliğinde ütü yapar :)

hayatımın ne yone gidecigini suanda hic bilmiyorum anlık yasıyorum sanki plan yapamıyorum..artık birseyler netlessin hayatımda umarım kalbimin kırılacagı seyler yasamam umarım..

Son düzenleyen: Moderatör:
berbatım yine.. insan üstü bir performansla ayaktayım hala..

hissizleşmiş beynim, duygularımı silip süpürürken bir adım daha gerideyim..

ne için, kim için çekiyorum?

ne için, kim için yaşıyorum?

cevabım yok.. kocaman kalbimde acıyla dimdik ayaktayım...

Son düzenleme:
yoruldum günlük bugün hem nöbetim vardı hem de 7 saat ders.5 saati üstüsteydi son tenefüse çıktığımda koridorda sesim çıkmıyodu artık :bbo: sonra 2 saatlik aram vardı da kendime geldim biraz.Okulda öğrenci meclisi seçimleri vardı benim rehberliğini yaptığım sınıftaki adayım kazanamadı ama kazanan aday tam doğru bir tercihti. Yarın yine cuma bu hafta da bitti zaman su gibi geçiyo şu sıralar, cumartesi okul aile birliği toplantısı varmış okula gideceğiz işte bu hiç iyi olmadı çünkü kuzenime gidecektik. Arayayım da pazar gelecez diyim bari. Yarın da amcamın kızı ve eniştemle yemeğe gitmeyi planlıyrm onlara da uyarsa eğer. Evden dışarı çıktığım yok okul dışında, sıkıldım valla.
Arabam geldi sanayiden günlük çok güzel olmuş çiziklerin hepsi gitmiş tamponu da boyanmış bi de parlaması için gazyağıyla yıkatıyolarmış bi araştırayım da boyaya zararı yoksa yıkatayım diyorum parlasın biraz opuyorumnanaktan
Neysem ben dolaşayım gelirim yine

helo papa-tatlicadiarzu-
yüzümde havuç maskesi var şu an...ahada böyleyim:1shok:şutarafagitti
saçımdada yağ bakımı varzemuszemusbirazdan banyoya girip bıcı bıcı yapıcam dalinle:sm_cool:mis gibi kokucam dalinlesositosositosempatiksalakcinni
bu arada fanatik bir beşiktaşlı olmama rağmen,galatasarayı severimolumunekankayizsmile
teknik direktörlüğe çok sevdiğim bir isim geliyormuş
haciiiiisüprizzzzz haciiisüprizzzzzhaciisüprizzzzzyardımcılığınada tugay abi,pardon tugay kerimoğlu
galatasarayı doğru seçimlerinden ötürü tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5taraftar kesinlikle çok mutlu olucak:lepi:
aşkımın işleri uzadı:gitme:kısmetse önümüzdeki hafta içi gelicekhihoyyytve bismillah deyip işimizi kuruyoruz:Saruboceq:
rabbim yardımcımız olsun.nerde varsa bizim gibi yeni bir iş hayatına adım atanopuyorumnanaktanonlarında yardımcısı olsun...
bende haliyle evdeyim,paso kendime bakımlar yapıp,odamı güzelleştirme peşindeyim:lepi:
görselliğe çok önem veriyorum napıyım.yaşadığım yer lüx değil ama,güzel ve temiz olmalı:asigim:
bu arada çekiliş heyecanımız tavan yapmış durumda:sm_cool:topikçek heyecandan çıldırmış durumdayız:roflol:ben bile bilmiyorum kime alıcam,kim bana alıcak:1rolleyes:
bunun kararını pazar gecesi vericem kısmetseaklinialirimsmileşimdiden şunu alıcam,bunu alıcam diye hayaller kuruyorum:1rolleyes:bahane ile yeni dostlar tanımış oldum
birbirinden tatlı insanlar varmış sitemizdede haberim yokmuş:sm_confused:
ben şimdi kaçıyorum,belki gece yine gelirim sana

Son düzenleme:
Olmadı günnlükk olmaddıııı
bu sefeerde olmadı sorun bendeymiş ona kısa kesin ve net cevaplar veriyormuşum.
Üzüldüm ama kestirmden gittik
Ne yapalım kısmet değilmişş..

Bir başka sefere umuyorum.

Hade çaw
Fatmagül beni bekler..

günnüşüm
evimin erkekikin morali çok bozuktu
gene o hırtla tartışmışlar
bana saracaktı ama baktı ki bende de moral sıfır saramadı .
45 dakika konuştuk .. özlemişim onla konuşmayı .. son zamanlarda telefon konuşmalarımız 3-5 dakika ..
en sonunda söyledim şu an ki halin 3 yaşında ki erkek çocuğu gibisin , eteklerimi çekiştirip elma şekeri istiyosun dedim bi güldü ki sorma :)
sonra konuştuk akıl yürüttüm morali biraz düzeldi .. kapadık telefonu aradım sonra gene seni çok seviyorum dedim budur artık rahatım gidip dinleneyim dedi eşek :)
bu adam ses tonumdan anlıyo herşeyi sinir olmaya başladım günnük ..
bi gün giderse çok üzülcem
neyse napıyoduk yarını düşünmüyoduk :)
bu işyerinden fena sıkıldım günlük hiç iş yapasım yok ..
atölyenin gürültüsü, toz toprak,cahile cühela insanlar hepsi gözüme batıyo
Allah'ım hayırlısıyla güzel bi iş nasip etsin bana ..
P.tesi ders çalışmayada başlıyorum günnüküm
kaynakım geldi bugün .. itiraz sonucları ay sonunda belki çalışmama gerek kalmaz
züğürt tesellisi işte ..
ben gidip kokoş topicine svoçlarımı hazırlayam ..
görüşürük günnük..

slm gunluk, bu sana ilk yazisim
bugunu sevgilimle gecirdim cok guzel bi gundu :asigim: dogum gunuydu bugun askimin. Normalde sabah kahvaltisini beraber yapacaktik ama onu uyandirmaya gittigimde kalkamadik, beraber uyuduk. O kadar guzel bi duyguki sevdiginin kokusuyla, nefesiyle, kalp atislarini dinleye dinleye uyumak, kollarinda uyanmak, uyandiginda ilk onu gormek, ilk onun sesini duymak :asigim:. Offf en guzel duygu olsa gerek.
Neyse, sonra o isine gitti, ben evdeydim. Okulum vardi oglen, ama tramway geciktigi icin, ve okula cok gec kaldigim icin gidemedim, askima surpriz yapim dedim ve is yerine gittim. Geldim ama yok, isi varmis cikmis. Msj attim hemen gel dedim 2dk sonra yanimdaydi, kosarak gelmis bitanemm :asigim:. Biyerlerde oturup bisey ictik muhabbet ettik, o kadar guzel sozler soylediki cok mutlu oldum. Zaten onun yanindayken dunyanin en mutlusu oluyorum. Neyse, sonra ben eve gittim o ise.
Pasta yaptim bebegime cokacimcoook, bikac saat sonra gelcek, hediyelerinide gelince vercem. Insallah begenir:Saruboceq:. Kazak aldim, begefendi hic kazak giymezmis, ben donuyom o gomlekle geziyo bu sogukta deli yaa, ama giymesinde gorelim! Ama ben aldimya, seve seve giyer askimm. Bide ayakkabi aldim, su anki giydigi ayakkabilarini hiiiicc sevmiyorum :umursamaz:, ama hic cesaret edemedim soylemeye , bende firsat bu firsat dogum gunu icin ayakkabi alim bari dedim kaydirigubbakcemile3 zaten alacakmis. Pek tarzi olmayan bisey ama insallah begenir :Saruboceq:

Neyse gunlukcumm, sonra gorusuruz optmm opuyorumnanaktan​

askerlik kısalsın günlük..
umutlu bi şekilde beklerken yok olmasın artıkturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…