slm gunluk, bu sana ilk yazisim
bugunu sevgilimle gecirdim cok guzel bi gundu :asigim: dogum gunuydu bugun askimin. Normalde sabah kahvaltisini beraber yapacaktik ama onu uyandirmaya gittigimde kalkamadik, beraber uyuduk. O kadar guzel bi duyguki sevdiginin kokusuyla, nefesiyle, kalp atislarini dinleye dinleye uyumak, kollarinda uyanmak, uyandiginda ilk onu gormek, ilk onun sesini duymak :asigim:. Offf en guzel duygu olsa gerek.
Neyse, sonra o isine gitti, ben evdeydim. Okulum vardi oglen, ama tramway geciktigi icin, ve okula cok gec kaldigim icin gidemedim, askima surpriz yapim dedim ve is yerine gittim. Geldim ama yok, isi varmis cikmis. Msj attim hemen gel dedim 2dk sonra yanimdaydi, kosarak gelmis bitanemm :asigim:. Biyerlerde oturup bisey ictik
muhabbet ettik, o kadar guzel sozler soylediki cok mutlu oldum. Zaten onun yanindayken dunyanin en mutlusu oluyorum. Neyse, sonra ben eve gittim o ise.
Pasta yaptim bebegime cokacimcoook, bikac saat sonra gelcek, hediyelerinide gelince vercem. Insallah begenir:Saruboceq:. Kazak aldim, begefendi hic kazak giymezmis, ben donuyom o gomlekle geziyo bu sogukta deli yaa, ama giymesinde gorelim! Ama ben aldimya, seve seve giyer askimm. Bide ayakkabi aldim, su anki giydigi ayakkabilarini hiiiicc sevmiyorum :umursamaz:, ama hic cesaret edemedim soylemeye
, bende firsat bu firsat dogum gunu icin ayakkabi alim bari dedim kaydirigubbakcemile3 zaten alacakmis. Pek tarzi olmayan bisey ama insallah begenir :Saruboceq:
Neyse gunlukcumm, sonra gorusuruz optmm opuyorumnanaktan