Popüler Konu Sevgili günlük...

yorgunum günlükcezimmmmm.bu saat oldu ben hala uyumadim,:ecrin_bebek:zuzum sagolsun.yarim saat uyuyor,sonra uyaniyor.-tatlicadiarzu-olsunnn be günlük bunlar tatli yorgunluklar,benim uykularimda yavrumun olsun.ama sana yazarken simdi uyuya kalicam mirmirmirmiro ayri konu,

Günaydın günnüşüm :hulya:
Bu sabah kalktık, kocişimi öptüm, dedim bugün günlerden ne?
Goncanın doğum günü diyor kaydirigubbakcemile3
Oy dedim kurban olurum ben o goncaya :asigim:
31den gün aldım dimi diyor, yok dedim 32den aldın, bugün itibari ile 31 i doldurmuş oluyorsun.
Yok ya diyo daha 31den gün aldım, bir de oturduk saydık :roflol:
Olamaz diyor bıdığım benim.
Dedim 32 olmuşsun, 32 ve çocuksuz diyor
Çocuk çocuk diye başımı yiyor günnüş ya...
Tamam ben de istiyorum ama daha zamanımız var, belki bu zamanı ben koyuyorum...
Doktorlar, hastaneler, belirsizlik gözümü korkutuyor ve ben de sanırım buna sığınarak zaman var diyorum.
Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
Başka diyecek bir şey bulamıyorum bu konuda...
Nasibimizde varsa Rabbim en hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin bize ve isteyen herkese :Saruboceq:
Neyse günnüş biraz dolanayım KK da, sonra işlere bakarım.
Bugün öğle başlıyor mesaim, rahatım az da olsa.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar günnük:ecrin_bebek:bugun haftalık alcemmhihoyyyt420 kayme bu haftakı paracıklarımmmboshayallersmilekeşkem azcık daha cok olsaydı
ama şükür:Saruboceq:
dün edamdan msj aldım ptesı gübü doğum yapıyomuşş(lady34):hulya:heyyoooohihoyyythihoyyytartık mınık bı melek sevebılırım
ben yapamıyom barı yapanların meleklerını sevım demı
akşam iş cıkışı apar topar kocem ve arkadaslarım geldı
meğersem maç varmış oraya gtcekmışık
bende evde tek başıma ızlerım artık dıye düşünyordm
sonuş yenıldıkama ortam süperdı

hadı sımdık kaçam benn

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler
Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler
Yıldızlar tutuştu siyah beyazla...
Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla
Beşiktaş seninle ölmeye geldik..BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor senle olmadan,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik. BEŞİKTAŞ

bunu söyledık durduk
arkadeşlerım yazmıştı harıka olmuşş:asigim:

Son düzenleme:
Selam günlükk...

Dün aşkımda bende ektik işi... :jeyyar:
Son zamanlarda canımızı sıkanlar yüzünden bizde gerilmiştik... :sinifsinif:
Sabahtan akşama kadar çok güzel bir gün geçirdik ve bizi hiç bir şeyin yıldıramayacağına karar verdik... yerimseniben Şeniz
Bana gerçekten çok güvendiğini anladım.
Ona cüzdan almıştım... Cüzdanını bana yerleştirdi...Bir cüzdanda 4 tane resmim olur mu yaaa... sırnaşık şey Hepsini koyduk ayrı ayrı yerlere cüzdan gözlerine.
Hala başka vesikalığın yokmuydu senin diyo kaydirigubbakcemile3
Düğün salonu baktık... :asigim: Mobilya baktık :asigim:
Çok seviyorum ben aşkımı yaaa.....
Haftasonuda bi gün gitcem kayınvalidem işte olcak yarın .. Büyük ihtimal yarın giderim.
Görümcemle akşama yemek hazırlarız.
Ay ama ben daha dün gördüm özledim şimdiden yaaaaaaa... :kedi: :kedi:

5 ay , 1 hafta , 4 gün ... Başka yok !

Son düzenleyen: Moderatör:
aman günlük canım günlük günaydınlar ve hayırlı cumalar olsun
bugün aşkitom ilk defa para bırakıyımda sosyeteye git dedi amaaan hayretim nasıl şaştı biliyomusun??? zor gücün izin alırdım gitmek için aslında hiç gidesim yok nedense bu aralar evden hiç çıkasım yok kendimi hayattan soyutlamış bir vaziyetteyim nedense hiç birşeyden zevk almıyorum evin halini görsen temizliğe girdim mi çıkamamohaoldumsmile
Beni bu şehir boğuyor
Bilmem bana ne oluyor
Çöken karanlığin içinde
Umutlarim tükeniyor

Yokum sanki bu şehirde
Şehir benim içimde
Fırtınalar koparıyor
Çaresiz yüreğimde

Sokaklar çıkmaza döndü
Seven Gönlüm derde büründü
Bırakın tek başıma
Susun biraz allah aşkına

Yüreğim onun sürgünü
Oluyor ömür törpüsü
Tüm bunlar yetmezmiş gibi
Birde hayat bana küstü mafoldumben

çok narsist bir insan olduğumu biliyordum da bu kadar değil yahu.
kendi iyileşme gücüme hayran kaldım açıkçası.. geçen hafta acıdan ölüyordum bugün gayet iyi uyandım..
ama sanırım canım annemin bunda etkisi büyük.. yalvardı bana artık üzülme diye.. seni kim ne mutlu ediyorsa onu düşün onu anlat onla yaşa kızım bırak geçmiş geçmişte kalsın dedi..
kıyamadım canıma.. tamam dedim.. iyi şeyler düşüncem bundan sonra.. iyi insanlar bulucam arkadaş olmak için..
Allah'a çok şükür bugünleri de gördüm.. herkese eyvallah dedim ve artık kendi yoluma bakıyorum.. 5 ay yeterli bir dinlenme süresi sanırım.. Artık işime gücüme bakabilirim.. Yapmam gereken tonla iş var zaten :)

günlük ben geldim yine; yerimseniben
moralim çok bozuk ii değilim.
şu son zamanlarda çalışmak nasıl zor gelior, mafoldumben
yoo aslında çalışmak değil,kuzucuğumu bırakıp işe gelmek zor gelior..
bu sabah bırakırken gözlerim doldu . :gitme:
özlüorum onu günlükçüm hemde çok..
ayaklarım geri geri gidior.. :sinifsinif:
nie böyle oluorum..alışacağıma gün geçtikçe ben aksine daha kötü oluorum.
hiiç bırakasım gelmior... mafoldumben
yavrum gözümün içine bakıor sabah bırakırken..
koklaya koklaya öpüorum onu.ama doymuorum ki..
oofff ulan offf...
çalışmasam ..yavrumun yanından ayrılmasam...
kocişimin işi daha zor..
o ayrı şehirlerde dolanıp duruor 1 hafta boyunca..
hem karısını,hem yavrusunu özlüor..
ben daha şanslıyım ona göre..
gözlerim dolu dolu yazıorum bunları sana.
hani biri dokunsa akıverecek yaşlarım...
aklım hep yavrumda...
OFFFFF...
Allah'ım sabır ver bana..yarabbim...
önümüzdeki ay epey sıkışacağız be günlükçüm maddi açıdan..
bayramda da gidemicez memlekete...
kafamda bisürüüü şey var...
kocişimide çok özledim.. :asigim:
çaktırmamaya çalışıom ama...
burnumda tütüor inan ki..
Allah'ım bize güç,kuvvet versin de...
hayırlısıyla şu ev borcunu kimselere muhtaç olmadan bitirelim.. :Saruboceq:
gelirim yine günlük...
kimseyle konuşamıorum bari sana dökeyim dedim içimi..
öptüm canım..
:1hug:

Günlükçüm bu gün 1 haftadır ,ilk defa rüya gördüm. gördüğüm rüyada o da vardı . tranvaydaydık. üniversitey gidiyorduk .. rüyamın tabirine baktım çok kötü şeyler yazıyordu.. Lütfen çıkmasın.. çok kaba biriyle tartışmaya görüşmek istemiyorum. kimseyle , hattta onunla bile. 13.30 saatide gördüm... lütfen hiçbirşey olmasın ..lütfen. lüften.lütfen...

gunluk
okulda mujdat gezenın konferansı warmıs gıtsem mı uff canımda ıstemıo
uzun zamandırda gıtmedım aslında okula moralımde bozuk ama en azından arkadaslarımı gorurum ıı gelır dımı
bızımkıyle ııce lımonıyız aradım agzıma gelenı soledım :mymeka:
uyuz ya uff oısehfgtespogterpgljfbhühıthğs
hadı hazırlanım ben ancak yetısırım gorusuruz
canım

Günlüük şu mübarek günde çok mutlu haberlerle geldim sana...
Hep sıkıntımı dökerdim şimdi mutluluğumu paylaşıyorum.
Paşam bayramda yanımdaaa, çok mutluyum onu çook özledim...
Dualarımız kabul oldu kıss :)) Şimdi bir dileğimiz daha var oda gerçekleşirse çok daha iyi olacak...
Lakiin 4 ayın acısı 4 günde çıkarmıki be yaa
boshayallersmile

naber peloş günlük.
bugün paspallığım çirkinliğim tembelliğim üstümde.....bana birşey oldu son zamanlarda ne kendime bakasım ne makyaj yapasım ne üstüme başıma bakasım var, sadece ense yapasım var kış bunalımınamı girdim nedir acilen silkelenmem lazım, akşama spora gidicem üşenmezsem tabi, belki kocişko gelir. kıvanç gibi vücudun olurmu sence dediğimden beri hırs yapıyor benle spora geliyor kaydirigubbakcemile3ayrıca dün beni çok sinirlendirdi o kocişko valla kafa atasım geldi ama yatıştırdım kendimi, nedenini sorma işte sinirlendirdi, bazen bu adamları süründürmek gerektiğini düşünüyorum.neyseee....bugün çabuk geçsin peloş şimdiden sıkıldımmm lülülülülülü

Günlük babacım hastanede şimdi mafoldumben
çarpıntıs varmış ben de ısrar ettim gidin doktora diye.
Annemle gittiler...
Gerçi aradı annem korkulacak bi şey yok dedi ama
Canım sıkıldı işte.....
Rabbim tüm hastalara şifa versin....

Yarın buluşma var günlük :dance:
Tam 24 saat kaldı boshayallersmile
Pek sevinçli pek heycanlıyım:sm_cool:
Dün çok yorulmuşum yaa
Ticaretle meşkuldüm,ölü gibi uyumuşum , ama değdi baya kar yaptım
Bu arada 3 ay sonra taşınıyoruz sanırım
Ocak bitmden teslim edilecekmiş evimiz
Kışın zor olucak taşınmak ama olsun evime gidicem İnşaAllah:Saruboceq:

Selam günlük hayırlı cumalar olsun..
Artık mutlu olayım günlük herşey güzel olsun çok mu şey istiyorum..
Maddi şeyler bana mutluluk vermiyo manevi huzur istiyorum artık.
Rabbim bu mubarek günde duyar inşallah sesimi ve sevdiğim adam umarım artık mutsuzluktan çok mutluluk verir bana günlük çünkü buna çok ihtiyacım var..

pembiş 4 tane özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısının yanıda da kadınlar kulubune girdim ya
benden korkuluraklinialirimsmileaklinialirimsmile
artık bilemiorum yani sende bende nasıl bir etki yaptın..
hayat güzel yaşamak güzel herkese ve herşeye rağmen
ilahi adalet eninde sonunda tecelli edir pembiş..
rabbim okadar büyük ki...:asigim:
hadi kal sağlıcakla...

Selam Günlük,
o´nu kafamdan hala cikaramadim...naz yapiyo kiz gibi...ama yok öyle, sen inatciysan ben daha inatciyimdir lmaz:

gunluk tunaydın
bugun gene acayıp cok uyuyordumkı
sevgılım uyandırdı benı kalk artık dıyeeee
o da artık sorumluluklarımın basına gecmemı ıstıyor haklı da vallahı
surada ne kadar surem kaldı
of of
zengın olsam
ısı bıraksam ne gusel olurduuuu
bu arada didem evocuma tekrar Allah kabul etsın dıyorummm, kolay gelsın dıyorum cok mısafırlerı olacak bugunnnn
gamzecıme neden dun msn e gırmedıgını soruyorum sanırım su dakka sozlenıyor kendısı ihihihih
sonracıma benı ekleyen nadascıgıma da bır merhaba demek ıstedım ıcımden geldı
ve kk kızlarını kokulu kokulu opuyorummm

Son düzenleme:
slm günlük bugünde yine hiç keyfim yok..nie böyle yapıyosun be sevgilim.fazlamı geldi verdigim deger.haddinden fazlamı sevdim seni bilemiyorum.düşenmiyorum artk.yoruldum tükendim...

oy oy oy ben geldim ama ne gelmek biliyorsun öğlen 2 gibi kalkıyordum ama bugün dün geceninde etkisiyle ( güzel bi gecenin ardından huzurlu bi uyku) erkenden uyanıverdim ve bir güzel kahvaltı sonrası babamı cuma namazına gönderdim annemide oturma odasına oturttum başladım temizliğe evde yeri değişilmedik silinmedik toplanmadık yer kalmadı düşün yere bastıkca gıcır gıcır sesler çıkıyor artık kaç su sildiysem önce çamaşır suyu sonra ev kokusu sonra durulamak için tekrar sil oyyy aman allahımm sonra mutfağa geç tüm rafları indir temizle yeniden düzenle yeni perdeler geldi onları taktım off nekadar güzel olmuş yaa kendinden pullu ve ışıklar yandığında süper parıldıryor evimin içi artık, tüm odalara ayrı ayrı modllerden aynı pullardan yaptırdım her yer ayrı bi ışıldıyor ee biliyorsun odamında oturma gruplarını değiştirip tamamen deri koltuklar büyük yastıklar ve ortaya deri masa aldırdım ama bi türlü halı beğenemiyorum ben yaa lmaz: neyse sonracığıma hadi dedim nohut ve pilav yapim bu akşamki yemekler benden olsun ve girdim mutfağa yaptım, sonrada aklıma geldi benim beğenmediğim zeytinler vardı ( küçük ufak zeytinleri sevmiyorum) babamda ben yiyemiyorum diye gidip iri etli zeytin almıştı diğerleri kaldı öyle dolapta ve biranda benim beynimde ışıklar yandı ve bir güzel o zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp blendırla ezip zeytin ezmesi kıvamına getirdim ve dolaba attım ımm sabahları ekmek üstüne süreriz yada poğçaların içine falan koyarız işte maksat değerlensin dimi ama olumunekankayizsmile Sonuç olarak mutfaktan çıktım ama sağ avcumun içini derin bir şekilde keserek, yahu bide böyle sakar bir insanla sözlenmek istiyor benim balık beyfendi kaydirigubbakcemile3
Hımm annemler az önce babamla samatyaya gittiler emar sonuçlarını almaya ve doktor işi p.tesiye kaldı malesef, pazar akşamından randevu alıcam netten ve pazartesi sabahı doktora göstericez emar sonuçlarını hayırlısıyla.. Aslına bakarsan bugün anneme konuyu açmak istedim ama bişi engelledi beni ve dur gamze yemeğede bi çık yemekten sonra etraflıca bi düşün ondan sonra bi danış ailene dedi içimdeki ses bana, dinlicekmiyim içimdeki sesi tabikide dinlicem günnüşüm, geçen sefer biliyorsun ufuk olayında acele ettimde ne oldu gördün biranda hızlı mutluluk yaşayan sadece aşkın bende olduğunu sanan ben birden üzüntünün en beterini yaşamıştım, busefer öyle olmicak en azından kendimi frenliyorum ve kaptırmıyorum emin adımlar atmak istiyorum hani derler ya daha önce yaşananlar kişiyi olgunlaştırr ve büyük ders olur bu geçmişte yaşadığın ilişkiler diye gerçekten doğru, büyük bi ders oldu bu bana.. eskiden tezcanlı olan bendim hadi hemen olsun diyen bendim, aşka kapılıp aklım havada olan bendim ama şimdi tezcanlı olan ve hadi ne bekliyoruz diyen karşı taraf bilmiyorumkismile Neyse dedimya yemeği ve sonrasını bekliyorum günnükçüm..

Pırlantama gelince canım benim msn'e neden girmedim hemen açıklim, buraya yazdıktan sonra balık bey aradı ve telefonda sohbetten sonra ben hooop yatağa geçtim, gerçi yatağa geçmem saat 3:30'u buldu oda ayrı bi durum neyse bu akşam msn'deyim tatlım benim alırsın ifademi, senden habersiz sözlenmem emim ol büyük taktikçim kanatsız meleğim benim kaydirigubbakcemile5

Neyse benden şimdilik bukadar günnükçüm.. Herkesin Cuması Hayırlı Olsun Herbikesi Çok çok çok seviyorum :lepi:

hmm o kızla karşılaştım bugün.. hoş sabahtan beri karşılaşacağımı söylüyordu içimden bir ses.. arka kapıdan çıkıcaktım ama ön kapıdan çıkıp bir bakmak istedim.. ve tadaaaam orda duruyordu işte.. birisini arıyordu (yüksek ihtimalle benimkini) bir bavulu vardı elinde (belki de benimkinde kalcak) ve hatta belki de almaya gelicekti o.. bilmiyorum.. ama gördüm.. ve o da beni gördü farketimm..
off.napiyim.. becerebiliyorlarsa mutlu olsunlar.. ben sadece bir kere olsun karşılaşmak istiyordum o kızla, muradıma erdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…