Ama böyle uzaktan çok zorrr...
Özlüyorum ya...
Paranoyada yapıyorum...
Ama dün bir şeyi farkettim yani sabrımı taşıran birşeydi.. Sinirlerim tavan yaptı! Belli etmedim daha doğrusu belli etmek istemedim.Ama bu ilk olmadığı için bi süredir dediklerini toplamaya başlamıştım...
En yakın arkadaşım sürekli beraberizdir..her zaman muhabbet edicek o kadar çok şey buluruz ki.. Neyse en son dün ondaydım ben ..Yine konuşuyoruz.. Ve sevgilim dersteydi bana derste olucağı zamanları söyler dershaneden çıkıcağı zamanıda belirtir.. Neyse sohbet ediyoruz ne o seninkinden msj yok seni unuttu dedi.. Bende derste çok önemli olmadığı sürece derste yazmaz dershaneden çıkınca 7buçukta yazar dedim.. Neyse saat yedi buçuk oldu yazmadı bak sana demedim mi yazmaz diye sende hemen yazar yazar dedin gördünmü unuttu işte kimbilir ne yapıyor dedi bende acelem yok şimdi yazmadıysa eve gidince atar dedim.. ve saat 8de mesaj geldi.. Gördünmü bak attı dedim oda attı ama baya geç ne yaptı bilmem dedi.. Konuyu kapattım... Başka bi muhabbet esnasında sen memurluğu kazanırsan bi ihtimal devam eder ama kazanamazsan ve okul okursan o senden ayrılır.Adam seni beklicek değil ya zaten o kadar insan içinde dershaneden kendi gibi bi öğretmen bulur yaşıda yerinde vs demeye başladı.. Sinir olmaya başladım ama bişey demedim yine.. Daha önce ki günlerde siz onunla uyuşmuyorsunuz çoğu konuda anlaşamazsınız.Adam hiç ailesinden bahsetmiyor evlenmek gibi bi düşüncesi yok herhalde dedi. Başka bi muhabbette ben istanbula abimin yanına gidince t...'la komşu olucaz (aynı semt) artık bi gece akşam yemeğine gidicem ona dedi.. Şaşırdım! benim olmadığım yerde senin ne işin olucak dicektim diyemedim.. o şaşkınlıkla sevgilim güzel yemek yapar çıktı ağzımdan! ne alakasız ne salakça bi cümle!!! konuyu nasıl kapattım sonra bilmiyorum.. Neden öyle dedi yine bilmiyorum.. sevgilim buraya gelince arkadaşım isterseniz bizde kalabilirsiniz demişti ve 3müz arkadaşımda kalmıştık onun haricinde başka bi muhattaplıkları yok işte bi de dersimize giriyordu o kadar ama konuşmuşlukları yoktu... Facete olduğu zaman aa bak bak t.. burda der.. Sonrada şaka yaptım şaka der... Eğer gerçekten ordaysa bak burda yazayım mı ona der..bunun gibi küçük muhabbetler daha... Mesela bana çıkıcağı zaman dışarı haber verdiği zaman oh ohh kızlarla geziyordur belki kimbilir nerelere gidiyor diyor.. Bunları söylerken gülerek söylüyor ama şaka mı ciddi mi anlayamıyorum.. Anlam veremiyorum neden bu şekilde cümleler kuruyor... Oysaki arkadaşımda t.. en yakın arkadaşıyla çok kısa bi süre birlikteydi kötü bi ayrılıkları olmuştu.. Şimdi yalnız.. O meselede bi başka ama bana bu şekilde cümleler kurması kafamı karıştırıyor...
En yakın arkadaşım kötü düşünmek istemiyorum yanlış anlıyorumdur diyorum... Sonra düşündüğümde ama bu dedikleri normal gelmiyor bana diye geçiyor içimden .. Söylediklerini biriktirdim diyorum işte bunlar bunlar peki ne demek oluyor bu ne anlama geliyor..
Beni hassas noktalarımdan vuruyor.. Zaten insanlarla güven problemi yaşıyorum..Önceki biten ilişkimden kalan bi izi hala taşıyorum olanlardan dolayı güvensizlik inanmama bu yüzden paranoya yapıyorum ona karşı.. Arkadaşımın sözleriyle bu davranış dahada körükleniyor...
Burada yazıyorum içimi boşaltmak için söylemek istedim birine saçmalama kötü düşünme dememeleri için söyleyemedim..Yazdım işte buraya . Rahatladım mı peki?
Bilmiyorum!
Günlüüükkkk
Yarın canımın, hayatımın anlamının, herşeyimin, biricik sevgilimin, aşkımın, canımıniçi kocacığımın doğum günüsü :asigimpuyorumnanaktan
Evde misafir olduğu için yarın bir şey yapamayız sanırım ama hafta sonu telafi edeceğim inşaallah...
Anneme dedim yarın pasta al işten gelirken kaydirigubbakcemile3 Maaile yeriz pastamızı hihoyyyt
Oyyyy aşkım benim iyi ki doğdun, iyi ki beni buldun, iyi ki canımdan öte can oldun :asigim: Şeniz
Zor zor ama iç ses der ki: ümidvarım !
Tabi beklediğim haberle ilgili değil ama isteklerimle ilgili.Genel olarak yani..
Öyle böyle olacak olacak Allah'ın izniyle bunu biliyorum...
Ne şu kurul, ne de cazip fırsatlar beni zerre kadar endişelendirip,heyecanlandırmıyor..Mahçup olmamak tek derdim bana destek olanlara..yerimseniben
SEvgili günlük biliyor musun?17 yıldır görmediğim sevgilim en yakınımın boşanma davası için gittiğim avukatın o kişi olduğunu görünce ve halen sevdiğimi farkedince ve üstelik evli ve kızı olduğunu öğrenince yıkıldım ama ne farkeder ki ben halen onu seviyorum.Keşke her insanı benim gibi karşılıksız seven biri çıksa.Bu gece halen onu sevmeye ve onu hayal ederek uyuyacağım.SENİ ÇOK SEVİYORUM VE DAİMA SEVECEĞİM.
günnük yarın levente akraba ziyaretine davetliyim
uzun zamandır evden dışarı çıkmıyorum hele bide metrobüsle gidicem
inş yolda fena olmam :Saruboceq:
mucizem çok şükür iyi gelişiyomuşeeee sürekli gezip tozan annesi
3 haftadır evde sırt üstü yatma pozisyonunda
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş :Saruboceq:
dualarımda çok sevdiğim arkadaşlarım var:asigim: bu arada tanrıçamın hediye çekilişinde bende varım:asigim:
şimdiden heyecan doruk noktasında:1hug:
Günlük askerlikte hala kesin bir sonuç yok..
Benim gibi uzun dönem bekleyen arkadaşlarımda kısa dönem bekleyen arkadaşlarımda bu belirsizlikten hiç mutlu değil..
Hepimiz hasretlik çekiyoruz hiçbir arkadaşımı kısa veya uzun olarak ayıramam bu konuda..
Çok zor günlük tam 347 gündür uzağım ondan..
Aklım mantığım almıyor bu kadar uzun bir süreyi ve daha 113 gün var gelmesine..
Sabır denen şeyi askerlikte öğrendim..
Ama benden çok şeyi götürdü bu askerlik günlük çok şeyi..
günlükkk saat 00:00 civarı ile bnm bitanemin hayatımın aşkının doğum günü biliyor musunn
bnm doğumgünümde 40 gün önce buradaydı günlük ve onu görmeyeli kokusunu içime çekmeyeli 40 gün oldu
ama ben 5 gün sonra aşkımın yanında olacağım 5 gün ona doyamasam da hasret giderip doğum gününü o zaman kutlayacağım
gene de sabrediyorum be günlük özlemek de güzzel bir yerde
tabii güni çinde sevgilileri görünce içim cız ediyor ama olsun günlükk
bu 5 ayda ben çok şey öğrendim...3 sene botunca hep beraberdik 5 ay da özlemeyi sabırla beklemeyi öğrendim...
bizim çok büyük hayallerimin var günlük onun için sabretmemiz lazım
ileride hayal ettiklerimizin gerçek olması için ve onundaime yanımda olması için beklememiz lazım...
ben onu çok seviyorum günlükkk... 3 yıl önce hayatım ne noktadayken beni çekip kurtardı herşey onun sayesinde...
biz beraber büyüdük..
iyi ki doğdun hayatımın anlamı... iyi ki varsın ... doğum günün kutlu olsun sevgilim... daha nice doğumgünlerini beraber geçiriz inşallah...
seni çook seviyorum gamzelimmm :asigim:
Sözlenmekmi benmi? bizmi ? hemenmi?? yani daha ne olduki nekadar görüştükki nasıl yani ?? Günnük dünden beri düşünüp duruyorum bunu, bana çektiği mesajı hala okuyorum okadar kesin okadar net ve bir okadarda şeffafki tüm yalın halimle söylüyorum ve istiyorum diyor. 28 yaşındayım ve sende küçük değilsin 27 oluyorsun ve neyi neden niçin bekliyoruz dedi.. iyide daha biz tam olarak tanımayadıkki birbirimizi dedim ama hemen cevabı hazırr, ee arkadaş olarak zaten uzun yıllardır tanıyoruz ve söz nişan evresi tanışma evresi diye adlandırılmazmı zaten dedi, hiç bir şey diyemedim tabi ben.. ama bidakka yaa ben hazır değilimki bu nedir böyle yangından mal kaçırır pazardan domates alır gibi.. ya anlaşamassak ne yani söz yüzüğünü gerimi çıkartıcam? ben tekrar çıkartmak içinmi takıcam o yüzüğü?? dur daha bismillah ilk kez görüştük arkadaş olmadan dedim onada cevabı var "gamze sen hissetmedinmi o gün hiç susmadık ve nekadar mutluyduk ve sen bendeki ben sendeki titremeyi ara sıra kekelemeleri gayet iyi hissettik ne yani yanımda trafomu taşim daha fazla elektirik alabilmen için" dur bi dur bi 2. görüşmemizde yemeğe çıkalım işte ozaman bir nebzede olsun ilk görüşmemizden gayet iyi oluruz ve yemekte daha uzun daha detaylı ekisisiyle artısıyla konuşuruz dedim..
Merakla yemeği bekliyoruz günlükçüm, nezaman gidelim diyor şimdide kaydirigubbakcemile3 dur bakalım yarın annemin sonuçlarını alıcam ve yetişebilirsek samatyadan çıkıp bakırköye geçicez doktora göstermek için neyse yarın herşey netleşir birazda olsa. Anneme söylesemmi acaba yoksa daha çokmu erkenbilmiyorumkismile off yemin ederim kafam karman çorman neler oluyor gamzeye neler oluyorrrr :kedi:
RABBİM SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP EYLE RABBİM:Saruboceq:
Günlük ne istiyorum biliyor musun? Evlenmek evet evlenmek istiyorumboshayallersmile nerden mi çıktı gelinlik modellerine bakıyordum allahım ne güzel gelinlikler var öyle içim gittiboshayallersmile ne kadar güzel bi duygudur o gelinliği giymek ne kadar özeldir ben de yaşamak istiyorum bu duyguyu günlükboshayallersmile biliyorum evlenmeme nerden baksan 5 6 yıl var ama acayip kapıldım bugün bu duyguya boshayallersmile keşke birinin düğünü olsa gitsem oynasam kurtlarımı döksem:teytey: