eridim..ben neden böyleyim bilmiyorum..ama ben ölüyorum..eriyorum..ne yaptılar bana..ben elim kolum bağlı bekleyen biri değildim..beni sustura sustura içimi yediler mi yoksa..bana ne oldu Allah ım
sana yardım edelim diyenlere yaklaşamıyorum..içimden hiç birşey gelmiyor..benim çok sorunlarım da oldu..gerek oldu üzüntüden ölüyordum kalktım bir psikologa gıdeyım ne olursa olsun dıyende bendim..şimdi deva bulacağımı düşünmüyorum..anlatmak istemiyorum bişeyi
Ben nereye gidiyorum, ne yapacağım?
Çok çaresiz ve aciz hissediyorum kendimi. yanımda olsa da anlatsam istiyorum ama yapamam ki.. yanımda olsa...
öyle içime attım ki herşeyi..yaptıgı sey adililk değil mi
çok ağrıma giden şeyler var
çok
bir Allah ın kulu ozana bir çift laf dahi demedi
en azından belki bi yüzü kızarır ne yaptım derdı..benle kım konussa ozan dengesız ozan şöyle ozan böyle..ozanın yuzune bır yada ıkı bukadar bellı sayıda kısı harıc hepsı naber ozan ıyımısın gülüşme devam hersey devam...kımse kötü olmasın ona hiç kımse...ama gulmeden once bır ınsanda bana soyledıgı dusuncelerı gercekse bunları söyleyebilirdi..oda o ınsanlara gulmeden önce bır durur düşünür..nolurdu sanki
nolurdu herkes aynı şeyi diyeceğine,bir kişinin demesiyle bişey değişmez diyeceğine..herkes bir kelime deseydi bir cümle olurdu..kocaman bir cümle tokat gibi
ama...işte ama..en iyisi susmak ..uyyayım ben günlük
belki uyuyup uyandığımda tüm bunlar geçer belki
keşke bukadar güvenmeseydim ona ben
...Allah ım