Günlük çok doluyum..
Herkes mutlu, gülüyor, eğleniyor peki ben..
Günlük ben sevgi istiyorum sadece çok mu şey istiyorum söylesene..
Zaten ailemden yeterince sevgi göremiyorum babam işten geliyo kendi odasına annem desen o da kendi halinde beni şımartsınlar sevsinler ilgilensinler istiyorum..
Ailemde bunu göremedim hiç değilse sevdiğim adamda göreyim bunu günlük o benimle ilgilensin, şımartsın, mutlu etsin neden yapmıyo oysa ben ona bağlamıştım bütün ümitlerimi..
Çok üzgünüm, çok mutsuzum günlük yapayalnızım bikaç arkadaşım da olmasa ne yapardım ben sağolsunlar..
Bazen çekip izmire gidesim geliyo herkesi herşeyi arkamda bırakıp..
Sevdiğim adamda benden giderse ben istanbulda durmam günlük izmire gider yerleşirim her yerde onun anısı varken bu şehirde duramam ben zaten beni bu şehire bağlayan birşeyde kalmaz o giderse..
Ben çok yoruldum günlük ben daha 23 yaşındayım şimdiden bu kadar yorgun ve güçsüzüm...
Bende herkes gibi mutlu olabilecek miyim günlük içimdeki hüzün yerini huzura bırakıcak mı bende salına salına güle oynaya hayatı yaşayabilecek miyim hee ne dersin olucak mı..
İsyan etmedim hiçbir zaman ama bu hayat bana bi türlü gülmedi, gülmüyo..Güler mi dersin?
Tek sığınağım rabbim ona hep dua ediyorum görsün beni duysun çünkü artık gücüm tükenmek üzere....