Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük
bu ilişki sanırım beni paranoyaklaştırıyo.
bilemiyorum ne yapıcağımı... ama yalnız da kalmak istemiyorum... of günlük offf napsam bilemedim ki =(((

Günlükkk.. Yarın Pazarrrr.... İnşAllah güzel bir gün olur ... şutarafagitti

Son düzenleme:
Sevgili gunlukopuyorumnanaktan
Ilk defa yaziyorum... bilmiyorumkismile
Cok doluyum gunluk... Asker kocacigimi cok ozledim..:gitme:
1 ay once ne guzel tatildeydik.. bodrumda cok guzel zaman gecirdik..
ama o ayrilik var ya gene.. :gitme:
Hollandaya geri geldigim ilk gun.. yalniz girdim yatagima..
gece birden uyandim.. karanlik odam.. bisey gormuyorum..
nerdeyimm diye paniklestim.. turkiyedeki evde isik hemen yanimda..
isigi ariyorum.. kocacigimi ariyorum yok.. isigi buldum sonunda
ve bir baktim burdayim gene.. yalniz sabaha kadar agladim.. :sinifsinif:

Amaaaa az kaldi yaa?? mi aceba? :uhm:
Safak 117... baya cok varmis yaa... ama biten gunleri dusundugumde
Biten 343 oZaman iste diyorum vayyy beee.. bitmis yaaaa... zemuszemus
Allah sabir versin butun asker bekleyenlere.. veya kocasindan/nisanlisindan/sevgilisinden ayri kalanlara.. :Saruboceq:
Subat 17.. tezkereyi alacaz insallah..:Saruboceq:
aSkim hemen dil kursuna baslicak.. 3 haftalik.. diplomayi yollayip
ben vize basvurusuna baslicam.. Insallah red gelmez.. :Saruboceq:
Bi basvuru zaten dunyanin parasi.. 800 euro.. ister red gelsin ister ok gelsin.. para gidiyo gumburtuye.. Ama olsun.. Askim gelsin artik..:asigim:
Ahhh ahhh..
Bu gece saat 3.5ta askimdan mesaj geldi..
Gene siir yazmis.. ilham gelmis.. ama bu sefer siir okadar uzun ve guzeldiki.. gozlerim doldu..:sinifsinif::asigim:
hemen o siiri word' e yazdim..
photoshop yaptim.. fotografimiza yapistirdim,, ve cikarttim..
guzelcene cercevenin icine koydum.. zemuszemus
Cok ozledim cokkkkkk..
Neolur hadi cabuk gec zaman..... kafamçokkarıştı

(Baya icim doluymus,, uzun oldu kafamçokkarıştı)

Son düzenleme:
slm gunlukcum
bu sabah uyuyamadimm normalde c.tesi ler oglene kadar uyurdum ama randevumuz vardi bu sabah bi detektif le, okulda bi proje icin. Sonra restorant a gittim enisteme azcik yardim edim dedim. Sonra carsida dolandim biraz simdide cok yorgunum mirmirmirmir
Gunclukcum ben askimi cok ozledim coook :asigim:. Daha bu sabah gordum, dun de beraberdik. Bi bucuk aydir hergun beraberiz, her sabah her aksam bazen oglenleri bile goruyorum. gunluk ben onu gordukce ozluyorum. bu sabah gordum ama sanki 2 gundur gormedim. neden bu kadar ozluyorum delircem :bbo:.
Ben onu bi gun gormesem naparim? kafayi yerim galiba cok alistim ben ona. Her an yanimda olsun istiyorum, her saniye. Oda beni cok ozluyo biliyorum, cunku bana her baktiginda oyle bi bakiyoki, aman Allahim o nasi bi bakistir oyle, buyuleyici, her sarildiginda oyle siki sariliyoki hic birakmak istemiyo :asigim: Şeniz.
Of gunluk herseyin bu kadar guzel gitmesi normal degil, cok mutluyum bu normal degil, her an bi catlak cikacakmis gibi geliyo eyvahedigeldismile. Hayirlisi... Allah hic kimseyi ayirmasin herkes mutlu olsun :Saruboceq: Amiiiinnn
Ha bu arada, aldigim hediyeleri coook begendi cok sevindim yaa :sm_cool: Şeniz

günlükkk...uzun zamandır yazamadım sanaa hayatım bu sıralar çok hızlı akıp gidiyo..bazenn bu hıza yetişemediğim zamanlar oluo..her şey bir andaa oluo nedensee şimdi çok iyiyim ama beş dakikaa sonraa olaabilecek bi gelişmeyle yıkılabilirim ama olsun herşeye rağmenn yaşamak güzel!!!okuluma 1 ay geç başladım geri kaldımm şimdi yakalamaya çalışıyorumm ama yapabilirim çok zor değil...21 ağustostaa sevgilimi askere gönderdimmm nasıl geçicek nasıl biticek derkenn 17 günmüz kaldıı sadeceee 10 kasımda aşkım yanımda olucakk..uzun bi zamandır o günün hayalini kuruordummm ama şimdi koşuşturmanın içindeee bazennn unutuyorum bile..ama düşüncesii bile güzelll 10 kasım daa aşkım yanımdaaa olucakkkkk doya doyaa sarılcaaammm artıkkk..günlük salı günü çok önemlii benim içinn,,kontrollerim de temiz çıksınn gözüm de açılsın biraz daaa aşkımı doya doya göriyimm çifte bayram olsun...

Naber günlük?? Nasilsin bakem??? Kafam cok karisik, allak bullak ne yapacagimi ne düsünecegimi bilmiyorum. Kafam dagilir diye ve arkadas tavsiyesi üzerine telefonla bi kahve fali baktirdim kendime...

Dedikleri kafami daha cok karistirdi ama üzüldüm mü? Hayir duyduklarim karsisinda pek üzülmedim zaten bekledigim seylerdi bunlar. Aman artik herseyi zamana ve oluruna birakiyorum.

Uzun bi aradan sonra kahve ve cokoprens keyfi yapiyorum suan...

Hayata hersey nasip kismet..Hakimda, hakimizda hayirlisini diliyorum rabbimden...

Son düzenleme:
29 ekim konuşması hazırlıyom günlük off fyaratıcılığım dondu kaldı
hadi bana yarım saate kadar bi metin hazırla gözünü seviyim:roflol:

Günnüş;
Bugün çok yoğundum.Slayt ve sınav sorusu hazırladım.Gözlerim ağrıyoo yaa
Bu da yetmezmiş gibi birde fesat insanlarla uğraşıyorum.
Hep mi beni bulurlar anlamam.Kimsenin hakkında kötü düşünmem kendi halinde biriyim.Niye benimle uğraşırlar...
Günnük be bugün öğrencilerin hepsinden iltifat aldım.Çok güzel olduğumu söylediler:kedi:
Bugün benden 2 yaş küçük bi öğretmen işe başladı daha ünv öğrencisiymiş .Bende kendime diyordum
Neyse hiçirşey hiçkimse umrumda değil.Allahından bulsunlar:Saruboceq:
Gidiyim artık dimi ekrana bakamıyorum zaten gözlerim acıyo:sinifsinif:

Günlüüükkkk

Sev beniii.. İlgiye, sevgiye ihtiyacım vaarr günlükk... benneyaptımki

Biliyor musun günlük 5 gün sonra bir arkadaşım daha evleniyor... :1rolleyes:

Bugünn bi arkadaşımla konuşurken darısı senin başına, artık başını bağlıyalım dedi aklinialirimsmile
Ne dersin günlük ,bana da vakit geliyor mu evlilik için... ? fisfisfis
inşAllah ... :kedi:

Merhaba günlük bu bugün sana ikinci ugrayisim birileriyle konusmaya o kadar cok ihtiyacim varki bilemezsin. Sükür is arkadasim manevi ablam aradi biraz dertlestik sagolsun hep yanimda iyi ki varopuyorumnanaktan simdi biraz rahatladim....

Biliyormusun dilimden düsmeyen bir sarki var bugün. Kendimi buldugum bir sarki...

Gözlerimden kayıp gitti yollar
Düştüm ardına seni bulamadım
Ne aşklar yaşadım bugüne kadar
Senin gibi vicdansıza rastlamadım

Boşuna üflemişiz o mumları
Boşuna kum olmuş ayaklarımız
Yağmurlar boşuna ıslatmış bizi
Boşuna izlemişiz aşk filmleri
Boşuna gün doğmuş batmış
Boşuna sevmişiz kız çocuklarını
Mektuplar hep boşuna yazılmış
Boşuna beklemişiz yarınları

Ellerimden kayıp gitti yıllar
Koştum peşinden tutamadım
Ne aşklar yaşadım bugüne kadar
Senin gibi vicdansıza rastlamadım

Bosunaymis hersey gercekten bosunaymis meger...

Bitticek hissediyorum.....Cünkü ya ondan yada kendimden vazgececegim bu gidisle...

Ama herseye ragmen döktügüm her gözyasina, hickiriklara boguldum günlere, cektigim her zorluga aciya ragmen benim icim yüregim öyle rahatki...Anladim ki asolan YÜREKmis...

Benim yüregimdeki sevgiyi, aski yasamak icin ona ihtiyacim yok. Ne güzel demis sair "Elbet bitecek günese hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetisen ciliz ve minik bitkiler degil, günesin çiçekleri dolduracak yüregini"

Elbet birgün, biliyorum elbet birgün bitecek bir son bulacak bu zor günler....

Dua et benim icin günlük...

Onunla yada onsuz hayatimi bir düzene kendi ayaklarim üzerimde durma zamanim geldi. Sükür bir meslegim bir isim var....Artik hayatimi bir düzene sokmaliyim...

Son düzenleme:
Günlük bugün uyandım biraz işlerim vardı çarşıya çıktım işlerimi hallettim alışveriş yaptım eve geldim sonra ne oldu biliyo musun beraber büyüdüğüm çok iyi anlaştığım çok sevdiğim kardeşimi gördüm. Şehir dışına taşınmışlardı düğün için gelmişler sürpriz yaptılar kapıda gördüğüm andan beri hala şaşkınlığım üstümden gitmedi ne dediğimi bilmiyorum sürekli kelimeleri karıştırıyorum nasıl özlemişim nasıl bir bilsenolumunekankayizsmile çok değişmiş çok güzel olmuş eski günleri konuştuk doyamadık bile birbirimize karar verdim kesin gidicem onu ziyarete çok özlemişim günlük çok ne güzelmiş eski günlerboshayallersmile

günlük bugün dolu dolu geçti benim için:)sabah 11 de arkadaşlarla buluşup bi arkaşımız evine gittik kahvaltıya.patetes kızrttık menemen yaptık afiyetle yedik güldük eğlendikkaydirigubbakcemile2ordan sonra 2 buçuk gibi kalktım 3 te ingilizce kursuna gittim kurstan sonra kaç haftalrdr göremediğim biricik arkaşımla buluştum gezdik bi yerlerde oturduk mağazalara baktık etek almıştım ama eve gelince annem beğenmedi bende soğudum etekten yarın gidip değiştircem inş değiştirirler:Saruboceq:bugün vize haftası öncesi son gezmemi yaptım artık durmadan 3 hafta derslerime çalışmam lazımm off off -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Günlük ışık arayışındayım yine, nolcak benim bu halim bilmiyorumkismile

5 gün aradan sonra sesini duydum, umutlandım yine, belki greksiz yere ama umutlandım işte. zaten beni ayakta tutan başka bi şey yok ki... Rabbim açıcak bi kapı, o hakkıma hayırlısını biliyo, şu an yaşadıklarımda mutlaka bi hayır vardır diyorum, bekliyorum.

Yaşadıklarımızı kime anlattıysam hep dedilerki korkuyo olabilir mi evlilikten, ya olamaz çok ciddi diyodum ama bu kez kendisi söyledi. "Çevremde hiç mutlu evlilik yok, herkesin bi sürü derdi var, evlenip mutlu olmak diye bi şey yok sanki" dedi, tam tersine inandığımı anlattım ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum...

Ahh ahhh boshayallersmile

Sesini duydum, o bile öyle iyi geldiki günlük senağlama

İnadından vazgeçermi, her şey değişir mi dersin günlüğüm... Biz beraber olur muyuz, böyle bi cumartesi akşamı evimizde olsak, ben ona yemekler yapsam, her akşam en sevdiklrini yapsam, ona adasam hayatımımafoldumben

Olmaz mı günlük boshayallersmile

Son düzenleme:
Gittiii...mafoldumben
Canımın Canı ,Mutluluğum Gitti :gitme:
Napıcam şimdi ben?Dolu Dolu Geçirdiğimiz 22 Günden Sonra Tekrar Gitmesi O Kadar Koyduki..:çok üzgünüm:
Birbirmize 9Ay Hasret kalmıştık..İlk defa Birgün Görmeyince Özlerken 9ay Nasıl dayandıkbilmiyorumkismile
Şaun Kendimi Teselli etmeye çalışıyorumsenağlama
Çoğu Gitti Azı Kaldı Diye..bilmiyorumkismile 9 ay Sabrettim..5ay daha Geçmezmi diye:1no2:Aama Olmuyo İşte Onsuz Geçen Hiçbirşeyin Anlamı yok Gerçekten:sinifsinif:İyiki Hayatımda Sevgilim:asigim:
Herşeyim O benim ..
Veda anı Çok Zordu Bu seferkisenağlama
Hangi Vedalar Kolay Olurki:a015:
Ayrılamazsın,İçinin Acıdığını Hissedersin, Gözler Ne Olur Gitme Diye bakar Ama Sonuç Hiç değişmez..
Mecburiyetler...mafoldumben
$uan Öyle Kötüyümki..Beni kimse Anlamıyo :gitme:Gülerek Allah Kavuştursun Demekten Başka Ne yapabilirlerkibenneyaptımki
Sokağın Ortasında Omzuna Sarılıp Gözyaşları döktüm..Gözlerine baktım
İçimden a$kım Beni Bırakma NE Olur dedim..senağlama
Doyamadım..Ellerimi Tuttu Ağlama Dedi:gitme:
Öptüm,:2: Ayrılma Vakti Gelmişti Artık...Nasıl Bırakırdım Bile bilebilmiyorumkismile
Ama Lanet olsunki Bırakmak Zorundaydım:1no2:
Bir daha Sarıldım Sımsıkı,Öptüm, Kokusunu İçime çektim Söyle şimdi O koku 5.5 Ay Daha Yetermimafoldumbenmafoldumben
Seni Seviyorum Aşkım:asigim:
Seni Çook Seviyorum
Sen gittikten sonra yalnız kalacağım.Yalnız kalmaktan korkmuyorum da,ya canım ellerini tutmak isterse...:gitme::gitme:

O Benim Dünyam

gunlukcum bugun yenı bıras once geldım dıdem evocumla konusuyorum su annn
gusel haberler aldım cok sevındımmmm
gunluk days ın coloursta uc tane nevresım begendım hemde su dakıka
ama alamam sanırım kii
ıkı tane fılm ızledım bugunnn
ıkısıde cok guzeldıler
vaktı kotu gecırmedık ıyıydı
ustelık ılk defa suşi yedim bugun ama pek sevmedıgımı soylemelıyımmm

selam günlük

rejim ve sporum süper gdiyoo :) hiç tartılmadım bu arada.. ve tartılmıycam daha ama kilo verdiğim belli oluyo artık annem de söyledi bunu çok sevindim eski kiloma kauşuyorum yavaştan inşallah :)))

başkalarına kalsa hiçbişeyim yok tam kıvamımdayım felan ama ben kendimi bilmez miyimmbayanssulusmile

saçlarım da baya uzamışlar ..3 aya tamamdır o da:dance: ahh işte bayan olmak böyle bişi günlükçüüümmmsempatiksalakcinni

günlükcüm ben çok düşüncesizim yaa mafoldumben aşkımın asker olduğunu unuttum resmen nasıl davrandım günlerce ona :mymeka: kendi sorunlarımla uğraşmaktan onu ihmal ettim canım o benim yaa..

dün gece patlamış resmen bitanem, saçma sapan mesajlar attı bana, onu eskisi gibi sevmediğimi falan düşünmüş yaa bitanecik nişanlım o benim herşeyim :asigim: anladım zaten normal olmadığını, sen kafanı topla yarın konuşalım dedim. bugün aradı sesi ağlamaklıydı aşkımı üzenleri birbir dövcem alsanaalsanasmile
sonra konuştuk bir güzel hallettik sorunlarımızı,moral verdim canımın içine.. ''farkındayım saçmaladım beni ne kadar sevdiğini biliyorum'' diyo delim benim yaa ağlaşırken birden bişey söylüyo hemen kahkahayı basıyoruz gözyaşlarıyla gülücükler karışıyo.. ahh ulan askerlik.....

ayy hiç ders çalışamıyorum ya vicdanım zonkluyo resmen bir türlü adapte olamadım, 1 günde iptal ettikleri gibi şimdi 1 günde alınan karar üzerine 4 lere de formasyon vercekler, onun için haftaya dersler yok zaten ders işlemedikki doğru düzgün:1closedeyes: ama dershane var ve ben sadece verilen testleri çözüyorum ek kaynaktan çözmüyorum çok yoruluyorum napayım off senağlama

günlükcan bu arada siyah saçlarımı açtırdım sonunda:lepi: hem de çok az yıpranmayla:icecream: azıcık aldırdım uçlarından, kontes'in topiğinden tarifleri aldım ohh malzemelerim hazır birkaç güne kadar başlıyorum saç uzatmaya saça harcadığım para varya heyyyyy sempatiksalakcinni
watsonsdan da ballı şampuanla cilasını da aldım, glissin durulanmayan saç şeysini de aldım

aşkım gelene kadar köklü değişiklikler yapmak istiyorum:asigim:

ŞAFAK 302 turkbayragi
200'lere SON 3 :lepi:

Son düzenleme:
Çok çokkk melankolik bir haldeyim günlük. Kötü durumdayım.
Umutsuz, mutsuz...
Niye aniden böyle oldu ki şimdi?
Birazdan geçer herhalde. İyi ki So Ji Sub var. (
Onu izleyince kendime gelirim. (

Bu haftasonu da dolu dolu geçiyor günlük bugün kuzenimle gezdik alışveriş yaptık. Takım aldım kendime etek ceket tam hanım hanımcık oldum. Sonra birtane elbise ve bir tane de pantolon aldım ve kuzenimin bebeğine de hırkayla ayakkabı aldım annem de pek beğenmedi ama napayım yeni doğan çocuğa başka ne kıyafet alınırki ancak bunları bulabildik. Bu ayda paracıklarımı harcadım anlayacağın neyse olsun kazanıyorum ki harcıyorum, Allahım olmayanlara da versin :teselli: Yarın da kuzenime gidiyoruz bütün herkes orda olcak, ben sabahtan gitcem pasta börek yapcaz sonra da ordan çıkıp kuaföre gitmeyi planlıyoruz aynaya bakamayacak hale geldim artık. Gece de yazılı sorusu hazırlamam lazım bu hafta yazılıların bir kısmını yapmayı planlıyorum. kalanları da sonraki hafta yapacağım.Neyse şimdi uyuyayım sabah erken kalkcam hadi görüşürüz byebyea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…