Popüler Konu Sevgili günlük...

merabalar günlükçümm..istanbul bugun yağmurlu:asigim:seviyorum seni güzel şehir...
ama sevdalımla olunca daaha çok seviyorum seni hele o sonbahar havalarındaki denizi........mest ediyor beni....
üst katımızdaki arkadaşımdan geliyorum doğum yapmıştı bebek görmekten.yarabbim sen şu bebeklere nasıl bir güzellik nasıl bir melek kokusu veriyorsun yaaa.çok tatlı çok seviyorum şu bebişleri ama çok huysuzlanıyordu çıkarıyordu annesi 5 dakka oturamıyordu ...bende istiyorum birtane...kızımın ismi bile hazır.EYLÜL:asigim: olsada babasıyla baksak ona....
şimdi geldim işte ordan aldım yeşil çayımı mis gibi açtım netimi vakit geçiriyorum.
birtane kitap gördüm bebek bakımı eğitimi çok begendim onu alıp bilgilenmek istiyorum günlügüm ama nerdeyse internette satışlar hep kredi kartıyla ben ise kredi kartı kullanmaktan yana değilim...
neyse günlükçüm öyle işte ....
BU ARADA GAMZEBELİNAYLA GÖRÜŞMEDİK AMA BURDAN OKUDUM VE ÜZÜLDÜM.ALLAH ANNESİNE ŞİFA VERSİN ..RABBİM YAR VE YARDIMCIDIR ..GEÇMİŞ OLSUNNN...

içimden birşey yapmak gelmiyor bugun eve gidip bi uyusam günlerce uyanmasam uyandığımda herşey eskisi gibi olsa:gitme:

selam
ilk kez ajamda kullanmaya ıhtıyac duyuorum gunluk
o kadar yogunum kı anlatamam ne zaman ne yapcagımı unutuorum:umursamaz:
bırde annem mutfagımızı degıstırtıyor aynı zamanda banyoyuda.
tadılat ıslerının zorlugunu bılırsın.ama cok guzel oluo sekerım walla.
ılk kendı odamdan basladım kırmızıya sımdı mutfaga soktum bu rengı.ıcımı acıo wesselamhihoyyytask rengı kıpır kıpır yapıo bu renk cazıbesıde cabası.cok owdum ama owdugum kadar oldu her goren aaa dıyıp kalıwerıo dayımında ellerıne saglık tabıkı.cok guzel calısıo masallah
cuma gunu en sewdıgımm kuzenımın dogum gunuu.
ne alcagıma hala karar wermedım gunluk bak yarın onuda halletmem gerekıcek.
okulda halletmem gereken ıslerde war.aman yaa uff.wesıkalıkta cekınmem lazım neyse o kısa bı ıs allahtan:1closedeyes:
kız gunluk cocuklar benı cok sewıo ayy bı gorsen komsumuzun kızı kucagıma nasıl atlıo babası dıokı aksam benı gorunce bıle bole heycanlanmıo yerım ben onuu cok tatlı masallahh yaa
askımla aramız cok ıı gunluk dun okula bırlıkte gıttık yemek fln yedık gezdık cok yorulmusuz bu hawalar benı zaten sıkıo ewe geldım uyumusum mirmirmirmir
hıı bıde bıse warkıı onu cok ıstıorum gunluk ılk kez bı işi bu kadar cok ıstıorum nolur gerı donup arasınlar:Saruboceq:
neyseem gorusmek uzere sekerıım

bgn kızkardeşimin mahkemesi vardı günlük..
poofffff 3 senelik yanlış evliliği nihayet son buldu..
nihayet diorum çnk kızcağızın çekmediği kalmadı şu süreçte..
bende girdim mahkeme salonuna..
ilk defa öyle bir yer görüodum.
bikere kesinlikle filmde gördüklerimiz gibi diil küçücük bi oda...
hakim 3 dk. bitirdi 3 senelik evliliği.
ben işin gırgırındayım...
neden çnk kardeşimin boşanmasını bu lanet evliliği bitirmesini bende en az onun kadar istiyorum..
gayet mutluydu aslında..
ama kazın ayağı öylemi be günlük daha 22 yaşında boşanmış bi kadın oldu canım benim..
onunda kaderi böyleymiş dimi.
rabbim hakkında hayırlısını versin..
ordayken o salonda beklerken tansiyonumun düştüğünü farkettim.
bana noluosa bayılıcak gibi oldum..
okadar gergin bi ortamki.
herkesi bi anlığına durdurup çığlık çığlığa ağlamak geldi içimden..
poofffff...
mafoldumben
kimse boşanmak için evlenmio tabi...
rabbim kimseyi oralara düşürmesin.
orasızda bırakmasın...
çnk evliliğin bitmesi bazıları için hayırlı olabilir dimi.
inşallah kardeşim içinde hayırlı olur...
o ilk evlendiği günü hatırlıorumda.
kuafördü gelinlikti..
pooff ne heyecandı dimi..
bak koca bi yaşanmışlıkla herşey geride kaldı..
inşallah rabbim hakkında hayırlısını verir cankuşum...

Günlükk
Kalbimin üzerinde bi öküz oturuyo 3 gündür
Ayrılık zaten acıydı bi de katladı acımı
Oyy neyse vallahi bahsetmek istemiyorum,yeteer yaa unutmak istiyorum
Bunları hiç yaşamamış gibi olmak istiyorum
Evet günlüğüm onu seviyorum hala,dün baktım yüzüne o kadar da güzel giyinmişti ki,çok yakışıklıydıNazar boncuğunu ben koyayım da gene ne olur ne olmaz :).İçimi deldi geçti.Onun kafası önündeyken dakikalarca baktım yüzüne ellerine...
Bana bunları yapan sen misin gerçekten dedim.
Konuştuk,konuştuk,konuştuk..
Sarıldı bana,biliyorum sende istiyorsun ne olur şöyle bi sarıl sımsıkı dedi
İstemiyorum dedim
İnanmadı senin beni istemiyeceğine inanmıyorum dedi...
Kokusu geldi burnuma,fena oldum.O kokuyu doya doya içime çektiğim günleri hatırladım.
Hatta bi gün beraber almıştık parfümünü ben kollarıma sıkıp tüm gece koklayarak uyumuştum:)
Evet seviyorum ama istemedim sarılmayı o bana sarılırken hareketsiz kaldım ve gözümden bi kaç damla yaş süzüldü o bilmeden...

Son düzenleme:
günlük içimden aglamak bıle gelmıyor artık ..

cok garıp bı haldeyım ..

kurban bayramında kı 10 gunluk tatılım bana ıyı gelecek ..

bulamıyorum bulamıyorum Allah kahretmesin yer bulamıyorum hiç bir bölümde... ortapedideki tüm bölümlere baktım hepsimi dolu olur yaa 1 tane istiyorum lütfen 1 tanecik boş yer istiyorum mafoldumben yarın yarım gün çalışıyo doktorlar ee cumada 29 ekimm off p.tesiye kalmak istemiyorummmmm

bu arada duyduğu andan itibaren yanımda olan ve derdimi dinleyen eylül'e
sütlü kahve ablama
lacrima'ya teşekür ederimmmm

şimdi bi sitede doktora gönderdim sonuçları bakalım cevap alabilcekmiyim

ne olur bir ortapedide çalışmış yada mr merkezinde çalışmış yada yakını olan kişiler şu sonuçlara baksın vallahi dayanamicam ben yarına kadar mafoldumben

SOL DİZ MRG
Teknik
Sagittal T1, FS PD+ T2, Koronal T1+ FS T2, Aksiyel FS T2

BULGULAR: Patella eklem kartilajında posterior kesiminde düzensizlikler ve incelmeler izlenmekte, özellikle lateral kesimde subkondral kemik dokuda minimal kistik lezyonlar izlenmektedir (Grade IV patellar kondromalazi)
Popliteal fossada gasroknemius medial başı ile semimebronozis tendonları arasında uzanan, eklemle bağlantısı gösterilen en geniş yerinde 24x21x53 mm boyutuna ulaşan baker kisti ile uyumlu görünüm izlenmiştir.
Diz eklem aralığı medial kesimde daha belirgin olmak üzere bilateral daralmıştır.
Ekleme komşu kemiş yüzlerde osteofitik sivrileşmeler izlenmektedir.
Meniskal yapılar gonartroza sekonder olarak dışa doğru yer değiştirmiştir.
Medial menisküs posterior hornda artiküler yüzlerle ilişki kurmayan, horizontal seyirle yırtık hattı saptandı.
ACL distal kesimde sinyal artışı izlenmiştir (Grade II sprain)
Diz eklem aralığında PCL posteriorunda derin infrapatellar bursa, retropatellar alanda sıvı artışları izlenmektedir.
Patellar ligaman anteriorunda superiorfasial, infrapatellar bursada operasyona sekendor heterojen sinyal değişiklikleri izlenmiştir.
Femur troklear kartilajda tam kata varan kayıp, komşu subkondral kemik dokuda milimetrik subkondral kistik değişiklikler izlenmektedir (Grade IV. kondromalazi)
Quadriceps tendonu ve patellar ligament normal görünümdedir.
Hoffa Yap alanı homojendir.
Popliteal fossa ve inceleme alanına giren muskuler yapılar normal olarak değerlendirilmiştir.

Ne oluurrrr bir yer boşalsınn sürekli bakıyorum randevulara

Son düzenleme:
slm sevgili günlük hep yazmak isterdim icimdekilerini bi yerlere kismet bugüneymis...
aslinda cok hastayim hic halim yok ama zorladim kendimi kalktim yataktan kac gündür hasta yatiyordum... atesim firladi 39 hic bu kadar hasta olmamistim uzun zamandir dr salgindan
sözediyo ama bendeki üzüntünün getirdigi bi hastalik taniyorum kendimi...
bu gün bide igne yedim biraz biraz toparlanmaya calisiyorum ama cok halsiz ve bitkinim
nefesim ilac kokuyor midem bulaniyo offff biran önce iyilesip kendime gelip normal hayata dönmek
istiyorum... oglusumuda ihmal ettim neyse bu gün yemek derdim yok hazir tavukla gecistircez artik ...simdilik bu kadar daha cok seyler yazmak istiyorum ama halim yok :2:

günlük artık benden tek olumlu bir gün bekleme tamam mı bekleme artık hiç olumlu şey yok olmayacakta
eski ben vardı ya artık daha da kötüyüm
günlük ben gerçekten kötüyüm hem de çok
eski ben mumla arancam
günlük niye ya niye hep ben ağlıyorum niye niye niye
:sinifsinif:

Son düzenleme:
ooof neden bu kadar sıkıcı bu günler ya,geçmiyo bi türlü.Sanki hergün bi öncekinin tekrarıbenneyaptımki bunaldım artık,ama sanırım yakında bunalmayı bile özliycem.
Korkmuyor değilim aslında,bazı şeyleri yanlış yapmaktan ve hayatımın bir kaosa dönmesinden çok korkuyorum.

günlükkk neden hayatım bu kadar hızlı gidiyorsempatiksalakcinnibiraz sakinliğee ihtiyacımm var galibaa..hastalıklarımlaa boğuşuyorumm gözüm görmüoo bir de bunlar yetmezmiş gibi başka dertlerr çıkıyo:gitme:isyan etmiyorum ama allahaaa buna da şükür...
günllük ne hayallerim vardı benimm..üniversiteye gelene kadar en büyük idealim üniversiteydii..üniversitee olduu dedimkii bir an önceee okulumu bitireyim,öğretmen olayım,kendi ayaklarımın üzerindee bi durayım..4.yılım bu sene..3 sene fire vermedim..her dönem ilk üçe girdimm..şimdi ne oldum ama:gitme:hasta olmam benim suçummuyduu:sinifsinif:herkese sebepsiz yere gösterilen tölerans benim için neden gösterilmioo günlükk..:sinifsinif:kimse benim hayallerimin ne olucağını düşünmüyoo..
bana bugün okulumunn uzayacağını söylediler günlükk..bbütün hayallerim yıkıldıı:gitme:460 gün asker yoluu bekledim bennn 14 günümüzz kaldıı...mayısta benim okulum biticektii temmuzda kpssye gircektim ondan sonra evlenicektikk biz günlükk:gitme:yıkıldım resmenn yıkıldımm..durum böyle olursaa benim okulum seneye ocakta bitiooo ondan sonra atan atanabilirsennn ne halin varsaa gör diolar resmen banaa:sinifsinif:herşeyi geçtimm seneye evi kapatıncaa okulum uzarsaa nerede kalıcam ben tek başımaaa bütün arkadaşlarım atanıcaklarr çalışıo olcaklarr ben hala ders mi çalışıcammm..:sinifsinifff be günlükk bi çözüm yolu olmalıı bu kadar basit olmamalıı bi kalemdee silinip atılmamalıı:sinifsinif:
aradığım sakinliği huzuruu 10 kasımda bulucamm galibaa günlükkk 14 gün kaldı günlükk sevgilimn gelmesinee sadecee 14 günnboshayallersmileyinee de isyan etmicemm günlükkk çünküüü beni çok sevenn bi sevgilim,,canım ailemm veee her zamandaa yanımda olan arkadaşlarım var günlükk.:kedi:
bugünlük bu kadar dramatizasyon yeter canoo yarın kaldığım yerden devam ederimmbilmiyorumkismile

Özlemek nedir sen bilir misin günlük ? alsanaalsanasmile

bugün halamin görümcesinin bacaginin kesilldigini duydum cok üzüldüm..
cok severim o kadini,yazik emboli atmisti bacagina kac senedir agriyordu yürüyemiyordu doktor gezmesi gerek demis ama o yapamiyordu..kangren olmus kesmisler..off psikolojisi nasildir kimbilir Allah sifa versin tüm hastalarla birlikte oanda

pembıs merhaba ne guzel bı gun dımı 27 ekım..
sabah 7 deben dogmusum yıllaarrrr oncesınde bugun canım annecım benı dunyaya almıs bugun ..
bugun mumları sondururkende okadar ıcten dıkı bana bakarken sarıldım tabe hemen espırıyı patlattı yaşlanıyon dıye :)..sabah 11 de uyandım fatmacım uyandırdı yuzume pastayı ındırdı sag olsun :)..tek dılegım onla bıgun gecırmek zaten:)..hemen gıyınıp cıkdım arkadaslarımla ogle yemegı yedık cok suslenmısdım kabul topkulular vs ..ve suprız yapıp bı pasta geldı masaya ufledım yıyıp kalkdık alısverıs yapdım ben onlarda işe gectıler sonra nuran sultana ugradım ozenle pasta yapmıs adem usta bana derslerı okadar ekmeme ragmen :)..kucuk bı pasta ılede orda kutladık bana ozeldı :)..eve geldım annem arkadaslarım dogum gunum gene kutlandı ..cok guldum eglendım ay olmazmı hergun dogsam ne ıstesem yapıldı bugun ne guzel degme keyfıme :)..gelen hedıyelere bakdımda ne arasan var yeterkı ara :))))))..cok guldum haftasonuda eglenceye gıtcez yarın iş okul vs yorgun olmayalım dıye gıtmedık ..benı doguran anneme canım feda melegım benım..bende onu tebrık ettım..
sudıye teyze anneme kızınla gurur duy demesı ıse gzolerımı yaşarttı annemde sarılıp o benım melegım dedı ..annem ole dıyınce ben daldım bu sefer okuldakı hocam geldı aklıma ..
neyse ya gelen mesajlar telefon trafı vs vs bıttı yoruldum ama dogmaya degdı yaw:)..

canım sıkkın be günlükkk:çok üzgünüm:
çok hem de çokkkkk:bbo:
her gün okuldan gelince üstümü değiştirmeden kkyı açardım
bi akşam giremesem özler,ne kaynatıyorlar diye aklım burada kalırdı.
hayatta en korktuğum şeylerden biri geldi başıma
yanlış anlaşılmak.
hayatta ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim.
görüyor musun hala akıllanmış değilim.
kaş yapayım derken göz çıkarıyorum.
belki gerçek hayatta bu kadar sevmedim ,bu kadar eğlenemedim,bu kadar güzel zaman geçirmedim ben.
neden şimdi böyle oldu be günlük?
çok stresliyim,moralim bozuk,değer mi değmez mi bilmiyorum ama ağlıyorum be günnüşüm çok ağlıyorum hem de ...
böyle olmasını isteezdim günlük anlıyorsun değil mi?
bazı şeyler sessiz sakin söylenseydi keşke bu kadar kırılmazdım inan bana.
çok kötü bir güünümüdeyim.
buhranlarım hat safhada.
pazar günü kpssye giricem,inş bu sefer kapak atarım bir yerlere.
olmazsa da yapacak bir şey yok,depresyona gir kuş,depresyondan çık kuş,bir ton hap kullan kuş...
askerimi çok özledim,onsuz kanadı kırık kuş gibiyim.
keşke askerim yanımda olsa da ona fd şarkısı söylesem
''bırakma beni insanlar kötü,bırakma beni korkuyorum....''
keşke demekten yoruldum be günlük,cidden yoruldum.
kaçıp gitmek istiyorum buralardan ben.
sen de kendine iyi bak olur mu günnüşüm. dertleşmek istediğimde sana yazarım yine ben.
bu arada hediyeleri tamamladım,paketleme işi kaldı sadece.
onu da sınavdan sonra yapıcam şimdi çok zamanım yok.özensiz olmasın istiyorum.çekiliş bittikten sonra uğrarım sana günlük.
artık pek takıılmıcam buralara.
hoşçakal...

sana yazmassam çatlıcaktım iyiki varsın

Bugün 'o'nunla aynı tarzda takılan bir çocuk geçti yanımızdan.
Merdivenlerden çıkıyordu.
Tesadüfe bak ki 'o'na vurulduğum o anın yeri de merdivenler olmuştu.
Aylar sonra ismini arkadaşımın yanında yüksek sesle zikrettim bugün. ://
Şaşırdı tabi. 'Noluyo, hiç adı geçmiyordu.' diyerekten...
E çok benzemişti çocuk, gösterdim ben de hemen ve adını da söyleyiverdim işte. :1closedeyes:
Sonra pişman oldum. Sadece kendime söyleyebilirim artık o ismi.
Başkaları duymamalı. ://

Durakta beklerken 1 gün önce karşıma çıkan iki sevgiliyi gördüm yine.
Bu kez daha yakın temastaydılar. Öyle imrendim ki... İçim acıdı. (

Havaların bu kadar sıcak olması hiç hoşuma gitmiyor bu arada.
Sonbahar kayboldu yine. Pffff...!

Çok sıkıldım bugün günlük okuldan geldim boş boş oturdum.Hiçbişey yapmak da istemedim yaprak dökümünü izledim.Bugün yine 3 sınıfı yazılı yaptım 1 sınıfın yazılısını okudum.Diğerlerini de yarın okurum artık. Yarın 12de bitiyo dersim ve tatil başlıyor.Bu haftasonu biyerlere gitmek istiyorum kuzenlerle bi plan yapmak gerek.Biraz değişiklik olur ve alışveriş de yapmak istiyorum. Hergün kara kara ne giyeceğimi düşünüyorum hep aynı şeyleri giyiyorum dolabıma biraz yeni kıyafetler daha eklesem fena olmaz bayanssulusmile
Dua et de güzel şeyler bulabileyim opuyorumnanaktan Hadi ben kaçayım yarın erken kalkmam gerekecek.a.s.:teytey:

Günlük yine ben geldim. benneyaptımki

Gidip yatıp uyucam, mirmirmirmir
Başka napabilirim ki? :1no2:

Etrafımda ki herkese çatıyorum bu aralar sebepsiz... :çok üzgünüm:

Sev beni günlük, ilgilen benimle... :teselli:

Sanırım bu özlem bu hale getiriyor beni... boshayallersmile
Yada yersiz korkularım, yasakkelime
ağlamaklı yüz ifadesi, benneyaptımki
zoraki gülümsemeler... süprizzzzz

Amacın ne Grimsi_ ? benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…