bugün yaptım; araştırdım biraz cicim... çok zor olmadı; içim acımadı zaten acıması da imkansız artık... zamanında yeterince acı çektim artık onun için çekeceğim hiç acı kalmadı... ama sadece kızgınım ; kime dersen sanırım kaderime ya da bu saçma tesadüfü gerçekleştiren her kimse ; her neyse...
onunla birlikte sildiğim 2 arkadaşına baktım acaba onlar da eklendi mi diye ki eğer bu sistem hatası ise olması gerekirlerdi onlar da listemde ; ama yoklardı... sildiklerimden sadece o geri eklenmiş... arkadaşının birinin soyismini hatırlayamadığım için sayfasında biraz gezindim ve gördüm ki onun sayfasında 21 ekimde "x ile y" arkadaş oldu yazıyor ama benim sayfamda yazmıyor arkadaş olduğumuz... ben farkettiğimde ise 29 ekim akşamıydı...
bir de resminin altında iletisinde şöyle yazıyor ... " G'yi özlemek... syntax error!!"
sence bu G ben olabilir miyim ; aslında olmam ya da olmamam hiçbirşeyi değiştirmez... syntax error nedir diye araştırdım ama pek bişi anlamadım... çözmeye çalışıyorum ; niye yapıyorum bilmiyorum... nasıl olduğunu öğrensem ne değişecek ki... incelemedim yine sayfasını ama tek bir fotosuna baktım çünkü üzerindeki sweat çok tanıdıktı ; benim ona hediye ettiğim sweatti...
bilen varmıdır nedir bu syntax error... bilen varsa beni aydınlatsın lütfen...
Kazeeen sen kesin biliyorsundur
neyse 2 ayrı mirkelam şarkısıyla durumumu özetliyorum;
Kahpe kader sen bana ne zaman güleceksin
Ah bir joker bu ele ne zaman vereceksin
Kalbe keder halimi ne zaman göreceksin ... diye söylenirkeeen ; başıma gelen aynen şu;
Bu oyun hep çileli;
Bana zarlar hileli
Kaderin bitmek bilmeyen Oyunu mu bu