Popüler Konu Sevgili günlük...

Hala küçük bir kız çocuğuyum
Hala yüksek sese kırılır , kolumu sertçe tutsan ağlarım
Çok canım acıyor...Söyle geçermi?
Uyusam biter mi?

günlük kocişimin cicilerini ütüledim ama çok yoruldum belim, dizlerim ağrıdı valla
kocişim gelsede bi an önce yemek yesek
ben biraz tudors izliyim barimm

günnük nihayet sınavı atlattık
içim çok rahatladı
nasıl geçti bilmiyorum ama inş bu sefer olur be günlük.
alışveriş yapmaya bilee halim kalmadı eve zor attı kendimi.
keşke yarın tatil olsa da gönlümce dinlensem
tv izlemeyşi çok özledim.
salı günü hediyelerimi göndericem inş.
bu arada yıldönümümüz için sürpriz arayışındayım.
parlak fikirlere ihtiyacım var.
ben bi çay demliyim günlük görüşürüz....

Nereye kadar denemeli ?

Kaç kere baştan başlamalı yeniden, tekrar ?

Düştük ya şimdi kaç kere hemen dimdik olmalı ?

Ümitsizlik en büyük günah ya hani kaç kere ümid etmeli aynı aşkla ?

O takılıp kalmadığımız geçmişimiz önümüze defalarca serilince başkaları tarafından ne yapmalı ?

Bizi seven, destek olan ama gözleri " yine olmadı, şimdi ne olacak" diye soran sevdiklerimiz nasıl avutulmalı ?

Kimseye bir dakikasını dahi ayıramayacak, saniyelerce bile gözlerine bakmayacak kadar yoğun, sığ insanlardan nasıl yardım istenmeli ?

Nasıl açıklanmalı bazı şeylerin bizim kontrolümüzde olmadığı ?

Susmalı bence konuşmaya dahi gerek kalmadan içini bilene sığınmalı....

Kimse hakkımda konuşmasın artık yeter ya!
Hangisi tam olarak biliyor ki benim bugüne kadar ne yaşadığımı,neler hissettiğimi de bugün yorum yapabiliyorlar
Hem kime ne ki zaten
Benim hayatım benim tercihlerim
Kimseyle konuşmak istemiyorum yaaa,hiç kimseyle bıktım artık
Hiçkimse bana gerçek dostum gibi davranmıyor,dostlarım yok benim günlüğüm!
Hiç olmamış belki arkadaş kelimesini bile haketmiyorlar
Herkes bi kazık atıyor bu ara bana,herkeste bi yalan
Bakalım daha neler göreceğim,Allah'ım sen koru beni

selam
teror saldırıları artık son bulsun
gozunu acsın turkıyee bu kadar tolerans fazla deıl mı.....
bugun turkıyenın en ıslek meydanında bomba olabılıosa
yarın neler olmaz....neden bu kadar basıbos bu haınler?
gecmıs olsun turkıye

merhaba günlükcük ........ canımı sıkan şu eltimden nefret ediyorum neden şu kadınlar birbirini çekemezki seni hiç sevmiyorum sedaaaaa hanımmmmmm insan eşiyle bukadar birbirine uyumlu olur ikinisde birbirinizden bencil ;ukala ve şapşal allah nasılda denk getirmiş eee herkes dengi dengine aamannnnnnnnnnnnn günlükcüm bu kadına canımı sıkmaya bile değmez dedikten sonra bugün eşimle otomobil fuarına gittin cnrr de o ne a]abalardı öyleeee[/COLOR ardından biraz dolaştıktan sonra yemek yedik dışarıda yorucu bir gündü 12 den 6 ya kadar arabalarda helak oldukkk malum istanbul trafiği fenaaa hele karşı taraflar avrupa yakası çok sıkıcıııııııııııııııııı......neyse evimize geldik ohhhhh açtım klimamı sıcacık birazdan eşimle sıcak çikolata ve film keyfi yapiceğiz...........

İstedikleri kadar bu ülkeyi yıkmaya çalışsınlar ama başaramayacaklar... Allah Türk'ü Korusun...
Yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun, şifa ver Rabbim onlara...

kız gunluk
yarın ıngılızce kursum baslıo
tamamen unutmusum what wıll I doo:):)
kımseyıde tanımıorum aman ya off ılk gunlere hep snır oluorum

Günnük;
Bugün o kadar yoğundum ki dersler beni bitirdi öğrencilerde cabası yemin ederim.
O kadar beynim sulanmışki cam kapıyı görmedim ve burnumu çarptım şişti hastaneye gittim acile kırık çıkık yokmuş çok şükür ama çok moralim bozuldu.
Annem diyo bi kurşun döktürelim diyo.Herkeste nazar atıyo yaa ne makyaj yaparım bundan sonra nede şık olurum göz değiyo

bugün yaptım; araştırdım biraz cicim... çok zor olmadı; içim acımadı zaten acıması da imkansız artık... zamanında yeterince acı çektim artık onun için çekeceğim hiç acı kalmadı... ama sadece kızgınım ; kime dersen sanırım kaderime ya da bu saçma tesadüfü gerçekleştiren her kimse ; her neyse...

onunla birlikte sildiğim 2 arkadaşına baktım acaba onlar da eklendi mi diye ki eğer bu sistem hatası ise olması gerekirlerdi onlar da listemde ; ama yoklardı... sildiklerimden sadece o geri eklenmiş... arkadaşının birinin soyismini hatırlayamadığım için sayfasında biraz gezindim ve gördüm ki onun sayfasında 21 ekimde "x ile y" arkadaş oldu yazıyor ama benim sayfamda yazmıyor arkadaş olduğumuz... ben farkettiğimde ise 29 ekim akşamıydı...

bir de resminin altında iletisinde şöyle yazıyor ... " G'yi özlemek... syntax error!!"
sence bu G ben olabilir miyim ; aslında olmam ya da olmamam hiçbirşeyi değiştirmez... syntax error nedir diye araştırdım ama pek bişi anlamadım... çözmeye çalışıyorum ; niye yapıyorum bilmiyorum... nasıl olduğunu öğrensem ne değişecek ki... incelemedim yine sayfasını ama tek bir fotosuna baktım çünkü üzerindeki sweat çok tanıdıktı ; benim ona hediye ettiğim sweatti...

bilen varmıdır nedir bu syntax error... bilen varsa beni aydınlatsın lütfen...
Kazeeen sen kesin biliyorsundur

neyse 2 ayrı mirkelam şarkısıyla durumumu özetliyorum;

Kahpe kader sen bana ne zaman güleceksin
Ah bir joker bu ele ne zaman vereceksin
Kalbe keder halimi ne zaman göreceksin ... diye söylenirkeeen ; başıma gelen aynen şu;

Bu oyun hep çileli;
Bana zarlar hileli
Kaderin bitmek bilmeyen Oyunu mu bu

şştt..

ayy 3,5 gündür kocişimle evimizde güzel bi tatil geçirdik
arada böyle tatiller olmalı yaa...

günlüükkk bu aralar büyük bi aşk yaşıyorum...
harika bi çantayla
ama orjinalinin fiyatı şimdilik beni aşıyo cicim...
çakma,sahte ürünler kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum ama o modelden başka bi markada bulamıyoruuummm
azcık ucundan benzese razıyım yani...
bayrama kadar kapalıçarşıya gidip benzerini almayı düşünüyorum...

bakalım artık...

günlük ;

bitse artık şu askerlik durmadan çoğu gittiii azı kaldı diorum ama nerde hani azı kalmıştı
daha 6 ay var yaa geçer mi biter mi bilemedim kii yaaa =(
aşkım askerden geleceekkkk heyecanlı ve hareeketli günler bizi bekleyecek yaza düğün
varrrrr evleniorum günlükkk pufffffffffffff,
günlük ben aşkımı çok seviorum hadi bu gecelik bu kadarrr yarın görüşmek üzere ....

gunlukcum selammm
bugun mısafırlıkteydık
sevgılımın aradıgını duydum ama acmak gelmedı ıcımden acmadım
dun gecede konusmadan uyumustum zaten
bıraz once aradım bı

gunlukcum gamze sanırsam o ıse ok demıcek
hayırlısı sonucta bır bı ıhtımal uzerınden gıdıyorduk
hayatta ıyı de olabılır kotu de
eger ıcınde hala bı yerlerde ufuk olsa kelımesı gectıyse hazır degıldır
ne kendısını ne karsısındakını uzmeye gerek yok
kıendıde farketmısss
cok yerınde bır karar vermıs
ıkı tarafta daha fazla uzulmeyecek boylelıkle
ben balıgın cok erken hareket ettıgıne ınanıyorumm sadece
kısmet hayırlısı dıyorumm

dıdem evocumda canını sıkmasın
koray onu cok cokkk sevıyor bence ben bılıyorum yanı
hersey cok guzel olacakkk

bende yarın ıse gıdecegım
canım ıstemıyor bıraz zengın olsam keske ne varrr

syntax error hesap makinelerinde çıkan sonucu olmayan işlemlerde çıkan bir uyarı günlüğüm...
genelde insan beyni de bişeyi anlamadı mı syntax error verdim felan diyebiliyorlar.. saçma bir tanım oldu ama kısaca böyle gibi işte..
eğer karşıdaki kişi bilgisayar programcısı ise ya da bu işlerin ucundan kyısından geçmiş ise anlamlı olur ama..
böceğime selam ederim..

günlükcüm yaa şu mesajlara yorum yazma gitmiş... o olsaydı Asminime ve Scent _09 arkadaşıma teşekkür edip ; şunları yazardım ; artık sen iletiver bi zahmet...

Asminim evet ucundan kıyısından anlar... o zaman o da bu durumu anlayamamış olabilir... tabii o G bensem ; özlem hissini de anlayamamış olabilir... hoş ben de anlamıyorum 2 sene sonra nasıl özlenebilir ki ; çok saçma...

Scent_09 canım ; çok yeni daha ayrılığın... zor zamanları mümkün olduğunca çabuk atlatmanı dilerim...
profil kısmına gelince de valla 2 yıl sonra hiç önemi yok... inan hiç merak bile etmiyorum... ama bunların aklı hep sonradan geliyor işte... ama iş işten geçmiş oluyor... o yüzden güçlü olmaya çalış...

Cocukken agladigimda kanepede bir süre sonra uyuyakalirdim. Gerci ben ne zaman aglasam hep uyuyup kaliyourm. Simdide aglamaktan o kadar yorgunumki cocuklugumda oldugu gibi ayicigima sarilip yatagimin kösesine kivrilip uyuyacagim. Gözlarim yaniyor umarim yarina sismezlerde evdekiler birseylerin oldugunu anlamaz. Daha kendimi hazir hissetmiyorum kimseye birsey anlatmak icin....

Daha dogrusu kimseye laf anlatmak, sorularina cevap vermek istemiyorum. Yalniz biraksinlar beni acimla...

Günlükkk yarın okul var yaa...

Hiç gidesim yok

Ama gitmeliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…