Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
sana ilk defa yazıyorumm
bugün onunla kavga ettik ama hep benim suçumm şu dilimi tutamıyorm ya
allahm inş. ayrılmayız çok seviyorum onuuu

sen gideli bir yil oldu bebegim,yagmurlu bir gunde birakip gittin beni aktin gittin icimden.
senin yerin hic dolmuyor,doldurmam icin seni unutmammi gerekiyor ?
yoksa senin beni birakip gittigin gibi benimde seni birakmammi gerekiyor?

Yardim et Allahim lutfen yardim et!

Günlük harbiden nazara fazlasıyla inanıyorum...
Benim üzerimde de etkisi çok oluyor bunuda biliyorum...
Off :bbo:
Dün öyle bir stres yaşadım ki yanagımın ortasında bi sivilce çıktı
Bugün daha iyiyim düne hiç geri dönmek istemoyrum
Bugün kü sınavda iptal edildi yarına...
Dedemde hastanede yatıyor... Uff günlük bu ara o kadar kötüyüm kii...
Ne sınava çalışasım var ne başka şeyle uğraşasım...
Allah'ım sen yardım et....

Keyfim yerine geldi biraz günlükcük merak etme :)
Bu arada Tanrıçamada teşekkür etmezsem olmaz ,Canım kafam bulanıkken gözümün açılmasına yardım etti. Sıkıntımı dineldi ...

Öğrendim herşeyi çıktı herşey ortaya okadar rahatladımki anltamam

.....

Budün yakınımdaki avmeye gidip hediye çekilişinde çıkan kurbanıma ciciler aldım
Kendimede aldım işte bişeyler
Ne tuhaf değilmi kadın milleti birşeyler alınca keyifleniyo :))

Bu arada büyük ihtimal cuamrtesi geliyorum İnşlhhh Darülacezeye :)
Annem izin almaya çalışıcak :))

neyse ben gidip yemeğime bakayım pişmişmi

Son düzenleme:
Bugünün tarihini bi kenara yaz günlükçümmm nedenmiiii hemen şöyle izah edimm.. Bugün sabah serdarın inatla ve ısrarla aramaları sonucunda telefonu açtım ve dinledim dinledim dinledim fakat yine aynı cevabı verdim, evet üzdümmü üzdüm kırdımmı kırdım ama elimden başka birşey inan gelmiyor... Neyse o sıkıntıyla neyapsam diye nette dolanırken tariflere dalim dedim ve bişi dürttü beni kalk kızım gamze mutfağa dedi iç sesim iyikide demiş yani..
Ben su böreğii yaptımmmm ilk kez hayatım boyuncaaa, 15 bi tepsiye 15 bi tepsiye tam 2 tepsi börek yaptım ve ilk parti şuan fırında ablam eniştem annem ve babam şok oldularr, seen börek hemde su böreği dediler ivet dedim çayımda ocakta demleniyo bardakları tabakları herbişeyi hazırladım merakla fırından çıkıcak böreği bekliyoruzz görsen okadar güzel kabardıkiii ayy benimde koltuk altlarım kabarıyo o kabardıkça
Neyse salona geçim ben ve mutfakla salon arasında mekik dokimm börek keyfinin yanında Abiye&Erman Kuzu yani Türk Malı'nı izliyelimm ailecek hastasıyız gelirim yinee çıkan sonucu yazmaya

Son düzenleme:
günlük artık evliyim
günler geçiyor
evliliğe kolay adapte oldum sanırım
bensiz ailem nasıl vakit geçiriyor onu bilemiyorum
şöyle görünmeden bi gidip gelsem
gözlerimi kapattığımda napıolar görsem keşke...
annemi özlüyorum
biliyorum o da beni özlüyor
ama Allahtan çok uzakta değilim gidip görüyorum ama ne yazıkki sınırlı vakit
bunada şükür be günlük
iyi olsunlarda

mutluyum Allaha şükür hep böyle güzel gider herşey umarım günlük

şehnaz merhaba sana özelden yazdım ama yeni olduğum için kabul etmedi

ben elma diyeti nde okudum hepinizi
üzerinden 1,5 yıl geçmiş
bir iki sorum var yanıtlarsan çok mutlu olurum
ne kadar süre yaptın.ara verdinmi
ne kadar kilo verdin geri aldınmı
canım yanıtlarsan çok sevinirim
hoşçakal

İçim şişti günlüğüm ya.
Hani derler ya gelince herşey üst üste gelir diye aynen öyle oluyor bu aralar.
Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşaallah.
Bayram da yaklaşıyor...
Sevgili kayınvalideciğim ve kayınpederciğimi, kaynımı ve eltimi göreceğim
Eeee ayrı şehirlerde olunca senenin belli vakitleri bir araya gelebiliyoruz be günnüş.
Bak aklıma gene çocuk mevzusu geldi
Benimki tutturdu Ocak'ta başlayalım diye ama korkuyorum ben ya
Hazır hissetmiyorum, bu gidişle ne zaman hazır olurum onu da bilmiyorum :26:
Annem daha erken der (benim kafadan ), diğer taraftan kayınvalide tutturur torun, koca da bebiş diye
Bir gün patlayacağım o olacak :2:
Napcam ben günlük ya napcam ben...
İş yerindekilere de kıl oluyorum aman yaaaa...
Bir dokun bin ah işit oldu, kusura bakma emi günnüşüm.
Hadi ben biraz dolanayım, sonra tercümelerime dönüş yapmam lazım.

Son düzenleme:
günlüğüm;
bugün çok güzel birşey oldu.. çok mutlu oldum, böyle ağzım böyle kulaklarıma vardı..
bi de canımı çok sıkan bir mesele vardı o hallolmuş meğersem.. farketmemiştim ben..

hehe... yarım saattir bu mutluluğa yaraşır şarkı bile bulamadım.. edith piaf soylesin madem:
padam...padam...padam...
ıl arrive en courant derrière moi
padam...padam...padam...
ıl me fait le coup du souviens-toi
padam...padam...padam....

iyiakşamlar günlükcüm..
yorucu bigündü...sabah kalk temizlik yap sora ingilizce dersine git gel havalar zaten istanbulda bi sıcak bi soğuk ne giysek diye şaşırıyorum .kalın giyincede patlıyorummm.
herşey yolunda gidiyor günlükcüm.özlüyomuyum evet hemde çok özlüyorumm.ama biliordum ben baştan biliyordummm.uzaklık özlem demektii!uzaklık istediginde sarılamamak demekti!uzaklık nefesini hisedememekti..en baştan biliyordukk......tam 3 yılımız geçti birlikteee....askerlikte oda ne yedik bitirdik en zor anımızda yanımızda olduk.geçen hafta aşkım yanımdaydı....hep gelip gidiyor....ama özlem işte onu yaşıyan bilir..okadar nankörki şu insanlar değer bilmiyorlar yanyanalar buluşuyorlar hergün knşyolar yinede tatmin olmuyorlar yinede tamam demiyorlar.ama bizler hasretle yanıp kavrulanlar napsın...bazen çok zor gelioo uzaklık değil o değil...onsuz geçecek senelerimi düşünmek zor geliyor.nerden baksan 2 yıl var daha evlenmemizee ama ben yine beklerim.oda beni bekler...onu çok seviyorum..hherşey aşk sevgi değil bazen.bazen babam gbi seviyorum onu bazen abim gibi bazen kardeşim gibi bazen kocam gibi.herşey o hayatımın herşeyi olmuşş..günlük biliyomusun bugun sabag ezanına kalktığımda namazdan sora uyku tutmadı 2 saat yatakda döndüm durdum...çok düşünme vaktim oldu bu insanlardaki önyargıyı,kalp kırmayı ne kötü benncilce aslında.hayat içinde hepimiz yapıyoruz.ama sana şükürler olsunki allahım..ben bunun bilincinde bi insanım ..kalp kırmayı hiç sevmedim hiç beceremiyorum ya.vicdan okadar ağır basarki bence herşeyi inceleyerek düşünürüm....hep barıştan kardeşlikten yanayımm...dönüp haberleri izliyorum sıkılıyorum.kendi ülkemden sıkılıyorum savaşlardan ,ölenler....nedir bu bitmeyen neyin davası anlamıyorum.iki sn.sonra neolacağımızı bilmediğimiz şu dünyada neden bukadar öfkekin var anlamış değilim..annemin dedesii sesini akşam duymuştum sabah 7 de cenazesine gittim yerde yatıyordu günlükve 10 gün sonra 1 yıl olacak öleli.sonki hiç var olmamış gibi...ne acı ..ama gerçek.bunları bilerek yaşasak dersler alsak nekadar mutlu bi ülkemiz olur.artık öyle bi hale getirdilerki yok başı kapalı yok başı açık insanlar düşmanca bakıyor birbirlerine ahhh ahhh niyeyse içimden geldi bunları yazmak..hadi günlükcüm bitki çayı yapıp annemle tv seyretcez yarın yine ingilizce dersim var ...cabucak bitireyim şu kursuda başka planlarım var...özlemin dili olsaydı yüreğimiz söz olurdu,amansız fırtınalar gelirbizi bulurdu

Off off dedirtcek bir gündü,öyle çok içim yandı ki bugün hocam ile konuştuktan sonra..
Adamcağızda çaresiz beni üzmeden hakkımın yendiğini bana anlatma derdindeydi..

Karşı apartmanda bir adamın intihar ettiğini gördüm ve sonra yumuk elli oğlana sarıldım eve gelip..

Sonra bir şey oldu sanki akşam bir baktım o kadar canımı acıtmıyor bugünkü haksızlık..
Nasıl oldu bilmiyorum ama geçti sanki daha iyi hissediyorum...
Bir hafiflik var, düşünüyorum düşünüyorum nedenini bulamıyorum ama şükür ediyorum

Biricik dünyalar güzeli kankam doğum günün kutlu olsun .Seni çok seviyorum meleğim benim için çok değerlisin Tanrıdan dilediğin ne varsa umarım en kısa sürede gerçekleşir .

Son düzenleme:
Günnük;
Bugünde öğrencilere deneme çözdürdüm derste anlatılacak konuları slayt şeklinde hazırladım.Yoruldum yoruldum yoruldum.Rakamlar beynimde uçuşuyooooo
Yarın dersi erken bitirirsem alışveriş yapçam
Aşkitomuda çok özledim çok seviyorum onu ben yaaAkşam yanına geliyim dedi ama burnum sızladı bugün birde çok yoruldum başka akşam artık
Neyse bi turlayım ben öpüldün bebekkkkk

cok yorgunum gunluk,sabah 9bucuktan aksam 5bucuga kadar gezdık...su bayılan smıle nerde ya goremıom:26:cok uykum gelmıs sanırım
neresını anlatıyım bılmıorum,ama cok eglendım cok guzel bı gunduyorulddum son zaman belım cok agrıdı ayakta duramadım,otrmak ıstedım,en son bıyerde yemek yedık eve donduk,bı ıgne bıle almadım bugun,aslında bot almak ıstıodum,uzunmu kısamı topuklumu topuksuzmu derken bı begenemedım gttı,sonrada zaten yorulunca bıde belım kotu olunca bakmadım bıle,
6kısı bı taksıye bındıksoforu oldurduk gulmekten,bızı yanlıs yere gotrdu bıde öldük öldük gulmekten
yarın kurs var,sbaahtan aksmaa kadar bakalım nasıl gecıcek,ben gıdıorum artık gıdım uyyımm...

tanrıçammm dogum gunun kutlu olsun canım,nıce senelere hersey gonlunce olsun ıns,
sevıyorum senı

Günlük ...

Canım çok sıkılıyo günlük...

Görüşmedik zaten bugün

Çok bıkkınım, sıkkınım, dalgınım

Nerde kızım senin aklın , ne bu dalgınlık ?

Biliyorum nerde olduğunu ya neyse ...

Sıkıntı geeeçççç artıkk...

Son düzenleme:
Yarın, bugünden daha güzel olsun umuduyla uykuya teslim ediyorum kendimi..
İyi geceler sevgilim..
İyi geceler hayat..
İyi geceler herkese..

İçim sıkılıyo günlük şu annn
Anlatmak istediğim çok şey var ama yazmak gelmiyo şu an pek içimden..
Geçen hafta çok çok güzel şeyler yaşadık nişanımızı da atlattık çok şükür ama içimin sıkıntısı geçmiyo..
Allahım al içimdeki şu sıkıntıyı.Güzel şeyler yaşamamı, güzel şeyler düşünmemi sağla inşallahh.
Offf içim çok dolu günlük bi başlasam anlatırım durmadan saatlerce..Şu anda içimi birilerine dökmeye çok ihtiyacım vaarrr.İnsanın en sevdiğinin bile kendisini anlamaması ne kötüymüş günlük bazı şeyleri ben yeni yeni görmeye başlamışım tecrübe denen şey bu olsa gerek..İnsanları anlamak da onlara kendini anlatmak da çok zor oluyormuş bazennn
Geçen hafta hem hayatımın en güzel hem de en kötü anlarını yaşadım diyebilirim..
Allah bi daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah ben çok hassasım çünkü bunları kaldıramıyorum
Güç ver bana Allahımmm..Ne zor işlermişş böyle tahmin etmezdim..
Her şey güzel olsun bundan sonra inşallah
Neyse günlük benm pek yazasım yok zorla yazıyorum görüşürüz sonra daha güzel bir günde hoşçakal şimdilik

2008 yılıydı ben belinay_merve diye kayıtlıydım oda Aso olarak kayıtlıydı, geyik bölümünde bi topik açmıştım ve o topikte önce patiyle arkadaş olduk kaynaştık her gece sohbetler ederdik sonra aramıza Aso katıldı ve o dönemlerde nişanlısı henüz askerdeydi hep sevgililerimizden bahsederdik yada asonun meşhur damar şarkıları sonra zamanla bişi oldu ne oldu tam olarak her ikimizde bilmiyoruz ama yanlış anlaşılmalar vb şeylerden dolayı pati ve asoyla aramıza soğukluk girdi, denk geldiğimiz topiklerde tartışır olduk, herhangi bir konuya ben yazsam ya aso ters cevap verir yada pati yazsa ben ters cevap verirdim atışırdık bir saz eksik olurdu elimizde günlükte imalı laflar kullanırdık ve bi çok kez bunun yüzünden ban alırdık YÖNETİM bizim üçümüzden çektiği kadar kimseden çekmemiştir sürekli şikayet butonuna basardık ilk okul çocukları der ya hani "öğretmenimmm saçımı çektii, silgimi düşürdü" bizimkide öyle bişiydi sonuç olarak ya ben uzaklaştırılırdım ya Aso yada pati veya toplucak girerdik mapusa
Çocukluktu yaptığımız diyemiyorum çünkü 3'ümüzde 20 yaşlarını geçmiş yetişkin kişilerdik, sanırım siteye yeni yeni üye olmak adepte olmak ve tanımadığın kişileri kolay yargılamak kolay sürtüşme olması ve yine hiç tanımadığın kişilerin gazına gelmekten dolayı kaynaklanıyordu bu...
Sonra ben gamze_belinay oldum, Aso Tanrıça oldu patiyse değişmedi hala aynı kaldı kullanıcı adı... Biz biliyorduk nedensiz yok yere kalp kırdığımızın farkındaydık ve birgün ikimizde özrümüzü dileyip erdemliğimizi gösterdik, işte en güzelide bu bence kin duyamama ve herneolursa olsun yinede konuşmak ikimizde bilincindeyiz bişilerin ve çocuk olmadığımız için uzlaşabiliyoruz...

En özel günüydü Tanrıçanın bugün ve o benim en mutlu günlerimde yanımda değildi en acı günlerimde yanımdaydı en mutsuz günlerimde yanımdaydı en dibe düştüğüm anlarda konuşmasak bile özel mesajlaıryla hep destek oldu ( işte benim içinde en mükemmel en harika olay budur en zor anlarımda en mutsuz anlarımda yanımda olanlar benim en kıymetlilerimdir, kolay günlerde mutlu anlarımda zaten bir çok kişi var etrafımda önemli olan mutsuz ve dibe düştüğüm durumlarda yanımda olmaları arkadaşım dostum dediğim kiişilerin ve Tanrıça bunun bir örneği) o nasıl benim yanımda olduysa işte bende bu özel gününde böyle bir jestte bulunmak istedim İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN.. Tüm K.K halkı yönetimde dahil hep bizim kavgalarımızı izledi bunlara şahit oldu ama duy ey K.K biz aştık sorunlarımızı ve nekadar tutarsızca hareket edip fütursuzca cümleler kurduğumuzun bilicine vardık.. biz birbirimize zeytin dalını zaten özel mesajlarımızda uzatmıştık fakat ilk kez dün akşam resmiyete döktük

Ben bir dönem deryacık b&m aybur ve aybike ilede nedendir bilinmez bir sürtüşme yaşadım fakat yine aynı şekilde gerek b&m gerekse deryacık'la problemleri halletmiş gibi gözüküyoruz öyle'ki yine eski arkadaşlığımızı bazı topiklerde konuşarak devam ettiriyoruz.. aybur ise sağolsun özel mesajlarıyla destek oluyor bana zor anlarımda...

Burdan söylüyorum eğer bilerek yada bilmeyerek kalbinizi kırdıysam, hayal kırıklığına uğrattıysam, kendimi yanlış tanıttıysam, üzdüysem sizden özür diliyorum TANRIÇA, PATİ, DERYACIK B&M AYBUR VE AYBİKE....

Ben aslında özünde iyi biriyim bunu derya gülçin ve aslı çok iyi bilirler, beni en yakından tanııyan 3 kişi bunlar.. bazen mutluluğumu paylaşmak adına çok çok dile getiriyor olabilirim bazen çok konuşuyor olabilirim ama bende yazarak rahatlayanlardanım yazarak mutlu olanlardanım bu huyumdan ötürü K.K halkı beni biraz hoşgörsün olurmu?

Neyse ne olduysa bu akşam döktüm eteğimdeki tüm taşları ben, ama inan şuan çok çok rahatım kendimi birazcıkda olsa ifade edebildiğim için.. Gelelim benim şu su böreğine inan harika kabardı çıtır çıtır oldu fakat biraz tuzsuz olmuşş ben hamuruna tuzu az atmıştım suyuna atmıştım çoğu tuzu ama sanırım olmadı neyse bu ilk denememdi tuzu hariç harikaydı herşey yani öyle denildi....

NOT: Tekrar mutlu yıllar doğum günü çocuğu tanrıça hanım biraz senin sayende yani doğum günün sebebiyle birazda böreğin etkisiyle eteğimdeki taşları döktüm rahatladımmş
:13:
HERKESE HAYIRLI GECELER, Biraz daha dolanıp erken yatmalıyım yarın doktordan randdevu aldım annem için saat 10:30 gibi doktorda olucaz annemle beraber, Dua edin bizim için olurmuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…