Popüler Konu Sevgili günlük...

Eşeğe değer verirsen kendini yarış atı zanneder.. imza:)

meraba günlük.ilk öncelikte asonun yani tanrıçanın doğum günü geçmiş kaçırdım sanırım..toprak doğum günün kutlu ola burda bukadar sevilmen herkes tarafından gurur duymalısın kendinle.allah ailene ve sevdigine bağşlasın.nice doğum yılllara canım benim.....

bugun öyle uyuşuğumki ya yattım yeni kalktım gözlerim şişmiş.gece hiç uyuyamadım.misafirimiz vardı memlekettten geldiler dayımlar ve gittiler bugun...
sanki hasta olcak gibiyim günlük ya.
aşkımda harıl harıl kpss ye çalışyor hakkımızda haıyrlısı olur inş bu sınav bizim..
bugunde şu şarkıya sardım çok güzelmiş..

Al bu sana ilk olmuşken
ne acı ki son şarkım bu
çok mu kolaydı yoksa zor mu
sisli aşk mı tutku mu
oldu hani olmazdı sondu
sende gitmek yoktu
doldu süre bize bu bile çoktu
bir hayaldi yok oldu

Sus doğru yalan ne farkeder
bak bir aşk başlamadan böyle biter
kime kime kalır aşk

Ben bile seni sevdiğimi
bakma git daha ne söylemeli
yoksun artık bende
ne acı bitti gittin

Yetti o günler bana yetti
çok çoktan mutlu etti
birdik bende yerin ah tekti
bir çocuk bende tükendi

Yeter demek yetmez ki bazen
ah içimde Al bu sana ilk olmuşken
ne acı ki son şarkım bu
çok mu kolaydı yoksa zor mu
sisli aşk mı tutku mu
oldu hani olmazdı sondu
sende gitmek yoktu
doldu süre bize bu bile çoktu
bir hayaldi yok oldu
:101:

Günlük yeni smiley'lar gelmiş çok komik ve dadlular yaa
:102: tiplere bakkk yaa :94: :97: :92: :80: :81:

Bakıp bakıp gülesim geliyo smiley'lara :79:

Neyse görüşmek üzere günlükcan :81: :92: :96:

Günlük
Bugün sana ikinci yazışım
Tüm gün evde yattım,nette dolandım:118: bu smile de bittim
Neyse sonracığıma az önce duş aldım misler gibi oldum birazdan saçlarımı kurutup yatağıma uzanıp kitabımı okuycam Netten çıkabilirsem tabi
İyi olacam günlük bu uzaklık bana iyi gelecek:102:

Bu Kız Nerelerde Diye Bakındın Mı Günlükcan Ben Yokken
Kararı Almak İçin Cumayı Bekleyemedik İyi Mi Dün Gece Herşey Döküldü Ortaya..
Herkeslerden Sakındığım Sakladığım Kalbimin Pıtpıt Atışlarına Sebep Olan O Artık Sevgilim :81:
Demekki İnsan Çok Çabuk Yaralarını Sarabiliyormuş..
Yada Yaralandığı Kişinin Ne Kadar Değersiz Olduğunu Bikere Daha Anlayabiliyomuş..
Çok Acı
Her Neyse Geçmişe Mazi.. Geleceğe "Arman" Diyoruz Artık
Yarın Akşam Bakalım Neler Olacak Koşa Koşa Gelip Sana Döküleceğim Söz Valla Bak Kızma
Şimdilik Tüyolar Bu Kadar İdare Et

Son düzenleme:
Bazen insan hayatta, duvara toslayacağını bildiği halde ayağını gazdan çekmez günlük.
Sert bir sarsıntıya ihtiyaç duyar.
Dengeleri yerinden oynatacak sert bir sarsıntıya..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün olan sınavın sonuçlarına göre bugün yeni sınıfları belirlediler ve sözelin 1. sınıfındayım.
E bunca çalışmaya zaten bu olmalıydı..
Ama eski sınıftan kimse yok şimdi yine bi alışma evresi geçiricem.En sevmediğim kısmı bu.
Ve ve ve sınav günü gelip çatıyor.. kaldı 24 gün.. Heyecan basıyor beni..
Zaten kiloda vermişim stres yapmaya başladım işte...

Bayram hayırlısı ile gelse de biraz kafa dinleyebilsek günlük. Gerçi eşimin memleketine gideceğimiz için çok yoğun geçecek ama olsun özledim oraları da, akrabalarımızı da :97: Çok şükür eşimin akrabaları bana gelinleri gibi değil de kızları gibi davranıyor. Benden başka 2 gelin daha var günlük. Eşimin kuzenlerinin eşleri. Yaşlarımız birbirine yakın olduğundan mıdır nedir çok iyi anlaşıyoruz Birer hafta ara ile evlenmiştik. Şimdi birinin bebişi var. Onu da özledim yavrum benim ya. Bir görsen günnük maviş, sapsarı bir oğlan. Allah'ım nazarlardan saklasın Eşim diyor ki bizim de çocuğumuz böyle olur mu Heee olur diyorum ben kara sen benden kara bizim kesin bembeyaz tenli, maviş bir bebişimiz olur :90: Şaka bir yana Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bana da, eltime de, diğer gelinimize de ve tabi tüm isteyenlere... Eltim de var. Canım benim ya, özledim onu da... Zaten ilk onlara gideceğiz nasip olursa, 1-2 gün İzmir'i talan edip memlekete geçeceğiz. Evlenmeden önce oralara gitmek için bu kadar hevesli olacaksın deselerdi güler geçerdim. Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırdı beni hamdolsun. Bir de şu bebek meselesini sormasalar daha iyi olacak ama neyse :79:

Son düzenleme:
Bazı ortamlar, insanlar tüm enerjini emerler kişinin...

Pür neşe, enerji küpü gidersiniz o ortama ya da o insanların yanına, sonra ppuufff diye uçar huzur...

Ay burası da böyle bir yer sanki...

Kendimi daha iyi hissetmek, toparlanmak için gayet kararında süslendim, taktım takılarımı,dimdik gittim.

Gülümseyerek girdim içeri onların ekşi satan beş karış suratlarına inat...

Heyhat ( çok afedersiniz ama) bir bayana bön bön bakılır mı yaa, hadi baştan aşağı dik dik bakıyorsun başınla bir selam verde kabalık olarak algılanmasın insaf insaf makımınızdan utanın be

Madem başkaları bu kadar küçük gözünüz de niçin önemsiyorsunuz ey ahali diye bağırmak istiyorum...:84:

Orda kendimi çok yalnız ve desteksiz hissediyorum ama bundan da güç alıyorum sanki.

Kolay kolay hırs yapmam ama Eylül ayından beri sabır ve görmemezlikten gelerek geçen günleri bitirmenin zamanı geldi..

İşi inada bindirdim, "rahatsızlık verdiğim için özür dilerim ama bir yere gitmiyorum dar görüşlü söz de bilim adamları, her gördüğünüzde beni rahatsız olmaya devam edeceksiniz 2 senecik " !!!

hhaa haa işte enerjim yükselmeye başladı ..

sabah ıyıyım aksam kötü ..ahh ikizler burcu ne hale sokuyorsun benıııı..
:95:

dün gece esımın arkadaslarına gıttık ..ALlahım herkeste bı bebek ya göbüşte ya kucagında..

bi tek bendım boş kalan..

hem korktum hem ıstedım ..

babam bıle dedı telde bugun ,kuşları sordu dedım onların dogurmasına daaha2-3 ay var..

sizin gibi tembel mı onlarda dedi..nasıl da istiyor torun ,ah babam..

hayırlısını ver Allahım..yine oturdum dogum hikayelerını okudum ..manyak mıyım neyim..

daha fol yok yumurta yok..

ben cıkıyım kıtabımı okuyayım

zaten karmakarısık yazmışım :92:

Sevgili Gunluk,

Hayatimda ask yok ama cok yogun bir is hayati,kosturma ve yorgunluk var..anlasilan kalbim artik kimse icin atmayacak sadece benimle yasayacak....bunu ben istemedim ama kader iste.....

Son düzenleme:
Sana uzun uzun yaşadıklarımı yazmak isterdim ama berecemiyorum .Yazıyorum sonra enter basmadan siliyorum olmuyor işte neyse her zaman ki gibi içime atmaya devam

içim yanıyor içim sızlıyor bağırmak istiyorum avaz avaz ne zaman dinicek bu sızı bilmiyorum bir ömür benimle olucak hiç birakmayacak beni bu yangın ve hiç sönmeyecek bu ateş

bir yer olsa uzakta,dalsam maviliğin en derinine...
mutluluk olsa,huzur olsa,parada gözüm yok,ruhum doysa..
bir yer olsa hayallerimi yüzdürdüğüm,gemini de gözüm yok,bir sandalım olsa...
öyle büyük değil isteklerim,bahçeli bir evim olsa...
dilek diksem toprağına,umut yeşertsem,masallar uydursam birde inansam...
bir dostum olsa,sırtımı dayadığım,yalansız riyasız uyusam omuzunda...
içimi döksem dağlara,ayaklarıma çamur bulaşsa,
ıslatsa yağmur beni,sırılsıklam yapsa...
gökkuşağı sarsa etrafımı,dalsam rüyalara...
içimde kötülük yok,herkes iyi olsa...

BAK günlüğüm içimden geldi yazdım,yine şairliğim tuttu.biliyormusun yüzlerce şiirim var...
geçenlerde elime yazdım,kağıt bulamadım.ah hocam yanımda olsanızda görseniz...
ne çok istediniz dökmemi kitaplara,yapacağım bunu biliyorum lakin omuzumdakileri atmam gerekiyor.bugün öyle yorgun ki ruhum,bir omuz aradım ağlayacak,gerçi bulmama gerek yok sürekli ağlıyorum bu aralar...
şükür sağlığım yerinde olur bir şeyler,bayramda uzaklaşacağım buralardan,ağaçlı denizi olan bir yerde 5 gün geçireceğim...biraz huzur bulmam lazım,dilerim iyi geçer...
geçmezsede alıştım artık ama iyi düşünelim iyi olsun...

pamuk_helva'ma sevindim günlük,oda biliyor ki o en iyi şeylere kavuşacak...hep yanındayım onunda...

gunicenimi de çok özledim günlük...

Allah herkesin gönlüne göre versin günlüğüm,kim ne diliyorsa versin rahmeti bol Rabbim...

Son düzenleme:
Bugün bana tekme attığın için çok mutluyum ..
Canım çok acıdı ama ..
Neymiş tekme atmam onu tekmelemem,tokatlamam onun üzerinde hak sahibi olduğumu kabullendiğimi gösterirmiş .. Onu çok mutlu etmiş ..
Psikopat bu adam günnük :)
Ama kalbim pıt pıt atıyo ..
Hayırlısı olsun , kem gözlerden korusun ..

günlükkk bugün aşkımı karşımda gördüm hiç beklemediğim bir anda tam da arkadaşıma keşke gelse filan diyodumm
onu görünce o kadar mutlu oldum kiiii
beni şaşırtmayı ve de beni çoooooookkkkk mutlu etmeyi çok iyi biliyo küçük kuzum benimmm o benim her şeyiimmmmmm
pişştt günlük yaa bi sorunum var çok acayip yemek yiyorum ben bu ara 1.5-2 kilo filan aldım nerdeyse tutamıyorum boğazımı ne yapıcam bilmiyorummmm..
sana bi sır verimm mi ben bitanemle o maça gitmeyi çoookk istiyorumm inşallah bi mani çıkmazz

Oturdum tek tek tüm fotoğraflarımıza baktım, tüm videolarımızı izledim.
Her birinde tek tek göz yaşı döktüm.
En eğlenceli videolarımızı bile göz yaşları dökerek, ama aynı zamanda gülümseyerek izledim.
O kadar özlüyorum ki seni...
Sesini, gözlerini, ellerini, nefesini bile...
Her geçen gün daha çok özlüyor, her an daha çok seviyorum seni.
İçimde bir umutla, olmayacağını bile bile hala ümitle bekliyorum.
Geçirdiğimiz tüm güzel günlerin hatrına ve yaşadığımız onca sıkıntının hatrına, sevgimizin büyüklüğü hatrına Allah'ım seni tekrar bana yazsın diye dua ediyorum.
Tek bir an, sevgini yeniden hissetmek için neler feda etmezdim bir bilsen...
2 ay geçti neredeyse...
Acım da sevgim de azalmadı...
Her geçen gün özlemim daha da arttı.
Allah'ım nolur tekrar geri ver onu bana.
Ya da dayanma sabrı ver.
Çok zor bu durum, dayanmak daha da zorlaşıyor sanki.
Bir çıkar yol göster, bizi yeniden biraraya getir nolur

günnüküm hic bir sey degismedi...
ayni sekilde devam ediyorum...
icim icimi yiyor ama ben hic bir sey yapmadan bekliyorum... :105:
ailem destekcim, o da bana destek cok sükür...
bugün üzme kendini uzuyorsa uzasin bosver dedi...
ablamda olmazsa kendine baska bir yol cizersin dedi...
allahtan beni anliyorlar...
evet günnük elimde yine yirmi sayfa var...
sagolsun profesör bilmemiz gerekenleri söyledi...
dün düsünmekten uyuyamadim hala basim agriyor...
yarin erken uyanip ders calismaya devam ederim...
iki gündür okula gitmedim zaten...
allahim ne olur bana ders calismak icin hevesimi, sabrimi, gücümü geri ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…