Popüler Konu Sevgili günlük...

Önce dün geceki rüyalarımı anlatayım günlük arka arkaya iki rüyada eski sevgililerimi gördüm sırayla bi de ilk rüyamda ilk sevgilimi gördüm dolaşıyoruz kuzenlerim filan var yanımda biz küsmüşüz de barışmaya çabalıyodu.İkinci rüyamda da ikinci sevgilimi gördüm benim önümden gidiyomuş hiç farkında değilim tam manavın yanından geçerken bişeyin fiyatını soruyo sesinden anladım ve hemen arkama döndüm beni görmesin diye ama o yolun üzerinde bi cafede annemler beni bekliyo oraya gitmem lazım onun beni görmesini de istemiyorum.İşte dolanıyorum cafeye diğer taraftan gidiyorum bakıyorum yine önüme çıkmış ama yüzüne bile bakmadan cafeye giriyorum hemen. Böyle işte arka arkaya kabus gördüm Bi yorumlasana günlük nedir şimdi bunlar. Zaten regl olmuştum karnım ağrıyodu zorla uyumuştum ve sabah kalktım bunları hatırladım. Neyse fazla düşünmemek lazım.
Yarın öğrencilerimi sınav yapacağım bilgisayarda uygulamalı bir sınav olcak.Uygulamalı sınavlarda genelde problem çıkıyor bilgisayarlar kapanıyo bişeyler oluyo inşallah yarın bişey olmaz.Özellikle de elektrikler gitmesin lütfen.Dün yoktu elektrikler 4 saatim gitti boş boş oturduk.Hemen öğrenciler hocam sınavda giderse napacağız diyolar.Başka zaman yaparız dedim hemen sevindiler inşallah elektrikler gider diye dua ettiler
Bu hafta da bitiyo günlük zaman su gibi geçiyo valla bu yıl hızlı geçecek sanırım. Hadi ben kaçayım da şu soruları kontrol edeyim tekrar biraz da değişiklik yaparım belki 1 soru da kararsız kaldım.:82:

offf temizlik yapıcam diye yataklara düştüm ne manyağım ya çamaşır suyuyla tuz ruhu karıştırılır mı hiç hala öksürüyorum ve feci bi baş ağrısı var koku duyumu da kaybettim herşey o iğrenç karışım kokuyo titizliği dozunda bırakmak lazım sanırım hemen iyileşmem lazım vizelere 3 günüm kaldı

kötüyüm hemde cok kötü..ne oldu bana ya da bize..
senelerdir aglamayi unutmustum simdi deli gibi agliyorum..kimse yok gibi konusacak,boguluyorum,
hersey tepetaklak oldu sanki,ortada birsey yok ama gözümdeki bu yaslar neden,ALLAHIM aglayarak buraya yazacagim aklima gelmezdi,sadce icimi bosaltmak istiyorum sadece

Son düzenleme:
Şu durumda sonsuzzzzzzzzz vaktim varken teoride,
Hiç bir şey için pratikte vaktimin olamaması ne kadar garip değil mi Günlük ?

Sevdiceğim iyi olsun, huzurlu, mutlu olsun, tek çabam bunun için...

heey heyy heyyy heyyy ariva arivaa arivaa
bil bakalım bu gün neler olduhediyeye boğuldum ne olucak
dur sakin sakin anlatmaya çalışıcam:93:yeni smilleride gördüm,heyecan yaptım:86:bir an önce onları kelimelerime ve kurduğum cümlelerime göre kullanmak istiyorum:86:
ama dün sana yazdığım eski smillerimide istiyorum o ayrı
anlatıyorumdün patimle telde sözleştik:81:.
mutlaka sabah beni uyandırıcaktıimkanı yok kalkamam yoksa:)ben saatimi onun arıyacağı saatten bir saat önce kurmuştum,ama kalkan kiiim:97:
tatlı uykuma geri döndüm mırıldıyarak:97:
sonra acı acı telefonum çaldı tepemde zaaarrr diyetabiki arıyan pati
allan seni inandırsın,nasıl kalktım,nasıl giyindim bilmiyorum:86:ben alel acele evden çıkarken,birde kapıda kargocu ile karşılaşmıyımmıgelen kargo, bayram çekilişinde bana hediye alan canım ayburumdandıpaketimi alıp yollara düştüm,patimle beraber açıyım diyesever öyle şeyleri zilli
ben yolda panik halinde giderken,bu bana daha yeni çıktığını yazdı msj la
bende bu şekilde iken,msj dan sonra bu şekili aldım:))bi rahatlık geldi üstüme,saldım çayıra mevlam kayıra modunda:78:neyse 2 çatlak buluştuk:)normal bi buluşma olmuyo bizimkisi tabi..ay canımmmgell özledim bitanemm felan
biz daha çok tekme,tokat,öküz bu ne güzellik,hayvan kendine bak felanneyse özelimizi yazmıyım:)ama bizim iltifatlarımız bunlar
kk dan tanışmadık biz biliyosunsamimiyet normal yani yadırgama üni arkadaşıyız biz öhömm
bana ne hediyeler almış pislik yaayburumun hediyelerinide beraber açtık.patimde bayıldı ayburumun aldıklarına ikisininde kesesine bereket be günlükovski
pati zaten çekiliş için bi sürü masraf etti,onlarıda verdik kargoya beraberbanada dünya şey alınca baya bi girdi kankama bu ay:86:kendi kaşındı napim:87:
eve geldim,yiğenim hediyeleri gördü manyak oldubanada alıcaklarmı d.günümde diyo maldonadodedim heeee,7 sülalemin d.günün kutluyacaklaraç köpek ya..tok evin aç kedisi:95:resimleri hem çekiliş topiğine,hemde kendi makyaj topiğime ekledim merak ediyosan
bende hediyelerimi tamamladım sayılır.en kısa zamanda ulaştırıcam sevgili kankama(kimse artık:97:)şimdi ben ikiliyorum.öptüm seni şapur şupur:94:

tam yazdım,kankam aprili gördüm:26:bitanemin canı sıkkın :26:
aprilimi çok seviyorum.canım kardeşim o benim.nolur o hiç üzülmesin allahım nolur hep mutlu olsun

Son düzenleme:
Kardan adam olur benden olmaz..
Gecenin 1nde aradı günnük mübarek cuma gecesi içmiş içmişş tel.açıyor.Ağlıyor.
Beni çok seviyormuş,çok özlemiş..
Hani ben bu adamı in-le-te-cek-tim bide
Benden hakkat adam olmaz ama bu işin içinde bi bit yemi var çünkü benim bildiğim cuma gecesine karşı bi hassasiyeti vardı..Yarın çözecem.
Niyse aradı beni talan etti..Ben onu unutmak için boğuşurken karşıma bu şekilde çıkıyor..
Anladım ki...biz ayrılamıyoruz..
Anladım ki...bu adamı hatasıyla günahıyla çekeceğim çünkü ben ondan gidemiyorum.
Anladım ki..hep üzülen taraf ben olacam..
Anladım ki..Ne benden ne ondan bi cacık olmaz..
Can Yücel'inde dediği gibi" Dönüp "Seni hâlâ seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden... Dönemezsiniz. Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız. Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz... Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu... Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz. Sürünür gidersiniz"
:92:

$afak 104

Seni cok Seviyorum Kocacim Benim..
Allah korusun bütün Askerleri..
7/24 Aklimdasin Melegim..
:98:​

Uzun zaman oldu sana yazmayalı... Herşey öylesine yoluna girdi ki. İçime sindi.. Ama yüreğime sindi mi ? ona bir şey diyemeyeceğim.. Umrumda da değil.Anlaması, ilgisi, iyi niyeti... Bunlar çok daha önemli. Sevdiğinle olmuyorsaaa hesabını deniyorum şimdi. Güzel olursa tavsiyelerim arasında yer alacak. onun haricinde pek bir şey yok.. Sınavlara giriyorum, bugünüm boştu mesela.. Sabah alışkanlıktan erken kalktığıma bakma sen. :) Cumartesi de görüşeceğiz.. Umarım bir aksilik çıkmaz. Her birlikte oluşumuzda muhakkak birilerini görüyoruz. Şns işte

offff günlük yaaa bi kere de keyifli yazayım şuraya aşkımın ateşi çıktı kendi gibi ateşi de çok inatçı kolay kolay düşmez napcaz bilmiyorum yaaa dinlenio şimdiii ve pazartesi askere geri dönecek bi an önce iyileşmesi lazım allahım lütfen hemen iyileşsin yaaa :97:
:81: şafak 194 :81:

Slm cnm

Günlük... canım sıkılıyo ... :97:

Bugünde bitsin artık ya valla sabahları kalkacak hal bulamıyorum kendimde :93:
Dün akşam babamdan izin istedim yarın akşam nişanlımın iş arkadaşlarının düğününe , nişanlımın benide götürmek istediğini , arkadaşlarıyla tanışmamı istediğini söyledim.Söylemez olaydım
Neyse ara kısımları anlatmayacağım.Görümcemin yada kayınvalidemin izin istemesini söyledi.Tamam diyip boyun eğdim bende. Bugün arar görümcem yada kayınvalidem.
Yarın için giyeceklerimi hazırladım dün akşam anneme prova yaptım.Onlar haklılar günlük hep yanlarında olmamı istiyorlar artık.E bir haftasonu izinliyim zaten.Ondada nişanlımla vakit geçirince aileme pek zaman kalmıyor haliylede böyle şeylerde problem çıkabiliyor işte.Bazen çok kırıcı olabiliyorlar bazen gerçekten daraltıyorlar beni.Ama yinede onlar benim için çok kıymetli.Babam bazen böyle nasihat verir gibi konuşmaya başlayınca benimle aklımdan hemen o beni anında ağlatmayı başaran şarkının melodisini mırıldanmaya başlıyorum ... "evlendiğin adam seni benim gibi korur mu? sen böyle mutluyken içimdeki hüzün sorun mu? başın sıkışırsa beni ara lütfen olur mu? sen çağır baban hazır..." :85: :85:
Nişanlım bile benle dura dura bu şarkının fenomeni oldu.Çok seviyor oda.Bende bazen tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor onun yanında.Giriveriyorum koltuğunun altına bitanemin..Teselli ediyor beni.. Sen kendi evinin annesi olmaya geliyorsun diyor..
Herşey sorunsuz olsun istiyorum günlük.İnan bazen öyle bunaltıyor ki beni sorunlar.Ufak tefek şeylere bile kafamı takar,üzülür oldum.Şu 5ayı bir an önce atlatmak en büyük dileğim aslında.Bir an önce evlenmeye can attığım için değil...Ama gidecek olmayı kabullenemiyorum günlük.En azından zaman çabuk geçsin.Uyandığım her sabah daha çok misafir gibi hisseder oldum u evde kendimi.Yatağımın yanı başında çeyizlerim,yatağımın altında çeyizlerim,odanın bi köşesinde çeyizlerim...Herşey hazır...Peki ben'?
Bilmiyorum...Annemi babamı çok seviyorum ben.Nisanda ben gelin oluyorum,Mayısta kardeşim asker..Nasıl dayanır yürekleri buna bilmiyorum.Bazen annemin içlenmesi bana gelip sarılması ufff içime bi acı işliyor sanki

N'olursa olsun mutluyum günlük.Nişanlımıda,ailemide çok seviyorum.İyiki varlar.Onlar benim herşeylerim...:87:

Hayırlısıyla şu kiracıda evimizi bir boşaltsaydı :26:

Meleklerim yok oluyor günlük (
Piyangoydu onlar bizim için.Hamile kaldığıma sevinememiştim eşimle ayrıyız diye,
ama ben böyle olur sanmamıştım (
Meleklerimizin kalbini duyamamıştık ama ümidimiz vardı.
Çarşamba günü gittim.Karnımda tek meleğim var sanarken ikiz meleklerimin olduğunu öğrendim.
Zaten hep ikiz isterdim nasıl sevindim ama o sevinç o kadar kısaydı ki günlük (
Meleklerin biri gelişememiş dedi, diğer dedik?
Diğeride %95 gelişememiş.Kalbi atmıyo dedi.Minik insan olmuşlar içimde ama kalpleri atmıyodu işte ((
Bekleyelim %1 ihtimali bile değerlendirelim dedi dr. Ama umudum yok.
Meleklerim uçuyo be günlük (
Allahım inş yavrularımızdan birine can verir.YAda inş meleklerimiz kardeşleri için dua ederde,
2. defa sağlıklı hayırlı ömürlü olur meleklerimz.İnş onlarda kendileri gibi 2 melek olur, ikiz melekler olur (
Birden anne oldum birden meleklerimi kaybettim.Ne kadar çabuk oluyor herşey...
Allahım meleklerimize ya can verir yada yeni meleklerimizi tekrar gönderir sağlığıyla ((

Günnüşüm günaydın. Nasılsın bakem
Bu sabah bime gittim. Yemek takımı ve çatal-bıçak takımı vardı. Allah'ım o ne izdihamdır. Kadınlar birbirine girdi yemek takımı için Görevliler zor ayırdı Görmeliydin o hallerini... Neyse, ben de çatal-kaşık takımı ve alacağım bazı şeyleri alıp çıktım. Bu ay bayağı sıkışığız günnük. Biliyorsun 2 hafta kadar önce hatırlamak istemediğim talihsiz bir olay yaşamıştım. Atm den 2000 liracık para çaldırmıştık :95: Polisler, karakol vs. canım çok sıkkındı. Bu ay onun ödemesi var maalesef. Diğer ödemelerimizle yaklaşık 3000 liracık ödeme yapacağız. Neka az dimi Eşim maaşını alabilir inşaallah bayram öncesi. O zaman sorun olmaz. Artık kredi kartı kullanmayacağım mecbur kalmadıkça. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Bu arada öğrenim kredileri yeniden yapılandırılacakmış sanırım günlük. Haberlerde gördüm. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir de eşimin borcunu kapatırız. Ana paradan fazla faizi var :95: Benimki de var tabi. Aralık'ta başlayacağız 3 ayda 900 kadar ödemeye. Offf içim şişti, seni de şişirdim. Amaaaannn sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun da hepsi hallolur Allah'ın izniyle

artık sevgili günlük :)

bir karar ardık inşallah doğru zamandır. gerçi en doğru zaman Allah'ın Ol dediği zamandır.

Allahım beni insan olarak yarattığın için. kalbime sevgini koyduğun için.(daha da arttırsın inşallah) her şey için gökyüzü ve denizler kadar şükürler olsun.

buraya ilk kez yazıyorum ama en azından içimi dökerim diye düşündüm canım çok sıkkınn özel günümdeyim 12 kasımda burun ameliyatı beni bekliyor öğrenmemesi gereken küçük abim dün yengemin boş boğazlığı yüzünden öğrendi ona çok kızdım ve artık tavır almamın gerekdiğini anladım. parasal sorunlar yaşıyorum ama düzelteceğim inş offff sevgilim şehir dışına çıktı dün akşama kadar beni aramadı diye kızdım ve hala bu durumu ben bu şekilde uzatmaktayım aslında uzatmamalıyım amaa hastayım kötüyüm diye sadece 2 dakika işim var yoğunum demesini bekledimmm off ammada derdim varmış hee dert sayfasına mı gitsem ne yapsammm :44:

herkese hayırlı cumalar öncelikle...
Gülloş bi insanın eşi olması neden güzeldir? adı üstünde hayat arkadaşıdır, dert ortağıdır, aşkınız, tutkunuzdur...vs...bi dee telefon sapıklarına karşı hızlı ve kesin bi kurtarıcıdır...
kasım ayında içinde sivrisinek barındırabilen tufaf bi yatakodamız var...ve son 2 gündür bu mendebur yüzünden uykularım ve de kollarım elik deşik oldu...ben de mübarek, uykusu delindi mi, sonsuz kere huysuz ve sinirli olan bi hatunum aksi gibi hemen uykuya da dalamam...
efenim akşam yine hamileliğin verdiği tavukluğun etkisiyle erkenden uyudum...tam uykumun en güzel sularında saat 01.30 da telefonum çamlaya başladı...bi doğruldum özel numara..önce meşgule aldım ama 2 saniyeye kalmadı tekrar aramaya başladı...nan dedim önemli bişey olabilir açayım...çok önemliymiş gerçekten:
-alo?
-naaapeaaer?
-kimsiniz?
-tanıyamadın mı benieee
-sesinizi alamadım kimsiniz
-sesimi şimdi alabildin mie
-kimsiniz kardeşim?
-sana aşık, sana hayran biri...

heh dedim öyle miii...telefonu kapatıığım gibi yallah salona, kocemin yanına...dedim böyle böyle bi yavş.k arıyo beni...meğersem kocemi de arayıp kimsiniz muhabbeti felan yapmış...bu salak da bi daha arayınca, kocemin engiiiin küfür dağarcığından bi potbori dinlemiş oldu, oh iyi de oldu...beni uykumdan etti ya, inşallah onun da uykusunun et tatlı yerinde totosunu fareler yesin...

bunun dışında hamilelik hormAnlarım azıttı sanırım...dün kocemle romantik yapıyoruz bööle sarılıyoz falan..." canım oğlum " deyiverdim adama..ama resmen ağzımdan döküldü çok tuhaftı:90:...neyse güllük benden bu kadar şimdilik...midem çok kaynıyo...bebiş temeli sağlam kazıyo galiba...teyzesine çekip inşaat mühendisi mi olacak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…