günlük biliyorsun bizim şafak başka ve sayımız da her şafaktan fazla
ama günler geçmiyor sanki üstelik arada görüşme ihtimalleride ortadan kalktı neden diye sorma bende bilmiyorum
Çok şükür ayrın gidiyorum günlük
Nereye mi?
Darülacezeye
Yaşlılarımmızı ziyarete
Şuanda bile boğazım düğümleniyo biliyormusun günlük
Ben yarın nasıl ağlamadan durucam çok sıkı sıkı sıkmam lazım kendimi
Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Annecimle arada didişiriz ama nasıl içim yanar Allahım bizleri hayrılı evlatlar etsin inşlh
Doğurup büyüten annenelerimiz babalarımız başkalarının ellerine kalamsın
Çok zor be
teşekkür hakkım bittiği için lipglosa katılamadım günlük sultan
o nasıl güzel bir sözdür...annesinden dayak yediği halde anne diye ağlamak
vay vay vay...lipgloss ve sevdiğinden ayrılan tüm arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun
sana bazen öyle şeyler yazmak istiyorumki;ama özel hayat felan değil
salla onları...daha önemli şeyler var hayatta benim özel hayatımdan
burda siyaset hakkında konuşmak isitiyorum,din,dil,mezhep,ırk,haksızlık,tarihte yaşananlar,yaşanıcaklar...daha yazmadığım nice şey...
ama tabi konuşamıyorum.yasak çünkü.sen benim özel günlüğüm olsan,seni kimse okumasa,bak o zaman sayfalarında neler neler olurdu
asilikse,evet asiyim benama dolup taşıyorum be günlük.konuşmak istiyorum.
hatta sitemizde bunları konuşmak serbest olsa.herkez kaliteli bir platformda bunları seviyeli ve hoşgörüşü bir şekilde tartışsa değilmi...
ama yok.biz burdan bile birbirimizi yemeye bayılırızmuhalefet olunması normal.ama bunu kişiyi rencide edicek ve sitenin huzurunu bozucak şekilde yapmamalıyız dimi
amaaan,hayal zaten bunlar.sadece içimden geçirdim biran
ben yine geyiğime geri döniyim
hatta ben bu günü yine yılmaz erdoğan'ın sevdiğim bir kaç dizesi ile kapatıyım:
Soğuk ve şehirlerarası otobüslerde vazgeçtim çocuk Olmaktan
Ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam...
Ben seninle bir gün van'daki bir kahvaltı salonunda
Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği
Bir yol üstü lokantasında
Ben seninle, ağrı dağına mistik ve demli bir çay kıvamında Bakan
Doğubeyazıt'ın herhangi bir toprak damında
Ben seninle herhangi bir insan elinin
Terli coğrafyasında olma ihtimalini sevdim
Ben senin, beni sevebilme ihtimalini sevdim
Günlük bu hafta tümden makara geçti okul
Bu seneye başlarken dua etmiştim hep güzel bir sene olsun istekle gideyim vs. diye
Bu okula ilk geldiğimde yabancı bir madde gibi bakıyorlardı bana, daha çok kinle
Kendimi çok kötü hissediyordum
Halbuki kızlar tuvaletinde arkamdan ne muhabbetler dönüyormuş
Saçımın renginden tut giydiğim kazak bile konuşuluyormuş
Çok güzel zevkli bir kız vs. diyolarmış
Bunu sonradan samimi olduğum kız söylemişti bana
Şok olmuştum yüzüme nefretle bakıyolardı resmen hani bişi desem saldırcak gibi
-dı diyorum çoğu mezun oldu çünkü
Ama bir tanesi var ki hala öyle
Her gördüğü yerde omuz atmalar lafla bazen aşırıya kaçacak kadar kötü sözler
Bunların hepsini sadece eski sevgilisi benden hoşlandığı için yapıyor
Hazmedemiyor durumu
Şu an bile face mesaj kutum onun mesajlarıyla dolu
1-2 gün sakinleşiyor sonra bir gün bir parlıyor neler demiyor tehditler vs.
Çok ta salak yahu..
Hayır yani ben zaten kabul etmiyorum o çocukla birlikte olmayı nedir bu celal?
Bu da böyle yazı oldu işte nerden girdim neler yazmışım
Günlük :93:
Bugün aşkımla mesajlaştık, konuştuk :102:
Kendi aramızda taktığımız yüzüğün 1. yıldönümüydü bugün :132:
Ama ben unuttum kızım :78:
Balık mıyım neyim nasıl unuttum bilmiyorum:104:
Aşkım sordu bugün ayın kaçı dedi 5'i dedim bugün sana ne hatırlatıyo demesiyle benim 85 köşeli jeton düştü
Benim dememle mi hatırladın dedi yok canım aklımdaydı zaten dedim ulen ne yalancıyım dimi :86:
Ama napıyım kızım bana niye yalan söyledin deme pempe yalan bu :103:
Şimdi unuttum desem triplere girerdi yeminlen
12'den sonrada 23.ayımıza giriyoruz :127:
Çok seviyorum onu günlük :98:
Günlük ben bu akşam yine iyi değilim... Meşgul etmeye çalışıyorum zihnimi ama yok.. Ne okuduğum 2 satırdan bi şey anladım ne de bi türlü beğenip bikaç dk bile izleyemediğim onlarca filmden bi şey anladım... Anlayacağın bu akşam böyle boşş geçti
Benim ömrüm bu odada yapayalnız geçicek diye öyle korkuyorum ki günlük... Çok zor yalnızlık duygusuyla baş etmek, Rabbim kimseye yaşatmasın... Hee bi de belirsizlik, hatta bence bi insanın yaşayabilceği en olumsuz duygu belirsizlik...
Bazen dinliyorumda insanları işte öyle ıvır zıvır konuları büyütüyolarki, ya yalnız değilsen, sağlıklıysan, huzurluysan, bi düzenin varsa ne güzel işte tadını çıkar. Sorun bitmez, olucak tabi ufak tefek şyler... Rabbim sağlık, huzur versin...
Kıymetini bilmeli insan elindekinin
Ama yinede Rabbim herksin gönlündekini hakkına hayırlı bi şekilde versin inşallah...
Sevgili Günlük,
Bugün dün başladığım diyetimi bozdum yine...Bu kadar kişiliğime,irademe güvenmeme rağmen bu karanlığı içimden neden atamıyorum??Neden mutsuz gibiyim anlamıyorum..Sağlığım yerinde,huzurum var,sorunlarımız olsa da sevdiğim yanımda..Derdim ne benim günlük??? ((
O kadar içten diliyorum ki seni Allah'tan
Her gün, her an duamdasın.
Şu an tam 3 saattir yazışıyoruz seninle.
Bu bile yeter bana sevdiğim...
Seninle Canlı Para'ya başvurduk, katılıp kazanıp Paris'e gidip evlenme planları kurduk.
Boş hayaller bunlar, hayal bile değil biliyorum.
Ama bu bile mutlu ediyor beni.
O kadar seviyorum ki seni...
O kadar içten diliyorum ki seni...
Allah'ım nolur kabul et dualarımı.
Nolur onu bana geri ver
merhaba sevgili günlükcüğüm,
sana ilk kez yazmanın sevinci ve heyecanını yaşıyorum...
bugün ofisten oldukça geç çıkmak zorunda kaldık, dönüş yolumuzda ölmlü bir kaza meydana gelmiş. duyar duymaz içimden birşeyler çekildi çok üzüldüm.farklı yoldan 1,5 saatte eve ancak gelebildim.kazalardan çok korkuyorum günlük çook hemde:26:
askerimle kavuşmamıza 333 günümüz kaldı
bayramda yanına gidebilmek için sabır edip dua ediyorum
az önce telefonda mesajlaşırken o Ken ben ise Barbie oldum, birbirimizle öyle mesajlaştık çok eğlenceli oldu. benim yüzümü güldürdüğü için beni ben olarak sahiplenip yüreğine sığdırdığı için bende onu aşkımla ödüllendiriyorum günlük :78:
bu arada avivasa reklamında ki kadın Gülse Birsel'e ne çok benziyor günlük neredeyse o sandım
sevdim ben bu yazma işini günlükcüğüm, gelirim yine :119:
bugün çok mutlu oldum be günlük.Bana bu mutluluğu yaşattığı için Rabbim bin kere razı olsun İslandımdan.
nasıl heyecanlandım bir bilsen paketi açarken ellerim titriyordu.
hangi şehirden semtten geldiğini görünce anladım hemen onun olduğunu.
Hediyelerinin hepsini de çok çok beğendim.
Kesesine bereket bitanemin...
Seni SEviyorum canım benim
Günlükcüm bugün çoookk güzel bir haber aldım inşallah gerçekleşir diye dua ediyorum sürekliii
Şu aralar yaşadığım mutsuzluklara,kötü olaylara karşı bu olay gerçekleşirse harika ötesi olurrrrrr
Allahımmm inşallah...
Nisanım(April) canım kankam benim için nasıl güzel hediyeler almış hemde şehir dışında olmasına rağmen .Bir de meleğim bana 2 safya dolusu öylesi içten güzel şeyler yazmış ki nasıl duygulandım bi bilsen Kanka senin varlığın yeter bana bitanemsin.
Çok seviyorum dostlarımı günlükcan hepsinin yeri bende çok ayrı.İyiki varlar iyi ki yanımdalar .
Bir diğer melek yüzlü canım kankam Tanrıçamada teşekkür ediyorum böylesi güzel bir organizasyon yapıp bizleri sevindirdiği için. O bir melek .
Nasıl heyecan yaptım ben böylee yaa uyku tutmuyor bei yarın ilk defa herkesle görüşücem işallah Darülacezeye gidip mamalar yiyip birazda olsa yaşlılarıızı sevindirecez ya ondan sanırım sabah erken kalkıp işe gitmem gerekiyor halbuki gelde uyu ilkim olacağı için sanırım heyecanımda
Karla mesajlaştık işallah oda gelebilir kayın valiedi gelecekmiş ama işallah orda olabilir virek onu tanıyorum ben oysai neyseee..
dentplusumun mesajlarını okuyayım ben en iyisi meeğim o benim ozi delisi gerçekleri görsün yeter
yaaa bu kızı üzdğü ağlattığı yeterrrrrrrrr
Herkese tatlı rüyalar diliyorum uyuyan arkadaşlarıma tatlı rüyalar Allah rhatlık vrsin işallah
Günlükk öncelikle şafağımı yazayım sana 193 :97:yazmazsam olmaz yarım kalırım sankiii şafaklar eriyip bitince ne yazcam bilmiorum aman o zaman da düğün şafağı başlıcak bnm için hayatta sankii saymaya şafak yok daa onu da mı dert edion be angelllll neysemmmm ımmm dün aşkım baya rahatszdı grip olmuşşş bütün gün uyudu dinlendi şimdi maşalllahh düzeldiii yaaa havalar birden soğudu ama buz gibi valla sabahları donuyorum işteee ...
ayyyy bugün cumartesi sadece cumartesileri hevesle iş geliyorum neden mi çünkü ertesi gün tatilll tv dede bişiy yok aman yaaa hafta içi ne güzel bir istanbul masalının tekrarlarına bakıyorumm ayyyy dün bir de kavak yellerin izledim günlük aslı efe nihayet karşılaştııı :76:ayyy aşkım askerde iken de biri bizi öle karşılaştırsaaa süper olur ne hayaller kuruyorum yaaa bu askerlik ufkumu genişlettiii benimmm hadi bugünlükte bu kadar görüşürüz günlükkkk
günlük ne güzel darülacizeye gidiyorlar ama ben gidemiyorum şu kk ile tanıştığımdan beri istanbulda yaşasaydım diye çok düşündüm çok istedim bugünde o anlardan işte orda olsam bende giderdim arkadaşlarla birlikte ama olsun kalbim onlarla benim
günlükçüm günaydın;
akşamdan buyana sinirimden çatlamak üzereyim.. :84:
ne mi oldu?dur anlatayım sana;
akşam yemek falan yedik,çay içiyoruz..üsttekiler azıttı yine..
zaten eve girdiğim andan onların sesiyle inlior heryer.
eşim duvara vurdu.susmaları için.yok anlamıorlar...
aksine daha çok koşturuorlar ordan oraya..
tepemiz attı iice...eşim tv'nin sesini açtı.2 dk kadar öyle tuttu..
kapattı ve zil çaldı..
gelen yukardaki.ben çıktım kapıya.
anam neler sayıyor.cahil karı.
ben 2 laf edene kadar 50 tane laf saydı..
ağza alınmıycak ne laflar hemde..
üstüme bile yürüdü gerizekalı...
neymiş açamazmışım tvnin sesini.
senin çocuklarının gürültüsünü anca böyle bastırabilioruz dedim sadece.
ama o duymuor bile benim dediklerimi..
öyle küfürler ki..duymalısın..
edepsiz,cahil karı..
eşim boşver gir içeri dedi..
birde zile çocuğa bastırıor.çıkmış merdivenlere yukardan sayıyor bana.
arkasında da 3 kadın..
deli oldum..elim ayağım titredi.
neyse girdim içeri ama sinirlerim boşaldı.
titriyor heryerim.ağlamaya başladım sinirden..
içeri girdikten sonra o hala koridorda bağrınıp durdu.
içeri girdi ve hala yukardan bağrınıordu.
gürültü daha da çok arttı..
Allah belasını versin diorum ya başka bişi demiorum.
cahil kadın.ne konuştuğunu bilmior ve haklı çıkarıor birde kendini..
evi satmayı çok düşündük..amma velakin..sattığımız zaman çok zarara giricez.
zaten elde avuçta yok,kimseden destek yok.
imkanlarımızı zorlayarak aldık bu evimizi..
ne yapacağımızı bilemez olduk...
off günlük gidip boğazına yapışasım var o karının...
bıktık artık gürültülerinden..
bak yarın pazar.sabahın köründe başlıorlar koşturmaya...
yahu bi pazarımız var azcık yatacak onu bile burnumuzdan getirdiler,taşındıklarından beri..
Allah'ım sen bi çıkış yolu göster bize..
yoksa sinir hastası olucaz biz bu evde...
neyse çok uzun oldu günlükçüm..ama çook doluyum kusuruma bakma..
gelirim yine..
byeeee !