Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüküm naber,nsıl gidiyo hayat..benim ki gitmeye çalışıyor işte
allahıma şükür derdim tasam yok.yüzümde güller açarak gelmedim bu sefer gördüğün gibi.
tanrıça karısı beni mahvetti.günlüğünü okudum az önce..ezanda okunuyodu tam.
gel de ağlama pati
evde tekim şuan.kimse yok..kahve canım çekiyo ama üşeniyorum kalkmaya.acayip yorgunum günnük..
bugün fellik fellik gezdim.neler aldım bi görsen zalak ihtiyacın vardı sanki azcık kenara köşeye para at derdin cidden hayatım boyunca hiç para biriktirmedim ben günnük
dışarı çıkıcaksam cüzdanımı sıfırlama huyu nerden geldi bilmiyorum.bide çekiliş modundan çıkamadım hala magazalarda bişe görsem aa şunu da alıyım hediye olarak diyorum,sonra içimden diyorum hediyeyi yolladın bile kime alcan
bazı şeyleri düzene sokmam gerek artık gercekten.eve geliyorum hemen net i açıyorum.niye pati ? niye?
azcık kendine zaman ayır.yazın yaptıgın gibi kitaplar oku..
paso film izliyorum.deli gibi biri bitiyo biri başlıyo..kalk 2 bakım yap maske neyin yap yüzüne.üşengenç biri oldum çıktım.pc mi kucagıma verin,15 20 de film.sonra kapımı çekin çıkın.yoook çıkmam odamdan.bu moddayım yanii.hep filmlede olmaz ki ama..
cumartesi pazar spor var Allahtan.yoksa evde dura dura canım sıkılır.dışarda gezmek de bi yere kadar artık niye herşey sıkıcı geliyo bu aralar bana bilmiyorum
evlilik yaşım gelmiş benim günnük anladım
bizimkilerin baryamda yazlığa gidelim düşüncesi geçti gitti,tatil yeri bakıyoruz(!)
bu möhim görevi bana verdiler
hiç gidesim yok
dip not: bu smileyler beni tatmin etmiyo delphinsiz yazım tatsız tutsuz bişe oluyo yaa
nese günnük pati kaçar :87::87: ( bu lolik tanrıçama gelsin )

Sevgili Gunluk,
O kadar hizli yasiyorum ki ...patronum iyi,hos ama benim posami cikariyor..yine cok onemli bir is icin yurtdisina gidiyoruz,hadi bakalim hayirlisi ..bundan da alnimin akiyla cikarsam uykusu kacacak cok kisi :86: olacak!!!!!

bugün çok güzeldi pek çok açıdan

dün iş çıkışı saatlerce gezip elimde goldenrose maskara ve eyeliner ile iki pastel oje ancak alarak eve dönmüştüm. halbuki ayakkabı almak biyetindeydim ama

neyse moralim bozuldu tabii bu arada bizim beyefendinin akşam kontor bitti alamamış da onla da görüşmedim doğal olarak. hayal kırıklığımla bi gece geçirdim

sonracıma uzun zamndır ertelediğim doktor işini halletmeye bugün dışarı çıktım. annemlerle gidince bi de annemin bi mağaza var buraya da bakalım dedi.

iyi ki de bakmışız. bi etek,bi pantolon bi de hırka aldım.ordan çıkıp yol üstü bi iki ayakkabı mağazasına gittim. istediğim gibi bilekte biten bi çizme aldım. vion ve siyah renkli.mutluyum anlayacağın

yaşanın alışveriş..............

Aşkımı öyle özledim öyle özledim ki.. Dayanamıyorum artık.
Hayatım çok sıkıcı geçiyor sanki. Hiç bişey yok. Okul bitti , iş yok. Bilemiyorum ne yapmam gerekiyor. O gelene kadar uyumak istiyorum hiç bişey yapmadan sadece uyumak ve o geldiginde uyanmak. Bi an önce yanımda olmasını istiyorum. Telefonda konuşmak yetmiyor artık sesini duymak harika ama sanki eksik bişey var. Yüzünü görmek dokunmak çok farklı..
Evde oturmak canımı çok sıkmaya başladı. Hiçbir uğraş yok. Hayatımda bişeyler eksik ama nasıl tamamlanır bilmiyorum..

Susma söyle nasıl yaşar böyle insan!
Susma konuş, hadi anlat büyük insan!
Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ?
Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı!

Susma söyle nasıl yapar bunu insan?
Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam!
Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi?
Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?

karar verdim bu konuda artik konusmicam kimse ile.. kimsenin degil benim canim yaniyor..
ben uzuldukce ailem daha kotu oluyor, daha cok kinleniyorlar ofkeleniyorlar..
hele de annem,,, o kadar kirgin o kadar ofkeli ki.. herhangi biriini eline gecirse parcalar eminim..
bitti iste artik... konusmuyorum...

Son düzenleme:
günnüküm hadi ben ise gidiyorum....
aslinda hic calismak istemiyorum...
eskisi gibi degil cünkü hic bir sey...
ben bile eskisi gibi degilim orda...
herkesin ayni sorulari sormasindan sIkILdIm...
merakinda bir sirini olmali dimi ama...
neyse hadi bana kolay gelsin...
yarin görüsürüz olur mu...
herkese iyi aksamlar...

..Davetiyeler odalar ve localar iki kişilik...
ya tek gidersin bi koltukta
ya biletler; iki kişilik...
ya tek kişiliktir bi yatak
ya yalnız yatılmaz; iki kişilik...
ya tek taraflıdır bi aşk
o da severse; iki kişilik...
başka kaç kişiyi seversen sev
bir sevda yalnız iki kişilik...
hele baş başa bi akşamda
masalar hep iki kişilik...
peki sen kimsin dediler bana
dedim üçüncü tekil kişilik...
peki dostluk var mı dünyada
dedim dünya iki kişilik...
çocuktuk çoktuk oysa
çok üzgünüm şimdilik...

:98:

günnükkk sanki hayatımdaki hız biraz yavaşladı mı ne dersin?bir iki gündür slow motion ilerliorum çok şaşırdım..şimdi böyle söyledim yaaa yine bi koşuşturmaca tempo başlar yineee
annemii çok özledimm günlük ben annemiii çok seviyorum kocaman...dünyalar tatlısı meleğim o benim..allahım ayırmasın bizi..haftayaaa bütün sevdiklerim yanımda olucakk inşallahh ve ben de 'Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor..'şarkısını söylemeyceğimm bi süre en azındann çok mutluyumm..sevgilim ve ben ilk defa birlikte bi bayram geçiricezz ailemiz çok kalabalık olucakk her şey çok güzel olur umarım..
bugünlük bu kadar tatlım

Sabah uyandırdı beni günnük ..
İstemediği bi yere gitmem için ricamı kırmadı ..
Ama gitmedim.. onla konuştum uyudum ..
kalktım hazırlandım ..
kadköye geçtim dichamla buluştuk ..
1 yıldır buluşucaz biz anca bugüne kısmetmiş :)
kahve tadında sohpetler ettik,fal baktırdık ..
aşkımda mesajlarıyla dahil oldu ..
yarın newyorkta 5 minareye gidiyoruz ..
cıkmadan karar vermiştik bizde hatırası var :)
tam eve geliyorum sokağa girdim ..
2 kız cocugu kapılarının önünde 7-8 yaşlarında
-Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-Efendim
-Ablaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzelsin ..
(havala uçan ben)
-Teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrr
hayatımda aldığım en güzel iltifaattı..
uykum var..
gidip uyusam mı ..
yarın sevdiğime kavuşcam ..
yatcam kalkcam onla buluşcam :)
cocuk gibiymişim bunları söylediğim için ..
ama oda söylüyo artık ..
iyi geceler günnük ..

Günlük bugün KK çok güzel ve hayırlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Darülacezedeki ninelerimize, dedelerimize ellerinde hediyeler ve yaptıkları birbirinden leziz yiyecekler ile gittiler... Çok çok büyük sevaba girdiler Allah'ın izniyle. Resimleri görünce tutamadım kendimi, yaşlar süzülüverdi gözlerimden. Eşimin de gözleri doldu biliyor musun günlük. Bu sadece bir tanesi. Onlarca darülacezemiz var... Allah'ım hepsinin yardımcısı olsun inşaallah. Onların çoğu çocukları tarafından bırakılıyor oraya günlük. Rabbim hiçbirimizi böyle hayırsız evlat yapmasın... Ömrümüz varsa biz de o yaşları göreceğiz Allah'ın izni ile. Çocuklarımız, yavrularımız inşaallah bizlere bu şekilde muamele etmez günlük. Oradaki teyzelerimizin, amcalarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Çok zor be günlük çok zor. Hayat bomboş geldi fotoğraflara bakınca...

Günnükcann nabıonn yaa

Bu gülücükler ne güzelmiş dengesiz dengesiz ekleyesim gelioo :92: :95: :94:

Neyse bu kadar saçmaLık yeter..canım sıkılıo akşam akşam yaa..puzzle yaptım biraz daha doğrusu yapamadımm (bu ara bir puzzle çılgınlığıdır gidio).. işte iken ewde olsam yatsam dinlensem diyorum ewde de boş boş durunca canım sıkılıo yaa püfss Tv de de bişi yokk bu akşam bayılazayım wallaa.. ama gecen akşam eyvah eyvah vardı merak ediordummm bir izleyememiştimm ii oldu..

İnsan da ancak bu kadar konudan konuya atlayabilirr yanii..ufss bayramdan sonraa sevdigim ve ailesii tanışmaya gelecekler galiba yaa ne olacak ben ölürüm heyecandan yaa.. :26:

Neyse ben gideyimm tuhaf bir şekilde içimi boşalttım farkındayımmm olsun ben de böle bi tipim napalımmm ii geceler herkese..
:98:

Adım adım yaklaşıyorsun bana.
Ümitlenme, umut besleme artık içinde diyorum kendi kendime.
İlişkimizin her saniyesinin tadını çıkardığım gibi, bu durumun da tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Sadece iki ARKADAŞ gibi...
Ama hiçbir arkadaşımı bu kadar sevmedim ki...

İşten yeni geldim
Görev çok yoğundu bugün
Haftasonu olduğundan sanırım
Şubeyi özlüyorum
Şimdi kahvemi içtim
Sanırım rahatça yatıp uyumayı da hakettim...

Son düzenleme:
Darülaceze fotoğrafları ağlattı beni günlük.
İçim parçalandı resmen. Çok üzüldüm hepsine.
Annem, babam geldi aklıma hemen.
Allah kimseye öyle acı bir yalnızlık yaşatmasın.

Yarın ben de 'New York'ta Beş Minare' yi izlemeye gidiyorum.
Mahsun yine iyi iş çıkarmıştır herhalde. Umarım hayalkırıklığı yaşamam.
Niyeyse beğenmeyeceğim gibi bir his var içimde.

Vizelerin yaklaşması içimde öyle büyük bir baskı oluşturuyor ki...
Oooffff... Daha çalışmaya başlamadığım için vicdanım feci baskı yapıyor doğal olarak.
Alnımın akıyla hallederim hepsini inşallah.
Yarın sistemli bir şekilde sınav odaklı girişime start vereceğim.

Hadi kal sağlıcakla.

merhaba tanışalım önce
sen günlükmüşsün uzaktan bakardım sana hep
yazacak kadar önemsemezdim hayatımı
ama dün başkaydı günlük
bu arada sen şimdi dünlük oldun:)
bi işe yaramanın gerçekten birilerini mutlu etmenin
paha biçilemez hazzını yaşıyorum...
o darulaceze ziyareti beynimde yeni ufuklar açtı benim
düşündümde kimse kimsesizliği hakedecek kadar kötü olamaz
en nefret ettiklerim bile..
öfkelerimi nefretlerimi kinimi temize çekmeye karar verdim
anladım ki merhamet ruhu yenileyen bişey
ve beni bana iyi hissettiren en güçlü duyguymuş
kaybettiğim merhameti buluyorum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…