Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcüm, sonunda Ayşe ile görüşebildik, çok sevindim çok şeker bir kız yaa...
KK'da samimi dostluklarım oldu, birilerinden destek almak ve destek olmak çok güzel bir duygu...
Bugün Ayşem'in kınası var, Rabbim çook mutlu etsin ve isteyen herkese nasip etsin, tabi içinde bizlere de...
Bizde gün geçtikçe birbirimize daha çok yaklaşıyoruz aşkımla :))

Günnük;
Dün öğleden sonra aşkımla görüştük sinemaya gittik film beklediğim gibi çıkmadı:96:
Dün gece 11 gibi geldim eve sonrada uyudum.Aşkımda gecenin bir körü aradı.Rüyasında beni görmüş
Günnük derslerimi ihmal ediyorum çalışmaya başladım dersleri unuttum.Bu akşam eve gidiyimde ders çalışıyım:95:
Aşkımda askere gidiyim diyoo:84: (İşte bende aynen bu moddayım dünden beri)

günlük canım çok sıkkın. bi konuda, onunla ne kadar da farklı düşünüyoruz böyle. ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. tamamen benim yaşantıma aykırı bi hareket bu. çok korkuyorum günlük, beni bu konu yüzünden üzmesinden - incitmesinden çok korkuyorum...

günnüş benide eylül gibi uyku tutmadı
nasıl heyecanlandım
ece senin yerinede yaşlılarımızın ellerini öperiz
kk olarak katılımın daha çok olmasını isterdim ama nasip
kazen curlylili süper bir ziyaret olucak
havadisleri akşam veririm

dün akşam hayatımda ilk defa profesyonel bi tiyatroya gittik eşimle..
işyerindekilerle hepberaber eşlerimizde alarak denizaltında altı tahammülfersa adlı tiyatroya gittik..
en önden izledik çok güzeldi yaa.
ama herzmanki gibi eşimi sarmadı bu entel dantel işler...
eşimin tabiri tabi bu.
fotografta çektim aslında onlarıda koymaya çok heves ettim ama pcde yükleme yapamıorum..
bu haneler ekibi varya onlar oynuodu tiyatroda.
çok güzeldi çok güldüm çok eğlendim..
sinemayla aram çok iyidir ama tiyatro ciddi anlamda ilk defa oldu.
sinema demişken mahsun kırmızgülün yeni filmini çok merak ediorum yaaaa.
daha dün vizyona girdi ama tüm forumları yıkmış.
çok güzel yorumlar var..
giden bir iki arkadaşımda çok güzel oldugunu söledi.
nezaman olur bilmiorum ama mutlaka ama mutlaka gidicem be günlük.
işte bölee hep dert hep sıkıntı olmuomuşki arada böle güzellikleride yaşamak gerekio hernakadar bu konuda bana eşlik eden bidenecik kocacım mırın kırın etsede....
ossuunn yinede güzeldi...

Son düzenleme:
sevgili günlük merhaba
bugün erken kalktım eşim sayesinde
ondan çok uykum var
gece çok güzel bahçeler gördüm
arı gördüm
bahçe görmek: güzel haberlere;mutluluğa
arı görmek ise kadından olan çocuğa işaretmiş
biliyormusun günlük allahıma dua ediyorum her gün
çocuk görünce gözlerim dolu dolu oluyor
ve utanırcasına herkesten saklanırcasına
yavaş yavaş yanağımdan salınıveriyor aşağıya
umutluyum evet
neden mi
2 sinde olmam gereken adetim olmadı henüz
rabbim bana hayırlı olanı ver
çok farklı duygularmış bunlar sen herşeyin iyi olanını bilirsin

özlemlerin yıllarca yanarak sözüm ona sen böyle aradın duyguların çocuktu 3 yaşında kaçıp kovalanmaktı heycanların.....lalalalay ah sezen aksu
özledim günlük bir küçük ev etrafı sularla kaplı dalgarın ve kuşların sesi sadece ..ve beni mutlu eden adam yanımda......üşümek istiyorum soğuk içime işlercesine üşümek..sonrada ısınmak yanmak hayaller nekadar güzel..nekadar kolay demi günlük..önemli olan hayalde olsa şuan mutlu olabilmek...ama biliyorum çok yakında.çok yakında

Dün akşamki kavak yelleri ne muhteşemdi öyle yaaa heleki son sahneleri aman allahım, peki ben neden ağladım? şarkının melodisini bile duymak yetti bana sonrasında gelen şarkının sözlerii
Neyse topla gamze kendini...ben henüz yeni uyandım ama hala açılamadım bi kahve yapıp içsem sanırım iyi gelicek, sonrada çamaşırlar var yıkanıcak onlarıda bi halledim, birde kaş bıyık olayına girim sonra bi güzel maske yapim cildime, bugünü kendime ayırim kendimle ilgilenim biraz, ama önce annemle babamı dışarı yollim hem hava güzel gezsinler hemde siparişlerim var babamın onu alması lazım
Ay hadi ben gidim kahvemi yapim sonra tüm enerjimle koyilim işlere....

:94:Ayyy günnüşcümmm yaa canım sıkılıyo evde otur otur hava ne kadan mikemmellll:81:
ama ben evdeyimm çıkıp gezmek istiyoruum beni anlıyorrrmusun :82::82:
ayy kocişim gelsede bi gezsek tozsakk eğlensekk bayramda zaten burda
6 gün burda kalıp gitcek hergün gezemesekte bi kaç gününü dışarda geçirirz
artııı evlilik yıl dönümümüzede 1 aycık kaldı bi hatırlamasssınnn vururum onu valla hiç şakam yok kaç senedir kandırıyo beni yok yemeğe götürcem yok dışarı çıkartcam 3 sene öyle kandım saf gibin şimdi taviz vermicem baştan peşin peşin diyorum parayı ayarla ben yeri ayarlarım didimmm bi sözünden dönsün yedim oniii öle işte günlük
hayat ne garip dimi günnükcan
burada ne güzel smileler gelmiş buraya hepsini kullanasım varr yaa çok şekerlerrrrr :84::86::87::98::97::96:ve bayramı gösterip gidiyoruuumm:92:

ağlıyarak uyandım yine...
bu sefer deprem olucakmış,ve ben tanımadığım bir arkadaşımla seni nasıl o kadar sürede kurtarabilirim onu konuşuyorum
o kadar kısa sürede...çünkü sen yatalaksın(gerçek hayatta öyleydi)ve ben kısa bir süre içinde seni evden çıkaramıyacak olmanın çaresizliği ile köpekler gibi ağlıyarak çırpınıyorum
ev yıkılıcakmış,çok şiddetli bir sarsıntı olucakmış çünkü...ama halimi görsen,çırpınıyorum,çıldırmışım
yapıcak bişey yok.sen uyuyosun,yanına gelip seni uyandırıyorum,'anane uyan'gözlerini açıp tatlı tatlı bana bakıyosun
sen ölürsen ben yaşıyamam diyorum köpekler gibi ağlıyarak
bana sarılıyosun ve ben seni hiç bırakmıcam diyosun...
daha fazla anlatamıyorum,çünkü ekranı göremiyorum gözümdeki yaşlardan
onu ne zaman görsem,konuşsam,ağlıyarak uyanıyorum ve günlerce kendime gelemiyorum.oda üzülüyo heralde,sonra gelmiyo uzun süre rüyama
bende küsüyorum ona,neden gelmiyosun diye.ağlıyorum ama sevgimden,özlemimden.o kadar olur be anane...
sen hergece gelsen keşke rüyama,her gece ağlıyarak uyansam,ama yeterki seninle hasret giderebilsem
o benim annemdi,o baktı ağbimle bize.bana bakarken biraz zorlanmış.hastalığı yeni baş göstermiş.sonrasında da yatalak oldu benim canımın canı.gül kokulum.
ben hep onunlaydım.biz hiç ayrılmadık günlük.o benim annemdi,herşeyimdi.yazarak rahatlarım belki diye düşündüm ama yok..daha beter oldum
çekiliş için arkadaşıma alıcağım bi hediye vardı.telefon açtılar.oraya gidicem şimdi
işallah istediğim gibidir kafam dağılsın.nası dağılıcaksa..acılar taze kalmıyor.heleki ölüm acısıysa
yapıcak bişey yok.doğanın kanunu bu.allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin.ne ölümler var
yanarak,boğularak,kaza ile,yada cinayete kurban gitme vs...acı çekerek ölüm ne acı...
sırası gelen gidiyo be,ama acılar hafiflesede o yer sızlıyo.vah gidene demişler.
ben ki uyurken bile sevdiklerimin nefesini dinlicek kadar pskopatça düşkünüm onlara
herkezin kendine kıymetli sevdikleri.ama nolur allahım,uzun yıllar benimle kalsın sevdiğim insanlar.sen onlara sağlıklı ve uzun ömürler ver rabbim nolur...

Günlük,
bu sabah işe gaç kaldım ama çalışıyorum harıl harıll birde kk forumunu gezip duruyorum
derdim var sayfasından ayrılmıyorum kendim için değil hee birilerine yardımcı olabilmek için
ah ah kimse bilmiyor çok derdim var herkesten ama iştee benimkide bi acaiplik
bugün sabah minibüste koltuk için tartışma edenleri düşünüp durdum
3 günlük dünya için değer mi dedim :S ama içimden tabi
ya hani anlıyamıyorum sanki kefenlerinin içine saklıcaklar ya töbe töbeee
işte böyle sinir bişi oldum benn
bu akşamm sevdiceğim geliyor şehir dışından öyle bi özlemişimki sorma be günlük
birde çok heyecanlıyım ameliyat günüm geliyor be günlük
çok korkuyorum ve bana birşey olursa annem ne yapar diye üzülüp duruyorum
ah be günlükkk ağlasammı gülsemmi bilemedim bugünn
ama buruk içim yaa hele bu sabah bir amca kızım dedi bana kimseye kullandırtmıyorum zaten..
birşey diyemedim ama o kelime içime oturdu be günlük..
neyse günlük yine duygusal yönümü çıkarmıyımmm

bunada şükürr allah daha kötüsünü yaşatmasın
allah hastalara dışarıda kalan bütün canlılara yardım bekleyenlere
yardım etsinnn herkesin gönlüne göre versin yarabbimmm

öpüyorum hepinizi mutlu kalın

Günlükkk
Sınavlar başladı uğrayamıyorum kk'ya
Çok üzülüyorum valla ama sınavlarım iyi geçiyo çok şükür :)
Bide şu 1 sene geçse çok mutlu olcam ama çok yoğun ve zorlayıcı bir yıl olacak gibime geliyor.:26:
Umarım bir an önce biter bu sene yoksa kafayı yicem.Sınıfta kalmaktan çok korkuyorum.Strese girdim

Akşam düğün var birazdan kıyafetlerimi hazırlayıp halacğıma geçicem.Kuaföre gitcez :78:
Hala yeğen takılcaz akşama kadar akşamda düğün ve KopKopKop :76:
Gece girerim yorgun olmassam.
Görüşürüz günlükkk
:82:

günnükümmm ben cok iyiyim...
insallah aksama is yerinde keyfimi bozmazlar... :76:
dün okula gidebildim cok sükür...
bir sinav ve birde sunumum vardi...
ikiside süper gecti...
gecen haftaki sinavin sonucuda iyi...
gercekten motive oldum tekrardan...
bundan sonra biraz daha sIkI calisicam...
yok hirs yapmiyorum, olmasi gerektigi yapicam yani...
bugün cok güzel uyandim, icimde askimi tüm hücrelerime kadar hissederek...
ne olur günnük, bugün kimse moralimi bozmasin...
herkese iyi haftasonlari...

Temizliğim bitti iştee bu kokuyu seviyorum evimin içindee bahar gelmiş gibi misss gibi missss

Annemle babamda maşallah bi çıktılar henüz gelmediler demekki onlarında gezmeye niyetleri varmış ablamla enişte beyde vapur sefasına çıkmışlarrr oooh bende evde temizlik yapimm adaletmi uleyn buu :84: aman aman neyse ailem huzurlu mutlu olsunlardaa gerisi vız gelir tırıs gider
Temizliğim bitti duşumu bile aldım sonracığıma saçlarımı düzleştirdim ve kaş bıyık olayına girdim veee yüzüme maske yaptım bu yüzden mimik hareketleri yapamıyorum sabit durdum öylece görmen lazım şuan benii :86::86:
Yarında sercanla kahve içmek için görüşebiliriz bakalım bu akşam netleşicek Bu arada bayram temizliği yapmıyorum ilk defa, çünkü zaten tülleri yeni yaptırdık ve taktık ee evde tertemiz , hem ben bayramda yokumm haftaya c.tesi akşamı yola çıkıyorum karadenize doğruu

Bu arada bana Ne iş Yapıyorsun Diye Soranlara S.G.B'den Emekliyim Derdim Açılımı (Sosyal Güvencem Babam) ee Bişeyi 40 Kere Telafuz Edersen Olur Derler Ya Hani, Gerçekten Oldu Canımın İçi Babacım Doğum Günü Hediyesi Olarak Beni Bireysel Emeklilik Sistemine Kayıt Etti Ve 37 Yaşında Emekli Biri olarak Maaş Almaya Başlicam Düşünüyorum Acaba Şimdi Neyi 40 Kere Söylesem? 90::90:
TEŞEKKÜR EDERİM BABACIM ♥♥♥♥

Neyse yaa ben banyoya doğru yol alim ufaktan ufaktan ve maskemi çıkartim sonrada yüzümü sütle yıkim, bunu okuyanlara tavsiye ederim.. bi sütle yüzlerini yıkamayı denesinler gerçekten harika yapıyor cildi kaymak gibi oluyorsunn pürüzsüzz süperrr
Sonrada karnım acıktı mutfağa geçip nagıt patates ve kola 3 'lüsüyle keyif yapimm hadi kocaman kocaman öptümmm baş baş :79::79:

Son düzenleme:
Küt Küt Atıyor Kalbiiiiiiiiiim Bitmedi Gitti Şu Harbiiiimm
Liseli Kızlar Gibi Pıır Pırrr Uykusuz Gecelere Taliim
Hazırlanıyorum Ama Ne Giyeceğimi Hiç Bilmiyorum.. Yemeğe Gidiyoruz Günlükcan..
Sence Pembemi Giysem?? En Çok Sevdiği Renk
Off Gideyimde Kendimi Dolabıma Vurayım :84:

selam günnükcüm,
dün kocişle birbirimize girdik, ama o biçim yani, beni çok kızdırdı, ben sayıp söyledikçe o da çok sinirlendi, bağırdık çağırdık, cevahirden gezemeden geri döndük.o sinirle arabadan inince park yerimize dikkat etmemişiz, dönüşte arabayı bulamadık mı... allah herifim çıldırdı çıldırdı, yazık yavruşum da şaşırdı olanlara, bi babasına bakar, bi bana... kıyamam ben ona , kucakladım öptüm biraz onu, neyse arabayı bulduk zor zahmet, çıktık yola, ne trafik allahım dayanılır gibi değil, balmumcuya gittik artık, orda bekledik biraz, bişeyler içtik. bir saat sonra tekrar yola düştük, trafik rahatlamış biraz, evimize geldik hiç konuşmadan, yattık uyuduk. sabah yatakta sırnaştık birbirimize, ancak öyle barıştık, neyse bu kavga da böyle atlatılmış oldu, artık üstüne gitmeyim bari kocemin,mutluyuz yani bugün...

çok yoruldumm günlük ama
evim tertemiz oldu.
çok seviyorum evimi. renk renk cıvıl cıvıl
askerim bugün çarşı iznine çıktı hemen aradı beni kurtardı kurstan.
ilk defa gittim kafam almadı hiç
kalbüratör buji muji kafamda uçuştu
Allahtan askerim hızır gibi yetişti.
çok güzel muhabbet ettik.hasret giderdik. ona çeyiz için aldığım şeyleri gösterince gözleri yaşardı canım benim yaaaaa
çok seviyorum be günlükk çokkkkkkkaşk bambaşka bir şey günlük ayaklarını yerdn kesiyo insanın. bu arada 19 Kasımda 8. yılımıza giricez hediye arayışlarım devam ediyor. birkaç fikrim var onları yapıcam ama değişik değişik şeyler de istiyorum
bugün kendimi ödüllendiricem günlük kuzenime gidicem .laflarızzz saatlerce iyi gelr bana da.
dün bazı şeyler dank etti iyice bana biliyo musun.uğraş didin bazı insanlar insan vasfı taşımıyorsa yaptığın hiçbir şeyin önemi yok.çok kızıyorum kendime,hem de çokkkkk......
bu kadar kolay güvenmemeliyim insanlara,bu kadar değer vermemeliyim. ben nasıl yaklaştım o nasıl yaklaştı bana.bundan sonra çok da fifi diyorum umarım bir daha yüzünü bile görmem onun.ismini duymaya bile tahammülüm yok.neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…