Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlükcümmm
evet takvimi doğru görüyorsun 1 gün kaldı
nasıll özledimm nasıl özledikk anlatamam
bugün yapacaklarım çokkk
dışarı çıkıcam çekimim yok allahtan iptal edildi
alınacaklarım var
yarın olsunn çabukkkk
ve zaman hiç geçmesinn

günlük sen ve günlük severler hazır mısınız yazacaklarımı okumaya ve fenalık gecırmemeye soz verıyor musunuz
bılıyorsun gunluk ıkı yıllık bır ılıskım var
cogu zaman burada sıkayetlenıyorum
konular acmıs oluyorum
ve aslında kucuk seylermıs bazıları ben abartmısım
keske ıkı yılı bastan yasayabılsem cok farklı olurdu dıye dusunuyorum
ve sanırım bana tekrar aynı ınsanla basla deseler belkıde arkadas kalalım derdım boylesı daha ıyı derdim

şimdi gunluk benım derdım ne
buraya yazarak kendımde gormelıyım
oncelıkle bılıyorsun amelıyat olmustum işyerınde cok calısıyorum
bayramdan sonrası da felaket derecede cok ısım var
ve dınlenemıyorum bu tatıl benım ıcın bıcılmıs kaftan

ustelık okul ıcın yapmam gerekenler ve ıngılızce calısmam gereklı
ve haftasonum gıttı bıle
bazen ılıskımın sorunlarının benı sorumluluklarımı aksattıgını dusunuyorum
yada ılıskımın yapmak ıstedıklerımı engelledıgını
bu sorunların benı 7.1 sıddetınde salladıgı depremım gecen hafta gerceklestı
ogun haklı olmasına ragmen had aşan haksız bır karar aldın, üstüne ben sana hakettıgın cumleyı soyleyınce bana bır ömür uzaktın , akşam barışmaya çok gönüllü değildin, ve bana yıne unutamayacagım hakaretten uzak ama ınsanı mahveden lafını soyledın
ertesı gun ise dogumgunun dıye alttan almaya kararlıydım, ne oldu benı kıskandırmak maksatlı dıye dusundugum sacma sapan bısıyı soyledın bunun yuzunden kavga ettik, neyse dedım alttan alıcam, sana yaptıgım jeste sevındın,
Aksam yıne benı aldıgından trafık yuzunden canavar gıbıydın uzak hıssettım kendımı sana, yemege gıttıgımız yerde o kaskatı zalım kalbın çözuldu sonunda
ertesı gun oldu bulustuk hersey yolundaydı; ama ben senın bana soledıgın seyde bır sey daha ogrendıgım ıcın ogunden berı guven sorunu yasamaya basladım ve pazar gunu geldım sırf bunu sormak ıcın
yıne ona bozuldun ama bır kırık olustu ve onun artık ızı bellı , bu guven sorununu nasıl asacagım bılemıyorum, pazartesı gunu senın yanına gelmıyorum dıye bozuldun , ve bırkac gun kactım sendne annen geldıgındede, taa kı dune kadar kactım senden
dun ıste kacamadım artık yanlız oldugumuz ıcın, baska turlu bıseyle sorguladın uzaklıgımı, keşke dünde görüşmeseydik, bır karar verebılme asamasındaydım
evet sana karsı sogugum, sana karsı dıger kızların sevgılılerıne yaptıgı cılveler sevgı sozcuklerı felan ıcımden gelmıyor, cunku sen kırdın onu zamanında, senınde alıskanlık yasadıgını dusunuyorum, o yuzden uzaklasıyorum senden, gecen hafta gıttıgım dugunde gelınle damadın yerıne ıkımızı goremedım
kendımı cok paylastım senle cok anlattım cok konustum, artık susmak ıstıyorum sorunları konusarak degıl suskunlugumla cozmek ıstıyorum, alanı sana bırakmak ıstıyorum artık
bılıyorsun bu hafta evlılıkten bahsetmedım bıle, gercekten evlenmek ıstıyormuyuz bunu basarabılır mıyız bu onemlı benım ıcın, bırbırımıze alıstıgımız ıcın mı beraberız yoksa sevdıgımız ıcın mı bu onemlı, 2 yılda cok eskıdı cok yoruldu bu ılıskı, sen gorunmeyen hasarları bense gorunenlerı verdim

şansımız kalmadı dıye hıssedıyorum, bu zamanlarda ınsanlar cok coskulu heycanlı olur, ben senınle bu sorunları kapatamadan evlılık masasına nasıl oturacagım, nası bır de aılenın sorumlulugunu almaya calısacagım
bazen evlenıp bosanacagımızı dusunuyorum, umıtsızım yani senden...
keşke dun gorusmeseydık suskunlugum ıyıydı , gerıde durmam ıyı gelmıstı ıyıce toparlayacaktım

mılapa günnük
ctesı işe neden geldım bılmem ama ıyıkı gelmışım dedımhem maaşımı aldım hemde maaşın yarısı kadar ıkramıyemı ben bu işime ve patronuma bayılmaya başladım desem yerıdır
yok böle patron
neyse ctesı tadılat nedenıyle 12de cık dedı bende cıktımhemen otobüs geldı ve eve gıttım
eşimde ızınlıydı bıraz gezdık bıraz dolaştık bırazda alışverış yaptık gün bıtti
dün ise yorgunluktan öldumsabah 7de kalktım camlrı sıldım ve var ne yoksa makınaye attım yıkandı
o kadar yoruldumkı ama değdı mıs gıbı oldu evım
bugunde halılarım gelecek
hala ellerımın içi acısada değdı dıyorum
bugun ıse gene işteyım herhalde öğlende gıderız suan bıle oturuyorum iş yok ama sorun yok
cok kıyak bı cıkolata yaptrmış patron yanınada dıo elımı öp harçlık verım
seve seve dedım ıcımdenyarın yeğenlerıme dağıtcam paramı çıkartım aradan barı

bayramın coğunu annemle babamla gecrcem ınş
eskısı gıbı üçümüz gezeceğız yaçasınnn
kocem calısıo bayramda aman calıssın o bende rahat rahat gezem

haydı sanada ı bayramlar cnm kendıne ı bak
bütün kk dostlarımın bayramını kutluyorum

ilaç gibi geldin bana.tanrıçam
yarın bayrammmm....herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.hayırlı bayramlar diliyorum.
bayramda allah hepimizin yüzünü güldürsün....

Bitti artık herşey seninle tamamen çıktın hayatımdan sana asla beddua etmem tüm yalanlarına rağmen
Yolun açık olsun sevdiğim HOŞÇAKAL

sevgili günlük kızım bu gün çok huzursuz sanırım diş çıkarıyor kucağımda bile mız mız yarın bayram ve bende hiç enerji yok zaten eşimde çalışıyormuş yarın offfff

güncem,
nasıl uyandım bugün sor.
haydi sor sor.
-etrafında gül kokularıyla?
hayır tabikide
-yatağın yanında kahvaltı tepsisiyle?
ı-ıh oda değil
-bir öpcük diycem amma?
yok öyle bi dünya.:90:
-o zaman öküz gibi uyandın?
evet evet evet !!!:92:
bide etrafta uyuz bi ses var.
meğer karnım gurulduyor.:83:
uzun zamandır fotosentezle
hayatıma devam ettiğim için,
kendimi insan gibi hissettim.
sonrada gittim 4 saat sonra yemek yedim
öyle inatlaştım bütün gün kendimle.
bi huysuz bi nalet bi çekilmezdim.
sonra biriktirdiğim parayı
dayanamadım gittim romanlar aldım.
onları alınca sakinleştim,
arkalarını okudum,
yapraklarını kokladım falan.
meditasyon gibi geldi.
kısa sürdü ama.
bütün gün keçi gibi dolandım.
ona bunada tosladım.
gittim kardeşimin saçını çektim, mıncırdım.
bi rahat bırakmadım çocuğu
abla napin yaaaaaaa diyip diyip durdu.
anneme tosladım
sevgilime tosladım
şimdide yatağa tosladım.
regliyim be
sinirliyim...

gunluk 25 yıldır devam eden aıle sorunlarımız daha dogrusu sulale sorunları hortladı gene
ve yıne bı aksılık cıkarıcaklar bayram bayram cok sınırım bozuldu
hasta olup kaldım yatagımda uzanıyorum
halbukı ne gusel annemle temızlık yapmıstık
plan yapıyorduk
tabı bızım aılenın kotuluk yanlılarını unutmusuz

hıcbırıde benımde kızım var bu yaptıgım kotulukler onlara gerı doner demıyor
ve ısıtıcıda su ısıtmıstım bardaga koyarken elım uzaktaydı bı anda su avucuma fıskırdı
herseyın ustune bırde elım yandı o anda egıldıgımde dudakalrımı caprtım mermere dısımde kanıyor sımdı

neden aksılıkler ust uste gelıyor gunluk
arefe arefe benı aglatanlar neden hala huzur buluyor su dunyada

Günlük içim sıkılıyor günlerdir hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor..Mutlu huzurlu rolü yapmaktan yoruldum.. Keşke okulumu bitirmeseydim.. Özgürlüğümü özlüyorum..

acı da tatlı da olsa bütün hatıralar üzüyor beni..

Aldığım nefesi özledim kendi evimde tek başıma.. yine yalnız kalmak özgür olmak istiyorum..
Evlilik bu evden bir kaçış benim için ama özlemle beklediğim şey o da değil aslında.. hoş onu bile bin stresle yapıcam daha istediğimle sözlenemedim bile..

Kendime yeni bir meşgale bulmam lazım bu bunalımdan cıkmak için..

günlüğüm burda ilkkez buluşuyoruz senle
genelde okul defterlerımın arka sayfalarında yada babamdan yuruttugum ajandalarda buluşurduk..
hep guzel başlardım yazıya sonra yazım cırkınleşirdı..herseyı yarım bırakma huyumdan nefret edıyorum..
sevdıklerımharıc her hevesımı yarım bırakıyorum...
fızıksel sıkıntılardan başlayalım
ayaklarım üşüyo..yemek yedıgım halde sureklı mıdem kazınıyor sankı fare gırdı ıcıme:18:
ellerim kuruyo kuru cıldımden bıda nefret edıyorum
kaynaklarımıda salak kuafor ustayım dıye dıye gevsek takdı ona dedımkı ben dıpten tak benım sacım gur ve cabuk uzuyo sımdı 1 ay olmadı daha yenıden sokulup takılcak delı olcam :84:
el ayak da pedukur manukur ıster yarın temızlık yapcaz sabahına nenemle aman beaaa
manevı olarak sıkkınım gene
hep şükredıyorum hep kuantum okuyorum kuran okuyorum kendımı rahatlatıyorum ama lutfen şuan içimı dokmeme ızın ver
ıkı ayrı proje var ıkısıde aynı oranda gercek olacak ıhtımal yani..
ama koç burcuyum ben sabırsızım delı oluyorum
aynı zamnda yukselenım yengec aglak bırıyım
tamam tamam asıl taktıgım mevzuya gelıyorum...
bırı vardı ve ben onu uzdum sanırım...
cok ustune gıttım kovmaktan beter ettım sımdı bana sırt çevirdı gurur yaptımonce aramadım sonra bakdım haklı yazdım cevab vermedı yaaaaaaaaaa
ılkkez esmer bı erkek begenmiştım salaklık ettım tamam bu gece arar dıyorum cunku cok ustume düşüuodu :84:ararsa solucem..

ablamgıl geldı ahada banyo tırnak işi yalan oldu ..cıkıyore senı opuyore

ıyı bayramlar olsun
:92:

selam günlük
bayramın son günü işe başlıyorum günlük
umudum yokken bir anda telefon geldi inşALLAH hakkımda hayırlı olur günlük

selam fistiiiiiiiiiiiim napiyon?Evimi temizledim uff co kyoruldum..Her temizlik yaptigimda ;kizim sen manyakmisin ne titizleniyor gec üstünden diyorum ama yok ,sagolsun bu hastalik annecimden yadigar bize.Kadin kac mil uzaktan bile,evini iyi temizle..merdivenin paylarini iyice ov,kenarlarda kaliyor diyor:))) oyyy canim benim yaptim yaptim mis gibi oldu evim..

Arada geliyorlar bana be fistiiiim,nebilim yarin bayramya..Bi ton cocugun ailesi yaninda yok!Bi ton insanlar evlatlarindan ayri,yapayalniz filanyaa baya koyuyor bana.Bazen isyan ediyorum bicok seye,sonra diyorum kendi kendime;sakin ol elindeki imkanlara sükret..öyle ama dimi,elimizdekine sükredelim..Fazlasini istedigim bisiy yokta aileme yakin olmak isterdim..Aman gidim hindistan cevizli cayimi icim ben,birazdan dana bey uyanir anneeeeeeeeeee aciktim demeye baslar.Kuzumyaa cok essek oldu cook. Ha bu arada herkeze iyi bayramlar.

günnük susmaya devam edisim hala birilerinin canini yakiyor...
ne yapabilirim ki ben böyleyim...
tartismak istiyor benimle biliyorum...
beni sucluyor...
evet tek sucum hala susuyor olmam...
susmaya devam edicem günnük...
bugün bir kez daha anladim en dogrusunu yapmisim zaten...
konusmak ona ödül olurdu...
benim mutlulugumu paylasmayi bilmeyen bir "dost'a" söyleyecek tek bir sözüm bile yok...
herkesin hakkinda hayirlisi olsun...
ben ailemle, kalbimin sahibiyle gayet mutluyum...
baska birsey, baska biriside umrumda degil...

Slm günlükcüm, şimdiden herkesin bayramını kutlarım.
Bayrama çok hızlı giriyoruz, bugün koşuşturmaktan bacaklarım koptu, şimdi oturup bi dinleneyim dolma sarma faslına geçicez...
Ah nerde o eski bayramlar diyerek yazımı bitirmek istiyorum, üzülüyorum günlük üzülüyorum, kaybettiklerimize üzülüyorum...

günlük biirr sürü desen ödevim var. batı sanat tarihini, öğrenim ilke ve yöntemlerini, özellikle yazı dersini iyi bi çalışmam gerek ve anasanat atölye dersindeki eksiklikleri bitirmem gerek... özellikle de 1 hafta içinde desenleri bitirmem gerek ama canım hiç istemiyor şevk gelmiyor napayım yani
şu bi kaç gündür içimde bi sıkıntı var, boğuluyorum sanki, hayır ola...

Hani Pazartesi ders yapılacaktı? Nerdeydi bu millet günlük?
Hoca defalarca tekrarladı, ders var, mutlaka gelin diye.
Gittim mal gibi, kimsecikler yok ortada.Soracağım sorular vardı benim.
Bir de hazırlanmıştım ne güzel.

Hayatımda birinin olmayışı bir kez daha yıktı bugün beni.
Ulan o kadar insan dönüp dönüp suratıma bakarken 'niye yalnızım ben?'
diye sorup durdum yine kendime. :84: :84: :84:
Delirebilirim yakında. Bir gün akılalmaz ölçüde boşvermiş olurken ertesi gün
fenalarda oluyorum, daralıyorum. Şu lanet kısmetim açılmadı gitti yea.

Akşam, daha önceden alıp, odamda sadece kendim için sakladığım ananasımı
yemeyi planlarken bozulduğunu görünce iyice uyuz oldum.
Çok bekletmişim. Hevesim kursağımda kaldı.
Ananasımı yiyip mutlu mesut birkaç dakika bile geçiremedim. (
Saçma salak bir gün daha bitti neredeyse.
Bayram zaten zerre umrum değil.

yarın bayram...
ama ben ağlıyorummm...
deli gibi battaniyenin arasından çıkamıyorum.
canım can çekişiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…