Popüler Konu Sevgili günlük...

:118: Safagimiz ne cola ne fanta ne yedigün sadece 94 gün :118:

Son düzenleme:
Kafam karıştı günlük.:18:
Çok fena karıştı hemde.:44:

Nisanımda mı pamuk elleriyle yaprak sarmış bende bugün 1 kilo yaprak aldım .Mağlum sevdiceğim askere gidecek gitmeden önce sarma ,dolma ,içli köfte ne varsa yedirmem lazım

Günlükcan bibertoma ve tanrıça söyle herşey yoluna girecek sadece biraz sabır meleklerim .

Yaw bana maske hariç V for Vendetta'ın kostümü lazım .İzmirde sadece maskesini bulabildim kostümmüş şapkaymış fln yok .Dedim nette bir bakayım belki orada vardır bakmaz olaydım bir kostüm 150 kağıt olabilir mi yuhanziiii Günlükcan şimdi sen o kostümü ne etcen diye düşünüyor olabilirsin hediye hediye

Neyse ben kaçtım

Maşallah maşallah

Son düzenleme:
Günlüğüm merhaba..
Yorgunum günlük..Bedenen değil zihnen yorgunum..
1 aldıysam 5 verdim..
Aman mutlu olsun, aman üzülmesin, aman kırılmasın..
Ya ben ya ben insan değil miyim..
Ama dönüp kendime baktığımda ben benden gitmişim günlük ben kendimi hiçe saymışım resmen..
İnsanoğlu "Nankör"..Çok iyi öğrendim bunu malesef..

içim sıkılıyo,hemde çok günlük...
hayatta istemediğim şeylere katlanmak zorunda olmayı sevmiyorum...
bunaldım,sıkıldım,uğraşmak istemiyorum..hayatımda ilk kez birinden deliler gibi nefret ediyorum aslında nefreti kendime yakıştıramıyorum ve bu duruma şaşıyorum...
eşim ve canımdan öte kızımı çok seviyorum onlarda olmasa napardım...
allah onlara sağlıklı uzun ömür versin...
önümüz bayram...biliyorum küsler dargınlar barışır...
ben barışmayacağım günlük...allah afetsin..o da biliyo zaten içimi..
hayatımda bana ilk kez nefreti,öfkeyi,mutsuzluğu ,saygısızlığı......aklına gelebilecek tüm kötü duyguları yaşatan insanı asla affetmiyorum..
içim çok sıkıldı günlük...daha yazacak çok şeyim var ama frenliyorum kendimi...
bu kötü duyguları beslediğim için kendime de kızıyorum ama elimde değil...

sevgili günlük bugün çok mutsuzum onu cok kırdım özür diledim ama nafile şimdide telefonu kapalı cok mutsuzum onu cok sevıyorum onu kaybetmek istemiyorum

günnüküm nassın bende iyiym günnüş kankitolar iyi olsa süper olcam biliyosun ki
herşey heehh tamam diyim sırtımızı en yumuşak yastıklara dayayıp lak lak etmek istiyorum bizim nazar boncuklu kızlarla
her insanın ayrı bi derdi var günnüküm birimiz süper zaman geçirirken bi digerimizin kalbi kırık,ya hasta,ya finalleri kötü geçer
inşallah herşeyin hayırlısı olur
bayramda burda yokum günnikov,hediyede almadım sana
rahat bi tatil yapabilcem mi bakalım,kafamda onca dert varken
apriltoma sevgilerimi iletiyorum buarada benimkini de maça götürdüler :98:
bagırmış bide hadiiii pas ver olumm pass
kesin duymuşlardır zati

yine girerim gerçi biz gidene kadar ama şimdiden iyi bayramlar diliyim ben seviyorum len sizi

qecici bu ayrıLık. Bir rüya farzét.
sonunda zafér bizim oLcak.
Sabrét ~

$afak :147

------------- ------------------------- --------------
--------

hıçkıra hıçkıra ağladım günlük,nefesim kesilene kadar...
gözlerim ağlıyor,başım ağrıyor.
keşke sabaha kadar ağlasam,iyice boşalsa içim...
ölmek istemek günah biliyorum,o kadar güçsüz değilim di mi ben?

olmaz günlük,gitmez böyle öyle üzgünüm ki nefes alamıyorum artık...

kafamı kaldırmasam yastıktan,uyusam günlerce,aylarca uyandığım da bu kabus bitse...
dinse acılarım,kanamasa yüreğim.
ne biçim bir yersin hayat?ne biçim bir yersin ki herşeyi yıkıp,yakıyorsun...
biraz mutluluk gözünemi batıyor?
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye haykırsam da nafile değil mi günlük?
kendimde bulamadığım cevapları senden mi bulacağım?
bayram da uzaklaşacağım buradan...keşke hiç gelmezsem...

sevdiğim,içimin ısındığı insanlara ne olacağını söylerim hislerimle olur da...
bir banamı yaramıyor bu his...
ama hissediyorum günlük,hissediyorum fakat itiraf edemiyorum kendime...

susayım günlük susayım,biraz daha ağlayayım...sessizce...

Son düzenleme:
bu neydı gunluk ,işaret mı ..

kendıme gelemdım şok oldum ,derlerdı ınanmazdım..umutlanmak ıstemıyorum.

ama aklım takıldı..

sınemadan gelıyorum testere fınal..3 d..itiraf edıyorum bazı sahnnnelerınde gözümü kapattım

beynim yorgun....sonunda beklediğim midemdeki tepkilerde başladı nekadar güzel dimi.
insan oğlu varya
neysee.boşver günlük kim neyi hakediyorku dünyada ..hakettiğini alıyorki
eywallah

püfffffffffffffffffffff geldiler yine bana bi SIKINTI bi giciklik var üzerimde.Tombigim haric herseye gicik oluyorum..

Son düzenleme:
günlük can napunn ??
bunalimdayim su siralar
22 en gec 24 üne kadar regl olmam lazim
suan feci gögüslerim agriyo , bunlar regl belirtisi evet farkindayim ama yineden korkuyorum ya hamis kalirsam diye .
bu kilolarla asla kalamam istemiyorum
eski bunalimli halime tekrar dönerim sonra ama su diet arzusu bi geliyo bi gidiyo bende ne yapicam bilmiyorum
cokmu aptalim bilmiyorum bi insan bogazini tutamazmi
elim ayagim duzgun gayette hos, guzel ve alimli biriyim birde su aptal kilolari versem bak nasil afet oluyorum bunun bende farkindayim ama su beynime bazen söz geciremiyorum
insallh oda olacak be günlükcan
bu arada bizim paris isi yatti uyuz oldum

Günaydın günnüküm
Yine sorunlarım ve ben karşındayız
Son günlerde hayatımda nasıl değişiklikler oluyor bir bilsen, çok şaşkınım
Tam 2 hafta önce belimden rahatsızlandım ve mr sonucumu alınca bel fıtığı olduğumu öğrendim
İş yerimle konuştum burada cereyanda kaldığımı ve bu çalışma ortamının benim için iyi olmadığını söyledim, iyileştirme yapabildikleri takdirde çalışmaya devam edebileceğimi ama aynı şartlar devam edecekse artık burada çalışamayacağımı söyledim
Doktorumun vermiş olduğu 1 haftalık raporumu kullandım ve iş başı yaptığımda herşeyin aynen devam ettiğini gördüm daha da bi sinirlendim
Demek hiç umurlarında değil burada bu soğuk yerde de bir insanın çalıştığı
Kararım kesin dedim 3. kışım burada ve hala umursanmıyorsam hala bir önlem alınmıyorsa tamamdır buraya kadarmış, bırakıyorum işi, hiç bir şey sağlığımdan kıymetli değil
Ben her kış burada günlerce hasta hasta oturuyorum, soğukta montumla hırkamla kazağımla kat kat giyinip titreye titreye çalışıyorum.
Üstüne bir de sıcacık odalarında tişörtlerle çalışanların yanıma gelip "bu ne hal yaaau sibirya mı burası" vb geyiklerine seyirci kalıyorum, tabii zaman zaman çizmeyi aşanlar da ağzının payını alıyorlar
Bunca şeyin üzerine bir de üzerine bu fıtık eklenince yeter dedim bardağı taşıran son damlaydı bu
Acil birini bulun ben ay sonuna kadar buradayım dedim

Aslında bu konuşmayı yaptıktan sonra da düşündüm uzun uzun
Bunca zaman dayandım keşke biraz daha dayansaydım, iş bulmadan çıkamam diyordum şimdi yaptığıma bak
Ama bir yandan da ya daha kötü olursam bir kış daha bu buz gibi yerde nasıl geçer diye düşünüyorum
Yılbaşından sonra iyileştirme yapılacak diyorlar e yılbaşından sonra kaç ay kış olacak sanki ya
Resmen günü kurtarmak için ellerindekileri tükettiler
Ve bu samimiyetsizlikleri sayesinde beni de kaybediyorlar.
Kaç gündür bir sürü yere başvuru yaptım inşallah bayramdan sonra görüşmeye çağıran olur
Hayırlısı olsun hakkımda çok uzun süre evde oturma gibi bir lüksüm yok sürekli dua ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

günaydın güllük,
höf günlerdir yokum özledin beni inşallah...eşimin işleri halen aynı belirsizlikte devam ediyo, bi yandan arada bir benim işlerimde de yamukluklar oluyo ama dayanıyoz güllük, para lazım para...iş de lazım...onun için halimize şükür deyip geçiyoz işte...
Allah razı olsun k.validem bütün camlarımı silmiş, nasıl öderim onun hakkını bilemiyom, kocem de evi temizlemiş mis gibi yapmış...bugün bi ütü kaldı bana çok şükür, onu da hallettim mi tamamdır...bi de inşallah kaş-bıyıkçı ablam bugün çalışıyodur, yoksa bayrama Hakkı Bulut imajımla girmek zorunda kalacam...dün gidecektim kuaföre ama aşırı baş ağrım vardı kıpırdayamadım güllaç...
bugün yarım gün çalışıyom, öğleden sonra bi kuaför+ alışveriş operasyonu yapacam inşallah...kalabalıktan buharlaşmazsam LCW den hamile kotu bakmak istiyom, he bi de iç çamaşırı almam lazım...kocem şaşkını da iç çamaşır parası 100 yetale bırakmış ...nan sanki viktoryas sikrıttan alacam hee...
onu dışında güllük, herkes kendine çok iyi baksın Allah kazadan beladan uzak herkesi ailesine kavuştursun, kurbanlarını kabul etsin amin...
hadi si yu iyi bayramlar

Slm günlük b:87:
Napıyosun bakalım görüşmeyeli
Hee ben mi? ben iyiyim mereak etme , şükür bugünümüze :13:
Yarın kurban işlerini hallettikten sonra yola çıkıyoruz günnlük cümbür cemeat bizim arabayla
abimler annem biz ve 3 çocuk
İlk durağımız; yengemin annesine uğriycaz , 1-2gece orada kalıcaz
Bayramın 2. yada 3. günü Eskişehire memleketime geçicez
Özledim havasını suyunu kokusunu akrabalarımı bee
Babamıda görücem , oğlum artık daha bilinçli bir şekilde dedesini öğrenicek
Bayramın 4. günü düğün var , biraz eğleniriz bziim kızlarla
4. günü gece yola çıkıp geri gelicez evimize
İnşlhh

KK daki herkese HAYIRLI BAYRAMLAR diliyorum

Allaha emanetiz ,Hakkınızı helal edin ,
haydin ben kahvaltı hazırlamaya gideyim
Sonrada bavulu hazır ederim

neden sadece bizim şirket çalışıyor yaa .. :2: arife cumartesi mesai bitmeeeez İşimi seviyorum iyikii yoksa çekilmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…