Popüler Konu Sevgili günlük...

çok saçma şeye tartıştık yaf
anlayamadım gitti nerden ne zmn nasıl çktı bianda eşeeeklik bende ama çok kırmaya bşladım.. alakasız yerlerde üstüne gidiyorm ama onu çok seviyorum ya üzüldüm böyle olnca işten güçten anca vakti buluyrm zaten onların sorunları da çok etkiliyor ama olsun napalım kocaaamn öpücem onu yarın alıcam kollarıma canımsın unutalım tartışmamızı diyecem
özledim be

Arkadaşlarımm,bayramınızı kutluyorum ve sizleri öpüyorum

Allah sevdiklerimizle nice bayramlar kutlamayı nasip kısmet etsin inşallah ...

Arkadaşlarımm,bayramınızı kutluyorum ve sizleri öpüyorum

Allah sevdiklerimizle nice bayramlar kutlamayı nasip kısmet etsin inşallah ...

teşkkürler bende burdan herkesin bayramını kutluyorum..
bayramda sevgilisyle küs olanlara da bayramın huzurunu diliyorum =) yarın olsun bakalım dört gözle bekliyorum unutmdn nerde o eski bayrmlarrrrr

Fistiiiiiiiiiiiim hizli yazicam diye harflerin yerini degismeme cok güldüm ahahahahah

Tüm arkadaşların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar,
sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun..

gunaydın gunluk
herkesın bayramı kutlu olsun
gunluk bu bayram kuzenlerım ıcın zor gecıcek
cunku dun gece amcam vefat etmiş
haberı gelmıs ben uyanınca verdıler bana haberı
ıkıncı defa ölum haberı alıyorum yakın bırınden
ılkı anneannemdı cok kucuktum ama cok aglamıstım bılıyorum canım yanmıstı

amcamada uzuldum , bazı sorunlar yuzunden hep amcam bızden uzak tutuldu
belkı onlar olmasaydı daha yakın olacaktık
kuzenlerım bayramı hep acı olarak hatırlayacaklar
bugun babannemlere ve dıger buyuklere gıtmeyecegım
cunku o uzuntuyu kaldıramam

bende boyle gunluk ıkı gunduz uzerımde bır bulut gezıyor ya hayırlısı

bayramları hiç sevmem
küçükken de sevmezdim hala öyle...
o da sevilmediğini hissetti ki bu bayram daha da sinir bozucu.
dünkü krizimden sonra sabah müthiş bir baş ağrısı ile uyandım.
hiç bi şey çekesim yok yani şuanda
şansım varmış ki favori 2 dizimin yeni bölümü çıkmış bugün.
izleyip keyif yapıcam bir fincan kahvem eşliğinde
lan hazır elim değmişken sigaraya da mı başlasak
neyse of
bayram bitse de kurtulsam.

Son düzenleme:
günnüküm yurtdisinda yasamak demek hic bir bayrami bayram gibi yasayamamak demek...
evet ne yazik ki öyle...
bazen bayramimi kutladiklarinda ne bayrami diye sasiriyorum inan...
allahtan 12 yasima kadar türkiyede cok güzel bayramlar gecirdim... :81:
burada dogup büyüyen cocuklar ne yazik ki bayram nedir bilmiyorlar...
bu yüzden cogu geleneklerden yoksun büyüyorlar ve gün gectikce yasadigi ülkenin insanlarina benziyorlar...
neyse günnüküm gurbetde yasamak tuhaf bir sey anlayacagin...
sana yine kendi dertlerimi anlatayim en iyisi...
bu hafta önemli bir sinavim var, haftayada var bu ay ve aralik hep böyle sinavlarim var...
allahtan artik isteksizligim o kadar kalmadi...
daha hevesliyim ve elimden geleni yapmaya calisiyorum...
dertlerim dedim ama bunlar dert degilki diyorsun, haklisin degil...:97:
tüm kknin bayramini kutluyorum günnüküm, hayirlara vesile olsun insallah....

Cok ilginc be fistiiiim,millet bayram yapiyor.Bizde durum su;sabah esim ise gitti,tombik suanda caillou izliyor bende o tv izlerken iki dakka sana yazayim diye girdim.Birazdan evimi süpürcem,toz alcam..Tombik uyuycak falan filan.Anliycagin burda bayram olmadigi gibi,rutinim bile bozulmadi..

Neyse napalim saglik olsunda baska bisiy istemiyorum.

Yarın istanbula gidicem kısmetse.
Heycanlıyım. Özledim çünkü.
Önceden derdim ki hayatta uzaktan sevgili istemem..
Yürütemem zor olur bu yüzden ayrı şehirlerde ben yapamam derdim..
Paşa paşa yapıyorum yutuyorum laflarımı.Zor oluyor hatta çok zor oluyor ama yürütüyoruz.
İnşallah bütün zorlukların üstesinden geliriz ve çok mutlu oluruz.. İmkansız bir şeyi istemiyorum sonuçta..
.
.
.
Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun...

not:resimdeki mesaja da bayıldım..

Son düzenleme:
off be günlükkk
ne sıkıcı bir bayram öğlene kadar uyudum.çocukluğumuzdaki bayram telaşları,sevinçleri vshiç bir şey yok
askerimle konuştuk suratı nasıl asıktı anlatamam sanaçok özledim dedi durduilk defa ailesinden ayyrı bayram geçiriyor çok dokunmuş bitanemeteselli etmeye çalıştım elimden geldiğince ama ne kadar faydası dokunur ki? o çıkınca ağlama krizine girdim yinedayaanamıyorum çok özledim be günlük
bitse de bir an önce gelse hayatımın anlamı,ona çokihtiyacım olduğu zamanlar yanımda olamaması kahrediyor beni yeminle
hani sayılı gün çabuk geçerdi,neden kandırdınız beni?
piskopata bağlamadan ben kçaçayım günlük.
yaazacak çok şeyim var çok hemde ama içim donuk gözyaşlarım kpıda beklio günlük....
herkese iyi bayramlarrr

keske cocuk olsaydik,rahmetli babaannemin evinde soba tikirtilariyla,mis gibi börek kokulariyla uyansaydik,yorganin altindan cikmak istemeseydik,kuzenlerle yastik savasi yapsaydik,babaannem icerden bagirsaydi kalkin artik bayram sabahi yatilmaz diye :)
amcalar,halalar,kuzenler sirayla el öpseydik,bikac lira fazla harclik aldik diye sevinseydik..mis gibi kalabalik soframizda bayram kahvaltimizi yapsaydik...
üfffff o kadar cok özlüyorum ki o zamanlari...

Günnüş
Geçen akşam eniştem ablama sürpriz yaptı.Askerden izinli geldi.Hepimiz şaşırdık tabi
Dünde ablamlarla çiftliğe gittik kokoreç yedik gecenin bi vakti Bu aralar aşırı yiyorum iştahlıyım.Dün gece geldikten sonra saçıma bakım yaptım.Şimdide duş alıcam hazırlanıyım giyiniyim süsleniyim
Ankarada hava süper aslında evde oturmak hiç istemiyorum.Bu bayram aşkitom gelecek annemin elini öpmeye bakalım neler olacak
Günnüş bu babamsız kaçıncı bayram saymak bile istemiyorum.Bi tarafım buruk bayramlar eskisi kadar heyecan vermiyo bana
Neyse gidiyim duygusala bağlamadan

bayram gelmiş hoşgelmiş.... herkesin bayramını kutluyorum.hayırlı bayramlar diliyorum tüm kk bayanlarının....
sabah erkenden uyandım babamlar namazdan sonra kurbanı kesmeye gitti amcamlarla.halamlarda gelmişti bizde onları izlemeye gidiverdik....kestiler güzelim hayvanları:85: ama allahın bir emri bu napalım günlük..nekadar üzülsemde elimden birşey gelmiyor.orucumu kurban etiyle açtım annem çok sevaptır der ....güzel geçti geldik eve şuan pasaklı bi şekilde oturmuş tanrıçama msj atıyorum..ikimizde evkurdan kazıkları yemişiz ne güldüm ya hemide aynı markanın ben tövbe ettim salak kafama tüküriyim...
neysm bu hafta çok zorlu idi benim içim fakat dün geceden sonra toparladm kafamı şuanda hayatımı yavaş yavaş düzene sokuyorum günlük kardeş...
herşey yolunda inş..alalh dualarımızı kabul eder.
sevdicegimde sabahtan msj atmış kıyamamki yorulmuş neysem çok gevezelik yaptım......herkesleri öpüyorum.dün aglıyordum sıkıntılarımdan şimdi ise çok neşeliyim..allah sen nekadar büyüksün.

günlükkkk ben geldmmmmm
vallahi süperim süperim süperimmmm
5 gün aşkımın yanına kaçtım sonra bir geldim evde net sizlere ömürr
şu an halamdayım günlük
çok fazla detaylara girmiyorum iyi olduğumu bil yeter
hadi benm bir didiklemem lazım heryerleriiiii
görüşürük muckss

Bugün içimden dur durak bilmeden şarkı söylemek geçiyor.
Bu sabah bayram sofrasında otururken herkese göz gezdirdim.
Babam, annem, ablam, erkek kardeşim, ağabeyim, yengem, yeğenim..
Keşke dedim sevdiğimde bizimle olsaydı şu sofrada!.
Olur mu olur be günlük. Umudu kaybetmemek lazım.. Ne olursa olsun hayrolsun!!!

Allah'ın izni ile bayramdan sonra iş mevzunuda halletsem pek bir sevindirik olacak.
Durup duruken düzenimi bozdum işten ayrıldım gibi görünse de işin iç yüzü öyle değil işte.
Zora koşuyorum biliyorum.
Yenilmeyeceğim ama azmedeceğim sabredeceğim kazanacağım yine!!
Herkese mutlu bayramlar!.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…