Popüler Konu Sevgili günlük...

Düş Sokağı Sakinleri'nin Hüzünlü Güzel şarkısını ne severek dinlerdim eskiden...
Şimdi yine dinledim, yine hüzünlendim ama bu sefer bu mısraya takıldım,
Kahkahayı da bastım Günlük...

'Boncuklar düşer merdivenlerden, o hep boncukları kovalar'

ahahhahahah.. .bizim kankalar örgütünün nazar boncukları işte onlar.
hep beraber kovalıyoruz kankalarımla :86:

ahahhahahahah

Günlük hava ne güzel bugün cıvıl cıvıl bahar gibi
Birazdan bu güzel havanın tadına varmak için güzeell bir yürüyüş yapmayı düşünüyorum, hem kafamı dağıtıyor biliyo musun günlük çok huzur buluyorum yürüyüş yaparken :97:
İki gün sonra da aşkım gelcek inşallah hayırlısıyla İlk kez hep beraber bir bayram geçiricez ne güzeell Allah ağzımızın tadını, mutluluğumuzu bozmasın.. Artık paranoyaklaştım be günlük iyi bi şey olacağı zaman sürekli dua ediyorum ki bi huzursuzluk çıkmasın gene diye
Ay bugün de bi yorgun kalktım ki yataktan sanki milyon tane iş yapmışım gibi bir ağırlık var üstümde Neyse yürüyüşümü yaparsam açılırım biraz.. Şimdilik benden bu kadar günlükcüm.. Sonra görüşrüz gene. Hadi bay bayyy

merhaba günnüşcüüüm bugünnn çok mutluyuuum
kocişim gelceeeekkk o gelince işim olmasın diye bugünden
yapıyorum kaç gündür temizlikten canım çıktı 2 gündürde su yok
bugünde kesilecekmiş depodan kullanıyoruz oda biterse vay halimize:26::26:
cumada pazara çıktım kuaföre gittim yolda 50 tl mi düşürdüm
sadakam olsun artık sağlık olsun giden para olsun yerine konulan bişey
Rabbim sağlığımızı eksik etmesin
bayramada az kaldı onunda telaşı var tabi
bu bayram çifte bayram benim
kızımada cicileeer aldım bayramda bayram şekerimiz olucak
şeker niyetine onu yicezz
ayy hadi ben kaçtımm günnüşcümm
iş güç beni bekleeer kızımda uyumuşken halledeyim yoksa yapamam
kalır valla hazır suda bitmemişken bitireyim hadi görüşürüz

Şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun huzur dolu bereket dolu bi bayram geçirmeniz dileğiyle herkese iyi bayramlar

sevgili günlük uzun zamandır üyeyim kk ya ama evimde net olmadığı için gelip doya doya yazamıyorum. şimdi de arkadaşımdan girdim okuyorum, ama sana da yazmak istedim. seviyorum bu siteyi eve net bağlatınca daha çok paylaşımlarda bulunmak dileği ile

ay günlük öldüm yaa 2 tane temizlikçi abla var ama ben de boş durmuyorum sağ elim tutmuyo valla. her yerim ıslak. sıçan gibiyim bi görsen halimiaskerim çarşı iznine çıktı bugün. millet sevgilisiyle görüşürüken süslenir püsşenir,ben çıktım karşısına pijamalrımlaa balon gibi şişmiş gözlerimlesana noldu dio bi de sevimli tosbammmdedim hasretinden bu hallere düştüm gel gariiiher şey çok güzeldi dertleştik biraz. bu arada gece kaçlara kadar ona sürpriz hazırladım kartlarım bitti ama daha tüllerle süsşlenecek her birine kurdele takılcak. çok işim var çookkk. bi de şiir yazdım ona ilham geldi,inşallah çok beğenir sevdiceğim

Günnüküm; nekadar yalnızım bugün. Sevgilim çalışıyor yarında çalışacak bu sabah çay içeyim derken fincan elimde çat dedi gitti haşlandım, yandım günnüküm, ayy nasıl çığlık attım korkum görülmeye değerdi. sonra halime güldüm çok, nasıl acıyor varya uzanmışım öylece birşey temas edince basıyorum çığlığı malum pek bir pimpirikliyim ben farkındayım

günnüküm birazdan ise gidicem...
gece calismak cok yoruyor...
erken yaslanicam bu gidisle...
günnük malum insan varya, böyle olusumuzun sebebi aklina gelince cildiriyormus, bende dedim iyi ne güzel delirsin...
hayir günnük ben öyle birseyi kimseye dilemem ama bütün sucu bana atmasinida kabullenemem...
eger biz onunla su anda iki yabancidan ibaretsek bu onun sayesinde...
kendimizi yanimda degilde karsimda yer almayi tercih etti...
birde sey demis niye ona hic neden böylesin diye sormamisim...
cok sacma günnük, bana beni karistirma, hic birsey anlatma dedikten sonra neden diye niye sorayim...
neyse günnük bu konular uzar gider canimi sIkmaya degmez...
bana kolay gelsin degil mi günnükcüm...

sevgili günlükcüm
günlerim nasıl yoğun geçiyor bir bilsen :44:
bu hafta hep misafirim vardı
dün akşamda arkadaşlarımızı vardı
her hafta sonu mutlaka buluşuyoruz
çok iyi oluyor sitres atıyoruz dün akşamda çok eğlendik yedik içtik
bugünde kocişle yürüyüşe çıktık gezdik geldik ,
her hafta sonu mutlaka pikniklere falan gidiyoduk
arabayla geze geze hamlamışım hemencik yoruldum ,
şimcik kociş dükkana gitti
bende sana atladım bir yandan temizlik yapıyorum malum bayram temizliği niyetine
bir yandan nete takılıyorum ne güzel dimi
neyse ben kaçar temizliğe geri dönüyüm azcık kaldı hemencik gelcem

Zeytinyağlı yaprak sardım Günlük... Biraz fazla iç yapmışım abartı çok oldu ehehhehe
Neyse yav, seveni bol, yiyeni çok nasılsa...

Sevdalım mesaj attı az önce, diyor ki, 'Bil bakalım nerdeyim?'
Ayyyyy bir ter boşandı üstümden, İstanbul'a mı geldi yoksam diye...
Meğer arkadaşları zorla maça götürmüş.
Futboldan nefret eder benim sevdiceğim (çok şükür ki)
Tribünün sesini dinletti bana sonra, 'çok mutsuzum ne saçma yer burası' diyor
ahahhahahahha deli yaa...

herşeye gıcık oluyorum günlük.
hıçkıra hıçkıra ağlayıp,yorulmak istiyorum.
yada kafamı güvenle dayayıp konuşacağım birini...

sanma ki '' dert '' sadece sende var. Sendeki derdi '' nimet '' sayanlarda var......

Bu ne güzel havadırrr bu ne güzel bir kokudurr bu negüzelll rahatlıktırr yaaaa...

Bugün 10 gibi indim tireboluya ve atladık taksiye dopruu evee, canım dedem yaa balkonda bekliyordu bizi, gördü hemen indi aşağıya güller açıyordu yüzünde resmen.. öptüm sakallarını ohh parfümünüde sürmüşş kurban olurum ben onaaa
Annaneciğimde kurmuş kırallar sofrasını ohh balkonda yemeklerimizi yedikk dedemin dibinde oturdum resmen
Sonra mezar üstüne gittik Babamla, babannem ve dedeciğime ben geldim dedim ve dualarımı okudum yasinimi okudum geldim huzurla eve, dedem çıkartmadı eve gel bi dedi, ve beraber hamağın olduğu bölüme gittik ohh yattık ikimizde hamakta keyfi yaptık güneşte tepemizde, bizimkiler balkondan baktı ooh keyfe bak diyip durdularr ( sanırım annem kıskandı biraz) dedem 85 yaşındadır günlüğüm ve torunlarına çok düşkündür görsen bümbüyük bahçemiz var mısırlarmız dutlarımız narlarımız domateslerimiz salatalıklarımız biberlerimiz incirlerimiz elmalarımız her bişeyimiz var bu bahçede ve dedem torunları için normal salıncak, hamak ve oyun alanları bile yaptırdı işte bunun tadını çıkarıyoruz hernekadar koca kazık olsakta bizden küçükler var onlarda değerlendiriyor bunları ama anladımki benim içimdeki çocuk asla büyümemişşş

Neyse günüm böyle geçti bu harika havada bobiylede oynadım bol bol oyy özlemişim keratayı yaa nasılda sevdiriyor kendisini ve şimdi fındık kola keyfi yapıyorum, babamla annem üst katta odalarına çekildiler bende orta katta annanemlerde yatıcam, yarında bizimkileri evden kovuyorum nazikçe belirttim bu akşam sofradada dedim, yarın arife hem mezar üstüne gidersiniz hem alışveriş yaparsınız hemde dedemi traş ettirir babam dedim, ben bugün gittiğim için yarın gitmicem çünkü yarın 3 katıda temizlicemm evde kimse yokken, annanem kadın tutmuş yaptırmış ama benim içime sinmedi birde ben üstünden geçim dedim

Bu arada Boluda Bukadar wc Kuyruğu beklenirmi ya Ne Kalabalıktır Bu? Tabi Çay İçmek İçin oturduğumuz Bölümde Garsonun Henüz Çayı İçmeden Hesabı İstemesi Ve Ona 3 Numaralı Bakışımı Atmam Ayrı Bir Durumdu
Veee dün gece uyumak İçin Çerezini alıp Bagaja Giren Yolcunun Durumunu Sabah Uyanınca Merak Ediyordum Nasıl Olcak diye, Adam sağsalim çıktı ama bagajdan maşallah :26::26:

İSTANBUL BOŞALDI SANIRIM çoook kalabalıktı yaa heryer, yollar trafik ve mola yerleri acaip kalabalıktı

iSTANBUL, BENSiZ NEFES AL 10 GÙN YOKUM TERKETTİM SENi.. YOLUM AÇIK OLSUN, ARKAMDAN SU DÖKME ERKEN GELMEYE NiYETiM YOK

slmm gunlukkk
dun sabahin korunde sinavim vardi
ilk defa bi cumartesi gunu bu kadar erken kalktim
3 bucuga kadar ders calistim, biraz askimla sohbet ettik ve 5 bucuk ta kalktim
ustelik sinav var
deliyim ben ya
eve gelince direk yattim
ama aksam arkadaslarla toplandik bi arkadasin evinde
iyibi stres attik
yedik ictik eglendik
bi pasta yaptim cok begendiler
eski gunleri hatirladik biraz nostaljik oldu =)

bugunse 12ye kadar uyudum
12 de babam geldi zorla kaldirdi gel beraber kahvalti yapalim diye
bayiliyorum babam beni uyandirmaya gelince
ama uyandirinca tam uyandiriyo bazen gidikliyo bazende yastigi vuruyo basima
yataktan kalkana kadar bekliyo yoksa biliyo o gidince hemencecik geri uyurum
babamla hala kucucuk bir kiz gibiyim bazen
oda benle cocuklasiyo zaten
Allaha sukur aramiz cok iyi
neyse sonra kahvalti yaptik hep beraber
benim karnim acaip agrimaya basladi regl lerden dolayi
uf ya yarin oruc tutmak istiyordum cok sevapmis ama tutamicam malesef
sonra kendimi odaya kapattim odayi kapkaranlik yaptim film izledim ve askimi dusundum
cok duygusal oldum bugun

neyse gunluk pismaniyemi yiyip BAYILIYORUM ders calismam lazim yarinda hani bahsetmistim ya biri bana derslerde yardimci olcak diye, onunla bulusucaz insallah iyi gecer telefonda cok sempatik birine benziyordu.

farkindayim gunlukcum yine cok konustum ve bos konustum hvadan sudan biseyler anlatiyorum sana iste, seviyorum sana yazmayi ya, bilmiyorum neden ama iyi geliyo

iyi aksamlarr

Sevgili Gunluk,
Yarin herkes bayram oncesi tatli tatli kosturmada olacakken ben yine yolcuyum...bu sefer biraz daha yakinlara..calismayi cok seviyorum ama tamamen bana ait, kisa sureli nefes almalar disinda ozelime fazla bir zaman kalmiyor...hersey iyi,guzel ama acaba en dogrusu nedir ki ????

Son düzenleme:
selam günlükkk...
bir bayramı daha aşkımsız geçiricem allah sağlık sıhhat versin bunada şükür geride 1 yılbaşı kaldı onuda yanlız geçiricem aşkım ocak 20 de gelicek askerden inşallah sevgililer gününde yanımda olucak inşallah...
Günlük yarın doktora rendevum var inşallah bişey çıkmaz çıkarsada napalım herşey insanlar için...

Son düzenleme:
Galiba hayatımız düzene giriyo günlükcan..
Evimize geldik babam pişman ama bilmiyorum annem affedecek mi onu..
Sevgilimde yarın Bodrum a gidip Çarşamba gelecek..
Bende Babanneme Gidip Gelicem Sonrada Tüm Günler Bizim
Plan yapmayı sevmiyorum ama aklımdan binbir türlü şeyler geçmiyoda değil hani
Esmer Şekerim Güzel Bebeğim.. Sen hüzünlü olunca biliyomusun kankanın kalbine bi darlanma giriyo böyle..
Geliyolar sağlı sollu!!! Üzülme asma o güzel yüzünü! Bende senin ilacın tez vakitte bi karışım yapıcam sana
Demedi deme bak
Seni Çok Seviyorum unutma :86:

Çok özledim günlük çok fena ama onu değil.. aşkı özledim aşkla kalbimin çarpmasını midemin bi garip olmasını özledim.. Sarılmayı özledim.. Acayip duygusalım bugün:85: Saatlerce ağlamak istiyorum

acaba bu bayrama benim gibi mutsuz giricek olan kaç kişi vardır
içimde zerre kadar coşku yok!kötü enerjimle içini karartmak istemem ama,inan hayattan hiç bir tad almıyorum...
herşey boş...anlamsız...
belki inanmıyacaksın ama,kankalarım haricinde bana enerji vericek hiç bir sebebim yok(ailem dışında)
mutsuzluk duygusu çok kötü be günlük
yıkılan hayalller,hayata küsmek,yediği yemekten bile zevk alamaması bir insanın kötü be
hayatın her alanında mutlu olunucak diye bir kural yok,illaki zorluklar,iniş çıkışlar oluyor
ama bu bendeki başka bir acı..
sol yanım çok ama çok acıyor...rabbim kimseye vermesin...

Günlükcüm meraba..

Kendimi çok yalnız hissediyorum günlük.. Büyüdükçe sanki daha duygusallaşıyor insan :97:

Herkesin hayalleri gerçekleşsin inşAllah günnüük..
Mutlu olsun herkes ki etrafa mutluluklar yayılsın günnük..:81:
Bayramda geliyo... :103:
Günnük, insanlara bakıyorum da çoğu insan aynı günnük.. Hayalleri, beklentileri, korkuları, istekleri, günahları... Evett, günahları bile aynı insanların günnük ciddenn...
Neyse günnük gidiyorum ...

Yürü yalnızlığım gidiyoruz
Sevgiler herkese...

... :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…