Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugüne kadar her bayram beni sevdiceğimden ayırdı...
O yüzden bayramları sevmiyorum Günlük.
Bu nasıl bir gün ki adına 'bayram' diyeyim...
Onsuz, mutsuz, eksik...

Sevgili kayınvalideciğimin de az evvel dediği gibi, son bekar bayramımız olsun, ayrı geçirdiğimiz son günler olsun...
Ben gidince ev bomboş oluyormuş, hemen uykum geliyor diyor kayınvalidem. Erkenden yatıyormuş, canım çok sıkılıyor diyor...

Buradan gidince de annemler aynı şeyleri söylüyor...
Eve dönerken bir ailemi ağlar bırakıyorum diğer ailem sevinçle karşılıyor...Ev doldu işte şimdi diyorlar. :44:
Hayat ne garip...:83:

Bir an önce 'bizim' bir evimiz olsa da iki arada kalma olayı bitse keşke...

Sana dün yazdıklarımı bulamıyorum günlükcan..
Ve geçmişi arattığımda eski yazdıklarımı okumak canımı acıtıyo!..
Bi süre gelmeyeyim en iyisi ben buraya!

günnüküm günaydin... burda saat 10:20 ondan günaydin diyorum...
birazdan ablamlarla alisverise gidicez...
dügün var haftaya, kendimize ciciler alicaz...
hos ben hazir gitmisken biraz daha günlük giyebilecegim kiyafetlerde almak istiyorum...
günnük bu aralar okulda hersey yolunda sayilir...
dünki sinav iyi gecti, gecen haftadaki sinavinda sonucu süper...
bir kac ders var tabi korktugum ama hayirlisi, ben elimden geleni yapicam...
keske hep onun yaninda olabilseydim, onun yanindayken herseyi unutuyorum...
hadi günnükcüm aksama görüsürüz...
aldigim cicileri eklicem bakalim begenecekmisin...

sevgili günlük , uzun tatil yada bayram günlerini sabırsızca beklerim ama hiç umduğumu bulamam ne dinlenebiliyorum nede eğlenebiliyorum ooooof of

Ne güzel yaaa yazdıklarım gitmiş. Site harikalar yaratıyor şu günlerde!

Zaten feci sinirliyim şu an. Bir de üstüne yazdıklarımı bulamamak deli etti beni.
Bu Allah'ın maloşları, görgüsüzler, cahiller, düşüncesiz öküzler beynimin içine ediyor.
Alsınlar düğün derneklerini başlarına çalsınlar! Bu nedir ben anlamıyorum ki!
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhgggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!

Biraz dolanıp ders çalışmaya başlıcam günlükçüm. Hadi bana sabır dile.
Bye.

ay yok alışamadım ben KKnın bu yeni haline.
nereye bakayım şaşırdım.
siteye ,ilk kez giren kullanıcılar gibiyim,pöff

bayram da bitti günlük.
memelekete gittik geldik.
süperdi.
döndük yine ankaraya,bu kısmı bayradan saymıyorum bile

birazdan buradaki arkadaşlarımızla bayramlaşıcaz,en güzerl kısmı da bu sanırım...

oof of..

selam günlüğüm burada sana ilk yazışım..

Bayram tatili bana hiç yaramadı psikolojik olarak zaten kötüyüm iyiden iyiye delirmeye başladım durduk yere ağlıyorum sonra kahkahalara boğuluyorum iyice kafayı yedim Hayatımda o kadar çok belirsizlik var ki bunları düşünüpte delirmemek elde mi!
Tutamadığım ellerin yağmurlu olsun....dün bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağladım çok dolmuşum.

Bu aralar yine alerjim azdı bayram boyunca yüzümde kocaman kocam kırmızı sivilcelerle dolandım durdum.Özellikle bir sivilce de iki kaşımın ortasında çıkmaz mı ama bir gör kocaman her gelen aa o ne öyle diyor kör müsün diyeceğim o olacak.Bu yetmezmiş gibi kaşlarımı alayım dedim dün elim kırılsaydı da almasaydım dansöz kaşına döndü annem sürekli laf sokup duruyor şimdi uzamak da bilmez öfff..

alese 1 ay kaldı çalışmaları hızlandırmam gerek tabi birde üds var ki oooo..Aşk meşk zaten yok k efendide de beni deli etmeye devam ediyor ya sen 23 yaşına gelmiş kocaman adamsın madem var öyle bir niyetin gel konuş al cevabını defol git ama yoook illa beni deli edecek bir görsen günlük artist dedikçe artist sanki ben onun peşinde koşuyorum böyle trip atmalar falan ya sen kimsin ki papuçumun k si hhıhhh.Varya bende çok beterim itiraf ediyorum hem çocuğu istemiyorum, bakmıyorum yüzüne sonrada vay efendim ne biçim bir çocuk insan biraz ilgi gösterir diye kendi kendime söyleniyorum.Bu nasıl bir çelişkidir böyle Bir gün sana k ile olan biteni baştan sona anlatayım gossip girl e konu olacak türden..entrika ,ihanet,aşk ne arasan var.Neyse şimdilik bu kadar yeter biraz ders çalışayım...

Son düzenleme:

Şimdi sukunetin sırası...

Her şey yerli yerine oturuncaya kadar içini dinlemeli ve serin olmalısın.

Emin olmalısın.

Kontrol ettiğini sandığın ipleri gevşeltmelisin.

Boşuna yorulmuşsun, çırpınmamalısın.

Bekle bak tertemiz olacak için.

İnanmalısın...

Basitleşmeden, çirkinleşmeden, hiç bir yaratılmışın önünde eğilmeden var olmalısın..

Son düzenleme:
gunluk ben akreplerden kactıkca hep akrepler cıkıyor karsıma
tamam sızı arkadas olarak sevıyorum ama sevgılı anlamında ınsanı cok mutsuz edıyorsunuz bu yuzden ıstemıyorum

Uyku düzenim yine alt üst
Bugün öğlen 2 de kalktım galiba :|
Teyzemler geldi
Çok eğlendik
Hele bir de küçük kuzenim yok mu
Yok böyle bişi yahu melek sanki bi bebek bu kadar mı tatlı olur
Onu severken ağladı çok hırpaladım heralde
Bir ara teyzemin oğluyla dışarı çıktık
Her buraya gelişinde olay olur zaten
Bizim kızların dibi düştü ahaha
Adım atmamızla birlikte mesaj yağması bir oldu telefonuma
Onun dışında anneannemleri özlemiş onları görmeye gittik beraber
Sonra uzuun uzun konuşma fırsatımız oldu
Ben aslında konuyu hiç açmak istemiyordum fakat o niyetlenmiş te gelmiş sanki
Hemel daldı konuya sevgilisinden falan bahsetti..
Yazın sevgilim olmadığımdan sana aşık olduğumu sanmıştım ama ben hala sana aşığım galiba dedi
Ben de trip falan yaptım hatta sevgilim var bile dedim sonra "şaka yaptım" diye geçiştirmeye çalıştı
Akşama doğru da mesaj attı; "sen de farkındasın işte şaka falan yapmadım ben" diye
Yarın tekrar gelicekmiş görmeye evde değilim kursa gidicem dedim yine gelmekte kararlı
Hayır yani anlamıyorum ki onu görünce dibi düşen bir sürü kız var hoş çocuk sonuçta
Sevgilisi de var
Bişey hissetmiyorum kardeş sayılırız dediğim halde hale ısrara devam ediyor
Yarın tepkimi koymayı düşünüyorum

Çok çabuk geçti zaman güzel vakit geçirdik çok özlemişik birbirimizi ama doyamadık ki !
Ama olsun yinede çok güzel geçti.
Şimdi bi kaç gün zor gelicek onunla gecenin son bulması onunla güne başlamak güzeldi alışmıştık buna ama şimdi yine ayrı şehirlerde uyanıcaz sabaha
Bak şimdiden özledim

Ben geldimmmm Hala Giresundayım Günlükçüm, Geziyorum bu bayram.. Görele,tirebolu,ortacami,belen,espiye ve son oarak giresun kalesi hava desen sanki ağustosun ortalarındayızz çok güzel hava var... sanırım haftaya çarşamba akşamı yola çıkıcaz istanbula dönmek için.. Sadece yatağımı yastığımı ve ablamı özledimm okadarrr

Bu arada hani çook eskilerden telefon sapıkları vardı ararlar dinlerler kaparlardı yada yanlış no çevrip sOnrasında tekrar arayıp sesinizden etkilendim derlerdi, Şimdilerde Facebook Sapıklarıda çıktı ee Teknoloji ilerledi
Profiliniz ilgimi çekti, resminiz Çok hoş,Böyle Bir Güzeli Nasıl Boş Bırakırlar? Cevap Vermeyince Farklı Profiller Alıp Mesaj Atıyorlar Facebook'u İstila ettiler Neymiş İlişkim Yokmuş, Var diyorum OLMAZ ismiyle Yazıcak Kimle İlişkin Olduğu Diyor Bu Sapık Benim Sonunda Şartellerimi Attırcak, Hazır Kurban Bayramı Eee Bi Bismillah Diyeyim

Naber kuzukulagi kocis toplantiya gitti sehir disina kaldikmi canavarla ikimiz evde.Aman hic sorma bi cene bi cene,nerden bulur onca soruyu vallahi anlayamiyorum.Bu arada kocisim bana cok yardimciymis be fistiiiim..Vallahi eli mayagim dolasti,ee tabi aksamlari sipacik hep babada olurdu ohh bende bi güzel kahfe keyfi yapardim.Neyse yarin geliyor insl.Kuzucugumu uyuttum cayimi iicim yatcam..

selaammm...naber günlük?tarz değiştirmişsin sen de ben gibi...
ilk an yadırgadım ama alışmaya başladım,moderen olmuşsun böyle,iyi iyi...
neyse,bayram da güzel geçti elhamdülillah...
arefe gecesi saat 3 te acile gidip serum vermeleri haricinde...
gece vücudum ve yüzüm birden kabarmaya başladı,çok korktum...
ürtiker olmuşum...
2 gün ara ara özellikle geceleri yine çıktı ama çok şükür ilaçlarla geçti...
bi daha da tekrarlamaz inşallah...
kocişimde grip oldu...
nazar var üstümüzde herhal
öyle işte,
neyse hadi yine görüşürüz inşallah

Yaa bu ne yaa Az Önce Gitti Misafirimiz ve inanırmısın buraya geldiğimden beri her ziyarete gelen soruyor yaşın kaç? 27 olucm teyzecim yada amcacım, kızım bu yaşakadar neden evlenmedin sen bak zamn geçiyor yaş geçiyor.... valla her gelen aynı şeyi söylüyor bu nedir yahuuuu bu nasıl bi bayramdı böylee tüm giresun birlik oldu sanırım benim evlenmem konusunda

evlenince başlarımız göğemi eriyorrr??? beyaz gelinlikmişşşş yahu sırf onu giycem diye evlenilirmi yahuuuu?? baba kapısındaki rahatlık varken fatura derdi yemek derdi çocuk derdi yokken neden kendimi bir bilinmezliğe atimki neden evlenimki?? Evlenmicem yaaaa Evlenmicemmmm,Bırakın artık aynı şeyleri demeyi ve sormayıı " hadi sıra sana geldi sen nezaman evleniyorsun darısı başına vb." gibi şeyler söylemeyi bırakınnnn.. ne yanii evlenipte ne oluyoo taçmı giyiyoruz?? evet taç takıyoruz duvak takıyoruz ama oda 3 4 saat sonra çıkıyo ve cicim aylarından sonra başlıyo yok faturaydı yok şuydu yok buydu ve cicim ayından sonra ne ay'ı başlıyo hepimiz biliyoruz.. Sormayın kardeşim bana evlenmiyorum ben SİZE YAKIN bana Uzak olsun evlilik, Şuanki RAHATIMI BOZAMAM BEN BÖYLE İYİYİM.. hele birde düğünlerde soran yaşlı teyzelere ben soruyormuyum cenazelerde sen nezaman gidicisin Sıra sana Geldi Diyormuyum?

Bide şöle bişi var, birlikteyken kavga etsek bile direk evlerimize gidiyoruz ve aramasakta oluyor telefonları direk kapatıyoruzz fakat öbür türlü aynı evin içerisindesin altı üstü diğer odaya geçersin ama diğer türlü kapa teli görme yüzünü dinle kendini ve ister barış ister barışma sorun büyükse..
Fakat imzayı attıkmı büyük kavgalar etsek bile kırk kere düşünürüz ayrıllsammı die..

Evlenmiyooorummmm Çüünküüüüü

Aslında evlenmek isterdim,süper bir düğünüm olsun,bembeyaz,sırtı açık bir gelinliğim olsun,annem sevincinden ağlasın diye...

...Kıvırcık saçlı bir kız çocuğum olsun ve bana anneler gününde çarpık çurpuk yazısıyla okulda yaptıkları kartı getirsin diye...

Geceleri gök gürleyip fırtına çıktığında korkarak yastığıma sarılmayayım diye...sevdiğim erkek bana! canım karıcığım desin diye...Artık yemek yapmayı öğreneyim, devamlı yumurta ve makarna pişirmeyeyim diye...

Ama evlenmiyorum:Sevdiğim erkeğin kirli çamaşırları, lavobodaki sakal artıkları,Kaprisleri, küfürleri! ;vurdumduymazlıkları ve yalanları arasında onu neden sevdiğimi unutmayayım diye...İşin içine para ve çıkar hesapları girdiği zaman büyük aşkların nasıl küçüldüğünü görmeyeyim diye..Aldatılmanın dayanılmaz hafifliği (!) ile tanışmayayım diye...Bana soyadından başka verecek çok büyük birşeyi olmayan birininkini almayayım diye....Gece kız arkadaşım ağlayarak bana telefon açtığı zaman, kedime ertesi gün için mama koyup geceliğimve diş fırçamla onun evine gidebileyim diye..

Ben olgusunu daha yeni yeni öğrenmişken,bunu Biz olgusuna değişmeyeyim diye...Hiç düşünmüyorum evlenmeyi.Bir gün beni çok üzer gereksiz şeylerle ve bir özür dilemeyi akıl bile edemez diye.
Baba Kapısındaki Rahatlığı Başka Yerde Bulamam Diye...

merhaba günlük...
kavuşmaya 1 ay 4 hafta kaldı inşallah askerim geliyor sonra sanırım biz evleniyoruz...
canım aşkım seni çok seviyorum ve çok şanslıyım senin gibi bir erkek arkadaşım olduğu için ve kocam olacağın için çok güzel bir baba olacağın için...
babamdan sonra omuzuna güvenle başımı koyacağım tek erkek sensin...
evlenince ilerde bir oğlum olursa sana benzesin ve kadın yüreğinden anlasın senin gibi evleneceği kızda en az benim kadar şanslı olsun...amin rabbim sen kem gözlerden koru bizi ve tüm sevenleri...

of günlük of ne yapmalıyım nereye gitmeliyim sinirlerim çok bozuk olmuyor işte olmuyor..gidicek bir yerim bile yok..kendi yaptı hatayı sonra kendi küstü kaç gündür başka odada uyuyor
yanına gittim kalk yatagında yat diye beni kovdu yine ben burda uyumak istiyorum diye...evlendiğimiz ilk günde salonda uyumuştu bana deli gibi aşık olan adam benimle evlenmek için yapmadığı şey kalmayan adam evlendiğimiz günden beri düşman olarak görüyor beniii annemlerede söyleyemiyorum kanatlarım kırık hem annemden hem eşimden ben bunları hak edicek ne yaptım..sorun üstüne sorun sıkıldım bittim artık kaldıramıyorum..git bu evden dedi bana nereye gidiyim gidicek yerim olsa bir saniye bile durmam ama ben nereye gidiyimki izimi kaybettirmek istiyorum kimse bulamasın beni yüzümü göremesin çok mutlu oliyim gittiğim yerde..ölmek istiyuorum sadece herkezden herşeyden nefret ediyorum konu açmak istiyorum nasıl açabilirim bana yardım edermisiniz...ne yapmalıyım bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…