Popüler Konu Sevgili günlük...

canım ilk olarak üzüldüm sıkma canını dicem ama bi faydası olur mu bilmiyorum ..sen konuyu ilgili bölüme açarsın aşağılarda uygun bölümler var ah erkekler yada eşiyle sorunu olan bayanların açtığı herhangi bi yer oraya gir .. en üst tarafta yeni konu aç var sol köşede oradan halledebilirsin yardımcı olurlar bayanlar..

biliyomusun günlükçüm hayatım da çocukların her zaman çok ayrı bir yeri olmuştur.kan bağım olmayan çocukları bile öyle sevmişimdir öylesine ilgili ve alakalı davranmışımdır ki millet şaşırmıştır.noldu ki nie bunları söledin şimdi dersen sana şöyle bi cvp veririm.bugün kendi kanımdan canımdan olan ilk çocuğun yani yiğenimin İlk doğum günüydü.ama ben yanın da yoktum.çünki onlar ankara da ben istanbul da.çünki ben bir gurbet geliniyim.yiğenim büyürken yanın da olmayı zamanın da hiç bir kan bağım olmayan,eşin dostun çocuklarına gösterdiğim ilginin bin katını ona göstermeyi ilk adımlarını ilk kelimelerini duymayı o kadar çok isterdim ki.ama nasip kısmet işte.herkes yerin de yaşadığı yer de mutlu ve huzurlu olsun inşallah...

Son düzenleme:
Ne oldu dün gece öyle anlayamadım

Şükür etsem çok çok yeter mi ?...

İnsanın eksiğini bulması, yüzleşmeye başlaması tarifsizmiş..

Kaç aylık sancı bundanmış belki de.. İnşallah öyledir..

Bu koskoca bir okyanus...Dalmak istiyorum ben de..

Anlatamam, tarif edemem düşünce ve hislerimi bu yüzden günlük hayata geçeyim birazcık.

Bayramda uzun zamandır istediğimiz bir kararı uygulamaya geçirdik.
Annemle karar verdik tv'yi odadan çıkarttık.
Yeter bizden çaldığı vakitler
Bir tek pazartesi akşamı izlediğimiz bir dizi var onun için küçük tv'yi açarız.
Onun dışında benim izlediğim bir kaç program var onları netten takip edeceğim fırsat buldukça.
Zaten yabancı dizilerimi 2-3 haftada bir netten izliyorum.
Radyomuzu yerleştirdik yerine.
2 gündür böyleyiz.
Ve inanmayacağım kadar çok vaktim kaldı kendime..
Neler neler yaptım.
Ayrıca sohbet süremiz arttı..
Oda da genişledi.

Çok şükür her şeye

bu bayram nasıl yoruldum anlatamam... mahvoldum resmen ya. annemi babamı ayrı ayrı memnun edicem diye piskolojim alt üst oldu... o ayrı plan yapıyor kendi ailesi için diğeri ayrı... arada bir de erkek arkadasımın bulusma isteği de sıkışınca, hepten sıkıntıya girdim. ona da çok ayıp oldu.. adam ailesi gittiği halde memleketine gitmedi benle bayramı geçiririm diye yapa yalnız kaldı burda.. bense kendi ailemden fırsat bulup 2 saatimi bile zar zor ayırdım... kaldı ki msjlasıp gönlünü almaya calısamadım bile... ama dün eve dönüşte meydanı çıkarken güzel elbiseler gördük girelim filan dedim anneme... ben elbiselere bakarken uzaktan bir kız yüzüme tiptip bakarak yürüyodu en son yanıma gelince burun buruna geldik gözümün içine içine baktı noluyo ya dedim içimden... sonra bi baktım yanındaki sarısın cocuğa beni gösteriyor.. anında dankkkkk ettiiiii. o erkek arkadasımın ablasııı!!!! amaniiinnn görmeden görücüye çıktım haahahhahahah.. ama ablanı gördüm demedim. ablası söylerse öğrenir artık.

baybayyy

ağlamak istiyorum doyasıya..unuturmuyum geçermi dersin her$ey:2:

Günlük günlükkkkkkkkkk
Ben geldim günnüş
Hediye gibi geldim hoşgeldim dimi?
Tamam bıraktım sululuğu, Almanya mikemmeldi günnüş ama çok soğuk memleket yahu benim yaşayacağım yerler değil ben ılıman iklimlerin insanıyım
Her neyse Münih'ten tuttuk, Stuttgart oradan Berlin...
Berlin'de metrodayken çocuğun birine adres sorarken, sordu işte laf arasında neredensiniz kaç günlüğüne geldiniz nerelere gittiniz diye
Kardeşim 6 günlüğüne deyince çocuğun gözleri böyle böyle oldu
Delilik işte bizimki
Ama her şeye rağmen züperdi züper züper
Bir sürü fotoğraf çekildim yahu hep etekli mini filan
Aşkitomu denicem ya gördü giymişsin minileri ama çok yakışmış bir defa daha sana aşık oldum dedi.
Aferin bu sınavı da geçti beyefendi
Öyle işte günnüş ben kaçar!

günlüük merhaba,
Bayramda tam bir kültür turu yaptım.. egedeki tarihi yerleri gezdim..
Ama şimdi işteyim. alışmışım geç yatıp geç kalkmaya şimdi gözlerim kapanıyor.
birde üstüne beyimizin kıskançlık tripleri eklendi bu uykusuzluğa..
yani gün tadından yenmeyecek kıvamda..
İhracatım var 2 tane dosyalar bana ben dosyalara bakıyorum..
Girmeyeli forumda yenilenmiş , pek alışamadım henüz ama alışılır zamanla..
Bahar gelsin artık.. seviyorum baharı. tiril tiril giyinmeyi. kat kat giyinmekten kardanadama dönüyoruz kışın.. kırmızıda bir burun.. dün alaçatıdaydım.. nasıl güzeldii bu mevsim orası... yazınıda seviyorum ama kalabalık oluyor çok... dün harikaydı.. sokaklar çok kalabalık değil, alaçatı ucuzlamış :) o komik inekleri kaldırmışlar.. sokaklar kahve kokuodu..

ay günlükcüm ayyy
çok mutluyum çokk
sonunda hamileyimmm
yafrum tam bir beselye tanesi kadar tatlı
ve minnacıkkk
pazartesi kalp atışlarını duyucağız
çok heyecanlıyım
sağlıkla gel annemm
seni çok seviyorus beselyemmmmmm

Bir bayram daha geçti gitti günlükkk 1 haftadır tatildiii ahh pek de güzeldi uyumak ama malesef bugün işteyimmm allahtan 1 gün çalışcam yarın gene tatil off be günlük bu bayram gene aşkım yoktu yanımda 2 bayramdır asker bitanem ama inş bu son ayrı bayramımız olacakkk onsuz bayramların bile tadı yok kiiii şafak 179 plakalara son 98 gün ahhhh akşam olsa da eve gitsemmmm hadi bugünlük bu kadar günlükkcümmm

gunlukcugummm
bende bugun ısteyım sabah cok zor kalktım evde herkez uyuyordu ve ben 7.30 kalkıp ıse geldım.
patronun oylen geldı sunu yap bunu yap odunnnn.
salıya ıs yetıstırmem lazım ama dosyayı bulamıyorum nasıl soylıcem patrona gızlı gızlı bıseyler yapsam kesın duyacak musaıt bır zamanda soylemelı en ıyısı ya ınsan dosya kaybedermı be gunluk ben kaybettım hemde sıfrenın oldugu dosyayı offfffff offffffffffff

aksam olsada yatsam

sevgili günlük vallahi hiç rahatım yok yaaaaaaaaaa hastayım:2:memleketten geldim yine yalnızımmmmmmmm offffffffff

Çok sinirliyim günlük terziye 3 tane pantolon vermiiştim 2 hafta önce ikisinin paçası kısalacak, diğerinin de kesimi boldu boydan daraltın dedim, beceriksiz adam paçayı kafasına göre kesmiş heralde 3 cm uzun yapmış, daraltmayı hiç anlatmıyım tam bir facia bi paça bol diğeri dar neyse tekrar bırakmıştım geçen hafta almaya gittim yapmamış kızdım 2 haftadır burda bu pantolonlar diye tamam yapacam dedi(lütfetti beyefendi) bayramda kapalıdır diye hiç gitmemiştim bugün uğradım bitane çocuk vardı bulamadı pantolonlarımı ooofff oofff işini düzgün yapan insan beni bulmaz mı yaa. Eve geldim o sinirle lokum tabağını devirdim heryer battı orayı temizledim ve şu an da çok sinirliyim. O pantolanlar inşallah kaybolmuştur da ben de o terziyi adamın başına yıkarım inşallah

izmirden yatılı misafirler vardı ev talan oldu günlük. anca gelebildim hala sana kanım ısınmadı yaa çok garipsiyorum bu yeni düzeni. bu arada nişan olayından vazgeçiyorum sanırım .sadece söz olucak

Günlükcan..
Nazar Değer Diye Tırsıyorum Ama Söylemeden Edemeyeceğim!
Çok Mutluyum Be!!.. 2 Gündür Sürekli Beraberiz.. Dün Arkadaşlarla Baya Eğlendik
Ama Sağolsunlar Kimse Akıl Edip Foto Makinalarını Getirmemişler Böylede olunca Tellere Kaldık Ve Net Olmasa da Yinede Amaca Ulaştık!!
Kosbüyük Seviyorum Seni Mavişim!!! Gözlerini Gözlerimden Çekme!!

günnük cok yorgunum, basim agriyor...
sabah isten geldikten sonra bir kac saat uyuyayim dedim, 10da okulda olmam gerekiyordu ama uyuya kalmisim...
ama ne yapayim be günnük cok yorgundum, saatin sesini bile duymamisim...
bugün son gün günnük iki hafta izindeyim...
bakma izin dedigime, okul var, sinavlar var ve birde dügün var...
dün gittigimiz alisveristen eli bos dönmedik cok sükür...
kendime iki tane elbise aldim, birde hirka...
off neyse basim agriyor günnük..
görüsürüz yine...

hei hei,sana accik baska dilden slm verim :) bahsetmistimya kocisim yok diye,bugün öglen geldi.Bi sevindirik oldukki sorma,ahahahah oglumla ikimiz tepesine ciktik adamin adeta.Simdi ikiside uyuyor,bende cips yiyorum.zaten basima ne geliyorsa bu bogazimdan,du bakalim buda gecer dimi?Ikiside uyaninca arkadasa gitcez,saclarimi fönleyip accik makyaj yapim ,yoksa kurbaga gibiyim ayni ahahaha.hadi kactim gelirim yine.

ahh günlük ailemsiz 2.bayramımda geçti gitti
onlarsız olmuyo be günlük hiç tadı çıkmıyo
eşimin kendi işi olduğundan ve bayramda en yoğun zamanları olduğundan bayramda beraber olamıyoruz
e ailemde yok neyleyim bayramı dimi
ama olsun sağlık olsun iş olsun huzur olsun yeterki
onlarda çok şükür var ALLAHım bozmasın mutluluğumuzu sağlığımızı sıhatimizi işimizi

Günlükçüm sen de bu site de fena halde bayıyor artık.
Çok sıkıcı bir hal aldı. Canlılık yok hiç.
Şu bayram seyran olayı da bitti.
Artık hareketlen biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…