Popüler Konu Sevgili günlük...

seLam günlüük sonunda bende geLdim:26:bugün çok güzel mamalar hazırladım arkadaşlarım gelcek diye
kızlar geldi gırgır şamata süperdi herşey
hı bidee sewgilimin we annesinin bana aldıkları hediyeleri gösterdim bayıldılar
çok sewiyorum seni aşkım diye haykırmak geldi içimden birden nazarlardan korusun Allah'm bizi neyse bugünlük bukadar grşrz tontiş

Yine kötü bir rüya
Uyanmak için can atıyorum..
Şu sıralar sınavlar başladı yaşama sevincimi kaybettim günlük
Dediğini yaptı geldi
Dvd almış gelirken, izledik beraber
Evde kimsenin olmamasının da verdiği rahatlıkla samimi olmaya çalıştı benimle
Filme dalmışken bir ara ona baktığımda beni izliyordu gülerek
Ben hiç oralı bile olmadım hiç yüz vermedim saçlarımı falan okşamaya çalıştı
Zırvaladı yine bir şeyler
Sonra da sinirlenip uyumaya gittim
Odaya da girmeye çalıştı bir kaç kez sonra da sevgisi aradı onunla konuşuyo derken annemler geldi işte
Şimdi de mesaj atmış napıyorsun diye
Allah'ın öküzü sanki hiç kimse kalmadı etrafında aşık olacak sen gelmiş kuzenine oluyosun
Neyse onun dışında the vampire diaries ten 5 bölüm daha izlemişimdir rahat sonunda güncel takipçi olabildim :|
Tatil de bitti zaten üff
Neyse gidiyim ben başbaş

böhühü çok sinirliyim günlükkk :84: şu face denen şey iyiki var gözüm açıldı.Ben sanıyorum ki bu k efendi bana gelip teklif edecek bende ret edeceğim bu rezil olacak ben zevkten 4 köşe olacağım falan filan ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Ne mi oldu bu eski sevgilisi ile tekrar barışmışlar ya da barışacaklar belli yani olan yine bana oldu kırılan gururumun sesini duydun mu sende Sana belki çocukça geliyor ama inan geçmişi bir bilsen bana hak verirsin yoksa ben böyle basit şeylere takılan biri değilim biliyorsun..Şimdi olayları biraz zamana bırakayım bakalım neler olacak..

of günlükkkk nereden başlayayım nası anlatayım bilmiyorum.çok sıkılıyorum çooook.sebebini ne sen sor ne ben söliyimmm

yarın veda günü
bakalım itiraz edicekmi hiç zannetmiyorum ama.sevmemiş günlük hiç sevmemiş.ben ayrılyorum görünüşte ama bunu benden çok o istiyo eminim

Sevgili Gunluk,
Ben uzaklardayken hersey degismis,hayirli olsun bakalim..
Ben ise cok calismaya ,kosturmaya devam ediyorum, gercekten aklim,kalbim ve vucudum cok yorgun ama hayat beni hizla,oyle biryerlere tasiyor ki ben bile bu degisimlere sasirir oldum..sonu nasil olacak bakalim??????

O da yok artık. İyice yalnızlaştım ben. Onun güzel sözleri çok iyi gelirdi bana.
Yine yapayım bir delilik de mesaj atayım dedim dün gece; lakin silmiştim nosunu.
Sonradan, kendime engel olmayıp canım sıkılınca çocuklar gibi saçma sapan mesajlar atacağımı bildiğim için silmiştim işte.
İyi de yapmışım. Yoksa boş yere bir mesaj daha atıp cevapsız kalacaktım. Keşke arkadaş kalabilseydik.
Keşke beni sadece bir arkadaş gibi görebilseydi. O zaman bunlar gelmezdi başımıza.
Her konuşmamızda sevgilin var mı diye sormasından sıkılıyordum. Atamadı kafasından geçmişi.
Benim tamamen unuttuğum geçmişi silemedi o. Çok sıkılıyorum.
Çok monoton her şey. Sınav dönemi öncesindeyiz ya, daha da berbat geçiyor günler. (Allah bugünümü aratmasın, orası ayrı mevzu.)
En azından şu yakıcı güneş yoktu bugün. Yetti artık ya Kasım'ın sonunda bile yaz havası yaşamak...
Sonbaharımı göremedim bir türlü. :'( Biraz bulut, biraz karanlık, birazcık yağmur olsa fena mı olurdu?
Ayrıca yine ot durumuna geldim. ( Ne gülebiliyorum, ne ağlayabiliyorum, ne de heyecan duyduğum bir şey var.
Çok hissizim be günlük. Bi Engin Akyürek'i izlerken hayranlık ve biraz heyecan duyabiliyorum. O da geçici tabi.
Ji Sub için de aynı durumdaydım hatırlarsan ama şimdi tık yok. Cain And Abel'i bile bitirmedim daha.
5 bölüm kaldı. Çoktan bitmiş olmalıydı oysa. Kalbimi fethedecek biri karşıma çıkana kadar - ki hiç inancım kalmadı :'( - böyle tvden, netteki videolardan aşk yaşayacağım kendi kendime.
Pfffff... Bye. :/

Selaam günlük,
Bugün tarihi gündü ve şükür ki güzel geçti.
Ne mi oldu resmi tanışma gerçekleşti günlük kardeş biraz gergin başladı ama güzel bitti.
İnşallah bundan sonrası da iyi olur bizim için.
Babamın nazları kaprisleri bizi bitirecek yahuu

Buranın yeni haline kimse alışamamış be günlük, kankalarımı o kadar özledimkii

ay günlüüükkk çok canım sıkılıyor.. şans eseri yine onun bana söylediği şarkı çalmaya başladı offffffff daraldım yaa
bgn pek çıkmadım dışarı eve kapattım kendimi yine.. of be off!!! özlediiiiiimmmmmmmm

selam günlükkk kuzenlerim bu sabah gidiolar yaa 10 gndür bendeydiler ne kadar da çok alışmışımm onlaraaa çok özlicem ben bitanlerimiiii kardeşi gibiyizzz biz günlükkk çok bağlıyız birbirimizeee neseee günlükcümmm saaatte baaya geç oldu yatayım artık demi çenem açılmadannn

Naber fistiikk`Canim cok sIkkIn hic sorma,öyle fenaki suan anlatamam sana.Offff be ne hayat dimi?insan bisiy yaparken cok düsünmeli,yoksa bi kendinin diil herkezin hayatini ters getirebiliyor.Biliyorum buda geccek bunalrda atlatilcak ama ,off cok can yakicak coook.neyse bozugum bugün..

güzel bi günün ardından kötü bir akşam.. sebebi yaklaşık 1 buçuk yıldır görmediğim babam.. çıkıp gitse hayatımızdan olmaz mı be günlükcan..

Ayrılık çok acı günlükk çok.Ama gitmekten başka çarem yok ki.Geçecek mi,ne zaman geçecek dolu dolu geçen iki seneyi birlikte bi ömür geçirme hayallerini nasıl silip atacam ben.Hep içimde bi yer kanayacak mı böyle
Yeni biri tüm acıları unutturacak biri gelecek mi ben ona deli gibi aşık olacak mıyım?Yeniden birine güvenebilecek miyim?Yoksa şu yaşımda bu benim son aşkım mı olacak,artık kimseyi sevemeyecek miyim?Ben ne olacam günlük,bilen biri bana söylesin.Yaşayıp atlatan biri geçecek desin bana.

Hesaba gelmez emellerim var.
Ellerim çareye yetişmiyor..
Böylesi bile çok güzel biliyorum.

Yarın 1.5 sene aradan sonra vizeye gireceğim, onun tadıda lisanstaki gibi değil..
O ruh haline bürünemiyorsun, demekki her şey zamanında güzel gerçekten.

Nisan'da düğün yolcusuyum inşallah.
Dün aldım haberini güzel arkadaşımın, bu günleri görmek ne hoş onun adına.

Günnüş;
Bayram ne çabuk geçti dimi.
Bu bayram aşkım bize geldi.Annemle bayağı sohbet etmişler ben mutfaktayken.Annemde sevmiş aşkitomu onayı verdi.Şimdi içim daha bi rahat
Aşkımda ablamın düğününü bekliyormuş nişan için.Haziran gibi falan olur herhalde
Bu dönem fire vermeden derslerimi geçmem gerekiyo ve ben bayramda sınavlarıma hiç çalışamadım.İş ve okul zor yürüyooo beeee.Mezun olmak istiyorummm:84:

gunlukcumm
yahu gunler nasıl gectı degılmı cok hızlıydı
cok yoruldum hıc dınlenemedım acıkcası
sureklı ıs guc yapıldı bılmem ne gelen gıden
ıyı kotu hersey bu bayramda oldu
cuma aksamı cok kotuydu gercekten o kavga cok fenaydı
hersey bıtıcek sandım bır anda
bıtırmekte ıstedım acıkcası
bı ıkı gun oncesıne bak bı cuma gunune bak
ne kadar karısık hayatım
hayırlısı ne artık onu anlamaya calısıyorum
bır yandan ısyerınde cok yogun bır hafta olacak
bır yandan sevgılım butun bır hafta yurtdısında olacak
gercı bu yogunlukta ona vakıt ayırmak zor olacaktı
bırazda uzak durmamız gerekıyor bızım onunla bence bırseylerı dusunmek ıcın
ne zamandır aklımda olan bır analız vardı ılıskıler ıcın kagıt uzerınde yapıyorsun
bır yana ılıskının guclu yonlerını
dıger tarafa zayıf yonlerını
alta ılıskının yasanmasının hayatına getırdıgı guzellıkle r yanı fırsatlar
dıgerınede ılıskının neden oldugu tehdıtler
onu dun yaptırdım zorla
onun uzerıne dusunuyorum sımdı
bılmem ne kadar sveıyor bu cocuk benı
ya yenıyıla kadar bı kavga etmeden gırebılsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…