Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günnük en önce şunu belırteyımkı
alışamadım kk nın yenı halınesevemedımde
hanımış benım smılelerım yoklarr

neyse gelelım uzunca tatıldeneler yaptıklarıma
ayy nasıl saysamkı
baş lı yo rum
arıfe günü 6da işten cıktım ogun halılarım gelecektı ama ekıldımbıdaha aynı yere verırsem ne olam
bayramın 1.günü aradımbı hışımla çemkırdım ve halılarım yarım saat içinde geldı
başladım o gelene kadar evı sılmeye
sonra koceme yemekler neyım hazrladım
annemde kalcaktım aç kalmasın garıbım
sonra annemde kaldım 3 gün tabı dolu dolu gezmek tozmakla gectı
sonra kocem geldı ızınlıydı 3 gün
onunlada gezmeler tozmalar muthıştı
maçlara gttık hem futbol hem basket ama futbol daha eğlencelı yahuu
baskette alınan yenı oyuncuyu beğnmedım ayrıca
hıc tecrubelı gıbı deıl
neyse sınemanın bırınden cıktık öbürüne gıttık
alışverış yaptık ohoo süperdı işte
evde yemek dahı yapmadım hep dışarda yedık
mısafırım hıc yoktu cunku evde durmadım
neyse gene geldık kürkçü dükkanınaama işimi cok sefıyomm
çalışınca yorulunca bı tatlı yenıyo yemek bı tatlı uyuluo sankı
bugün kocemın d günügece 12 de onu öpe öpe uyandrcaktım ama şuana kadar unutmuş numrası yaptım çaktrma
neler neler yaptım ona
hehehe
görsün bıkez daha aşık olcek kesın
cnm kocacım
cnm annem babam onlarlada amma hasret gıderdık amaevde cıkınca hemen özledım keske yakın olsalar keşkee

ayrılmak istediğimi söyledim... beni ikna etmek için yine başladı konusmaya :) ama ben istemiyorum eminim. sonradan sevmek filan yalan. tamam iyi biri hoş, akıllı... ama bu ona aşık olmam için yetmiyor. sadece mantığıma uyması onu sahiplenmem için yeterli değil... ona bunu diyemem amamantıklıca bir bahane buldum :d umarım artık uzatmaz ve biter... yoruldum ya.neyse günlükcüğüm bana şans dile... ikimizde üzülmeden atlatalımşu durumu :d

Anlatacaklarim, yazacaklarim ve haykirmak istediklerimi biriktiriyorum icimde birer birer ama susuyorum ve sabrediyorum.

Aska dair, O´na dair, sevdaya ve ayriliga dair acilar, kivranislar, sancilar toplayip yigiyorum yüregime. Öyle dolmusum ki etrafima öfke ve kizginlik saciyorum. Ben bile aynaya baktigimda kendi yüz ifademdeki gözlerimdeki kizginliktan korkar oldum. Aynalara küstüm. Özlüyorum ve bir o kadarda kiziyorum bir o kadarda küskünüm ve kirginim.

Gelgitlerden, hayatimdaki belirsizlikten, karmasadan biktim artik. Ne olacaksa olsunda bitsin bu karmasa bende hayatima bir yon vereyim. Ama biliyormusun kendimdeki kararlilik ve kendimde buldugum güc kendime olan güvenimi geri verdi bana (ne kadar cok kendim dedim öyle yaa).

Hayata hersey bizim icin baslangiclar, sonlar, acilar, hüzünler, mutluluklar, mutsuzluklar. Hayatimiza giren herkezden birseyler ögreniyoruz degilmi? Her gelen elbet bir gün gidiyor senden, bazilari senden birseyler götürür kimileri sana birseyler katmayi tercih eder.

Simdi bende benden birseyler calipta gideni birtürlü affedemiyorum. Olmuyor, deger verilmedigini anladigin kalbte duramiyorumsun ne kadar sevilirsen sevil ne kadar sevensen ne kadar aci cekersen cek yürek deger verilmedigini umursanmadigini anladigi anda ceker gider. Geriye sadece alismisliklar kalir.

Insan sevdiginin, sevdiklerinin degerini onlari kaybetmeden, incitmeden önce bilmeli giden gittikten sonra ne fayda ederki??? Soruyorum sana ne???

Pismanliklar, üzüntüler fayda etmiyor bir noktadan sonra, inan etmiyor!! Keske bunlari onada söyleyebilsem ama artik hicbirseyin önemi kalmadi benim icin. Arkama degil önüme bakmak istiyorum ben. Yarinlarima, gelecegime.

Geriye baktigimda yalnizca hayal kirikliklari, acilar ve ilk zamanlarin, ASKIN büyüsüne kapilan iki yürek görüyorum...

Bu askin büyüsün bozuldu sevgilim...

Biliyorum ikimizde aci cekiyoruz, ikimizde üzgünüz kizginiz, kirginiz, seviyoruz ve özlüyoruz. Ama bunlar yeterli degil sevmek yetmedi bu birlektiligi yürütmeye ayakta tutmaya. Keskelerle dolu bir zamanin sonuna geldik. Ama keske fedakarlik yapmayi deger vermeyi bilseydin...Böyle yapmamaliydin böyle olmamaliydi..

Yollun acik olsun, demeyi sana cok isterdim ama olmuyor bunuda yapamiyorum iste. Hatirlatip durmasan kendini olmazmi.

Simdi sen beni nasil umursamadiysan, nasil deger vermesini bilmediysen bende sana yapiyorum bunlari anla diye, bil diye, benim yasadikalrimi yasa diye ki senin aklin ancak böyle basina gelir lakin bu durum zamanla gecermi bilinmez. Iste bu yüzden sana daha o cok istedigin ikinci sansi vermeye hazir degilim.

Önce biraz akilanda, degismeye hazir olda sonra düsünelim bunlari. Ama benden bundan sonra bu durum icin bir altan almislik bekleme...

Eger iyi oldu gidisin yoksa sen benim degerimi anlamazdin. Biraz sende üzülde biraz sende aci cekte kendini kötü hissete iste o zaman konusalim senle simdilik böyle.

Ha ben yapamam edemem dersende sen bilirsin...

Benim kaybedicek hicbirseyim kalmadi...inan kalmadi...

Günlüğümmmmmmmmmmmmmmm...
Sonunda bitti askerlik yedik bitirdik ulennnnnnnnnnnn..
Allaha şükürler olsun yaa..15 ay bitti sonunda..Cumartesi geldi sewgilim anca yazabildim sana günlüğüm..
Cumartesi hiç uyumadım hiç hemde hazırlandım süsledim püslendim..Sabah ablası aradı gelip aldılar beni evden.
Sabah 6 da yola çıktık 8.30 da Bilecikteydik..Çok soğuktu hawa we sisliydi..Bide elbise giymiştim =)
Askeriye ye girdik sonra ordan arkadaşları çağırdı sewgilimi..Tabi ben heycandan ölmek üzereyim..4.5 ay sonra ilk defa dokuanacaktım ona sarılacaktım öpecektim..
Ablası ben dayısı ve arkadaşımız çiko geldi..Yolculukta çok güzel geçti..Sonra bi baktım askeriyeden birisi geliyoo..
Sewgilm geliyoo..Hepimizi öptü sarıldık filan..Sonra birer kahve içtik..Arkadaşlarıyla vedalaştı..Tabi oranın da bi adeti warmış..
Sevgilimi palaskayla yere yatırdılar..Şehirlere göre şınav çektirdiler garibim yoruldu..Sonra çantasını askeriyeden fırlattılar..Sonra da sewgilimi kapıdan attılar daha da buralara gelme dediler .. =)
Bir ordu nerdeyse yolcu etmeye geldi omuzlarında getirdiler sewgilimi..Ayy çok onur gurur verici bişey ya..Acayip oldum..Sonra da sewgilimi aldık arabaya bindik..Yolculuğumuza dewam ettik..Yolda şarkıalr söleyerek geldik..Sarıldım öptüm kokladım..Ne çok özlemişim onu..
Şükürler olsun ki bitti yaa..Sonra ewe geldik..Kurbanı kesildi..Ertesi gün kurban yemeği verildi..Çok kalabalıktı aşırı hemde..Adım atılcak gibi değildi..
Sonunda yedik bitirdik askerliği..Sıra bi iş bulma da ..Bir kaç hafta dinlensin bi işe girip çalışcaz..Biraz zman geçirelim birlikte öle çalışcaz..Sonra da ksımetse aile içinde bi söz yapmayı düşünüyoruz..Bakalım kısmettt..
Allah asker yolu bekleyenlere sabır wersin..Tez zamanda kavuştursun sewdiklerine.. Darısı sizlere kızlarr..
Biz atlattık..Çok zorlandık..yıprandık..Ama atlattık şükürler olsun..
Hasretlik bitti.. Askerlik bitti..
Çok seviyorum sewgilim senii.İyiki benimsin..İyi ki warsın..
Seni beklemekte güzeldi..Ama yanımda olman daha da güzel.. paha biçilemez..
Hala inanamıyorum yaa şaka gibii sanki..Askerliği bitmemiş gibi geliyo bana..Ama bitti..Tezkereyi aldı geldii..
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun..Sen herşeyi bilensin..Allah gönlümüze göre verir inş..

güllük sitenin halini beğenmediğim için yazmadım sana, ama dayanamadım da bi yandan...
bayram tatilim kah dinlenerek kah gezip tozarak çarçabucak bitti gitti işte...haftaya süper başladım o ayrı...lan güllaç sabah servis beklerkene bayılıyodum bildiğin
hayatımda hiç bayılmadım bugüne kadar ama az kalsın tecrübe ediyodum..."la karnım da aç gibi" diye düşünürkene bi anda dünya yavaşlamaya başladı, vücudumdan acaip bi ter boşandı...ayakta duramıyom nereye dayanacağımı şaşırdım, birlikte servis beklediğim insan türleri de sağolsun kıllarını kıpırdatmadı ben orda kendimi parçalarkene...neyse ki servis yetişti, ama 1 dk geç kalsaydı, ZBAMM diye yere yapışacaktım kesin...sonra araca binince de bi üşüme geldiii tatlı tatlı...nan çok tuhaftı...bayılmak fenalaşmak bööle sanki insanın elektrik fişiyle oynanması gibi güllük, tam yerine oturmayınca, dünya gelip gidiyo resmen...
benden şimdilik bu kadar güllaç hadi görüşürük

Günlük sana yazmayalı baya oldu ya özledim valla seniiii
Bayram çok yoğundu.. aşkım da gelcekti biliyosun onlar da geldiler hep birlikte geçirdiğimiz ilk bayramımız oldu çok güzeldi darısı diğer bayramlara inşallah :122:
Amaa her güzel şey gibi birlikte geçirdiğimiz günlerin de sonu geldi ve yine gitti ben de arkasında bööyle baktımm napalım artık alıştık bu duruma.İnşallah ilerde hiç ama hiç ayrılmayız..
Daha yeni yeni atıyorum yorgunluğu üstümden günlük ya ne yoğunduk valla :111: Kendime geldm ilk işim seni ziyaret etmek oldu :116:
Karnım acıktı günlük birazdan yemek yiycem yavaştan gidiyim ben gene gelirim artık iş güç yok nasılsa :126: hadi görüşrüz günlükcüm hoşçakalll :103:

uzun bir aradan sonra sana yazıyorum günlük.bir çok şey değişti hayatımda işe başladım il değiştirdim filan.bazı şeyler de aynı mesela o.

suan öyle öfkeyilim ki günnük anlatamam...
ben cok mu safim diye düsünüyorum bazen...
niye günnük?
niye her seferinde ayni seyleri yasiyorum?
canimi yakmalarina neden izin veriyorum?
bundan sonra eskisi olmayacak günnük...
madem öyle bende yine susarim ama bu suskunlugum canini yakmaya yeterde atar bile...
bilmiyorum sanki birileri mutsuz olmam icin ellerinden geleni yapiyor ve her seferinde de basarili oluyorlar...
oturup hickira hickira aglamak istiyorum anlayacagin....

gunlk bugun ısbası yaptım gene
sevgılımle konusamıyoruz
bılmıyorum ne olacak boyle 4,5 gun daha boyle surecek

günlükcüm insanlar herkes ama herkes sorunsuz sağlıklı sıkıntısız ve depresyonsuz geçirdikleri her anın kıymetini bilsinler ve şükretsinler nolur.sıradan basit bir gün gibi gözüken bir gün için bile şükretsinler.başlarına bişi gelmeden şükretsinler ve gelmemesi için elinden geleni yapsınlar nolur.ALLAH kimseye dert sıkıntı ama en önemlisi"ruhsal problemler" vermesin.

slm günnüşümmmmmm
Çok nadiren girebiliyorum ben nette
Görüşmeyeli çok şey değişmiş görünüyor
Günlerim nasıl geçiyor dersen
Ailemle vakit geçiriyorum bütün gün
Annem babam kocimmmm
Arkadaşlarıma rastlıyorum
Akrabalarım ziyaretimize geliyor burada olduğumuzu duyan herkes
nasıl özlemişim özlem gideriyorum
Geldiğimizden beridir arabadan inmiyorum
artık yaptığım km leri saymıyorum bile
Bugün tubiğimle sohbet ettik
Ohhhh bana geliceksin yani artık diyorrrr
En kısa zamanda inşallah
Gelecek yaz inşallaaaahhhhhhh
Akşamları arkadaşlarımızla planlar yapıp bir yerlere gidiyoruz
uzun zamandır görüşmeyince kısa zamana sığmaya çalışıyor herşey
Günübirlik ıspartaya gidip geliyoruz kocikleee
kısacası herşey güzel ve keyifli geçiyor
Dün pikniğe gittik burada çok güzel yerler var
Ailece şahane bir gün geçirdik
dün abimler tatilden döndüler
belki yarın görüşürüzzzzz
Bayram nasıl geçti gitti hiç anlamadım
ama herşey eğlenceliiiiiiiiiii
neyse kaçtım ben günnüş görüşmek üzere

ben bu sivilcelerden kafayı yicem ya abartılcak gibi değil ama eksik olmuyolar hiç..sanki ergenliğe yenı giriyorum gibiistemiyorum ya..
şükrediyorum günlük rabbime her anım için şükrediyorum..isyan ettiğim zamanlar olmuyo değil..ama insalık hali işte:26:
sonunda şu aöf işini halletttim çok şükür ben bu dersleri geçerim gibime geliyo kolayca ama kafadan 2derste takılabilirem gibi sankimneyse hallederiz ..bu hallolduğuna göre geriye kalan iş bulmam günlükcan buda zor olan yaa okullara başvurdum ee dönem ortası tabıkı haber yok hıcbıyerden..
allahım kalbime gönlüme göre versin inşallah..
annemee nasıl sınırlendım bugun cinlerim tepeme çıktı resmenneyseki hallettik sonra geçti öpüştük koklaştık
günlük babam benden bakımlı biliyomusunbukadar olmaz ya kendıne önem veren bir adam ne kadar güzel ama benden çok cilt maskesi var akşamları sürüyo geliyo bembeyaz
neyseee...a$kıma gelince oda yoğun bitanem ya şu 1 haftadır doğru duzgun konusamadık iletişim kopuklugu yaşandı arada çok kötü ya
okadar özlüyorumkii sevgilimii bitsin artık
yazdıkçada yazasım geliyor valla..fazla uzatmadan kaçtım ben
:123:$afak:139:123:​

Günlük kızı bir görsen...
Porselen bebek gibi. O kadar güzel ki...
Düğün fotoğraflarının hepsini kaydettim bilgisayarıma, bir daha,
bir daha dönüp bakmak için. Bembeyaz gelinliği içinde bir oyuncak bebek sanki...
Ama damat 'ben onunla aynı eve girmem' demiş.
'Aynı yerde yatacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz' demiş.
Böyle bir güzelliği kim istemez ki yatağında?
Hiç istediğim gibi bir şey yaşayamamış olsam da güzelim,
ben de çok mutlu olurum, çok sevilirim diye düşünürken,
bu bebek gibi gelini görünce umudum söndü.
Güzellik ve şans kesinlikle aynı minvalde ilerlemiyormuş günlük.
Bunu kendi hayatımda yaşadıklarımla çıkarmam gerekirken başka bir tabloyla silkindim.
Acı ama gerçek.

Sevgili Gunluk,
Yine hizli,yorucu ama cok ilginc surprizlerle dolu bir gun daha bitti,aslinda son 2,5 yildir yasadiklarimdan bir kitap cikardi..hayat beni hizla oyle bir yere goturuyor ki ben bile hizina yetisemez oldum,herseye sukretmesini hep bildim, tek sorun paramparca olmus kalbimin tamirinin mumkun olmamasi,kimseyi gonlume alamiyorum,almaya gucum yok....anlasilan bu evrende bana ask izni yok galiba...

Son düzenleme:
Duygularım çok karmaşık,ne yapcam ben bilmiorum.Ne desem de işe yaramıyor,hiç birşey değişmiyor hayatımızda.O hep bildiğini okuyor.Ben de mecbur boyun eğiyorum.Acaba bnm yaşadıklarımı yaşayan biri daha war mıdır?Herşeye katlanan,çok yıpranan,çaresizlik içinde kıwranan.İşim zor biliyorum,iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum.Tek bildiğim şey her geçen gün daha da yıprandığım,soğuduğum herşeyden.
Çok karmaşığımm çok!Keşke bir güzel akıl weren çıksa karşıma,beni rahatlatan,derdime derman olan.

sevgili günlük...bu gurbet ellerde yaşamk ne zormuş her kafadan bir ses çıkıyor aşağı komşum biyerden ses duysa kapımda bitiyor çocuğum bile yok bazı akşamlar eşimde evde yok ben tvyi bile açmıyorum nerdeyse pc başındayım kendide gelmiyor görümcelerini yolluyor eşi rahatsız rabbim yardım etsin ama haksız yere ben suçlanıyorum sanki karşılarında çocuk varmış gibi kadın beni azarlıyor bende bu sefer söyledim gel bak nerden ses geliyorsa dedim kadın utanmadan kafasını içeri sokuyor eşim içerde tv izliyor bende herzamanki gibi kknın başındayım olacak şey değil ya bir sabır iki sabır ama üçüncüye patladım geçen hafta annem geldi çocuklarının sesinden rahat edemedi ama ben sesi bile çıkarmadım çocuktur okadar olur dedim ama insanlara iyilik gerçekten yaramıyormuş bende mi taciz etseydim yani ozaman iyi olurdum galiba ama insanlık bende kalsın yine bişey demicem demedimde bakalım ne olacak

o kadar cok yazacak şeyler varki yazamıyorum ama yine içime atayım ama şunu bilki bu insanlar cok nankörmüş günlük cok RABBİM bildiği gibi yapsın hepsini bana yaptıklarınıda RABBİM onlara göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…