Popüler Konu Sevgili günlük...

Meraba günlük
Yarın sınav var
Dur bakalım gitmeden size bi kıyak yapcam demişti hoca, ama sağı solu belli olmaz ki onun
Umarım kolay bişiler sorar çalışmadım hiç canım istemiyor çalışmak tabii bu diğer dersler için geçerli değil
İstisna olan, çalışmak zorunda olduğum bir kaç ders dışında fazla kasmıyorum
Bütünlemelerde çok yardımcı oluyo hocalar biraz da onun rahatlığı var galiba..
Onu göreceğim yarın, ama içimde kıpırtı denen şeyden zerre yok.
Arkadaşlarımı özledim onun için sevinçliyim az biraz
Okulun ilk günü geldi aklıma yahu
3 saat falan uyku almıştım sabah gecikmenin verdiği telaşla apar topar hazırlanıp gittiydim
Gecikme değil aslında bu
Bi yere gideceği zaman gecikse de saçını başını yapmadan gitmeyen bir insanım ben :|
Kız olmak çok zor
Duş al saç makyaj yap falan günlük rutin işlerin en başında bi kere
Sonrasında ağda vs..
Bugün kuzenimle bi sürüü foto çektik
Onları kendi facesine atmış
Aslında facemi dondurmuştum ama girip bakim diyeek açtım
Onun benden hoşlandığını bilen arkadaşları oo falan yazmış üstü kapalı da bikaç bişi
Kuzenim de eskiden olsa gülücük falan yapardı ama benim triplerim usandırmış olacak ki sevgilim var falan yazmış
Sevgilisi görür diye de olabilir..
Şu an çok acıktım bişeyler yemeyi düşünüyorum ondan sonra da uykuu

sanki yarın ben işe gidicem,canım sıkkın
tatil hiç bitmese,kocacım işe gitmese,evden çalışsa :))

ben böyle diyince şükret diyor bana,haklı tabi..
olsun,daha fazlasını istemek suç değil ya

bu arada minik fındığım iki yaşına girecek günlük,hala inanamıyorum.
hamileyken az mı yazdım bu günlüğe.
az mı geri sayım yaptım doğuma.
zaman akıp gitti sanki.
artık hiiiç susmayan bıcırık bi kızım var,hem de 2 yaşına girecek.
inanamıyorum günlük....

Son düzenleme:
evim evim güzel evim döndüm sonunda istanbula günnük.kk ne halde yaaa öfff.berbat !!
nese bu tatil egeyi gezdim boydan boya.kısmetse akdeniz filan kaycam önümüzdeki yıllar
doğuyu karadenizi zaten biliyorum
var yaa 10 numara yerler gördüm ama yine de istanbula gelince bi ohh çektim
seviyorum işte
dinleniyim de kk yı talan etcem bi
özledim herbikescikleri

üzgünüm bu aralar günlük..Canim yaniyor,icim sIkIliyor..Keske diyorum!keske olmasaydi böyle.Keske hersey rüya olsa,uyansam ve yüzüme suyu carpip ayilsam..Keske iki yil önceyi silsem-silsek..Keske yasamamis olsak bunlari.Keske be fistiigim keske hersey degisse.Ama olmuyor iste,simdi hersey yavas yavas rayina oturuyor.Yavas yavas türüyor ortaya cikiyor.Biliyorum bunu cokk zor atlaticaz,atlatamayanlar bile olcak bundanda eminim.Offf olmasaydi böyle..Kiyamiyorum be günlük,o kara gözlüme hic kiyamiyorum.Herseyin farkinda hep icine atiyor..Neyse ruhum beynim herseyim onlarla..üzgünüm hemde cok!

iyi geceler günnüküm...
sana korkularimdan hic bahsetmedim degil mi?
cok korkuyorum günnük...
acabalarla dolu etrafim...
biliyorum bana benden baska hic birsey derman olamaz...
yok yok mutsuz degilim...
cok sükür hersey yolunda...
yalniz söylenmemis ama söylenmesi gerekenler o kadar cok birikmis ki icimde, artik susamiyorum...
hala onu görmek zorunda görmek cok zor..
8 yil boyunca nerdeyse 24 saat ayrilmayan biz, simdi iki yabancidan farkimiz yok...
herkesin hala size ne oldu böyle diye sormasida cabasi...
biz dost olarak görüyorduk birbirimizi ama o bana "arkadas" olmayi bile berecememis...
ama biliyorum onunla oturup hic bir zaman konusulmayacak bunlar...
ben edebimden susucam, o da havasindan gelmez zaten...
neyse en iyisi susmaya devam etmek...

Galiba kiskanclik krizlerine girmem an meselesi..
Ikimizinde bu kadar cevresi genis olmasa inan hic boyle olmazdi sanirim..
Kac gundur icli disliyiz bunalttigimi dusunuyorum onu..
Ama dun gece olsun herseye raziyim yeterki senden gelsin dedi ya yine parlayan gozlerle.
Akti icim ruhuna dogru..
Affet sevgilim hircinliklarim kaybetme korkusundan...

Günnük
O kadar yoğun bir hafta beni bekliyor ki anlatamam 3 parçaya bölünmüş vaziyetteyim
Bazı gereksiz kişilerede sabah sabah sinir oldum.Şöyle bi kaşık suda boğuverecem o derece

yine iş başııı.. uzun tatilde sıkıyor be günnüş..hatta hep evde olduğumu düşünsem ooo sıkıntıdan patlardııııım..aşkımın gitmesine az kaldı..2sinde teslim...Yaa ben bu kk nın yeni halini hiç sevmedim..çok karışık geldii..Eski kk yı istiyorum..sıkıcı geldi giresim gelmiyor bak ::) smileleride bulamadım hala :)))

Günlüğe az yazıyorum ama bugün biraz uzun yazacağım galiba.
Bayramda İstanbul daydık.Genel olarak iyi geçti.Beni üzen bir olayın dışında:Çok sevdiğim ,onunda beni çok sevdiğini söyleyen arkadaşım var.Kendisi ile geçen sene yüz yüze tanışma imkanı buldum.Ayrılırken ağlayarak ayrıldığımız bir arkadaşım.
Arkadaşım bundan yaklaşık 1 sene önce 8 aylığına İngiltereye dil öğrenmeye gitti ve bu sene bahar aylarında Türkiye ye döndü.Döndüğünde herşey normal gözüküyordu.Fakat bir kaç gün içinde yazdıklarımıza cevap gelmemeye, telefonlarımız açılmamaya başladı.Ancak msn si açıkdı.Geçen ramazan bayramında tepki almak için msn iletimize istanbula gideceğimizi yazdık ve tepki almayı başardık:Bizi çok sevdiğini ama 8 aylık seyahatinde bizde dahil kimsenin çocuklarına sahip çıkmadığını, 1 hafta çocuklarını yanında kalmadığını bir çorba pişirmediği için annesi dahil herkese küstüğünü söylüyor sonuna bizi çok sevdiğini ekliyordu.
Ama günlük ben panikliyim yola rahat çıkamıyorum.Üstelik ta Konya dayım.
Yapdıklarından sonra dilim döndüğünce bunları anlatmaya çalıştım.Ve bu bayram gittiğimde gene aradım.Sonuç peki:Suratıma telefonu kapadı sesimi tanıyınca.
Bu kadarı artık fazla değilmi:44:

Son düzenleme:
İnsanlar alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor yeni bişeye alışmak başta zor gelsede insanoğlu herşeye alışıyor işte hayat denen şeyde bu zaten

Günlük 1-2 gune ayrılmamızın üstünden 1 yıl geçmiş olacak ve o kişi aylardır evli. Benle beraberken de iş arkadaşına bir yakınlık duyuyor olmalıydı ki hatalı olduğu halde hiç açıklama yapma zahmetine girişmedi ve iş arkadaşıyla hemen nişanlandı evlendi. Bu nasıl birşeydir anlayamıyorum günlük bu nasıl birşeydir. Beni sadece o profil oluştuduğu sitelerdekilerin biri olarak kabul etmiş ve kullanmış bu nasıl birşey ben bunları hakedecek ne yaptım ne yaptım..

Ne kadar monoton günler ya. Ders çalış ders çalış ve yine ders çalış.
Neyse ki az kaldı hemde çok az bir hafta bile yok :/
Heyecanlıyım stresliyim bunu zaten biliyorsun.
O sınavdan sonra üstümden büyük bir yük kalkacak...
Tabi kısa bi süre için hemde çok kısa bi süre için...
Ve ardından 4ay sonra ki sınav için ders çalışıcam daha doğrusu çalışmaya devam edicem... Ve ardından 3 ay sonraki sınav için...
Of diyorum ! Bunca çalışmaya rağmen emeğimin karşılığını alamazsam ne yaparım?
Ama alırım di mi ?
Alırım alırım...

Dün gece ders çalışıp da uyudum. Görüyorsun di mi ablacığını... :125:
Aklımda da kaldı bi güzel beynime aldıklarım. Hehe.
Çok iyi hissediyorum günlükcüm. :125:
'O'na gelince... Dizimdeki yara gibi vallahi... Önce kanadı, çok acıttı canımı,
zaman geçtikçe acı değil de bir kaşıntı başladı, şimdi de iyileşti,
kabuklar bile dökülüyor, acı zaten kalmadı. :101:

Ehehe...

Ben gidip ders çalışayım biraz daha.

Huzursuzum günlük..
Sabah direksiyon dersim vardı. Çok sıkıldım.
Sonunda hocama bugünlük benden bu kadar dedim.
Neyse ki anlayışlı davrandı kadın.
Melisa çayı içiyorum şimdi belki biraz sakinleşirim diye..
Hiçbir şeyde olmadı aslında. Gergin değilim zaten.
Nasıl anlatsam, İçim pırpır..
Tv seyretsem olmuyor müzik dinlesem olmuyor kitap okusam olmuyor...
Perşembe iş görüşmem var. Geçen sefer gittiğim yerde.
İkinci mülakat bu. Hadi bakalım hayırlısı..
O biraz düşündürüyor beni. Başka şeylerde var ama anlatamıyorum günlük anlatamıyorum ki...
Az önce döndüm kendime yine yalnızsın dicha dedim yine yalnız..
Kalabalıklar içinde yalnızsın yine. Bu hep böyle mi olacak be günlükümm..
Biraz ağlasam rahatlarım belki.. Sırtımda tonlarca yük varmış gibi. Halbuki görünürde hiçbirşey yok.
Hep manevi baskı bunlar!. Ne zaman kendi hayatımı yaşayabileceğim ki ben?? Ne zaman.. Yaşlandığımda mı??!

1 haftalık sözde tatilden sonra tekrar merhaba günlükcan.
bgn şunu anladımki işyerimi hiç özlememişim.
ve en kısa zamanda çıkmak istiyorum bu yerden bgn personel müdürünede izah ettim durumu..
ama adam çıkartmıo yaaa.
ppff napcam ya ben..

dün yine ekşınlara karıştım.
bi pantolon almşıtım bilindik spor bi marka..
değişim için gitti pazar pazar...
ayy kasadaki kızla birbirmize girdik yaa o ne küstah ne terbiyesiz bi çalışan öylee..
nasıl azar çekio bana hayret edersin.
dur bakalım bgn tadilatta olan pantolonu almaya gidicem yine aynı şeyleri yaşıcammı.
tabi ben bunu o kızın yanına bırakktıımmı hayıııırrrr.
gittim o magazada yetkili müdürün yanına sinirle basbas bağrıom.
adamda özürdilio.
ama hırsımı alamadım bgn işyeime gelir gelmez ilk işim mağazanın sitesine girip şikayetimi yazmak oldu..
ama ben hala hırsımı alamadm.
bgn eşimde bişii yaparım die benle gelicek...:))))))

yarın bebiş içn doktora gidicem .
daha izin almadım ama ben kendime izin veriom:)))
hayırlısı olur inşallah.
bismillah deyip başlayalım artık...

günnüküm hic okula gidesim yok...
bütün gün böyle oturabilirim bos bos...
ama hakliyim ya...
tek bos günüm bile yok...
hem okul hem is yoruldum artik...
neyseki iki hafta is yok...
ama sinavlar var...
günnük mezun oldugumu görebilecek miyim acaba....
bu yaz tatile gitmeyecektim ama bu gidisle ben yine takilip ablamina pesine gidicem...
canim sag olsun be günnük...
her yaz trdesin diyorlar ama napim seviyorum, izmiri görmeden geciregim bir yaz'i yazdan saymam ben...
izmire asigim biliyorsun...
gitme diyecekler cogaldi bu sene ama gitmek istiyorum...
bakalim hayirlisi...
hadi ben yavastan hazirlanip okula gideyim...

Selam Günlüğüm

Biraz dinlengin biraz hala iş moduna girememiş bir biçimde yazıyorum sana..
bugün geçmek bilmedi inan.. iş üstüne iş..
bayram dönüşü muhteşem oldu :/
2hafta sonra nişanlımın doğum günü sebebiyetiyle izin kullanacağım 1 yada 2 gün duruma göre.ona çok güzel bir doğum günü organize edicem...
başbaşa bir yemek...
kişiye özel tasarlanan bir gömlek hediye...
üzerinde "CANIMA CAN KATAN MÜSTAKBEL EŞİM,İYİKİ DOĞDUN" yazılı bir pasta :)
restaurantta tam ona hediyesini verirken arka fondan doğum günün kutlu olsun şarkısı..
ona kendi sesim ve görüntümüde katacağım resimlerimiz v.s oluşan bir klip hazırlayacağım..
daha bir kaç bir şey daha bulmalıyım önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen özel mesaj atsınlar bana.
unutamayacağı bir doğum günü olmalı ...
şubat 14te benim doğum günüm.bakalım o ne yapacak.
gerçi biliyorum ama söylemiycem heyecanı kaçmasın :))
35dk sonra mesaim bitiyor.saat 6-6buçuk gibi kuzenimle buluşucaz.ikimizde nişanlıyız düğün öncesi hazırlıklardan biri olan lazer epilasyon düşünüyoruz.halamın gelini estetisyen.çalıştığı güzellik merkezine gidicez akşam nişantaşına.çokta cazip bir fiyat verdi komple bütün vücut süper olcak ömür boyu kurtulucaz valla ohh ..

>> ASLI & HASAN <<
Şafak 131

Anacım bayram dönüşü pek yoğun oldu yaa, Allah'tan faturaları hatasız kestim...
Eve alışmışken helede sevdiğime alışmışken işe gelmek çok zor oldu be günlük.
Kız günlük sevdim ben bu nişanlılığı el öpmeye gittiğim her yerde hediye verdiler, hem millete yük olduk bide üstüne hediye aldık iyimi :)) Bu bayram baya bir hediye geldi, hediye veren yerlere haftayada sizdeyim dedim :))
Çok güzel günler geçirdik, 4 gündü belki ama dolu doluydu, planladıklarımızın yanında planlamadıklarımızda sürpriz oldu, sevdiceğim içinden sahile gidemedik diye geçirmiş, akşam kuzenim hadi balığa diyince bizimkide şaşırmış :)) Böylece sahil turumuzuda yapmış olduk. Korkuyordum bir huzursuzluk olur diye ama çok şükür Rabbime çok çok güzel günler geçirdim. Bugün gitti sevdiceğim, yine özledim onu, yanındayken bile özlüyorum zaten.
Ama bardağın dolu tarafınıda görmek lazım, ebedi beraberliğe bir adım daha yaklaştık :))
Rabbim sevenleri ayırmasın, isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...
Aman nazar değmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…