Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük...
biliyormusun, kimseye anlatmadiklarimi buraya yaziyorum...
ne tuhaf dimi, olsun ben normal oldugumu iddia etmedim zaten...
saka bir yana, gercekten buraya yazdikca rahatliyorum...
günnük, onda sanki degisiklik varmis gibi geliyor bana...
o karsimda konusurken icimden gecirdiklerimi ona söylesem cok sevinir biliyorum...
ama olmuyor günnük, niye bende bilmiyorum...
bak simdi sevgi patlamasi yasiyorum mesala ama yanimda olunca cok soguk davraniyorum...
diyorum ya sana, normal oldugumu iddia etmedim asla...
offf duygularim bir tarafa benim okulla alip veremedigim var aslinda...
haftaya cok önemli bir sinav var ama ben daha hic calismadim...
hep erteliyorum bakalim nereye kadar...
üc bucuk aydir ilk defa cuma, cumartesi ve pazar gününü calismadan geciricem...
cumartesi dügün var...
pazar günü kendimi tamamen derslere adamam gerekiyor...
neyse günnük ben biraz turlayip uyumaya gidicem...
herkese iyi geceler...

Bugün mübarek bir gün. Cumamiz hayirlara vesile olacak insaAllah. Buna inaniyorum. Bugün dualarimizi Rabbim kabul edecek insaAllah. Tüm mazlumlarin yaninda olacak. Tüm vefasizlarin hakkindan gelecek. Merhametsizlere merhamet nasip eyle Allahim. Insanliktan yoksun varliklarin kati kalplerini yumusat Allahim. Sikayetim ancak Sanadir ey merhametlilerin merhametlisi Allahim. Haksizliga ugrayanlarin hakkini ver Allahim. Iftira atanlarin, baskalarinin huzurunda mutlulugunda gözü olanlarin, bir yuvanin kiymetini degerini bilmeyenlerin hakkindan gel Allahim. Herkesin yaptiklarinin bedelini ödemesini nasip eyle Allahim. Bu dünyada yada diger tarafta. Kimsenin hakki yerde kalmayacak insaAllah Allahim.

mahvetti bu ilaç beni günlük yaaaa..
dünden beri ne yediğimi ne içtiğimi biliorum.
mide bulantısı okadar hat safhadaki yediklerim zaten midemde durmuyo....
sabah yine doktorumu aradım..
bana tek tablete düşürelim dedi..
ama ben düşürmedim düzenli bi şekilde kullanmak istiorum be günlük..
tamam mide bulantısı beni mahvedio.
heleki işyerinde pöyküre pöyküre istifra edemiosun ama napım bebeğimin olması için bunlara katlanmam lazım...
doktorum okadar umutluki benden tedavi dğr ilerleyen aşamalara geçmeden hamile kalıcamı söylüo.
beni öyle güzel motive ediyorki ...
inşallah rabbiminde izniyle hemen hamile kalırım.
ve bu bulantılarımda hamileliğe alıştırma olur ha nedersin...

Aşkım artık gidicek ve onlrda adettir akrabaları dolaşıyorlar.bir haftadır şehir dışında ve dün isyan ettim tamam gelme askerede oradan git özledim dersin bana son günlerimizi benimle gecirme dedimçıktı geldi..
arabayla önce sehrin her yerini gören bir tepeye çıktık..aldık biralarımızı..tabi be içemiyorum o ayrı meselee:76: birden yağmur yağmaya basladı belliydi zaten havadan öyle olacağı ama cok romantikti..karanlık arabanın içi dısarıda yağmur sesi müzik ve aşkım ..benimki hiç yapmıcağı bişeyi yaptı..bu yağmurda benimle dans edermisin dedi ve manyaksın sen dedim:78: dısarıda yağmur.. arabada bangır bangır Çelik Dilberim çalıyor ve askmla biz sırılsıklam dans ediyoruz :) Beni beklicekmisin dedi...Ahh aşkım seni beklemem mi..Hiç dönmeyeceğini bilsem bile ömrümün sonuna kadar sana aitm..Seni beklerimm
bitanecim askerliğinde bitse yapsak şu düğünümüzü..neysee oradan eve gittik biraz ısındık sonra kahve içmeye gittik..tabi yalnız değiliz bu arada kardeşim ve kuzenide geldi..harika bir akşamdı..Çok mutlu oldum.Çok çekici gözüktün gözüme leyyyn ayy yarın gelicek askım.haftasonu bizi bekliyor
Koskoca 1 yıl nişanlıydık hiiiç esmiyordu böyle hayırdır aşkım askerlik çarptı gibi çok seviyorum seni.Herşeyimsin

Aşk doluyum bugüün Anladım şimdi..Bayanların kendini mutlu hissetmesi için arada kocalar böyle yapsa..Kocakafalılar her seyi bizden beklerler zatee

pazar günü kpss ye giriyorum günlükk çok heyecanlıyım..işletmeden lisans mezunu olunca da tekrar girerim hele bundan bi iyi puan alıyım da :97:

offf günlük çooook heyecn basıyo bana yaaa..bu arada rejimle filan uğraşamam.hah 3-4 kilo altucu sınav bi hayırlısıyla geçsin hele 1 ayda veririm ben onu

:18:hayatımız sınavv resmen...rejimi filan saldım yaniii çikolatalar havada uçuşuyooo

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya deliricem galiba günlük.
Niye hiç aklımda yokken rüyama giriyor ki?
Bilinçaltı diyeceksin ama 3. kezdir aynı şekilde bir rüya olunca,
kafama takıyorum doğal olarak.
Ne kadar iyiydim dün. Tamamdır artık harikayım diyordum.
Şimdi feci şekilde kafamın içini meşgul ediyor 'o'nun varlığı da, düşüncesi de.
Gerçekten merak ediyorum neler olduğunu.
Bir şeyler var. Belki de onun bir sıkıntısı var da bana yansıyor.
Keşke çok iyi bir rüya tabircisi olsaydı da sorsaydım anlamını bunların. (
Mahvetti beni yine.
Neyse ki bu kez huzurlu uyandım.
Anneciğime de en sonunda anlattım bunu.
Birine anlatınca genelde bir daha görmüyorum. İyi olabilir o sebeple.
Bir yandan mesele 'o' olunca gördüğüm rüyalar sonsuza kadar sürsün isterken,
öte yandan, sonrasında beni üzdüğünü farkedince hiç girmesin daha iyi diyorum.
Keşke yine biraraya gelsek ve çoooookkkk mutlu olsak bu kez.
Ben bir daha hiç üzülmesem, beni çok sevse, mutlu etse...
Ben de onu çok mutlu etsem. Neden olmuyor?
Bak dün neler yazmıştım, şimdi ne oldu...
İyi gelmiyor bana bu rüyalar. Biraz kafamı dinlemek isterken,
geçmişten sıyrılmışken bu olmamalıydı.
Kendimi ders çalışmaya adayacağım tüm gün, o zaman geçecek yine.
iyi olacağım.

sevgili günlük,

sana ilk defa yazıyorum ve bundan sonrada yazacağım

2,5 ay önce işe girdim.iş çok ağır.akşam eve gidince yıgılıp kalıyorum.eve destek olmak için çalışmam lazım.akşam saat 19,00 da eve gidip yemek yapmak temizlik yapmak çok zoruma gidiyor.erkenden yatmama eşim çok bozuluyoor.onunla ilgilenmediğimin farkındayım ama elimden birşeyde gelmiyorayrıca pazr günü de kpss sınavım var çok stres yaptım çooooookkkkkk:18:

sabah evden işe gidiorum die çıktım bak hiç hesapta yokken işten çıktım günlük yaa..
patron olucak o insan dışı varlığın bana ettiği hakaretten sonra daha fazla orda kalamazdım dimi.
dilerim içeride kalan maaşımı verirler.
yok vermezlerse eger hukuki yollara başvurucam.
aslında bu tür şeyler hiç tarzım diil ama o ettiği hakaretten ötürü yapıcam bunu...
ya böle işte....

Doğum günün kutlu oolsunn gamzee
çok uykum varr uykusuzummm
iş çok yogunn öldüümmm öldümmm
eve gidip yatasım var

Günlük çok kötüyüm. Dün yüz felci geçirdim Gece acile gittik. Doktor ilaç ve 10 günlük rapor verdi. 10 gün sonra kontrole gideceğim. Gözümün biri hiç kapanmıyor. Dudaklarımın yeri değişti. İnşaallah geçer en kısa zamanda. Çok korkuyorum

aptallığım yüzünden dolandırıllıyordumazz daha. ders olsun bu bana. yazık anne işten izin alıp gün boyu koşturdu benim için bankalar avukatlar falan. allaha şükür cüzi bir miktarla sıyrıldım bu işin içinden.

2 önemli gün geçirdim Günlük...
Hayırlısı...

Çok yoruldum çok ama...

Belki pzartesi sevdalıma gideceğim, innşşşalllaaaaaaahhhhhhhhhh

ben şeppap odadayım biliyo musun aceba
bil diye söyledim zaten..

ay canım gunlugum hafta bıttı
sevgılımı haftaya cok kın dolu beklıyorum geldıgı zaman
yanı o bana kınlıdır
gunnuk didemevo nerde gordunmu acaba

slm günlük...
Bu ara durgunum ...sebepsiz... :97:
Fazla melankoliğim...
Ne olacak benim bu halim
Beni gören hayat dolusun diyo , gelde bana sor
Ben direndikçe hayata karşı sürekli dikenler baş gösteriyo
Kararsız, çaresiz , suskun, sürekli ölümü düşünen , herşeyin boş geçici olduğunu düşünen ve hiç birşeyden zevk almayan bi insana dönüştüm .
Nazarmı değdi ne
Ben kolay yıkılmam kendimi biliyorum:44:
Eee ne bu bitkinlik
Neyse seninde içini daraltmıyayım

:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…