Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgiliii günlükk bu günü bana zehir edenn test çubuğunu senin aracılığınla kınıyorum...Bana çift çizgiyi gösterip sonra kan testi verdikten sonra negatif çıkan kağıdıda kınıyorumm...Ağlamaktan gözlerimi şişirtenn olmayann bebeğimm senii kınayamamm çünkü olmasanda sana kıyamamm...Senii özlemle hasretle bekliyorummm her ayy gelmediğinde ağlama krizlerinede soksanda benii ben yinede seni çok seviyorummm dünyadaa olmayan bebeğimm birgünn yerini mutluluk gözyaşlarına bıraktıracaksın buna inanıyorumm....Başkaada bişey yok iştee çok şeyi bilmene gerek yok günlük ....

yoruldum günlük az dinleneyim... yarın büyük gün müstakbel kayınvalide geliyo öğrenci evime.. az daha takılayımda dinleneyim ben =)

Bıraksın herkes bu işleri artık......

Akşam akşam güldüm artık ne diyim Allah ıslah etsin...
Neyse;

Bugün bir hedefim vardı şu saate kadar şaşmadı şükür.

Bir konuda kendime verdiğim sözü tutamasam da genel olarak 10 üzerinden 7'lik bir irade sergiledim..:79:

Bu benim için umut vadedici...

Haftaya bir süpriz daha oldu. Pazartesi ve Cuma günkü derslerim iptal oldu Çok vakit kazandırdı bana inşallah iyi değerlendiririm...

Bir de mis kokulu oğlumu çok çok özledim... Telefonu gösterip ağlıyormuş beni istediği için " deyyzee" diye ...Ablacım çok duygulanmış

Ne zaman ben onu böyle özlesem o da özlüyor.. Ne güzel bir duyguymuş teyze olmak...

Rabim nasip ederde o günü görürsek doğum günü hediyelerini beğendim kuzumun netten..

Para biriktiyorum ufak miktarlarda olsa.. 1.5 ayda nekadar olursa artık...

Sevgili günlük nasılsın
Ben iyiyim yarın bir samsun turu yapmayı planlıyoruz inşallah hava güzel olur.Sen de benim gibi dua edermisin hava güzel olsun. Alışveriş yapmak istiyorum pantolanlar kazaklar mont bot hepsine de ihtiyacım var. Bugün ben nereye gittim biliyon mu bankaya onun yanına öğrencimi denetlemeye gitmiştim, oturdum bana çay ısmarladı
Ne dersin günlük sence doğru kişi o mu aha iyi insan lafının üstüne gelirmiş msnde yazıyor.Hadi öpüyorum seni gelişmeleri anlatırım sonra

ayyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam... sıpam bana süpriz yaptı şuan.. balkona jel ile seni seviyorum yazmış.. yakmış sonra onu... çağırdı aşkım gelirmisin diye ... çok mutlu oldum.. az biraz odundur ama gönlümü almayı biliyo... deli günlük bu çocuk =) seviyorum ama onu tartışsak ta hep yeri bambaşka bende..

slm günlük
Bugün çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti nurtopu gibi bir erkek bebek bekliyoruz adı'da Bera olacak inşallah onun için dua et günlük.

günnük
çok sıkıldım
acaba 1 senem dolmadan işten çıkıp biraz ev kadınlığınımı oynasam .. sıkılırsam yeni bi iş bulurum dimi günlük :))
ben bunu bi düşünüiyymm

kaç gündür girmiyodum foruma.sevmedim yeni hali çünkü..
kendimi kaybediyorum resmen.belki 1 saat takılsam alışcam ama ben normalde de böyleyimdir.bir şeyi sevmezsem üstelemem
saçlarımı boyatcam bi kaç güne.burdan birilerine duyuruyorum kuaförde yanlız bırakmaz inşallah kankem
öğretmenler günüydü geçen.nişanlımın anneside örtmennn apriltoşumunda keza öyleymiş
kezayı da cümle içinde ilk kez kullandım ögretmen felan deyince sanki cümlelerime dikkat etmem gerekiyomuş hissine kapıldım
ilk okuldan ögretmenlerimi filan aradım hiiç değişmemişler yaa.sanki hala eskisi gibiler malum siteden bakıyorum arada fotolarına maziye daldım gittim..
canım sıkılıyo günnük yaa.saç boyamam filan anlamıştım zaten bende var bi haller diplerimin gelmesiyle alakası yok bi kerem
içimi dökmeye gelmiştim.çıkcam yine sadece günnüğü buluyorum başka yerlere el atamadım new forumda
pati kaçar günnük

Son düzenleme:
günlük biliyomusun 1 saat sonra benim doğum günüm.30'u bitiriyorum sanırımistanbulda geçirdiğim bu 3. doğum günüm yani ailemden uzakta ama sevdiğimin yanın da geçirdiğim 3. doğum günüm.bu yaşına kadar öğrendiğin en önemli şey ne dersen ilk hayatta sağlıktan daha önemli hiç ama hiç bir şeyin olmadığıdır.ve sevginin hayatta ki en önemli ihtiyaçlardan biri olduğudur.

Gidicektim uğrayayım dedim
Aslında anlatacak bişi de yok ki
Sıradandı işte
Dün gece ağlayarak uyumuştum
Sabah kalktım bir de ne göreyim
Gözüm şişmiş :/ Neyse buzla falan hallettim
Senenin açılışını iyi yapmıştım güzel bir notla
Fakat devamı öyle olmadı orta halli şu an
Buna da şükür..
Günlük insanlar neden bu kadar takıntılı?
Bu aralar fazla samimi olmadığım biri fırsat buldukça sürekli laf sokma çabasında
Hani böyle alttan alttan iğneler gibi..
Sebebi de hoşlandığı çocuğun benden hoşlanmasıymış bugün itiraf etti bana bunu
Yüzüme söyledi senden nefret ediyorum diye ha ağzının payını aldı orası ayrı
Benim hiç birşeyden haberim yok.
Ama moralim bozuldu bir kere gidip herşeyi anlattım çocuğa bunun ondan hoşlandığını da anlattım
O da birşey hissetmiyorum ona karşı dedi
Sonra vaktin var mı dedi sınava çalışmam lazım diyip kaçtım
Nasıl davranmalı ki bu insancıklara?
Umursamamak en iyisi sanırım şu an için..
Ooof şu an da yatılı misafir var bizde, hiç hoşlanmam
Bulut Duman'ı tanıyor musun günlük hani 19 estetik ameliyat geçirip afet olan
Hıh işte çok tatlı yahu bu gece beyaz showda olacak
Erkeklerin hasta olduğu estetik güzellerine çakma cazibe diyip dalga geçiyordum ya
Şimdi daha iyi anladım sanırım onları
Ama estetik güzeli erkek çok sık görmüyoruz ki empati yapalım di mi
Öğlen koca bir paket cips yiyip hızımı alamayıp bi tane daha yemiştim
Sivilce tarlasına dönmezse suratım iyidir
Hani feysimi dondurmuştum ya günlük canım sıkıldı tekrar açtım
Sanaldan konuşup rahatladığım insanlar vardı çünkü
İlişki durumumu da var yaptım rahatsız etmesinler diye
Ne ilginç yazacak bişi de yok ki diyip destan yazdım ahaha

heyoooooo,iyiyim iyiyim merak etme..Bu ara canim bisiy istemiyor o yüzden ugramadim sana.

Offfffffffff offffffffffff offffffffff diyorum günlükcükkk offffffffffff offfffffff diyorumda baska bisey demiyorumm

ne yapıyorum ben böyle günlük beynim kafatasımı terkedip tatile mi gitti of poff Allahım sen bana akıl fikir ve sabır ver

günnük bugün ne oldu biliyormusun...
yanimda uyuya kaldi...
ve tam o sirada izel'in sevidigim sarkisi gurur cikti...
iki damla yas süzüldü gözümden...
yani ilk defa onun yaninda agladim ama ne o bunu gördü nede ben söyledim...
günün özeti......

Bugün çok güzeldi be günnükk inan çok güzeldii..Nekadar Mübarek Günde Doğmuşummmm, Mübarek Bir İnsan Olduğum Burdan Belli İŞTE
sabah ablam gelmiş kahvaltıya ve öperek uyandırdı benii ardından babam geldi öptü ardından annem geldi öptü ve telefon çaldı arayan eniştemdi güne en sevdiğim 4 kişiyle başlamak süper ve paha biçilemez bir duyguydu, bu sabahki kahvaltı çok bambaşkaydı.. Kahvaltının ardından güzel bi duş ve sonrasında giyinip süslenip makyaj yaptım babam sordu nereye yolculuk? hiç babam evdeyim sadece bugün kendim için ve benim günüm olduğu için süslendim 27 yaşın verdiği olgunlukla farklı bir gamze olucam artık dedim..
Biliyomusun gün içerisinde gerek faceden gerekse telden kutlamalar beni çok mutlu ederken inanılmaz bir şey olduu, benim bir arkadaşım vardı ve mesleği gereği tayini tokata çıkmıştı sadece msn ve tel yoluyla görüşüyorduk uzun zamandır kendisiyle..ve bir kargo geldi kargo benim ismimi söyledi hemen çıktım kapıya okadar heyecan yaptımkii, bi koli uzattı bana ve imzamı attırdı .. ben koliyi açarken tüm ev halkı toplandı tabi başıma tokata özgü çemberler, oraya usül değişik şallar ve marmelattan tutta pekmezin her çeşidinden, çemenler falan dedim noluyoruz yaaa 2. bir zil ve 2. koli ama bu biraz boyuna doğru büyüktü ve üstünde not " bukadarlamı sence? önce tatlı yiyelim tatlı konuşalım ve sonrasında bu paketi açalım" yine imzamı attım ve aldım , evdeki herkes böyle tabii ve koliyi açınca karşılaştığım manzara buu

Birazık Büyük Geldi Daraltırıcam VEEEEEE Hiçbir Koşulda Hiçbir zaman çıkarmicağım kesin.. hemen telefona gitti elim ve aradım çok çok çok teşekkür ettim kendisinee, unutmamış taa oralardan bile ulaştı bana yaa
ailem tabi şok oldu bende oldum fakat babamın şu tepkisi paha biçilemez " yüzük büyük geldi onu yarn bizim kuyumcada daraltalım parmağına göre" neysee daraltıcam tabikide yüzüğü
Bu arada fdün gece ufuktan mesaj geldi "doğum günün kutlu olsun" bende cevap yazdım "teşekkür ederim " sadece ondan gelen tepki bu oldu .
Dedimya çok güzel bir gündüüü

::::::::::Veee bir yaş daha yaşlandım,bu buruk ama mutlu günümde yanımda olan,arayan,msj
atan,beni hediyeler boğan,pasta manyağı yapan,duvarıma yazan,duvarıma yazmaya çekinip faceden msj atan tüm güzel
dostlarım,çok tşk ederim...CANLARIMSINIZ ¦¦¦
(evet iyiki doğmuşum ) Evet 27 Yaşında Olabilirim Evet Yaşlanıyor Olabilirim Amaaaa Bunları Hiiiiiiiiiiç Dert Etmiyorummm Nedenmii?? Varmı 27 Yaşında olupta 18'lik Çıtır Gibi Gösteren '? Ay Ruhum Genç Ayol Benim Geceleri Saymassak Ben Henüz 13.5 Yaşındayım İçimdeki Çocuksa Hiiiç Büyümicekk... Dedimya 27 Yaşında 18'lik Çıtırım Henüz... '? Şeytan Tüyü Varmış Bende Öyle Diyorlar
İyi ki doğdum
Gördün mü 27 oldum
Özgürüm kanatlandım
durmadım ayaklandım
koşup ilerliyorum
İyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
Erkekler hep peşimde
ama aklım işimde
Sınırı zorluyorum
Kalamam hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüme bariyer de
Çocuk da yaparım kariyer de
Pes etmem ben en zor günüm de
Kanatlandım özgürüm ben de
Deseler geçecek bu heves de
Çocuk da yaparım kariyer de....

doğum günün kutlu olsun :) yüzüğün güzelmiş ... darısı bize

Ayyy bu Bulut Duman ne yaaa...
O iğrenç şarkısıyla ve iğrenç ötesi kliple mi dünya starı olmayı planlıyor o gerzek?
Ne sanıyor bu kendini. Şaştım kaldım günlük yahu.
Youtube'dan izledim. Tam bir fiyaskoo...
Estetikler değiştirmiş kendisini epeyce ama bir işe yaramamış. Star ışığı sıfır.
Bulut Duman yorumlarım sonrası ayrılıyorum senden günlüğüm.
Çok da gerekliydi ya...
Star ışığı falan yok dedim ama bak kaç satırdır onun hakkında yazı yazdım.

günaydın güllük
bugün benim doğum günüm güllük...
1984 yılının 27 kasım ında, soğuk bi Salı sabahı saat 07.30 da doğmuşum efenim...bööle buruşuuuk,çirkiiin, kara kara saçları olan bi kızceğiz olarak...hatta normalinden 17 gün kadar rötarlı da gelmişim, ne kadar sabırlı bi insan olduğumun kaynağı belli yani...
bugün itibariyle tam 26 yaşım doldu...küçükkene güzelde herşey gibi doğumgünleri de...hediyeler ( genelde kitap, kültolu çorap, eldiven bere vs olurdu ) bol bol pasta, annemin yaptığı yemekler ve bi sürü arkadaş...
yıllar geçtikçe yavaş yavaş her biri eksilip gitti, ailem dağıldı, hediyeler azaldı, annem terketti gitti...ama uzun bi zamandır ilk defa bu sabah doğum günümde, çok mutlu uyandım güllük, eşim sayesinde...
sabah kalkıp evin içinde uğrayacağım her odaya her yere kırmızı güller serpiştirmiş, güzel güzel notlar da yazmış: "iyi ki doğdun aşkım", "iyi ki varsın", "doğum günün kutlu olsun" , ve "dünyanın en güzel annesi"...oturdum ağladım güllük çok duygulandım...tamam; son 3 doğumgünümde de aşkım yanımdaydı sağolsun ama bu yaptığı güzellik, geçen senelerde alığı tektaş yüzük ya da ne bileyim pastalı eğlencelerden çok daha mutlu etti beni...
Allah herkesin yuvasını korusun, evlatlarını korusun...ne güzel söylemiş Bülent abla..bu şarkıyı hem bebişime hem de kocama hediye ediyorum:
yanımda sen varsın gönlümde huzur
seven bir insanın serveti budur
hasreti tattırma bana ne olur
ben doğdum doğalı şimdi mutluyum

doğum günüm bana geldiğin gündür
gönlümdeki özlem ateşi söndü
ağlayan gözlerim seninle güldü

yalnız senin için yaşayacağım
mutlu olman için çalışacağım
sana hep sevgiyle sarılacağım

Ne yapmalı acaba ?

Bu yaz karar verip evlenmeli mi ?

Yükseği bitirmeyi, iş bulmayı mi beklemeli? Öğrenci evlilikte güzel olabilir ama annem ister mi ki

Zaman geçiyor, düşün düşün bir işe de yaramıyor :97::97::97:

Bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler...

yarın kpss var o kadar çalışmama rağmen hazır hissetmiyorum kendimi..yeteri kadar soru çözemedim..stresten öleceğim.yarın şu sınav olsa bitsede rahata ersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…