Bugün çok güzeldi be günnükk inan çok güzeldii..Nekadar Mübarek Günde Doğmuşummmm, Mübarek Bir İnsan Olduğum Burdan Belli İŞTE
sabah ablam gelmiş kahvaltıya ve öperek uyandırdı benii ardından babam geldi öptü ardından annem geldi öptü ve telefon çaldı arayan eniştemdigüne en sevdiğim 4 kişiyle başlamak süper ve paha biçilemez bir duyguydu, bu sabahki kahvaltı çok bambaşkaydı.. Kahvaltının ardından güzel bi duş ve sonrasında giyinip süslenip makyaj yaptım babam sordu nereye yolculuk? hiç babam evdeyim sadece bugün kendim için ve benim günüm olduğu için süslendim 27 yaşın verdiği olgunlukla farklı bir gamze olucam artık dedim..
Biliyomusun gün içerisinde gerek faceden gerekse telden kutlamalar beni çok mutlu ederken inanılmaz bir şey olduu, benim bir arkadaşım vardı ve mesleği gereği tayini tokata çıkmıştı sadece msn ve tel yoluyla görüşüyorduk uzun zamandır kendisiyle..ve bir kargo geldi kargo benim ismimi söyledi hemen çıktım kapıya okadar heyecan yaptımkii, bi koli uzattı bana ve imzamı attırdı .. ben koliyi açarken tüm ev halkı toplandı tabi başımatokata özgü çemberler, oraya usül değişik şallar ve marmelattan tutta pekmezin her çeşidinden, çemenler falan dedim noluyoruz yaaa 2. bir zil ve 2. koli ama bu biraz boyuna doğru büyüktü ve üstünde not " bukadarlamı sence? önce tatlı yiyelim tatlı konuşalım ve sonrasında bu paketi açalım" yine imzamı attım ve aldım , evdeki herkes böyle tabii ve koliyi açınca karşılaştığım manzara buu
Birazık Büyük Geldi Daraltırıcam VEEEEEE Hiçbir Koşulda Hiçbir zaman çıkarmicağım kesin.. hemen telefona gitti elim ve aradım çok çok çok teşekkür ettim kendisinee, unutmamış taa oralardan bile ulaştı bana yaa
ailem tabi şok oldu bende oldum fakat babamın şu tepkisi paha biçilemez " yüzük büyük geldi onu yarn bizim kuyumcada daraltalım parmağına göre"neysee daraltıcam tabikide yüzüğü
Bu arada fdün gece ufuktan mesaj geldi "doğum günün kutlu olsun" bende cevap yazdım "teşekkür ederim " sadece ondan gelen tepki bu oldu .
Dedimya çok güzel bir gündüüü
::::::::::Veee bir yaş daha yaşlandım,bu buruk ama mutlu günümde yanımda olan,arayan,msj
atan,beni hediyeler boğan,pasta manyağı yapan,duvarıma yazan,duvarıma yazmaya çekinip faceden msj atan tüm güzel
dostlarım,çok tşk ederim...CANLARIMSINIZ ¦¦¦
(evet iyiki doğmuşum) Evet 27 Yaşında Olabilirim Evet Yaşlanıyor Olabilirim Amaaaa Bunları Hiiiiiiiiiiç Dert Etmiyorummm Nedenmii?? Varmı 27 Yaşında olupta 18'lik Çıtır Gibi Gösteren '? Ay Ruhum Genç Ayol Benim Geceleri Saymassak Ben Henüz 13.5 Yaşındayım İçimdeki Çocuksa Hiiiç Büyümicekk... Dedimya 27 Yaşında 18'lik Çıtırım Henüz... '? Şeytan Tüyü Varmış Bende Öyle Diyorlar
İyi ki doğdum
Gördün mü 27 oldum
Özgürüm kanatlandım
durmadım ayaklandım
koşup ilerliyorum
İyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
Erkekler hep peşimde
ama aklım işimde
Sınırı zorluyorum
Kalamam hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüme bariyer de
Çocuk da yaparım kariyer de
Pes etmem ben en zor günüm de
Kanatlandım özgürüm ben de
Deseler geçecek bu heves de
Çocuk da yaparım kariyer de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?