Popüler Konu Sevgili günlük...

nasıl yenicem günlük bu korkuyu..
hep hafızamda kalıcak o görüntüler..
arabalara binmek istemiyorum artık..oysa aşkımla önceden deli gibi hız yapardık ne korku ne başka bişey vardı aklımda:26:
ama o kazadan sonra sürekli o görüntüler gözümde..
dün akşam babamla misafirlıkten dönerken babam hafiften fren yaptı yüreğim ağzıma geldigözlerim doldu hemen..
allah kimseye yaşatmasın

bu gün dier günlerden başka birşeyler yapmak istiyorum günlükcüğüm, duşumu aldım, kocişle güzel bi neskafe içtik, keşke şimdi hadi sen n e yapmak istiyosan onu yapalım dese ve kafamıza göre takılsak,
bu arada yakın arkadaşlarımız evliydi ve hamileydi eşi, bebeği erkekmiş, göstermiş bu gün tükünü:)) inşallah sağ sağlim doğar ve ben de teyze olurum, tabi inşallah 2011de de ben anne olurum

Elhamdulillah bugün güzel haberlerle güne basladim. Allahim Seni cok seviyorum. Sükürler olsun. Sonsuz sükürler olsun.

Bu hafta benim için çok heycan vericiydi.Yeni kararlar,yeni planlar programlar...Maddiyatımı yönetmek için yapabilcegim herşeyi yapmaya hazırladım kendimi.Peki ya manevi hayatım? diyerek büyük bir merakla dün falcıya gittim.Resmen bu hafta açılmaya başlayan temiz sayfamı tam olarak açtı bu falcı.:81:Geçmişin kuruntuları,takıntıları silindi gitti.Kuş gibi hafifim.:119::119:Gelecek hafta bundan sonraki hayatıma yeniden dogmaya hazırım.Zaferlerimi izler tebriklerinizi yollarsınız bundan sonra.Herkesi herşeyi ama öncelikle kendimi çoook çok seviyorummm :122:

slm günlük bu günü keyfe ayırdım amaan boşver her şeyi yoksa hayatımın hızına erişemiyorum.bir de özledim xcimi.ondan daha yakışıklı daha karizmatik daha nazik bir insan görmedim ya 9.yıla yaklaştım

Pfff günlük,

Sanirim Depresyondayim,
e$im gene askere gitti 3 gün önce, son 83 gün..
Cevremdeki insanlar beni sinir ediyor..

Sabah merdivenden düstüm taa yukaridan asagi, bence 30 basamak
Dirsegim mahf oldu, her yerim agriyo

Allahim sabir ver bana neolurrr..

sorarım size bayanlar... nişanlısınız, nişanlınızın ailesinden sizi sevmeyenler, art niyetli, özellikle dedikoducu, ikiyüzlü insanlar var. haa buda yetmez yaptıklarınıza sürekli karışan taaa uzaklardan müdahale etmek isteyen birisi. düşünsenize her konuştuğunuzu etrafındaki herkse anlatan biri.. ve ben yapabilceğim büyük hatayı yaptım, nişanlıma o kızın kötülüğünden bahsettim ama o kızı kardeşi gibi seviyor(du) nişanlım. ve şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum. tek isteğim onun bizden uzak durması, nişanlım bunun için söz verdi bana ama nereye kadar( bu yaşımda böyle fitnelerle uğraşmak beni yaşlandırdı resmen okadar çocukça şeyler yaptıki gülsem mi ağlasam mı bilemedim. osman'A nişanlıma ya o ya ben dedittirme demiştim bundan bir yıl önce, ve o bunu dedittirdi böyle hep dedikodu bizim ahiretimizide yıkar dünyamızıda yuvamızıda yıkar dedim. eğer böyle devam ederse, etcekse beni bırak dedim. bırakmam seni dedi o artık yok hayatımızda olmucak dedi. sadece suan muhtacım tepki veremiorum dedi. evet haklı muhtac suan ama bende çok sabırsızım ve öfkeliyim. anlatcak kimsem yok akıl alcak kimsem yok. anneme anlatsam geceleri uykusu kaçıyo aklına takıo tansiyonu cıkıo dert yapıo. belki birileri bana bişey der, şunu yap ablacım kızım kardeşim vs der. birileri bana haklısın desin,sakin ol sabır desin nişanlımda bende cok bunaldık, ben üzüldükçe ona kızdım onu suçladım o da içine attı hep ama artık oda bana kızmaya başladı haklıda. daha şimdi böyle peki ya ilerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğimiz geldi teyze oldum.
Çok güzel bir bebek
Ne kadar tatlı ne kadar küçük

Türk kahvesi içip, cips yemenin sonucu çektiğim mide ağrım hafifledi nihayet.
Güzel yüzlü, melek annemin kucağına attım kendimi. Daha da iyi oldum.

günlükkkkkbeş parsız kaldımmm
tutmadım kendimi bir sürü çeyiz aldım tost makinesi blender seti,çaycı vs... çok heveslendimaskkerim gelsin hemen göstermem lazımmmm

yarın sınava giricem günlük,,,
biraz heyecanlıyım
Allahım nolur hayırlısıyla güzel geçsin sınavımm,,,bugün iyice dinlendim,birazdan yemek yapıcam
erken uyumalıyım,sınav için erken uyanıcam ve malum istanbul trafiği anca sınav yerimde olurum,,,
sınavımın nasıl geçtiğini yarın yazarım sana
şimdilik kaçıyorum:86:

güzeldi güllüüm bugün.. müstakbel kayınvalidem geldi evime.. oturduk falan muhabbet ettik çok kalmadılar ama döndüler memlekete.. telefonda sanada iş çıkardık diyo olur mu hiç ya seve seve.. iyiydi bugün mutluydum.. o kadar temizlik yaptım bi işe yaramadı çok az kaldılar.. olsun temiz temiz oturayım bari bu arada yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.. allah yardımcıları olsun...

Nasılsın günlük...
Günler o kadar yorgun geçiyor ki...
Okulu bu ara kaldıramıyorum resmen...
46 saat ders olunca sınavlarda bitmek bilmiyor her hafta sınav her hafta sınav
Seneye zaten üni sınavı...
Hadi hakkımızda hayırlısı günlük...
Okul hayatı haricinde herşey normal çok şükür...
Yarın belkimm sinema yaaa gidicezzz uzun bir aradan sonraaaaa

BU arada günlük yarın KPSS sınavı var...
Ablamda girecek...
İnşallah tüm çalışanlar haklarını alır...
Herkese başarılar diliyorum...

Son düzenleme:

Yarın gitar dersime gidicem.Kayıt yaptırmamıştım sabah erkenden gidip yaptırmam gerek.Ayrıca pazartesi vizem var.:18ff şu güne kadar hazırlık sınıfında hiç ders çalışmadım.yarın harıl harıl ders çalışmam gerek.:95: of yarın nasıl geçicek yaaa :96:

Vay gunluk vay yillar yillar once actigim bir sitenin bannerini gordumde : )

belki KK kadinlarina moral verir ekte paylasiyorum

www.evlierkeklerkulubu.com

Not : Simdi bekar, kisa, kel, gobekli ve mutluyum : )

Sevgili Gunluk,
Sira geldi cok mantikli ama birazda bencil olmaya ...hadi bakalim bundan boyle sadece kendi istediklerimi yapip, beni kimsenin kullanmasina izin vermeyecegim, iste radikal degisim diye buna denir!!!:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…