Popüler Konu Sevgili günlük...

ben ona aşık olmak istiyorumm onunda bana aşık olmasını istiyorum.ama böyle olmuycak biliyorum ben gene üzülücem ve unutucam hiç gülmiycem ben hiç.Farkındayım çirkinim ben çoğu şeyide bu yüzden yaşıyorum ztn çirkin olduğumdan.Güzel olsam severlerdi beni bırakmazlardı üzmezlerdi.Ona kapak olmasını istiyorum herşeyinn ama herşeyinn.Benimde mutlu olabilcemi göstermek istiyorum ona.Ve ben gerçekten artık sevmek sevilmek istiyorum çokmu şey istiorum ben Allahım nolursun nolursun yardım et.Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle.Şu ruh halinden lkurtar beni lütfen.

Neredeyse yüz yüze konuştuğum her erkeğin konuşma başladığı an itibariyle
suratlarına aptal bir gülümseme yerleştiği için, kimin benden hoşlandığının veya
kimin sadece beğeniyle baktığının ayırdına varamıyorum pek. Şimdi biri çıktı
başıma... Gerçekten tam dibimdeymiş de ben farkedememişim. Onu da sadece
diğer pek çok erkek gibi sanıyordum. Tamam beğenir beğenmesine dedim de,
hoşlantı durumunu ummuyordum günlükcüm. Sonuç olarak umrum dahiline girebilecek
bir arkadaş değil malesef. :/ O sebeple bir önem teşkil etmiyor. ://

Yoksa diğeri mi, ya bilemiyorum ki... Niyeyse taktım ben bunu kafama.
Kim ki bu insan? :44::44:

Sevgili Gunluk,
...artik ben de eskisi gibi cok huzurlu ve mutlu olmak istiyorum,ne dersin,olabilecek miyim acaba??

Allahım sıkıntıdan gebermek üzereyim.. tüm gün boyunca malaklar gibi oturdum azcık ders çalışayım dimi..

Biriktirdiğim Çok Cümlelerim Var Parantez İçine Adlarımızı Aldığım..
Ama Korkuyorum Be Günlükcan..
En Yakınımın Bile Gözünün Değmesinden Korkuyorum!
Sadece Aşk Değil Konu..Ailem,Çevrem..
Ve Biliyomusun Kankamla Kız Kıza 4 Gün Uzaklaşıyoruz İzmir den..
9 Aralık Sabahı Uçağımız Var Sivas'a Ordan Tokat'a Ve Ordanda Kayseri'ye Geçeceğiz
Üniv.Diploma İşini Halletsek Bari 1 Günde Diğer Günler Bize Kalsa
Yarattığın Güzellikleri.. Düşmanlarımı Bile Seviyorum Rabbim!!

günnük grip oluyorum galiba...
off ya benim gribimde gecmek bilmiyor genellikle...
surda bir haftasonu calismiyorum, onuda hasta hasta geciricem anlasilan... :2:
günnük haftaya carsamba dogum günüm ve herkes bana hediye almakla mesgul... :26:
ne istiyorsun, aman sakin sen kendine bu aralar bir seyler alma diyorlar...
canlarim benim, ailem benim herseyim günnük...
25 olucam ama inan kendimi hic öyle hissetmiyorum...
yani degisiyor aslinda bazen daha genc bazense daha yasli hissediyorum...
yasimi hic göstermiyorum ama, gecen polisi inandiramamistim dogum tarihimi görünce cok sasirdi...
o yüzden bazen beni yeni taniyanlar ne kadar olgun mantikli oldugumu söylüyorlar... :90:
40 yasima geldigimde de insallah yasimi göstermem....
neyse günnük cok oyaladin yine beni, diger topicler beni bekler...

içim sıkıyor günlük içim sıkılıyor kocam yine şehir dışına gidiyor bu sefer 15 günlüğüne ok yoruldum bu seyahatlerden evimde kalamıyorum tek başına ne yapacağım diye anneme gidicem yine içim sıkılıyor ağlasım var hemde nasıl

İzin aldım bugün.
İşlerimi halledicem.
En önemlisi nüfus cüzdanımla ehliyeti değiştirmek.
Soyadı değişikliği bir sürü karmaşaya neden olacak işle ilgili, çok pişmanım iki soyadı kullanmadığıma.
Bir de bir görüşme.. Bu işe de battım boğazıma kadar. Ne yapalım biri yapmalıydı, yine bana kaldı.
Neyse bunlar sorun değil de..

Öbür konu biraz daha karmaşık. Bakalım ne yazıcam yarın sana günlük?

hiç uyumadım günlük dün öğleden sonra 2 gibi kalktım hala ayaktayım bulaşıkları yıkadım kahvemi yaptım sana geldim yine bağımlın oldum yahuuuu

yeni işime alışmaya çalışıyorum günlük. başta biraz sıkılacağım tabi. cefa çekmeden sefa sürülmez mantelitesiyle teselli ediyorum kendimi. ah benim şu ani çıkışlarım. gemileri umarsız yakışlarım... ahh aaaahhhhh.. neyse herşeyde bi hayır vardır.:80:

günlük çok mutlu oldum ya haluk leventin yeni kaseti çıkmış onu dinliyorum şimdi.ay özlemişim.ay çok güzel sölüyo günlükkkk.ay harika günlükk...sen de dinle bence kaçırma

Son düzenleme:
Bir okul gününü daha atlattık
BUgün biraz soru çözmeliyim tarih ağırlıklı...
Bugün pek yorulmadım ama haftanın kafa yorgunluğu fena...
Ablam olduğundan pek nete giremiyorum birlikte vakit geçiriyoruzzz.
Uyumuşken birazda siteye bakınalım

Sıkılıyorum, sıkılıyorum, sıkılıyorum. Mesaim bitsede gitsem evime yeter artık bitsin şu hafta. Sağ bileğim ağrıo artık mausu tutmaktan. Yarın olsun hemende buluşayım sevdiceğimle
Dün akşam kardeşim geldi Düzce'den. İlk defa evde huzursuzluk çıkması haydi hayırlısı bakalım. Sevdiceğimde çalışıyo çok yorulmaz inşallah .

Sevgili Günlük,
Aslında yazmak istediğim çok şey var ama kusuruma bakma, bugün hiç keyfim yok ...

selam gunlukcugummmm sakın bır gun gecırdım yenı aldıgım elbısemı gıydımm cok hos oldum valla kendımı cok begendım. askımı gordum oylen uzaktan 2 haftadır gormuyorum ama hıcte ozlememısım ahmet kayayı dınlıyorum sımdı benden selam soyleyım ne sevmıstım bır zamanlarrrr omur aklıma geldı

Selam günnük ..
Yarın sımavım var
Hallledeyimde bitsin bu çile ..
Bi sürü emek ve para verdim ..
Artık kazanmaya başlayayım ..
Dua istemeye geldim aslında kk hatunlarından ..
Kistimde yokmuş artık , gayet dogurganım yani ..
He doguracak ortam yok o ayrı mesele
görüşürüz günnük kahvemi bitirp gv ve kv çalışcam

günnüküm ilk önce abatu'ya sinavinda basarilar diliyorum...
ay benimde bir sürü sinavim var ama hic istegim yok...
korkuyorum günnük...
bu aralar cok korkar oldum...
hic birseye istek yok icimde, bir tek ailemle zaman gecirmeyi ve devamli sevdicegimin yaninda olmak istiyorum...
kac yildir okulla ugras dur, yoruldum galiba...
elimi etegimi cekip evimin kadini mi olsam acaba? :90:
off neyse ben gercek hayata geri döneyim en iyisi...
okula gitmeliyim....

Eskiden kalan olaylar yüzünden gerilmekten bıktım!
Günlükcan meğer kaç kişinin canını yakmış benim canı yanasıca herif
Tek tek temizliyoruzda beni onla gören yada facede onla ilişkide gören geliyo bana yalan yanlış şeyleri söylüyo veriyo gazı ben herifi hırpalıyorum
Sonrada mavişim tek tek kanıtlı ispatlı olayların gerçek yüzünü anlatıyo herşey süt liman oluyor.
Ama bıktım artık yalan yanlış şeylerle uğraşmaktan.. Bende ne kadar safım ki inanıyorum şeytanlara
Üzülüyorum çok kötü üzüyorum.. Bugün anneside tebrik etti burnu iyi sürtüyomuş bizimkinin..
Kadın beni esir aldı tabi bırakmıyo evde kalakaldım oturduğum yerde aşkım diyo hadi gidelim anası diyo az daha oturun
Ama Allah için şu pislikler olmasa herşeyimiz süper.. Öpüyorum kuşum sonra gelir anlatırım detaylı fakat şimdi kankam bekler gitmeliyim

bugün genel olarak herşey çok güzeldi.. okuluma gittim, yürüyüşümü yaptım, boolca yemek yedim :$ alışveriiş yaptım büssürü güzel ciciler aldımmm... param keseme çok geldi sanırım :s ama kuzenimin doğum günüsü için bişey bulamadıımmm.valla düşünme aşamasındayız... napıcaz bilemiyorum... onun haricinde herşey iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…