Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bu gün çok kötü bir geçirdim hala da geçiriyorum önce nereden başlasam hangi birini yazsam..

Bozulmakla çalışmak arasında olan cep telefonumu yenilemeye karar vermiştim ama açıkçası tam olarak bozuk denilemezdi vicdanım boşuna israf yapma dese de dayanamadım düştüm teknosa yoluna ve lg t310i aldım hay almaz olaydım ne iğrenç bir telefon aldığıma bin pişman oldum pişman olmakla kalmadım birde strese girdim neden mi eve geldikten 1 2 saat sonra şarja taktım ve ne olsa beğenirsin bozuldu ekranı kapandı açılmıyor kendi kendine titreşip,yanıp sönüyor tabi benim sinirlerim harap oldu o kadar para verdim sonuçta yazık günah ama ben biliyordum başıma böyle bir şey geleceğini!Yarın yine gideceğim iade olmuyormuş sanırım değiştirmek veya başka bir model alayım bari Allahım nolur başka birşey alayım birde garanti filan uğraşamam

Bunlardan önce daha başka ne mi oldu dur da anlatayım bu K efendi nefes alsa bile bana batar oldu.Güya karar almıştım mümkün olduğunca onunla muhattap olmayacaktım ama ben malı ne yaptım ilk fırsatta kendimi tutamadım o da iyice havalara girdi tabi.Yapıyorum yapıyorum sonra vah benim dertli başım diye dövünüyorum olmaz ki :84: Sinirlerim yerle bir oldu artık kendime hakim olmam gerektiğini biliyorum ama deli dana hastalığına tutulmuş inekler gibi davranıyorum.Burada yazılanları takip ediyorum ve genel olarak herkes değişim istiyor bende dahil ama neden bir türlü nefs denilen duyguya aşamıyoruz eğitemiyoruz bu öz güven eksikliğinden mi kaynaklanıyor?

Yazmaya başladığımda kendimi tutamıyorum maalesef ama sıkıntılarımın en basit olanları bunlar.Şu kadarcık şeyi de yazmasam çatlardım..

Bu arada sürekli başımı şu face denen şeyden ötürü belaya sokuyorum biraz önce dondurdum bir müddet donsun bakalım biraz beladan uzaklaşmam gerek..

gecenin sorusunu soruyorum sana günlük ;

ÇOK yakın sandığın arkadaşın seni sürekli olarak en acı yerinden vursa,senin hakkındaki olmamış bir şeyi olmuş gibi göstererek güya eğlence amaçlı sansasyon yaratsa ve kendi hiç bir sırrını anlatmayıp sürekli senin üzerinden konular açsa...

Bu sorunun cevabını kendime bile itiraf etmekten korkuyorum aslında ama Çok yakın sanılan ARKADAŞ aslında ÇOK yakın sanılan DÜŞMAN olmasın

Aslında yazacak çok şey var ama yazdıkça içim acıyor sanki ...Önümüzdeki günlerde neler olacak bilmiyorum hayatımda bir sürü cevaplanmamış sorular ve fazlaca ünlem içeren cümleler var bunları kısa zamanda hatta şu anda cevaplandırmaya başlamalıyım.

Keşke benim için dua edebilseydin bunu bir web günlükten istemek saçma olur ama bana manevi olarak destek oluyorsun

Son düzenleme:
günnük bir sürü yeni cicilerim oldu...
ablamlar sagolsunlar bana bir sürü güzel kiyafet almislar...
uzun zamandir alisverise gitmek istiyordum ama bir türlü vakit bulamamistim okuldan ve isten...
zaten bana yasak koymuslardi son bir hafta kendine sakin birsey alma diye...
dogum günüme hediye olarak bir sürü ciciler aldim anlayacagin...
bu arada kuslarima isim bulduk.... :81:
köpük ve narin...
ben onlarin anasiyim diyorum, o da babalari oluyor haliyle...
gercekten cok güzel bir hediye günnüküm...
süpriz sok olucaksin demisti ve ben gercekten cok sasirdim ve sevindim tabiki...
kuslarimi görsen öyle tatlilarki...
bir disi digeri erkek ve dipdibeler hic ayrilmiyorlar...
disi olani yani narin ayni ben, sessiz sakin ürkek ve cok az yiyor... :97:
ama köpük tam tersi daha hareketli, cok yiyor ve narin nereye o da onun pesine ucuyor yani ayni o...
masallah günnük mutluyum, yani zaten mutluluk anlik birsey ve benim o anlarim daha sIklasmaya basladi son zamanlarda...
offf günnük yine saat kac olmus benim erken uyanip ders calismam lazim...
25 yasimin ilk gününde sinavim var buda okulumun hediyesi oluyor heralde bana... :90:

Günlük bacım ben geldim.. yarın giidiyorum memlekete ok mutluyum =) annemi görücem arkadaşlarımı görücem çekiliş için kurbanıma hediyeler alıcam çabuk geçse bari zaman :97:

Neden böyle mız mız bir hatun oldum ben. 8.günde su koyverdim resmen. Sevmedim ben bu işyerini. Kararsızım yine.. Yine yine yine kararsız((

gunlukkk ben geldımm :) bugun cok guzelım kahretsınn kendımı boyle ayrı bır guzel hıssedıyorum.

ssk gonderıyorum az once yanlıs yaptımda duzeltme yaptım hemen ısallah patron cakmaz ( askım dun gece bana msj attı senı sevıyorum hayatımdakı tek gerceksın dıye.cok mutlu oldum uzun zamandır ıslerının yogunlugundan zar zor konusuyorduk ıcım kıpır kıpır oldu kızıyorum bazen ama herseyım o benım.bugunluk bu kadar borc yatırcam maası gomdum zaten bu ay borclarıma allahtan baska borcum yok.param yetmezse askımdan ısterım artık napıyım.
:26:

günlük görüşemiyoruz seninle bi açılışı yapıyım dedim :82:

annem hasta bende hastayım ama annem daha kötü grip hali yok
babamda grip kardeşimde bende sevgilimde herkes grip off

yarın maaş günüm ohh cumartesi bi güzel harcıyım paraları :87:
aşkımla hangi gün çıkıcaz ona karar versem bide öff insanın sevgilisinin olması ne zor ya ama iyiki var

günlük burayı çok seviyorum kk den tanıdığım arkadaşlarımı çok seviyorum
iyiki varlar

Aslinda yazmak istedigim o kadar sey varki gerci her sana gelisimde bunu söylüyorum ama gercekten öyle be günlük. Bugüne kadar icime ata ata gör bak ne hale geldim simdi. Biriktirdiklerimin yükünü tasiyamaz oldum

saçlarımın dökülmesine çok üzülüyordum topiclerden birinde bir arkadaş sirkeyle çözüm bulmus bende hemen bugunden başlıyorum...umut ışıgı oldu..teşekkürler nevraa teşekkürler kk

kardeşim av mevsiminde cem yılmazın söylediği hayde türküsünü mailime atmışş..günün en keyifli anıydı benim için

İlaç içmekten midemde öyle bir ağrı var ki...
Günlükcüm bugün öyle güzel bir olay oldu ki inşallah şans dile de bana dileğim kabul olur aminnnn....
Okuldan sonra eve geldiğimde avon koca koli beni bekliyordu...
Onları ayarla duş al derken yorulmuş olduğumu hissettim...
Elimde avon kataloğu bir yanda kk turu öyle bakınıyorum yayılıyorum:)
1 saate arkadaşım gelcek avon almaya sonra o gidecek...
Eğer kafama göre bir film bulabilirsem netten saat 8 buçuğa kadar izlerim...
Malum 8 buçuktan sonra bizimki geliyor işten...
BUgün lük böyle be günlük...

gunluk
bugun alarmi 7 ye kurmustum erkenden kalkip ders calismak icin
ama saat kacta kalktim?? 12 bucukta
sonra askimin bana aldigi gulleri suya koydum dun unutmusum
ve kahvaltimi yaptim

sevdigimle lades e girdik iki gun once
bakalim kim kazanacak
ilk yaptigimizda o kazanmisti
gerci bu seferde o kazanir benim bu unutkan kafayla kazanmak kim ben kim

neyse ders calissam iyi olur
iyi aksamlar

Ben onu çok özledim be günlük
Ne olurdu ki tüm yaşadıklarımız şaka olsa,bitanem ben sana kıyarmıyım desee,şaka yaptım bak geri geldim dese sarılsa bana yine.Hayatım dese yine bana.Saatlerce dertleşsek gülüşsek yine.Unutamıyorum günlük unutamıyorum ölüyorum ben

Sevgili Gunluk,
Cok yorgunum,uzgunum..bu hayat beni nereye goturuyor ,dogrusu cok merak eder oldum...hayirlisi...????

Heyoo kac zamandir yazmiyorum dimi?Di accik bisiler anlatim sana.Yorgunum,özel bi nedeni yok ama canim hep yatmak uyumak istiyor.Tabi mümkünmü,hayir..pasamuyandimi basliyor bizim maraton.Haftaya esimin kardesinin dügünü var,solaryuma girmem lazim..tirnak bakimi lazim,cilt bakimi lazim..ee bunlari yapmak icinde saglam bi vücut lazim ..puff hem yapmak zordunayim hemde icimden gelmiyor vallahi..neyse ayarliycam bisiler.

Yarın olsun YARIN OLSUN diye renkler soluyor
Neye baksam ne işitsem bana bin dert oluyor.
Bu karanlık günün elbet gelecektir sonuuu,
Kalbim özlüyor onu :)

S <3 V

Heyttt slm günnüşüm
Ne kadar zaman oldu yazmayalı
Keyfim yerinde bu kez baya uzun kaldık dimiiiii
Özledim evimi arkadaşlarımı komşularımı
Ama burasıda baya hareketli ve neşeli geçiyor
arkadaşlarımızla buluşuyoruz sıksık bişeyler yapmak için
Isparta Dinar arası gidip geliyoruz sürekli
gidip geliyorum ya daSürekli arabadayım artık kaptım ben bu işi ama buraların trafiğine alışıp İst. bocalamakdan korkuyorum umarım olmaz

bugün dişime dolgu yapıldı ooofff kabus gibiydi yaaaa
Hayatımda ilk kez muayene ve kontrol dışında ilk kez büyük bişey geçirdim dolguuuuuuu
Allahım dişimi uyuşturmadan daldı ağzıma
sızlama bile olmayan dişim öğleden beri zonkluyor resmen ne kadar zormuşşşşşş
arkadaşlarımız gitmeyin yılbaşı için tatile gidelim bir kaç gün diyorlar
Bana tarih çok uzun gibi geliyor ama hala işlerde tam halledilmiş değil
Ne zaman dönücez kısmet artık
Dedim ya özledim ama buraya alıştım neredeyse
Kociğim yanımdayken dünyalar benim ama çarşıya bile gitse üzülüyorum
Oyalanacak şeyler buldum kendime gezmek dışında ilgilendiğim
şahane bi şal modeli buldum süper olacak gibi
2 elden yapıyoruz bakalım
neyse günnüş kaçtım ben
arkadaşlarımı özledimmm
istanbulu evimi özledim ama burada da pek keyifliyim
neyse kaçtıııııııııımmmmmmm

gunluk o kadar kotuyumki
ona cok kirginim
bana yalan soyledigini hissediyorum
basindan beri hissediyorum
hersey, yalan soyledigini gosteriyo
ama o ille diyoki yalan soylemedim, yemin ediyo
ama neden yalan soylesinki
onemsiz biseydi benim icin
ama yalan yalandir
ha onemli ha onemsiz
bu sabah gorusecektik ama otobus yoktu
dun de yoktu
yarinda yok
pffffff
mantiken yalan soyledi
cunku bunu kanitlayacak cok sey var
ama o diyoki yalan soylemedim
niye yalan soylesinki askim bana
cok onemsiz biseydi anlamiyorum
offff
nasil yapcam beni onu 3 gun gormeden
haftaya cok buyuk sinavlarim var
ve hic hazir degilim
hic calismak istemiyorum
moral sifir...
galiba bu sene kalcam

günnükümmmmm....
ay ben yine cok yorgunum... :93:
biraksalar 24 saat uyuyabilirim...
bugün ise basliyorum tekrar, iki haftalik izinim bugün son buluyor yani... :97:
aslinda özledim, is arkadaslarimi, isimi ve müsterileri...
dün sinav vardi, hic iyi gecmedi umutlu degilim...
evet günnük ayni dert yine, ders calisamiyorum, hevesim yok...
bakalim insallah bir an evvel düzelir bu durum...
neyse günnüsüm ben hazirlanip ablamla carsiya gidicem, ciciler alicaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…