hehhe :)
tryamaour a söyle az kaldı 25 yaşıma gelcem hala evlilik için çok çok çok küçük hissediyorum kendimi.
neler oldu neler günlüğüm :))
ağzım kulaklarımda resmen ya.. hiç beklemediğim şeyler oluyor.. haftasonu görüştüğüm kişi dün işyerime geldi.. bir türlü oturup konuşamadık ama sürekli benim işim çıktı ne zaman gelirsin dedi 15 dakika dedim.. ama gelmem yarım saati buldu telefon açtım nerdesin dedim gittim artık dedi sen bilirsin dedim kapadım.. 10 dakika sonra yanımdaydı :))
çok mutlu oldum.. ama nedense çok kırıcı ve uzak konuştu.. kalabalıktık zaten.. ağzımı açıp tek kelime etmedim ve kalktım oradan.. bir anda tüm heycanım mutluluğum gitti.. sonra ben kalkınca ordakilere rağmen o da kalktı... giderken tokalaştı felan göz göze gelmiyor benle.. nasıl kızıyorum kendime aptalsın kızım ne diye kapıldın diye.. aradan saatler geçti bi telefon.. benden istediğin bişi var mı diye.. anlattım işte, maille gönderirsen sevinirim dedim.. çok bozuldu beni bir daha görmek istemiyor musun dedi.. şok oldum, hayır ondan demedim sana zahmet olmasın diye dedim.. yahu sanane bana olan zahmeti dedi sen ne istediğini söyle ben istediğim şekilde onu sana ulaştırayım dedi.. iyi sen bilirsin dedim sonuç olarak.. baya çene çaldık.. bu muhabbet de serviste oluyor, rahat konuşamıyorsun sen dedi akşam ararım diye kapadı.. akşam aradı biraz daha muhabbet ettik..
şaşkınım.. çok çok şaşkınım hem de.. hiç beklemediğim hareketler bunlar.. işin komik yanı kalbimi kırarken de beni sevindirirken de hep uçlarda..
garibim.. kapılmak istemiyorum dahası onun bana kapıldığını hiç sanmıyorum.. şımarıklık olsun diye demiyorum gerçekten bence öyle düşünmüyor..
ama herşeye rağmen bir teşekkürü hakediyor, bana bir hayal bir de hedef verdi.. daha enerjiğim daha hevesliyim artık..