Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ne yapıyo bu şahıs bi çözümlermisin benim için. Bu akşam msnde baya sohbet ettik ama gerçekten ilginç bir sohbetti. Bir erkek kendini kötüler mi hiç, yapabiliyomuş yaşayınca öğrendim. Bugün sanki dili çözüldü biraz kaç gündür canının sıkkın olduğunu söyledi. Kendini bana layık görmüyomuş, nedeni de hayatında birsürü kız olmuş sayısını ben bile bilmiyorum dedi. Çapkınsın dedim yok öyle değil dedi gönül eğlendirmek değilmiş niyeti ama hiçbiriyle de anlaşamamış ayrılmışlar. Ben dediğim dedik bir insanım huysuzum biraz dedi. Ben de öyle biriyim sen öyle dışardan nasıl göründüğüme bakma dedim. Sen çok değerlisin çok hanıfendi birisin dedi. Sana layık olduğumu düşünsem bir an bile durmazdım dedi. Dürüstçe kendini anlattı bana günlük. Ve bu benim hoşuma gitti. Beni tanıdığına pişmanmısın dedi hayır dedim zaten çok fazla da tanımıyorum ki, bikaç görüşmeyle anlayamazsın insanların içini dedim.Belki tanıdıkça nefret edeceksin dedi. Ben de belamı arıyorum heralde ama seni tanımak istiyorum dedim, sonra bana belanı arıyosun dedi Ben daha ne diyim günlük tanımak istiyorum dedim yani daha ne yapayım. Neyse artık ona kalmış ben bir adım attım bu sözün üstüne bişeyler anlaması lazım. Artık nasıl bir yerim varsa kafasında kendini bana layık görmüyomuş, ben çok iyiymişim. Ben yatayım günlük zaten hastayım bugün doktora gittim okula gitmedim. Bu hafta yazılı yapcam derslere gireyim diye rapor da almadım. Çok fena öksürüğüm var inşallah yarına azalır ders işlemem lazım

gümlükcan acaba uyuyamama diye bi hastalık var mı acep:26: 36 saattir ayakta kaldım hala hop hop modundayım :18:/B]

Ben böyle olabilecegini nerden bile bilirdim ki? Hem ben istemedim böyle olmasini. Bu yüzden bu yapilani kendime reva görmüyorum. Allahim Sen büyüksün...

günlüğüm bu gün hasretim bitiyo eşim 15 günlüğüne gitiği yerden erken geliyo nasıl mutluyum anlatamam sana sağ salim gelsinde şöyle koklaya koklaya sarılayım yarime cok özledim cokkk

mılapa günnük sana arada yazıyorumkı özle benıözledın demı kızçakallll
neyse gelelım güzel günümüze
h sonu süperdı annemler geldı ctesı erken cıktım işten
koçişle markete gıttık ordan benı eve bıraktı o işim var dıye gıttıne iş anlamadım tabı
neyse annemler geldı kocişe beklerken açlıktan ölcektık
aradım bı güzel çemkırdım bız yedık onsuz bı güzel mamaları
neyse elınde kocapaketle geldıbana katı meyve sıkacağını almış cok mutlu oldumcnm aşkım
pazar gunude gezdık annemlerle gectık karşıya
ordan onlar eve bız maçamaçta ekşınlar yaşadık ama guzeldı yendık:86:
dünde yoğundum bugunde öle
dün 1 yıllık kredımızın son taksıtını ödedık cok şükür
darısı diğer kredılerımızın başına:97:haydı ben kaçar

güllük selam
unuttum sanma seni, sadece üşengeçlik...
Allaha şükür hayatımız yolunda, bebişin 2li testi çok güzel çıktı, kendi de büyümekle meşgul, en son dün doktorcum aklıma girdi, kaşla göz arası baktık...eller ayaklar meydana çıkmış iyicene, uyuyodu garibim galiba normalde çok oynaktır da
yalnız ben yavaş yavaş hamile moduna girmeye başladım güllaç, yüzüm şişiyo gibiii, karnım şişiyo gibiii zaten hayatımın önemli bi çoğunluığu da uyuyarak geçiyo...bööle bi sarhoşluk hisii içindeyim...
onun dışında da bişiy yok işte aynı şeyler iş miş...
yine görüşürük inşallah hadi öptüm çav

Yeaa ben biliyorum işte biliyorum.
Rüyamda çoooookkk yakışıklı bir erkek gördüm günlük.
Bana öyle güzel gülümsedi ki...
'O' kalmadı artık. Şimdi rüyamdaki insanı düşünüyorum. :86::86:
Diyorum ya, yeni biri girse hayatıma diğeriyle ne işim olur...
Umrumda bile olmayacak eminim.
İnşallah rüyalarım gerçeğe döner de öyle bir yakışıklıyla tanışırım.

Regl olacağım, çok fazla tatlı yeme ihtiyacı hissediyorum haliyle.
Bir de simit ve krem peynire taktım kafayı bu aralar.
Bıkana kadar yiyeceğim ikisini de.

Ben tv ye doğru gideyim yavaştan.
Petek Dinçöz'ün barbie bebek yüzüne bakmak istiyorum.
Petek'im benim. Ayy hiç de tarzım değil ha. Ama o kadar güzel olmasaydı napalım.

Baayyy... :131::131:

hehhe :)
tryamaour a söyle az kaldı 25 yaşıma gelcem hala evlilik için çok çok çok küçük hissediyorum kendimi.

neler oldu neler günlüğüm :))
ağzım kulaklarımda resmen ya.. hiç beklemediğim şeyler oluyor.. haftasonu görüştüğüm kişi dün işyerime geldi.. bir türlü oturup konuşamadık ama sürekli benim işim çıktı ne zaman gelirsin dedi 15 dakika dedim.. ama gelmem yarım saati buldu telefon açtım nerdesin dedim gittim artık dedi sen bilirsin dedim kapadım.. 10 dakika sonra yanımdaydı :))
çok mutlu oldum.. ama nedense çok kırıcı ve uzak konuştu.. kalabalıktık zaten.. ağzımı açıp tek kelime etmedim ve kalktım oradan.. bir anda tüm heycanım mutluluğum gitti.. sonra ben kalkınca ordakilere rağmen o da kalktı... giderken tokalaştı felan göz göze gelmiyor benle.. nasıl kızıyorum kendime aptalsın kızım ne diye kapıldın diye.. aradan saatler geçti bi telefon.. benden istediğin bişi var mı diye.. anlattım işte, maille gönderirsen sevinirim dedim.. çok bozuldu beni bir daha görmek istemiyor musun dedi.. şok oldum, hayır ondan demedim sana zahmet olmasın diye dedim.. yahu sanane bana olan zahmeti dedi sen ne istediğini söyle ben istediğim şekilde onu sana ulaştırayım dedi.. iyi sen bilirsin dedim sonuç olarak.. baya çene çaldık.. bu muhabbet de serviste oluyor, rahat konuşamıyorsun sen dedi akşam ararım diye kapadı.. akşam aradı biraz daha muhabbet ettik..
şaşkınım.. çok çok şaşkınım hem de.. hiç beklemediğim hareketler bunlar.. işin komik yanı kalbimi kırarken de beni sevindirirken de hep uçlarda..
garibim.. kapılmak istemiyorum dahası onun bana kapıldığını hiç sanmıyorum.. şımarıklık olsun diye demiyorum gerçekten bence öyle düşünmüyor..
ama herşeye rağmen bir teşekkürü hakediyor, bana bir hayal bir de hedef verdi.. daha enerjiğim daha hevesliyim artık..

Benimle aşık atmaya çalışıyor sersem..
Harbi sersem..
Gün gelir devran döner bilmiyor..

yine büyük salaklık yaptım :)şimdi derse gidicem donuyorum soğuktan niyeyse.herşey yolunda günlük....günler azalıo ve ben kavuşuore sanırım:)

Çok uykum var kafamı koysam masaya uyurum. daha günün yarısı bile bitmedi nasıl akşam edicem bilmiyorum eve gider gitmez uyurum inşallah.

gunlukk ben geldım sana yazınca rahatlıyorumm
aslında hayatımdakı hersey cok guzel ıyı bır ısım cok cok ıyı bır patronum calısma arkadasım, cebımde param kredı kartım, parası pulu olan bana delı gıbı asık sevgılım, eve gıttıgımde huzur buldugum evımm ve odam.
ama sankı bırseyler eksık hayatımda ıcımde huzur yok mutlu degılım....maas bordroslarını yapıyorum bugun aksama kadar ugrasırım ıse gırıs cıkıslarlaa.napıcan calıssan oyle calısmasan oylee ne nankoruz valla....

neyse karnım acıktı ne ysemkı bıseyde ıstemıyorkı canım..

günnükcüm grip yavas yavas terkediyor beni cok sükür...
dün okula gitmedim, hem canim istemedi hem de hastaydim zaten...
bugün gidicem mecburen...
haftaya önemli bir sinav var, bugün hoca gelebilecek konulari söyleyecek...
aksamada ilk dogum günü hediyemi alicam...
evet birgün önceden olacak ama napalim...
yarin dogum günüm oldugu icin annem ve ablam sevdigim yemekleri tatlilari yapacaklar... :81:
o yüzden bütün gün evde olurum...
$ok olucaksin dedi hediyeyi görünce, bakalim ne almis... :82:
zaten iki haftadir soruyordu ne alayim, ne istiyorsun diye....
hep diyorum günnük, bir gün sorucam ona su soruyu: "öküzlük senin ruhunda mi yoksa tipin mi öyle gösteriyor?" :90::90:
neyse ki ben takilmam böyle seylere, ben unutur saniyordum hatta...
günnüküm bu aralar bir sarkiya gercekten takmis durumdayim...
kac defa üst üste dinledim bilmiyorum ama acayip iyi geliyor bana... :97:
neyse günnükcüm sana doyum olmaz ama isim var görüsürüz yine...

Günnüşüm aşkım nezle olmuş bende msj attım ona nasıl oldun merak ettim diye. Bi saat sonra cevap geldi. "iyi diil nezle kötüymüş" diye.. Ayy kimdi cevap veren anlamadım. Sobelendik mi ne??? Onca zaman sakladık ilişkimizi şirkette kimse bilmesin diye.. Bi mesajla ele verirsem kendimi üzülürüm valla. Dizi dibindeyken kamufile et kendini kimse bişi anlamasın. İşten ayrıl ilişki gün yüzüne çıksın. Uf yaa umarım bizi bilen biri şaka filan yapıyordur. Sıkıldım hee.. Tamam kimseyi ilgilendirmez. Kimseye verecek hesabım yok filan ama kimsenin ağızına laf vermee niyetimde yok. Neyse yaa hayırlısı.. Vardır bi hikmeti.. Takmamaya çalışacağım. Akşam belli olur ne olduğu..

karnım acıktı günlük eve gitsek biran öncede yemek yesek pilav yapmıştım akşam bide çorba ohh miss burnumda tütüyo valla nası acıktım

naber günnüş
seni epeydir ihmal ettim
yeni profile alışamadım ondan yazasım gelmiyo
gerçi eskisi kadar pc başında vakit geçirmiyom
masaüstü pcmde daha çok vakit geçiriyodum
şimdi eşim bile diyoki leptop aldıktan sonra bağımlı olursun sandım ama
daha az nete giriyon dedi
galiba annelik duygusunu doyasıya yaşamak istiyorum
bgn kontrole gittim hamd olsun bebeğim çok iyiydi
habire hareket halinde parmaklarını bile gördüm
ben hep pembe vitrinlere bakarken artık mavilere bakmam gerek
çünkü UMUT KEREMİM geliyo nasipse
her nekadar ismi konusunda çevremde çok tartışma yaşasamda umudumdan vazgeçmeyip UMUT koyucam inş
dualarımda hep umudumu diledim
Rabbime hamd olsun dileğimni gerçekleştirdi
sırada kk da çok sevdiğim arkadaşlarımdan güzel haberlerini almak var
Rabbim dileyen herkese nasip etsin

Bugün aylar önce bileğimde deneyip kokusuna hayran kaldığım parfümümü aldım.
Alt notalarında vanilya, sandal ağacı ve misk var. Missss misssss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…