Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günnükcan canım sıkılıyo yaa kocamın işleri bi bitmedi 15 20 gün dedi 1 ay olucak hee :84::84: bu hafta sonu gelicem dedi işi uzadı haftaya gelebilirim bellide olmaz gelemeyebilirimde diyo sabahlara kadar çalışıyo :122: adamın beni benzi atmış hasta olmassa iyidir off valla gelsin dahada göndermicem :111::111: bari yıldönümümüzde burda olsa yaa çok özledim canım kocişimii :98: vede çok sıkıldım beklemekten :95::95:

gunlukcugum ben geldımmmm.....

bugun normal bır gun calısıyorum harıl harılllll.hava cok soguk usuyorumm hemde calısıyorum su anda ellerım buzzzzzzzzzzzzzz gıbı.

askımla konustuk 1 saat once delı gul gul oldum allah bozmasın keyfımızı (AMIN ) nedense herkeste bır yorgunluk bır ısteksızlık hakımm soyle bakıyorumda yapılan yorumlara havalardan olsa gerek herkez usuyor ve ıster ıstemez sadece yapmak ıstedıklerı yatmak uyumak tv ızlemek.bunlarda gecerrr

Sanirim artik ona karsi birseyler hissetmiyorum günlük. Sanirim icimdeki askim bitti...

Ne yapicagimi bende bilmiyorum günlügüm, hatta günlerdir icimde garip bir his var, onunla degilde bir baskasinla evlenecegim hissi. Sürekli aklimda bu. Neden böyle düsündügümü bende bilmiyorum....

Ah ah kafam o kadar karisik ki sorma gitsin. Bana gelse olmuyor yapamiyoruz dese benden tekrar vazgecsin istiyorum. Niye ama ya niye???

Bu sorulara bir cevap buldugunda banada haber et olurmu??

Bu isin icinden ben cikamiyorum cünkü.

Aslinda keyfim cakir. Cok güzel iki gün gecirdim. Midem desen allak bullak zavallicak. Iki gündür disarida yemekteyim is arkadaslariyla ama o kadar eglendik ve güldükki sorma. Tabi sonrasinda eve geldigimde derin bir bosluk...

Mutluluk gercekten sadece anlik bir hissmis bunu anliyorum....
Ama yinede güzeldi..

Daha sonra sanada anlaticagim. Gülmekten koptugumuz olayi....

2 gündür eski iş yerimle flört ediyoruz
Beni çok özlemişler, çok sevmişler mailime , işten ayrılan ben olmama rağmen böyle karşılanmak çok güzel.
Galiba okul sıktı, tekrar iş hayatını özledim.
Zaman geçince niye hep iyi şeyler hatırlanıyor acaba ?
İş yeriyle ilgili onca sıkıntıyı unutmuşum sanki.
Neyse her şeyin hayırlısı inş..

Bugün sunum,sınav, quiz üçlüsü gitti, bitti çok şükür.
İnşallah iyi sonuçlar alırım...

selam gunlugum
tatsızım bugun.. hem de nasıl.. sabah canım cok sıkıldı ve sureklı olarak sacma sapan ılgı gosterılerı ıle ustume dusen bır arkadasım geldı tam ustune dusunme felan dedı patladım ben de ona dusunme ne demek ya dusunuyorum kı anlatıyorum dert edıroum dedım ısın komık yanı anlatmıcaktım hıc ama cok ısrar ettı anlat dıye anlatınca da dusunme ya deıp konuyu degıstırdı delırdım ben de hala sınırlıyım ona gercı kendı davranısımdan da hoslandıgımı soyleyemem sacma bı durum oldu yanı.
neyse umarım en azından sogumustur benden bıraz uzaklassın artık ya yeter boguluyorum ondan.

dıger konular da bı enteresan gunlugum.. bı yası yasıma uygun bırı cıkmıcak mı benım karsıma.. bugun gecen bahsettıgım ufaklık benden numaramı ıstedı.. verdim gitti... bişi yapcağı yok nasılsa.. o büyük olanın da sesi sedası kesildi.. tam bir ilgi budalası o da. üsüne düşmemi bekliyor ama çok bekler.. başka planlarım var benim..:82:

bugun agzımdan güzel bişi duyamıcaksın günlüğüm.. gittim ben..

slm günnüş herkesler kadrolu atandı ben kaldım neyse sağlık olsun çalışmazsam böyle olur çalışmam lazımdı ev arkadaşım da gidiyo hep tek hep yek şimdi

Günlük bugün süperim. Ödevler tamamlandı, vizeler bitti şimdi notlar açıklanıyor ve şimdilik güzel. İnşallah notlarımın diğerleri de güzel gelir...
Vize ertesi gene biir sürü ödev verildi ya neyse... Bu haftasonu çok yoğun olacağım anlayacağın...

Aşkımı çoook özledim çook. Bugün şafağımız 81 Düzce'ye selam olsun...
Hayırlısıyla askerliğide bitiricez günlük...
Buraya hep güzel haberlerle gelmek ümidiyle görüşmek üzre günlükcaaannn

Son düzenleme:
Sevgili günlük gözüme sokar gibi konuya cevap ver! butonu çok hoş olmuş...
Bir an için kafama silah dayamışlar sandım. Yazmaz isem tetiği çekeceklerdi...
Offff 6 ay sabretsem zayıflarım dedim bugün ama neden ben sabredemiyorummmm
Bide mavrulam doğrumuşmudurözledim

Sevgili günlük iyice çekilmez oldum bugünlerde.. Ailem bile artık yanaşamaz oldu yanıma.. Git diye destek vermeseydim keşke diyorum içimden nasıl geçecekki zaman daha 10 gün oldu gideli ama içimde bir sıkıntı.. eve tıkıldım iyice nereye gidecemki onsuz zaten benden tam 17000 km uzakta kimbilir napıyor şimdi içimde karşı koyamadığım kıskançlığımm off off gelecek mi yaz günlüğüm görebilecek miyim geldiğini, evlendiğimizi..? Sanki hayal gibi geliyor herşey off off günlüğüm geçsin zaman artık ve içimdeki güvenszilik bitsin artık..

sana yazacak çok şeyim var aama hiç sır tutmuyosun günlük

askerimi çok seviyorum
AŞKINI HELAL ET AŞKIM

1996 yılından kalma eski bir şarkı bu çok severek dinlerdim, hala da dinliyorum.

Ama bir kaç yanlış yapılmış videodan kaynaklı bu şarkıyı Kerim Tekin in söylediğini savunuyorlar, ama Kerim Tekin böyle bir şarkı söylememiştir. Bu şarkıyı söyleyen benim de severek dinlediğim Aykut Kuşkaya dır, zaten yanlışlıkla yapılan o videolarda söyleyen kişinin sesinin Kerim Tekin olmadığı hemen anlaşılıyor, zaten Kerim Tekin dinleyenler ve sevenler hemen farkedebilir.

Sadece belirtmek istedim o kadar...

İki haftadır çok yoruldum, her gün yoğun, her gün uykusuz, bir de akşam yorgun argın eve gel yine işleri eve getirdiğin için bir de evde çalış, haftasonu sınavlar, hafta içi sınav hazırla, onları oku, bir de ıvır zıvır prosedür işleri...

Bu hafta sonu 48 saat uyumak istiyorum...

Bugün de müfmüfler geldi, aman geldikleri gibi de gittiler bir de bu halde onlarla uğraş, Allahtan yazılılar vardı da, fazla kalmadılar...

Haftasonu iyice uyumak, dinlenmek, bol bol da kitap okumak istiyorum...

Sabah okula gitmeyip te istediğin saate kadar uyuyabilmek paha biçilemeeez
Sınavların da bitmiş olmasının verdiği rahatlıkla dizilerimin kalan bölümlerini izledim
Bu hafta hiç havamda değildim garip şeyler oldu üzüldüm, kırıldım falan..
Grip oluyorum günlüük boğazım ağrıyor şu an
Bi bu eksikti zaten oooof
İsyan edesim geldi
Bugün uzuun zamandır görüşmediğim hatta nerede diye endişelendiğim arkadaşımla tesadüf üzeri görüştük faceden..Esprilerini özlemişim onun
Hatta konuşurken bir ara öyle bişi dedi ki kahkaha atarken ice tea fışkırıverdi ağzımdan laptopa :26:
Böyle bi ekşın sonrasında dinlenmeye karar verdim uyudum biraz falan
Daha sonra uyanıp hızımı alamayıp tekrar uyudum :26:
Şimdi de canım sıkılıyor
Biri bi film önerdi ama izlesem mi bilmiyorum ekşide fazla iyi yorum yok
Yarın için de hiçbir planım yok zaten neyse öptüm bay.

Sevgili Günlük;

Ne kötüdür pişti olmak
Gider alırsın çok beğendiğin bi kıyafeti onca para sayarsın özne bözene giyersin veeee... PAT !
Karşında iri kıyım 90 kilo kadar koca popolu bir kadın aynı elbisenin farklı bedenini giymiştir.
Çevrendekilerinde şöyle dediklerini duyarsın ''Ayy şunlara bak yaaa ikiz gibiler''

Neee ikiz gibi mi? Allah'ım olamaz 2 katım kadar kadınla aynı kefeye konuyorum.Aklıma mevlana'nın şu sözü gelir:
''Ne elbiseler gördüm içinde insan yok ne insanlar gördüm üstünde elbise yok'' öyle bir duruma gelirsin ki keşke üstümde elbise olmasaydı dersin..

İşin tuhafıda şu ki kadın kızacağı yere sevinir çünkü 50 kiloluk bi kadınla aynı kefeye konur.Gururlanır...
Herneyse dediğim gibi pişti olmak kötüdür üstelik piştiğin olduğun kişi 90 kiloluk bir kadınsa...

Sensizliğin anlattığı ne vardı senden başka
Bir hayatın tüm yanılgılarını
Saçlarında çözdüm
Şimdi beni hangi yanımdan susacaksın
Sessizlikte bir dildir
Çoğul susulur
Pusulur
Şimdi beni hangi yanımdan kusacaksın

Yıkık şehrimin izbesi
En fazla içimde ölürsün
En çok
Gözlerime gömülürsün.
Gözlerimi kaparım
Vasiyetimi yazarım

duşumu aldım birazcık tembelliğim gitti kendime geldim kremlendim falan filan boş işler yaptım anlıycagın.fizik çalışmak zorundayım ama hiç istemiyorum şimdi geç yataga gömül içine yatagın ve kitap oku saatlerce offfffffffffffffffff.sıkıldım günlük yine sıkıldım.ben buhayatı istemiyorum ben hayallerimde mutlu olduğum yerlere gitmek istiyorum.biliyormusun hergece uyurken aynı hayalleri kurmaktan hiç bıkmadım ben..kurarken huzur buluyorum varmı böyle birşey ya.resmen zevkten dört köşe olup uyuyorum.ya sabah kalkınca gerçek yaşam başlıyor.hergün kuşum öterek beni uyandırıo canım o ya nasıl alıştım onada bilemessin ölmez inş
iyim aslında günlük şu sınavı versem bir ay sonra büyük bir yük kalkıcak üstümden.biliyorum yapıcam iyi geçicek ama sanki hepsini unutacak gibiyim..çok ihtiyacım var günlük bilemessin girersem içine çıkamam:)oyüzden emos kaçar

Canımın yarısını çok özledim be günlük:106::105: Geçsin 12 ay bır an önce de kavuşayım ASKERİME

unutmuş gibi yapsamda yaşadıklarımı unutmaycğm
hakketmediğim acılar ve hakketmeyene döktüğüm göz yaşları.
yok yok ben asla helal etmycm göz yaşlarımı çocukluğumu saflığımı masumiyetimi
asla helal etmycm içten pazarlıksız ve gerçek sewgimi
bnm sewdam aşkım nasıl boğazımda kaldıysa en lezzetli lokma da..
onlarda onların da canı yansın..
nasıl yastığıma düşmannsam,sigaraya dost ..
onlarada tatlılar tatlı gibi acılar acı gibi gelmesn
onlarda alamsn hayatın tadını tuzunu
ben bunları yazarken nasıl ağlıyorsam gecenin en uykulu ,uykunun en tatlı yerine...
o kadr ahım war ki o kadar yaşanmamışlıklar hayal kırıklığı ve kalp ağrısı asnlatmasm daha iyi günlük..sende günlüksün işte bugün yazarım yarın başka sayfaya geçersn..

Naber günlükcük
Görüşemiyoruz yahu uzun süredir
Ben iyim , merak etme , hemde çokk
Çok sevinçli,mutlu ,umutluyum evimize taşınmamıza 1 ay kaldı bee

Bu arada spariş aldım.
Komşu kızına abiye dikicem , biran önce başlamam lazım
Ama şahane renk seçtik,
Çarşamba günü çarşıya gittik anamm ne yorulmuşum beee
Ama iyi gezdik hee

Onun dışında başkada bişi yok
Geziyorum , bazen evdeyim, bazen hobilerimle meşkulum,
Öyle yani,keyfim huzurum yerinde Çok Şükür

Neyse uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…