Popüler Konu Sevgili günlük...

Zaten aşklar ayakkabılar gibidir. Dar gelen bir ayakkabıyı sadece tarzını beğendiğiniz için, "zamanla açılır" diyen satıcıya inanarak alırsanız, zaman içinde ayak kemiklerinizde "deformasyon" başlar. Ruhunuzu daraltan bir aşk içinde yalnızca fiziksel beğeniye kapılıp "zamanla düzelir" diyenlere kanarsanız, yine zamanla içinizdeki olumlu duyguların "çarpıldığını" görebilirsiniz.

Benmiiii Ben Melankoliğimm İşteee.. Geçtim camın kenarına, yaslandım peteğe aldım elime kahvemi dizimede laptopumu açtım müziği hadi bakalım ne olcak sonumuzzz

çok yorgunum günlük..
100 tane parmak kukla siparişi aldım,harıl harıl keçeden kukla yapıyorum çeşit çeşit :)
öyle zevkli ki..

dün de cok güzel bi haber aldım.
2 tane baldan tatlı yeğenim var,onlara kardeş geliyormuş.
3. kez hala olacakmışım
daha bir ay önce rüyamda bi kızları olduğunu gördüğümü söylemiştim de gülmüştü kardeşim,
son gülen iyi gülermiş

inş sağlıkla sıhhatle kavuşuruz miniğimize...

artık yatma vakti..
yarın pazaaaar,pazartesi değil ne güzel :92:

dışarı da kar dizboyu...

lapa lapa yağıyor hala...

fon da romantik bir şarkı...sıcak bir aşk havası elimde bir kadeh kırmızı şarapla kutlamak isterdim.. ama hamileyim :)
bir bardak sütünü iç.. üşütme uyu zamanlarımı yaşıyorum şimdi...
:)

bir pazar sabahı.. erkenden uyandım her zamanki gibi.. dinlenememiş ve şiş gözlerle.. kahvaltımı yaptım ve dizilerimin başına oturdum. walking dead wampire diaries nikita felan derken bu saat oldu yine.
huzurluyum.. hatta öyle ki yumuşacık hissediyorum kendimi.. bir telefon bekliyorum açsa da olur açmasa da cinsinden.. açarsa içimdeki kuş kanat çırpıcak yine aramazsa şarkısını söylemeye devam edecek..
bir de birisi benden bir adım bekliyor sanırım.. ama ona o adımı atamıcam.. yaşadıklarım gördüklerim bana yeter artık bu samimiyetsizliği kaldıramıyorum.. benim yaşadıklarımı hiçbiri yaşamadı.. o yüzden karşıma geçip güvensizliğimin nedeni sorulmasın boşuna. ben kimseye yaptıklarının hesabını sormuyorum hoş sorsam da kimseden tatmin edici bir cevap da alamıyorum..
allaha havale ettim hepsini de.. eğer ki kandırılmışsam yalan söylenmişse eğer ki iş çevirilmişse arkamdan işin içinde kimler varsa birebir aynısını yaşasınlar.. ahım da böyle büyük.. allah benim içimden geçenleri de biliyor canımın yangınını da.. o yüzden kimseye de eyvallahım yok bundan böyle.. Allaha şikayet ettim içimi kurutanları.. ve başladım beklemeye artık.. er ya da geç.. bu dünyada olmasa da ahirette hesaplaşıcaz nasılsa.. en küçük hakkım varsa helal etmiyorum..
neyse..
2 sene içerisinde hayatım bu kadar karman çorman olduğuna bu kadar üzüldüğüme göre güzel birşeyler olucak demektir yakında.. beklemeye devam..

bugun canım sıkkın kızım özel bir anaokuluna gidiyor dün veli toplantısına gittim ögretmen ingilizcede yetersiz oldugu için bana kötü anne muamelesi yaptı cocugunla ilgilenmiyorsun dedi resmen herkezin içinde. ben calıştırıyorum ama dinlemek calışmak istemiyor sıkılıyor başka seyler konuşuyor dedim neden sizinle calışmak istemiyor düşünün dedi cok agır ödev veriyorlar .1yasındaerkek kardeşimiz var bana yapışık geziyor sürekli emiyor hasta oldu diş cıkartıyor ailem uzakta hava soguk ben bıktım artık nefes alamıyorum ben cok kötü bir annemiyim bütün gece uyumadım üzüntüden üstelik tam 1saat oglum beni emdi süt bitti diye kıyameti kopartı uykusuzum yorgunum ruhen ve bedenen Allahım sen sabır ver

Son düzenleme:
Seneye olabilecekler sebebiyle,
Şu an bile öyle çok şey konuşup, düşünmek gerekiyor ki...
Ben niye böyle sürekli düşünen biriyim...
Hiç bir şey illa olsun demem, serin ve esneğim ama yine detaylı düşünmem gerekir gibi geliyor her konu hakkında ...
Pekte kendi açımdan düşünmüyorum ama etrafıma sıkıntı vermek istemiyorum...

Aslında en çok annemi düşünüyorum.....
Onu yarı yolda bırakıyormuşum gibi hissediyorum çok gereksizce....:18:
İyi ki yeğenim var, ablam var...Allah eksikliklerini göstermesin, ayırmasın bizleri...

Şimdi 20 yaşımda olsaydım
Ama saçma ,ne olması gerekiyorsa O olmuş Rabbim bilendir...
Hepimize yardım etsin, kimseye muhtaç etmesin inşallah....

hava nekadar güzel tabi pencereden bakınca
birde dışardakilere sormak lazım nasıl diye....
eşim tıpış tıpış açtı dükkanını
beraber dükkanda kahvaltı yaptık...
çok işim vardı evime geldim
temizlik yaptık bebekimle
anne yeter ezildim içerde diyişini duyar gibiydim
neyse ki bitti işler
açtım klimamı aldım önüme laptopumu
açtım kk ve face mi
yarın ananemiz geliyor
çok mutluyum inş.
başbaşa kalabiliriz cnm annemle
neden insanın istediği zaman bazı istekleri olmaz ki
annemlede rahat rahat oturamıyacakmıyız
yeter ya gidin artık etrafımdan duyarsız insanlar
gamsız canlılar

günlükkkkk aLLeGRia'm nerede yaaa :26:
onu çok merak ediyorummmm

Son düzenleme:
En son nerede kalmıştık cicim? A moment to remember'dan bahsediyordum sanırsam.
Anneme de izlettim ertesi gün.
Ben o kadar ağladım da annem ağlamadı hiç. Ama çok beğendi filmi, o ayrı mevzu.
Son sahnede benim tatlı Jung Woo Sung'um 69:) ağlarken annecimin de gözleri dolmuş ki
tam o esnada kardeşim odaya dalıp annemi o şekilde görünce kucağına bir sürü selpak
doldurmuş. İlle de yapacak bir mallık.
Tabi ağlayacağı varsa da ağlayamamış annecim.
Bana bir dizi sahnesini anlattığı sırada bile gözyaşlarını tutamayan kadın nasıl ağlamadı bu
filmde çözemedim ben. :44::44: Amerikan filmlerini toptan bırakmış durumdayım şu aralar.
Uzakdoğu'ya taktım kafayı. :s Anime izlemeye başlayacağım bir de.
Araştırıyorum şu an neler var, neler yok... Çok yabancıyım çünkü anime ile ilgili her şeye. :/
Asmin'e de sormak lazım. :44:

Bunların dışında arkadaşımla artık hiç erkek muhabbeti yapmıyoruz inanabiliyor musun günlüğüm...
Yok neden bu kadar şanssızız, neden sevgilimiz yok da bilmem ne...
Bu muhabbetleri kapattık. Artık kariyer planlarından, okuldan sonra neler yapacağımızdan,
derslerden, hayattan konuşabiliyoruz. :)) Bunu geçen gün farkedip tebrik ettik kendimizi. :))
Sıkılmaktan sıkıldığım için inan hiç takılmıyorum o boş işlere.
Ve 'O'nu hiç ama hiiiiççç düşünmüyorum. Hiçbir şey de hissetmiyorum aynı zamanda.
:113: Bunu yapabiliyorsam önüm açık demektir bundan böyle. Yuppii!

cok sinirliyim günnük...
bu öfkeyle susmayi hala becerebildigime sasiriyorum sadece...
ben sinirden patlarken onun rahat olmasi daha da delirtiyor beni....
acabalarla ne kadar devam edebilirim hic bilmiyorum...
icim sIkILIyor, aglamak istiyorum...
bundan sonra artik cok farkli olucak hersey...
daha cok soracaklar neyin var diye...
cevabin ayni hic koca bir hic...

naber cicim... uğrayamadım yine bir süredir; zaten fazla da bir şey yok anlatacak... iş yoğunluğu devam ; ama çalışmaktan şikayetçi değilim seviyorum işimi ve gittikçe daha da iyi olduğumu düşünüyorum... yaptığım işi pek beğeniyorum doğrusu
bir haftadır annem yoktu neyse ki yarın dönüyor da ne pişireceğim derdinden kurtuluyorum...

neyse bunları geçelim sadece şunu söyleyeyim sana ; aklımdan geçen bir şey var aslında hayatta yapmam dediğim türden birşey ama sanırım yapacağım... sadece ocak ayını bekliyorum... ama belki de o zaman geldiğinde şartlar değişir ; fırsatım olmaz belki de yapamam... ama şimdilik olursa nasıl yaparım ; yaparsam neler olur onu düşünüyorum... düşünmek de keyifli sanki :44:

neyse sonra görüşürüz cicim ; birkaç bölüm Big Bang Theory izleyip neşemi bulayım ben ...

hava buz gibi buz.ama istanbulda kar yağmasını o bembeyaz kartaneciklerini özlemişim günlük.ama sıcacık aşkı anlatıyor...sevdicegimi özledim yine.yarın işe başlıyor uzun zamandırbunu bekliyorduk hayırlısı olsun.günlük sanırım nişan zamanıgeliyorr...yarın haftanın başlangıcı güzel günler getirsin inş.

Günlüğüm gelmedim bikaç gündür farkettin mi bilmiyorum. Artık boş şeyleri anlatıp kafanı da yormak istemiyorum. Malum şahısla bikaç gün konuşmadık son konuşmadan sonra ve dün akşam konuştuk msnden sonra beni telden aradı, napıyosun diyo sanki az önce konuşmamız gibi konuşuyosun dedim. Salak işte desene sesini duymak için aradım diye Bu çocuğun açılması zor günlük zaten ben de onu açmak için hiçbişey yapmıyorum cesaret edemiyor demekki. En son alkolün etkisiyle sen çok iyi birisin kendimi sana layık görmüyorum yoksa bir dakka durmazdım dedi o kadar. Sonra hiç o konuşma açılmadı zaten. Ama kararımı verdim gibi bana açılırsa reddetmeyeceğim tanımak istediğimi söyleyeceğim, tabi eğer açılırsa Böyle giderse de zor gibi görünüyor Hadi ben seni öper ve kaçar

Günlüğüm bugün sürekli ders çalıştım Ales e ne kaldı ki.Biraz önce bir dizi izledim (kore dizisi) gerçek yaşanmış bir hikaye anlatılıyor çok duygusal ilk bölümden içim bir tuaf oldu..

Yarın bizim cins hocanın ek ders yapacağı tuttu gıcık oldum.Bu hafta yapmam gereken o kadar çok ödev var ki ooo aman tek derdim bunlar olsun n ..

Sonra yine yazarım iyi geceler biraz kiyap okuyayım :92:

biz evimizde oturduğumuz yerden üşürken sen nöbette donuyosun aşkıımm
çok üzülüyorumcanım sevgilim benimmm
bitsin artık bu zorluk ya bitsinnn..

ah günlük ah...cnm kardeşim bugün askere gitti.hemde türkiye'nin bir ucuna..o kadar çok içim acıyoki anlatamam.her yer bizim her yer türkiye ama burasıda çok uzak oldu be günlük. kıyamam ben ona ya.soğuk birde gittiği yer.üşütme onu Rabbim,koru onu Rabbim,tüm askerlerle beraber tabi..allahım tüm asker ailelerine sabır versin. şafak 153...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…