Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük koca bir yılın son ayındayız,,,,nasıl fırtınalı bir yıldı benim için bilemessin,ölümle pençeleşmeler,yılın tamamını kapsayan hastalık ,acılar ve sonunda hayatıma giren bir kız çocuğu...
şuan nasıl olduğumu sorarsan doğumun üzerinden iki ay geçmesine rağmen ,ben tam olarak adapte olamadım...tuaf bir boşluk hissi yaşıyorum....inanılmaz bir sorumluluk annelik heleki ilk zamanlarında,size muhtaç,aciz ve bunu ifade edebilecek dilide yok bebişin,neyse ben ilk kızımdada böyle duygular hissetmiştim,varlığı sorgulama durumu ozamanda olmuştu...ama geçmişti,demekki bundada geçecek...

hav ar yu günlük bacii :89: pfff bunaldim giii :97:
kafam cok karisik :95: git-gellerdeyim sürekli aslinda cevap basit, ama bakma iste :95:
son günlerde yazdikca yazasim geliyo :126:bakma bu leptapli kkda gezinen hatin bacili smili ekledigime canim onu eklemek istedi ekledim:86:

sen simdi dicen, senin herzamanki düsük ceneli halin öyle diiiil iste günlükyanlis anlamasan sasardim zaten resmen sair oldum diyorum cakma sair sen daha düsük cene diyosun

oofffff cok pis piskopata bagladim :94: he iyi tamam
:81:yaziyorum güzel güzel:87: ama sıkıldım bu halimden yaa :84:
neyse iyi yine bitkisel hayatta degilim
neyse hadi
:79: ariva derci

:118::118::118:

Tezkereci Devre 89/4

$afak 67 Zonguldak'a selam

Biten: 393

Seni Seviyoreeee Kocacimmm

:118::118::118:

günlük soğuktan buz tutmak üzereyim çok üşüyorum çokk
akşamda yabancı müşteriler gelicekmiş 7 de inşallah erken gelirlerde geç çıkmam
işten çıkıp bi bakınıyım diyorum mağazalara sevgilimede yılbaşı hediyesi bakarım..burdan çekilişte çıkan kıza bakarım kendime bişeyler bakarım soğuktan donmazsam tabi
aşkımlada buluşamadım cumartesi zaten
zaten sevgilicimle bu haftada görüşemeyiz tam gaz çalışıcak
neyse günlük şimdilik bukadar yeter daha sonra tekrar uğrarım sana ben burdan bugün ne giydine kaçıyorum beni izleyin

Kız günnük,

Kendime o kadar çok kızıyorum ki şu ingilizce denen mereti okul zamanlarımda halletmediğim için. Tabi o zaman insanın aklı 5 karış havada oluyo. Şimdiişin yoksa bu yaştan sonra ingilizce sınavına çalış offf:18:

günlük izmirde kar yağıyor..
o kadar güzelki... alışkın değiliz biz kara... hoşuma gitti bu görüntü... çıkıp dolaşasım var kar altında ama hasta olurum diyede korkuyorum

Gunluk Bana Bak Hele
Simdi sansli bir pro uyemiz bu yaziyi okuyacak sonra Matrix'in 3 urun hakkinda 3 farkli basliga konu isimlerini de guzelce vererek konu acacak, sonra kimseye haber vermeyecek herhangi bir uye de bu konuda 1 yorum yazinca konu sahibi bana ozel mesaj atacak ve benden bir sac duzlestirici ve sac bakim seti kazanacak.

Katilim sartlari : Pro uye olmak, daha once hediye almamis olmak.

günlüğüm günaydın cok güzel bir hafta sonu geçirdim kocacığımla sabahtan akşama kadar dolu dolu cok güzeldi bütün saatler bizimdi eve geç geldi derdi olmadan saat kavramı olmadan cok güzeldi sinemeya gittik gezdik dolaştık cok güzeldi askımla

hafta sonu güzel gecince pazartesi güzel oluyor bide şu uyku sorunuma bir care bulu verseydin ne iyi olcaktı gecenin bi körü uyanıp kalkma vaktime yakın uykuya dalınca sersem gibi oluyorum bir aydır böyle cuma günü dr gidiyorum bakalım inşallah iyi cıkarda yılbaşına böyle mutlu mutlu girerim bebek calışmalarıyla ama cok sevinesim gelmiyor cünkü kendimi iyi hissetmiyorum kalbim cok ağrıyor saclarım dökülüyor takıntılartım başladı iyi düşünelim iyi olsun günlüğüm inşallah saba hayırlı haberlerle gelir bebek çalışmlarına başladım diye kocaman harflerle yazarım cok konuştum kocaman operim seni

kusummm ben geldımm :)

dun yazamadım ama guzel bır gun gecırdım hala onun gozlerı baktıgımda onu unutamadıgımı ıcımın kıpır kıpır ettıgını farkettım ama oda bos degıl gozlerı sıcacıktı dolastık bıraz aksam karda yagıyordu dunyayı unuttum o anda cok cok guzledı herseyyy....

sevgılımlede bulustum dun cok kotu hıssettım kendımı onunda gozlerıne baktım hıcbırsey hıssetmedım sadece bıraz kırgınlık. neyse yapıcak cok ısım var bugun aklıma bunlara getırmemelıyım performansım duser daha kahvaltı yapmadım basım doner gıbı oldu.....

günlüğüm günaydın cok güzel bir hafta sonu geçirdim kocacığımla sabahtan akşama kadar dolu dolu cok güzeldi bütün saatler bizimdi eve geç geldi derdi olmadan saat kavramı olmadan cok güzeldi sinemeya gittik gezdik dolaştık cok güzeldi askımla

hafta sonu güzel gecince pazartesi güzel oluyor bide şu uyku sorunuma bir care bulu verseydin ne iyi olcaktı gecenin bi körü uyanıp kalkma vaktime yakın uykuya dalınca sersem gibi oluyorum bir aydır böyle cuma günü dr gidiyorum bakalım inşallah iyi cıkarda yılbaşına böyle mutlu mutlu girerim bebek calışmalarıyla ama cok sevinesim gelmiyor cünkü kendimi iyi hissetmiyorum kalbim cok ağrıyor saclarım dökülüyor takıntılartım başladı iyi düşünelim iyi olsun günlüğüm inşallah saba hayırlı haberlerle gelir bebek çalışmlarına başladım diye kocaman harflerle yazarım cok konuştum kocaman operim seni

Artık kimse kalmadı 'O' diyebileceğim özel biri olarak...

Mutlu muyum bu durum için? Hem de çoooookkk.

Hislerime karşılık bulamadığım kimseyle devam etmem bir ilişkiye bundan sonra.

Ve aynı şekilde hislerine karşılık veremediğim biriyle de...

Yok mu bu işin iki taraflı olan kaymak gibisi? Vardır elbet.

Ben de isterim kısa zamanda. Musmutlu olmayı isterim, acı çekmeyi, eskilere dönmeyi değil.

Sabahki dersime gitmedim. :/ Biraz vicdan azabı çekiyorum. Öyle bir işin içindeyim ki,

eğer çok iyi olamazsam, 2. dönemde gerçekleştirmek istediğim hayati önem taşıyan planlarım

suya düşecek. :/ Umarım hayalkırıklığına uğramam bu konuda. :18::18:

Biraz buralarda takılıp sonra okul için hazırlanmaya başlayacağım. Öğleden sonra dersim var.

Hava da buz gibi. Ama karlar eridi epeyce.

Bir de bu soğuk havanın üstüne şu güneş çıkınca hiç sevmiyorum. Kapalı olsaydı biraz daha,

bulutlu, karanlık... Daha güzel olacaktı bana göre.

Günlük geldim yine
Eskisi kadar takılmıyorum sitede,artık eski havasını kaybetti
Zaten siteye her girişimde eski yazdıklarımı okuyorum dayanamayıp sana yazdıklarımı
Canım yanıyor be!
Yanıyor ama geçiyor be gittikçe azalıyor
Şunu öğrendim ki günlük
Hayatta hiçkimse vazgeçilmez değilmiş,onsuz olamam diye ayrılmaktan korktuğum zamanları hatırlıyorum.
Ama keşke o zamandan kestirip atsaydım belki daha az acıyla kurtulurdum
Böyle onunla olduğumdan çok daha iyi daha mutluyum
Bazen sıcak bir sarılmasının özlemini çekmiyor değilim,
İnkar edemem içimde bi yer onu istiyor hala
Ama azalıyor be günlük
Çok şey öğrendim ben bu ilişkiden,en çok da kimseye güvenmemeyi öğrendim
Kalkacağım ayağa inşallah eskisinden daha sağlam olarak

Günnüş maaşımı aldım ama hepsi okula gidecek :95:
Diğer ayın maaşını almaya 2 hafta kaldı bu ay 2 hafta gecikmeli aldım.Yılbaşını bekliyorum alışveriş için oyyyy kimse tutamaz beni

Mrb günlükçüm...
Öyle bir soğuk hava varkiii....
İzmir kışı tam anlamıyla tadıyor günlügüm...
BU soğukla hala iyileşemedim:2::2:
BUgün bütün gün sulu kar yağdııı... Bundan mıdır nedir donduk donduk...
Okulda ısıtıcı bozuk donduk...
Bugün o kadar soğuktu kii bu nedenle kabustuuuu...

Sevgili Gunluk,
Bugun bir arkadasim bana "dibe vurunca ses gelir mi?" diye sordu...dusundum ama cevap veremedim , cok sukur o kotu gunleri unutup "reset" yaptigimdan beri cok daha dingin,sinirlerimin de alinmis gibi oldugunu anladim..ama bu iyi mi yoksa kotu mu,bilemiyorum bakalim zamanla gorecegiz......

:118: :118: :118:

Şafak 66 Yozgat'a Selam

:118: :118: :118:

Son düzenleme:
günnüş bugün cildiyeye gittim bi kaç krem verdi
Hadi hayrılısı
Çok büyük bi sorunum yok ama yinede rahatsız ediyo beni
Neyse öle işte

Gunluk simde bana KK pro uye lazim ama kizida olmasi lazim ve KK logolu onluk istemesi lazim.... (bana ozel mesaj atan ilk 3 den 1. ye anne kiz mutfak onlugu kalan 2 kiside KK logolu sadece anne onlugu)

Aslinda ben hediyeleri dagitiyorum ama kimse takip etmiyor nereye ne yazdim....

sanirim hediyeler bana kalacak ....

günnüküm...
cok yorgunum... :93:
sunum hazirladim o bitti, simdi de yarinki sinava calismam lazim...
aslinda gidip uyusam, sabah erken uyanip calissam daha iyi olacak galiba..
her gören cok kilo vermissin diyor, hic birsey yiyemiyorum, aclik hissi diye birsey kalmadi...
uyku problemide yasiyorum...
yoksa deprasyona mi girdim ne... :90:
dört gün oldu günnük, cok özledim deliyi...
ama kirginim ona bir kac gün daha görüsmesek daha iyi olur sankim...
neyse günnüküm ben gidip yatayim en iyisi, sabah calisirim artik sinavima...
bana sans dile olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…