Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük...
aglamak istiyorum...
bu kadar alingan, kirilgan olmak zorunda miyim...
bu yüzden daha cok üzülür ve aglarim...
ama kararliyim, kendi tavrim canimi yaksada böyle devam edicem bir süre...
nasil olsa her sekilde canim yaniyor...

Son düzenleme:
Selam günlükcüm

Çok zor bir hafta geçirdim ama çok şükürki dün sabah bu sıkıntımı attım içimden ferahladım.Evlat sahibi olmak beraberinde her türlü sıkıntıyıda sevincide getiriyor bunu anladım günlük.Yavrum ameliyat oldu günlük.geniz eti alındı kuzumun ve ilk kez bu gece çok rahat bir şekilde nefes alarak uyudu kuzucuğum.Bu arada kuzumun ameliyatını yapan doktor cem bey de işinin ehli bir doktor.Bu hafta başında kontrolümüz var gidince de dönem dönem kullanmamız gereken ilaçları verecek çok alerjik bir yapıya sahipmiş yavrum bu yüzden vereceği ilaçları zamanında kullanmamız gerek.Bu arada gitiiğimiz hastanenin reklamları da artık sitemizde yayınlanıyor.Bu da artı bir güven verdi günlük.

Günnüş;
Havalar çok soğudu yaa kış mevsimini sevmiyorum şöyle yaz olsun tepemde güneş kumsaldayım karşımda deniz offfffffff bu hayalle yaşıyorum kış ayı hemencecik geçsin gittin yaa kendimi sulara atmak istiyorum:97:Şimdiden bikini bakmaya başladım:86:
Oyyyyyyy günnüş bugün yine sunumum var.Allah bana sabır versin yardım etsin:18:
Neysem Dilaayyyyy kaçar:82:

bugun erken geldım gunlukkkk....
hava o kadar sogukkı cok usuyorum cok askım aradı sımdı cok usuyorum dedım gel ısıtıyım dıyor delı elımde olsa kosa kosa gelırm ya tek ıstedıgım su anda onun omzunda uyumak huzur dolu neyseeee....

bugun yapıcak cok ısım var once faturaları ıslıyecem kdv yapıcam daha defter tasdıklerı varr varda varrr....

Hayatımızda bazı şeyler ters gidiyor istediğimiz hemen olmuyor günlük
ama bu da bizim sınavımız biliyoruz çok iyi
yine de şükür halimize
bu sınavdan geçelim
birbirimize kavuşalım
hayat zor
ama baş etmeyi öğrendim artık.....

buraları bilmiyordum daha doğrusu gelmemiştim görmüştüm ama fırsat olmamıştı bende geliyim bari ilk ve belkide son kez neyse
canım çokkkkkkkkkkkkkk sıkılıyor bu gün havadanmı bilemiyorum ama var bişii işte depresyonamı giriyorum nedir

Son düzenleme:
dün gece yazmistim ya sana aglamak istedigimi...
bosverdim günnük varsin yine icime aksin gözyasim...
hergün yeni birsey de daha ögreniyorum sayesinde...
ve o bilmiyor ama ben kararlar aliyorum...
siliyorum, yaziyorum, ekliyorum ve icimi en acitansa cikariyorum...
bir parca daha eksilmis uyaniyorum...
sabrim yetene kadar yanindayim, sonrasi icin söz veremem...

aynı evin içinde sadece 2 kişiyiz..birbirimizide seviyoruz ee o zaman neyi paylaşamıyorz..neden birbirimizi bu kadar kırıyoruz offf offf

Bu sabah fındık oğlanın doğum günü süslerini aldık, tabaklar, peçeteler çok sevimliler hepsi
Hepsine saldırıp paketlerini yırttı tabi
Tabi arada benim burnumu da ısırdı, çok fena bir görüntü oldu Babasının da yanağını ısırmış dün çok acayip iz kalmış Sonra da gülüyor sevdğini zannettiği için bana bakıp yavrum
Birazdan yemeğe gelecekler inş
Sanıyorum ailecek konuşulacak konular var ki hafta içi toplanıyorlar:44:
Bugün mutfakta da fısır fısır konuşuyorlardı göreceğiz bakalım...

Terziliğe başladım bugün günlük
Şimdiye kadar hep kendime diktim
Bakalım inşlh alnımın akıyla çıkarım bu işten
modeli kendim çizdim renkte parlement mavisi
Bakalım nasıl olucak

pembişcimmm,çok soğuk ya.
ben sevmiyorum soğuğu kışı...
yazıda çok sevmem hoş. feci sıcakları hele.ıyyyyy.

ilkbahar ve sonbahar. en sevdiğim 2 mevsim. gel bahar gel diyelim,demi günlükcüğüm.
hemen gelse keşke..

Az önce gelebildim kurstan
Totom dondu yahu :/
Havadan fazla şikayetci değilim
Tam aksine sıcak çikolatanın ve kaloriferde ısıtılıp giyilen pijamaların tadını çıkarıyorum
Dizi izliyorum şu an
Ay günlük şu Gwen denen kızda gram çekicilik yok yaa
Arthur'un öyle birine aşık olamayacağı bariz ortada neden o kızı seçerler ki o rol için
Hayır yani azıcık güzellik olsun, kadınsı havası vs. olsun yok hiç biri
Tam aksine Arthur'un tripleri çok şeker
Hele ki bazıları var ki sarıp sarıp izlenesi cinsten
Yüzüne bakmaya doyulmuyor zateeen
Neyse ben devam ediyim izlemeye görüşürüz bay

ben seni çok sevdim.kemiğimle iliğimle etimle canımla sevdim...dünyada senden önemli bir şey yoktu benim için öyle özledim ki şimdi...sekiz ay oldu görmeyeli.aşığınım yanında olamasamda aşığınım sana dokunamasam da

off günlük ,aptalım ben ..

bütün gün bekledım hem terslıyorum hem beklıyorum ..ne istiyorum ben neeeeeeee

Selam günlük;
Kisi severim ama klimalari sevemiyorum be günlük hasta olacagim bir gün.
Baliklarima bakiyorum hepsinin keyfi yerinde, sulari sicak tabi soguk hava umrunda degil hic birinin. Bazen de disaridaki kedilere bakiyorum, üsüyorlar. Kücük bir bez parcasi, tahta, gazete bulduklarinda hemen üstüne oturuyorlar. Karinlarini doyuruyorum ama yine de icim rahat etmiyor...
Ders calisasim da yok hic. Kim ne derse desin uyucam bugün, yarin erken kalkcam, dershaneye gitcem, aksam yine uyucam, sabah erken kalkcam, dershaneye gitcem, aksam yi......

8:45deki dersime yetişebilmek için yapmadığım kalmadı bu sabah. Koşa koşa çıktım evden. Evden otobüs durağına kadar da koştum. :// Her dakika altın değerindeydi benim için anlayacağın. Bir de otobüsler sık aralıklarla gelmediğinden ya kaçırırsam diye panikledim. Çünkü zamanın sınırındaydım. 10 dakika erken çıkmış olsam bu kadar problem olmayacaktı da napiimm işte. Erteleyip duruyorum alarmı. 2 dakika daha Jung Woo Sung aşkımı düşünmek istiyorum yatağımda. Niyeyse çok erken saatte uyanıp dışarı çıkmak kötü hissetmeme neden oluyor. :/ Aşamadım bu durumu. Berbat bir his... :s Ama neyse ki sooonnn 3 haftam kaldı. Sonra finaller başlıyor zaten. Bu 3 hafta içinde 6 günümü daha sabahın köründe uyanıp derse yetişme telaşıyla geçirivereceğim artık. (
Ha tabi bu durumlara düşmem hocanın suçu. Bir tek bu kadın takıyor geç gelme meselesine. Ötekiler ne rahat... Pffff...
Bugün çok güldüm bu arada. Çok komik şeyler oldu. İyice saçmaladık falan. Gidip kütüphaneye ders çalıştık. Fotokopisini çektirmem gereken kitabımı ve notları hallettim. İçim rahat. Finallere bomba gibi girmem lazım. Dediğim gibi 2. dönemde kafamda olan planları gerçekleştirmem, finallerimin süper ötesi geçmesine bağlı. Ayrıca seçmeli derste arka sıramda oturan çocuk çok tatlıydı beaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…