Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün o kadar bunalım bi durumdayım ki..şaşırıyorum kendime..dün ne kadar iyiydim,çok dengesiz oldum bu aralar..
tam toparlanıyorum derken başladığım yere dönüyorum..
bitmişti herşey,hayatımdan çıkarmıştım onu.gitmeden önce görüşmeyle başladı,böyle karmakarışık gitti.
ben ne yapacağımı bilemedim..ona destek olmak istedim zor zamanında,onu ne kadar sevdiğimi bilsin istedim..
1 aradım,2 aradım..sonra 2 gün üst üste aradım ulaşamadım..o beni arasın istedim ama aramadı..ben ne zaman arasam iyiki aradın deyip benimle herşey yolundaymış gibi konuştu..
3 senedir hiç duymadığım duygu dolu lafları bile duydum 10 günde,kıyamadım..
şimdi ne oldu bana..
monoton hayatıma devam,işe git gel.iş konusu zaten ayrı.adam kayırıyolar en sinir olduğum şey..
onsuz hayat devam ediyo,yaptım oldu..
ama ben devam ederken hayatıma,onu aklımdan çıkarmışken tekrar çıkıcak..
ne saçma bi yazı oldu bu günlük..klavyeye basıcak halim bile yok.
bide bu saatten sonra işe gidicem.hiç içimden bişey yapmak gelmiyo.
toparlanmam lazım acil..

her gün en az iki tane sipariş maili alıyorum,
tamam vazgeçsinler önemli değil ama hızlı yazışamamak deli ediyor beni.
tüm gün cevap bekliyorum öyle mi böyle mi diye.
bazısı geri bile dönmüyor,sanki ilk maili ben yazmışım gibi.
kimisi de aradan bir hafta geçmiş,cevap yazıyor.
of anlamadım ben bu işi.

gıcık oluyorum belirsiz durumlara..
hayır yani satıcı benim,işi yapan benim,naz yapan,irtibat kurmayan onlar

Aynen öyle be günlük hem zorla karşıma çıkardın yollarımızı kesiştirdin sonra da tüm hayallerimi yıktın. Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı...

sewgili günlük içm çoook huzurlu ewimde çok mutluyum ailemde mutlu.
herkes mutlu olsa keşke..
hep mutlu kalsak.

sevgili günlük,sevgili olsaydın zaten,günlük değil ömürlük olurdun!!!

Son düzenleme:
Kendime öylesine kizginimki anlatamam, her gece yasananlari, söylenenleri düsünüp düsünüp kendimi harap edip aglayip sizliyorum...Ben biktim artik bu halimden...

Mesafeler yoruyor beni....

Ne olacak benim bu halim???? Kendimi öyle büyük bir boslukta hissediyorumki...Ne yapsam ne etsem nereye gitsem kimle olsam fayda etmiyor...

Son düzenleme:
Perşembe gününden beri misafir ağırlıyoruz. Biri gitti, diğeri geldi. Neyse ki artık kimse yok. Sıkıldık iyice. Zaten bal annemin de bel ağrıları var, onun için çok zor oluyor hizmet etmek. Bende de başladı bel ağrıları. ( Annecimde 3 tane fıtık var. ( Sanırım bende de var fıtık olayı. ( Çok can sıkıcı bir durum. Salı günü doktora giderim üşenmezsem. ://

Arada bir yine gelip seni okuyorum da sadece 1, 2 kişi hariç herkesin hayatı aynı seyirde devam ediyor. Neredeyse 1 yıldır bu siteyi takip edip günlüğü okuyorum ama yok anamm... Değişik bir şey göremiyorum ben. Herkes aynı sıkıcılıkta devam etmekte ne yazık ki... Elbet kişiliğimize katkısı olan, bizi değiştiren, geliştiren pek çok olay yaşıyoruz ama köklü bir mutluluk, yepyeni bir sevinç, farklı bir boyut yok kimseciklerde. Siteye üye olmama neden olan aşk acımı yazıp durdum, o geçti gitti çoktan... Nasıl bittiğinin farkına bile varmadım mesela ama yenilik yok hala. Aynı şeylerden, aynı şeyler yüzünden üzülmekten ve üstüne bu üzüntüleri yazmaktan da çok sıkılıyor insan. :// Nolur 2011de istediklerim beni bulsun artık. Lütfen ayaklarımı yerden kesecek kocaman bir aşkın içine düşeyim. Masal dünyasında gezineyim biraz. Çok istiyorum çoookkk. :||

Son düzenleme:
Canım sıkılıyor be günlük...
Birazdan sana güzel haber verebilirmiyim acaba?
Ararmı sence?
Kırgınmı bana?
Aman yaa nişanlınmı var dedin var (

Sevgilim Gunluk,
Bak ,Can Yucel ne demis;

"Ben benden olgun insan isterim"
Ben;
Benden olgun insan isterim karsimda!
Benden durust;
En ufak dalgada
Arkasini donmeyecek kadar olgun.
Arkami dondugumde
Sirtimdan vurmayacak kadar guvenilir.
Bir o kadar cesaretli olmali.
Yagmurdan islanip,firtinadan kacmamali.
Ayagi tasa takilinca,kayadan korkmamali.
Isine gelince sevip,zoru gorunce kacmamali......

Son düzenleme:
Günlük disarida cok güzel yagmur yagiyor. Sesi, kokusu herseyi ayri bir güzel yagmurun...
Sokaklari temizliyor havayi temizliyor, hayvanciklari bile temizliyor. Yagmurdan sonra kedicikler parliyor resmen. Bi de insanlari temizleyebilse ya... Yok, artik Doga Ananin ona gücü yetmiyor...

Dis görünümüme taktim ya. Burnum kocaman gelmeye basladi yine. Hic derdim kalmamis gibi oramla buramla oynuyorum. Simdi de kaslarimi aldim, bu saatte üsenmedim. Insanlara soruyorum burnum büyük mü diye yok bisey diyorlar yüzüme gayet uygunmus burnum. Insanlarin gözüne daha cok sokuyorum halbuki, ben demesem farketmeyecekler.

Tatilimin birinci günü, iki gün daha yat uyu sonra dersane. Sali günü sacim düz gitcem dershaneye. Degisiklik olsun. Bi de kirmizi ruj sürerim, tamamdir. Süslendigim zaman annem diyor "Kizim podyuma mi gidiyon?" Ben de diyorum " He anne he podyuma gidiyom."

Oy oy günlük yagmur artti. Icim bir tuhaf oldu. Bi sevdicegim olaydi ya, disari cikar islanirdik accik. Üsütürdük, hasta olurduk, corba yapardik birbirimize. Aah ah...

Son düzenleme:
selam günlük klasik bi pazar günü iştee..

dün derslere başladım bakalım

hayatım'cım da bugün kursa gidicek gene onun için çok faydalı olucağını düşünüyorum..

her şey monoton bi şekilde devam ediyo acısıyla tatlısıyla zorluğuyla güzelliğiyle hayat böyle bişey iştee

Slm günlükkk...
Çok hastayım ya.Üşütmüşüm. :2:
Yarın da okul var pöfff
Biraz anlatacağım konuya hazırlandım.
Hala acemiyiz ya hazırlanıp gidiyoruz napalım

Dün ve ondan önceki gün bi sürü para harcadım
Çeyizime yeni şeyler aldım.
Annem,ablam birden hızlandın yoksa evleniyo musun diyolar
Nerdeeeee
Hazır çalışmaya başlamışken ufak ufak alıyım diyorum
Daha çok eksik var
Bakarsın bi anda olur düğün falan..
Bizimki sürprizleri seviyor zaten nişanı da aniden yapmıştık
Bi atansın da bebeğim..
Onun da tercihlerini yapıcaz bugün
İnşallah sakaryaya atanır bana yakın olur da görürüz birbirimizi
Böyle çok zor oluyo herşey

Öyle işte günlük...
Görüşürüz yine

He bi de dün ablamlardaydık..
Doğuma az kaldı ya o küçük cüsseli ablam kocaman olmuş
Derin derin nefes alıyo, baya zorlanıyo hareket ederken..
Hayırlısıyla doğursa da bebişi o da biz de rahatlasak
Zor ama bir o kadar da güzel bir şey hamilelik..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

mrb günnüşş
ne zmdır yokum
nedense pek giresim gelmiyo
stem etmeden yapamıcam
sitenın bu yeni hali cok agır istedigim gibi hareket edemiyorum ben zaten cabuk sıkılan biri oldugumdaN HEMEN KAYBOLUYORUM:82:
cok şükür yarıladık bu hasreti
daha var amaaa
bi bu kadar daha var ne yzıkkıi
kafamdaki soru işaretleriyle geçiyor bir şekilde zmn kah sancılı kah coşkulu
valla bu süreç cook şey ogretti bizee:93:
şu sorular bir çözülseydi sanırım bu yaza anca çözülür
neyseki eskisi gibi şu kış gecsin yaz olsun demiyorum sadece yaz gelsin diyorum buda güzelll :98:
napalım günnük bunlarda geçecek bunlardan snrası önemli
bizim için ne iyi güzel olacaksa o olsun Allahım....:85:

Son düzenleme:
bir yandan sinirli diger yandan acayip sakinim...
kisacasi dengesizim anlayacagin...
bundan sonra aldigim kararlari uygulacagim günnük...
kiyamadikca bana nasilda rahat bir sekil kiyildigini görmek canimi daha cok yakiyor...
hep bir seyler yolunda gidiyor derken, öyle olmadigini görmekten yoruldum...
neyse günnük, pazar günlerinide sevmiyorum zaten, saat 6da ise gidiyorum birde...
belki calisirken unuturum bazi seyleri...
belki su sinirli halimle beni daha cok sinir ederler...

Ölmek istiyorum! Yok olmak, eriyip gitmek istiyorum!
Bunu lafta söylemiyorum sadece, cidden istiyorum.
Kimseyi sevmiyorum, istemiyorum hayatımda.
Hiçbir şey umrumda değil.
Dünya benim barınabileceğim bir yer olmaktan çıktı çoktan.
Keşke bir çaresi olsa ve gerçekten her şey bitse artık.
Oooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!

günlük bu yazıyı ağlayarak okudum bak nasıl
Tuna Kremitçi-İclal Aydın evlenmişti, fakat bikaç ay önce boşandılar. Adam ayrıldığı karısına geri döndü.. İclal Aydın köşesinde aşağıdaki yazıyı yazmıştı...

Kulağımın içi kaşınıyor....

Felaket..... Önce azar azar başlıyor kaşıntı,geceleri... Sonra artıyor.Kaşımak da bir zor ki kulağın içini... Bir türlü geçmiyor. 'Ne yapsam acaba?' diyorum.

Günler geçtikçe daha da artıyor...... Doktora gitmeye karar

veriyorum.....Arkadaşlarıma soruyorum...'Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?' diye. 'N'oldu ki?'diye soruyor arkadaşlarım.'Kaşınıyor kulağım' diyorum. 'Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!'

Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi.... 'Çok iyi doktordur' diyor. 'Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir.' Gidiyorum doktora.Gözlüklü, şirin bir amca... Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor....Şaşırıyorum önce. 'İçinde kaşıntı var' diyorum.'Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?'..........'Yok' diyor, 'Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum.'.........

'Nedir?' diyorum doktora.

'Eski sözler kaçmış kulağınıza' diyor....

'Nasıl yani?' diyorum......

'Kimin sözleri?'.....

'Bakacağız' diyor....

Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor...

'Yan durun. Kıpırdamayın' diyor bana.... Biraz irkiliyorum.

'Eski sözler' diyorum, 'Ha?'................. Cımbızın ucu kulağıma

giriyor, canımı acıtmıyor nedense....

'Bir erkek sesi bu' diyor.... Sanki bir uğultu duyuyorum.

Cımbızı çıkarıyor kulağımdan.

'Yalan kaçmış kulağınıza!' diyor.... doktor.

Yalana bakıyorum.

Küçücük bir şey gibi gözüküyor.

'Vay be!................ Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş?

Hangi yalan peki?' diyorum.

'Durun, bekleyin' diyor doktor. 'Dikkatli olmamız lazım. Tekrar

kulağınıza kaçabilir.

Önce şu deney tüpünün içine koyalım. Sonra serbest bırakırız.'

Yalanı tüpün içine koyuyor.... Kapağını da kapıyor tüpün.... Serbest kalıyor yalan. 'Seni seviyorum' diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden......

'Yalanmış ha?' diyorum.

Kulağım bile anlamış, kalbim hala anlamıyor....

Akşamüstü 4'te uyandımNe biçim bir uyku anlayışım var benim ben anlamadım gitti.
Yarından itibaren 5 gün dershane var yine.. En azından düzenli oluyor uykum..
Bugün uykudan dolayı gün yüzünü göremedim...
Yıl başıda yaklaşıyor yeni bir yıl geldi yine geçen seneden bu zamana çok şey değişti.. Her şey çok daha güzel oldu.. Ve bu 2011 de daha da güzel olmasını diliyorum..

geçtiğimiz akşam beni aradı gnlüküm.. konuştuk uzun uzun sevdiğimiz yazarları sevdiğimiz kitapları ve şaırleri.. sonra da bana getireceği kitapları.. sonra da bana ayıracağı günü..
yılın ilk gününe inşallah onunlayım.. bana bir yerinde bir zaman ayır dedim.. en geç kaça kadar olsun dedi 9*10 dedim.. off kötü oldu ya dedi.. neden dedim, çünkü akşam rivaya mangal yapmaya gitmeye niyetimiz var öyle olursa seninle erken kalkmamız gerekir geçe kalacak olursa arkadaşlar seni de alıp getirmemi isterler dedi.. hmm dedim sadece.. bu beraber rivaya gidelim mi demek yoksa daha erken buluşalım mı demek =) tabiki ikincisi dedim kendi kendime tamam o zaman daha erken buluşalım olur mu dedim.. hem saat kaçta dönülür ki ordan dedim ya belli olmaz bazen sabaha kadar bile otururuz dedi.. anladım ki erkek erkeğe vakit geçirmek istiyor cidden tamam o zaman öğle saatlerinde buluşalım en güzeli dedim.. tamam ayarlıcam ben sen merak etme dedi..
böyle ben birşey demeden sadece seni görmek istiyorum dediğimde geri kalan herşeyi ayarlayıp halleden erkekleri seviyorum.. problemlerle değil çözümlerle gelsinler bana.. ya orda da şu işim vardı nasıl yapsak ki dedikleri anda o buluşmanın tadı kaçıyor benim için.. banane senin işlerinden git hallet öyle çık karşıma..
bir haftalık programını saydı bana, hangi gün hangi şehirlerde olacağını ne zaman istanbula geleceğini.. neden yaptı bilmiyorum ama bir şekilde aramak istersem ya da o aramazsa nerde ne yaptığını biliyorum bu şekilde..
ki herhangi bir saar diliminde gel desem ihtiyacım var sana desem atlar gelir onu da biliyorum ki gelirim dedi.. ha yok özledim gel dersen kusura bakma onun için sen atlayıp geliceksin dedi.. güldüm ben de..
yaşından mı kişiliğinden midir bilmiyorum ama kanım kaynadı bu adama.. bana umut veriyor.. telefonu ilk açtığında kızıyordu bana sakın bugün kızma sinirlerim bozuk dayanama dedim.. kesin işyerinde salağın teki bi laf etmiştir dedi.. aynen dedim.. kim o söyle dedi.. söylemedim.. herkesi tanıyor işyerimde.. hayır söyle kafana takman ya da takmaman gerektiğini söyliyim diyo yine de tamam uyucam uyanıcam geçmiş gitmiş olucak dedim.. bariz yalan söylüyorsun yok öyle bişi geçmeyecek yarına kadar dedi.. e tamam elbet bir gün geçicek diyorum, orası kesin zaten diyor..
çok çok ama çok konuşuyor..
işin komik yanı ne çok konuşan ne de az konuşan erkek severim ben.. ikisinin ortası olmalı..
neyse zaten ne o benden hoşlanıyor ne ben zahmet edip zatına aşığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…