Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok şey öğreniyorum çooookkkk.... Daha da öğrenicem biliyorum...

O'na sığınarak geçirdiğim zaman her şey öyle güzel ki...

Elhamdülillah...

Sevgili günlük

Hamileliğimi geçirdiğim şu güzide günlerde Fora yeşil zeytinin ne muazzam bir şey olduğunu keşfettim. Çatır çutur hatta bazen şlap şulup seslerimi duyan olsa rezil olduğumun resmidir. Allahtan iş yerinde kendime ait bir odam var da, kapıyı kapatıp zeytinlerimi öpe koklaya mideye indiriyorum.

Kendine iş arıyor sanırsamm
Yoksa kariyer net'te ne işi var?!

Günlük günlerim fena yoğun
Dün akşam ani bir karar ile Kalsedoncuğumla buluştuk
Daha konuşmaya doyamadan ayrıldık saat geçti napalım olsun
Sonra...:86:
Merak etme dur anlatıyorum :82:
Sonra, eve geldim annişkom bana çok güzel siyah bir elbise almış...
Çok güzel olmasına da boy yukarı çekince oldu mu bana mini
Ben onu Bingöl'ün dağlarında nasıl giyeyim Herkes dönüp bakar vallahi
Zaten küçük şehir
Oralara gitmeden dedikodu da çıkmış arkamızdan
Nişanlanmışız güya biz Patatese söyledim dedim düğünümüzde kaç bilezik takılmış onları da söylesinler bana dedim :81:
İyice madara oldum cümle elaleme
Allah sonumuzu hayır etsin
Ne diyeyim ki
Yarın bu vakit aksilik olmazsa inşallah Elazığ'a inmiş olacağım, aşkım alacak beni
Gezmeye gideceğiz 2 saat filan... Oradan ver elini Bingöl
Ya tamam anlıyorum sanki Pierloti'ye, Üsküdar'a, Taksim'e gider gibi anlatmışım
Ama 2,5 aydan beri sevgilisini görmeyen 2 garibanın hikayesi bizimki
Aşkımın yanındayım ya yeter
Çok mutluyum günlüğüm Allah bozmasın :81: :81: :81:
Aşkımla ilk yılbaşımız olacak bu...
2011 de bizim yılımız tabii
Neyse ben çok geveze oldum gidiyorum
İmza: Patatesin son-Bahar'ı

Sevgili Gunluk,
Su evrende kimsenin dort dortluk olmadigini "ilgili kisiler" bir kez daha anlayabilseler keske, degil mi? neyseki ben hepsini Allah'a havale ettim,gayet iyiyim.....

Haftasonu geldi yine, nefret ediyorum haftasonlarından, günler geçmek bilmiyor sanki
Haftasonu diye bişey olmasa ne güzel olurdu

He günlük biraz önce aklıma geldide yarın bizim öküzle nişanlanalı tam 5 yıl bitiyormuş,
peh ne büyük bi şey değilmi, 5 yıldır katlanıyorum bunlara.
Günlük bende bi anormallik var buna karar verdim, üstümde hiç bir hakkı olmayan, bana 5 yıldır karşılıksız hiç bir iyilik yapmayan bu insanlara ben niye boyun eğiyorum hala, kendime anlam veremiyorum
Neden çıkın gidin hayatımdan deyip, vurup kapıyı çıkıp gidemiyorum
Hep kurtulacağım umuduyla yaşamaktanda bıktım, olmuyor çünkü, sonumu bende çok merak ediyorum

Günlük be..
Ben yine bi içime kapandım yine upuzun zaman girmedim KK ya..
Aslında içimden pek gelmiyo yine ama ne bilim bi uğrayayım dedim..Az bişey yazayım..
Öf be günlük 1.5 yıldır gördüğüm ve aslında bi aralar bana ilgisi olduğunu fark ettiğim ama ex-öküz hayatımda olduğundan bu ilgisine gıcık olduğum birinden hoşlanıyom sanırım..Karışık mı anlattım..Karışık hissediyorum ya ondandır..
O da ilgileniyo gibi ama ne biliyim işte..Aslında böyle iyileştiğimi görmek mutlu ediyo beni..Kalbim az da olsa yeniden çarpıyo gibi güzel bi his..
Mesela işe bile daha mutlu gidiyorum inşallah karşılaşırız diyorum..Öööfff hoşlanıyom galba ya :78:
Zaman herşeyin ilacı cidden biliyo musun..
Ya yine ara ara böyle depresyona giriyorum ağlıyorum sızlıyorum ama eskisi gibi değilim tabi ki
Eskiden başka birini düşünmeye tahammül bile edemezdim ama şimdi bak bi hoşlantı var sanki
Aman ne biliyim..Kısmet be günlük..
Hadi gittim ben..Söz vermiyim yine gelirim diye

canım çok ama çok sıkkın.. işyerimde biri ile kavga ettim.. nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam tam 1 saat ağladım.. çok haksızca bir tutum sergiledi.. diyecek laf bile bulamıyorum o derece sinirliyim hala..
baya ağladım hala gözlerim doluyo.. huyumdur benim de bir kere katıla katıla ağladım mı daha duramıyorum.. aklıma geldikçe ağlayasım geliyo..
insanlar işlerine gelmedi mi iki dakkada seni yerin dibine sokmaya çalışıyor.. istediğini anlasın istediğini yapsın bu saatten sonra.. o lafları yedirmesini bilirim..
hoff çok içim daralıyor.. yarın da çok bişiler yapasım var onun için birisini aradım istanbula gelcekmisin dedim, geleyim mi dedi.. biraz tersledim, gelmeyecekmiş.. keşke bi süpriz yapsa da gelse.. azıcık nefes almaya ihtiyacım var..
bir de arkadaşım dedi ki beddua etme tutmaz.. neden dedim bütün bunları hakediyor muyum ben? asmin bir ilişkiye başlarken iyisini de kötüsünü de razı olmalısın.. iyi olunca tamam da kötü olunca mı fena?
e ne diyim ki şimdi o da haklı.. ne umduk ne bulduk..

Mehmet Akif konferansından yeni geldim ..

Yapar - Yaşar -Anlatmaz ! olan o dahi insanının karakterini ve ahlakını dinledim az önce...

Utandım cahilliğime, kızdım geri bırakılmışlığımıza....

Ama çok çok kıymetli vakit geçirdim...

Son düzenleme:
yılbaşı hemen geçsin artık,nefret ediyorum ilk defa bir yılbaşından...
hayatımda hiç ummadığım anlar da hiç ummadığım şeyler oldu.biliyormusun içim acıyor.
kimsenin ahı kimsede kalmaz.dilerim beklediğim iş olur da çeker giderim buralardan,yeni bir yaşama doğru ve tek başıma dua et bana

Kendimi öylesine yalniz ve mutluz hissediyorumki. Fazla söylenecek sözde yok aslinda. Yalnizligimin, mutluzlugumun icinde kaybolup gidiyorum...

Gözyaslarimin esiri olmus ben...

Son düzenleme:
Günlük her geçen gün daha umutluyum biliyo musun... İyi olmalıyım ben, varlığımın sebebi beni iyileştiriyo, yaralarıma merhem sürüyo biri sanki...

Geçicek, geçmeli... Az kaldı...

Günlük.ümm bugün benim doğum günüm:119:
Dolu dolu 27 oldum valla:115:
Seneye bu zaman evlenmiş barklanmış sevdiceğine kavuşmuş mutlu bir hatun olmak istiyorum
Hadi bakalım hayırlısı..
Ben niyet edeyim, takdir Allah'tan..

çok fena çelişkilerdeyim. kimseyle paylaşamıyorum. çok fenayım,kafam karmakarışık... noluyo bna günlük????çıkmaz yollardayım adeta.kendime söz geçiremiyorum.heğ ağlıyorum,hep....

Son düzenleme:
gunlukk ozledın benı bılıyorum bende senı ozledım....5 gundur işlerım cok yogundu yazamadım sanaaa.

kdv bıttı bugun defter tasdıklerıne baslıcaz.offff 1 sene daha yaslanıyoruz be gunluk 24 olucam kocaman oldum artık evlenme vaktımde gelıyorrr offf anam offf ne cok ısım var.grip olucam sanırım burnum akıyor sureklı.

Merhaba günlük aslında kimseye anlatamadığım şeyler var.insanın beyninde büyüyor bu şeyler ve kocaman sorun oluyor. bazen kendi kendime konuşuyorum :) evet karşımda altacak biri yoksa :)) yüksek sesle düşünmek her zaman iyi geliyor ... kendime kabul ettirmem gereken şeyler var o yüzden yüksek sesle düşünerek bunu yapıyorum.
Bazı konularda hata yaptım kabul ettim kendimi küçük düşürdüğümü hissettim (. zorladım onu. oda haliyle kızdı sorup durma diye... anlattı ama ben kabul edemedim sanırım. doğru daha nasıl açık olabilirdi ki... ne kadar çok ona kızsamda bende hatalıyım...oda hatalı. diyorum beni asla kırmamaya çalıştı. ben bazen çığrımdan çıkabiliyorum. çok üsteliyorum. ailem söylemese farkına varmam zordu . daha ters davranabilirdi. ama ben kendi hatamı kabul ettim. Allah tan o kötü zamanlarda karşıma çıkmadı çok ters konuşabilirdim. nasıl bir hisse onun burda olduğunu hissettim ve dua ettim karşılaşmayalım diye neyse. o kadar yakın bir otelde kalmışki bende o zamanlarda gece gündüa dışardaydım . allahtan görmek dileseydim görecektim. ben görmedim onu. ama o belki gördü belki görmedi. ama o benim ziyaret et dediğim yeri ziyaret etmiş birde uzaktan fotoğraflamış geldim gördüm diye . bunu kasıtlı yaptı. diyorum içimden beni neden üzmeye çalışıyorsun istemeyen sensin...
başkasına aşık olanda sensin... benden ne istiyorsun

sürekli aklıma msjları konuşmalarımız geliyor . gerçi bizim ki bir ilişki değildi flört ettik. ama neden se bana beni beğendiğini bir kere bile söylemedi... sadece yaptıkları aklıma geliyor beni etklimek için yaptıkları... diyaloğlar...sonra mailler...msjlar.. unutamıyorum. bir an önce hayatıma biri girse hiç birşey hatırlamam ama o kişi ne zaman girecek .

bu kadr yeterli sonra içimi dökmeye devam ederim :)))))

doğuma çok az kaldı günlük
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
inş. oğlumuda hayırlısıyla kucagıma alırım.
gnler azaldıkca bana geçmiyor zaman
uyku tutmuyor heyecan basıyor
doğum aklıma geliyor başarabilirmiyim dyorum.
acayip sinir de var tabi
herşeye alınıyorum herşey zor geliyor bir yandanda
nasıl iş çözemedim.

ıyyy diyorum başka bi şey diyemiyorum,
ursuz kayınvaldeme gidicekmişiz bu akşam, sabah sabah çok güzel haberio eşim
neyse 16 aralık doğum günümdü yaa hediye almış, pekte düşüncelidir cnaım, oğluna şirin gözüksün diye yapmıcağı hokkabazlık yok ne de olsa :2:

Bu gün kırgın vücudum çok, dün gece o kadar halsizdim ki anlatamam sana, Allahtan gene şanslıyım bunu bahane ederek çok fazla oturmayız.
Hastalıkta sevilir mi canımmm böyle zamanlarda çok ii oluo.

Çok şükür Allaha, bu gün yarım gün çalışıorum, çıkıcam birazdan işten.
İlk işim dedemin mezarı olucak. geçen gece rüyamda gördüm sarıldı bana güldü. ağlaya ağlaya uyandım.
öldüğünden bu yana ilk kez gördüm rüyamda.
Dedem öleli 55 gün oldu ....
öptüm seni günlüğüm görüşürüz

sevgili günnüş her şey yolunca şükürler olsun.dün hanımlar azıcık gıcık geldi ama neyse.okulda göründüklerinden çok farklılar.ve ben gerçekten çok safım.kadro için çalışacağım.bugün temizlik yapcam not gircem yarın da çamaşır banyo ütü var.kızları yemeğe çağırmma lazım bir de.th halledildi ya yeter ahin ise kızlarala sıkıntısı var ama anlamadım.

Sevgili günlük sence benden neden alevi olduğunu gizledi . ilk sorduğum soru olduğu için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…