Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günnük
Sesim soluğum yok ama yaşıyorum merak etme :) Çok ta iyiyim Elhamdüliiah.
Evimize taşınamya az kaldı , nerede ne ciciler var evime almaya uğraşıyorum,
Misafirlerimiz gelenimiz , gittiğimiz yoğun bu ara
Ayrıca komşu kızına diktiğim abiye de süper oluyo
Kendime de yapıcam sanırım
Bi sürü dikilicek çizimlerim var hai hayırlısı
Bu akşam yeni koltuklarım geliyo

Nesse ben akçar şimilik

Buggüüünnn okulun en en tatlı çocukları diye nitelendirdiğim
5 erkeği de ardarda görmüş olmanın mutluluğu içindeyim günlüğüm... :124::124:
5i bir yerde. Ohh misstii vallahi. :125::125:
Hepsini teker teker kısa aralıklarla gördüm. Gerçekten büyük şans.
Yalnız ne kadar zavallı bir durumdayım ki demek, beğendiklerim sadece
yanımdan geçip gittiler diye 4 köşe oluyorum.
Hale bak yauu...

Son düzenleme:
günlüükcüüm gene çok mutluyum yahuuuu
cuma evlilik yıldönümümüz eşimde cuma gelecek bana gene çifte bayram olucak
bana süprizler hazırlıyomuş güya elbise al dedim hep kolye türü alıyo artık ona ihtiyaç yok
elbise al dedim ben alamam verim parasını al dedi
bende olur ver dedim ha o almış ha ben sonuçta gördüğüm ve gözümün kaldığı bi elbise vardı
onu almış olcem nasıl ama
bakalım cuma dışarı çıkabilirsek çıkıcaz inşş
çocuğuda kaynanama vercez
o gün benim için çok özel vede güzel olmam lazım kocikime güzel görünmem lazım kaç zamandır çocuktan kendime vakit ayırıp bişi yapamıyodum paspal paspal geziyodum
artık kendime bakayım demi ama
4 yıl olucak evlenelii inşş nice 4 yıllar deviririz ruh ikizimle

ooof off...
ya aslinda oyle manyak bir durumdayim ki.. simdi benden hoslanan iki cocuk vardi saniyordum ya.. yanilmisim gunlugum.. ikisi de baskalari ile cikiyorlar.. ustelik birinden cidden emindim.. ne hos seyler soyluyordu.. ama bugun baskasi oldugunu soyledi.. dogru mu yalan mi bilmiyorum ama kimsenin yalanalrina ayiracak vaktim yok artik, o konu da boylece kapanmis oldu.
boyle olunca nedense bi ferahlik hissettim.. bi rahatladim.. olucak mi olmayacak mi gerginliginden kurtulmus oldum.. hatta kendimi daha yakin hissettigim benden yasca baya buyuk birine annem her ne kadar hic onaylamasa da isik yakabilirim gibime geldi..
ama hizli karar vermicem..
hof...
sabahleyin su malum diziyi izlerken yine kendimi cok kotu hissettim.. bi an cidden diziler filmler gercek olabilir gibime gelmisti..
iste olaylarin hepsi boyle.. baska da bisey yok sanirim..
cok uyuyasim var.. odevlerim de var.. hangi birini yapcam ki deyip hicbirini yapmicam yakinda..
cok isim var cooook...

işten geldim yorgunum
dün işte rahatsızlandım bileğimdeki burkmadan olan damar sıkışlığından kalbim sıkıştı acillik oldum babamı aradım geldi hemen akşam ancak eve geldik günlük
beni benden çok seven ve düşünen birinin olması çok güzel günlük hem ailem hem canım

Son düzenleme:
Bu gece yalnızım inş..
Çok ihtiyacım vardı, birden bire nasip oldu çok şükür...

Güzel bir haber aldım 1 ay sonra doğmasını beklenen arkadaşımın yeğeni, küçük oğlan dün gece doğmuş. Aklıma geçen sene bizim hallerimiz geldi...Çok sevindik, Rabbim anasına babasına bağışlasın inşallah..

Burada Kk' da bir kaç konu okudum da kendimi bir yerlerden atmam lazım o bakış açısına göre...
Ben hala sakin ve serinim çok şükür...

Dizüstü bilgisayarının işletim sistemini değiştirdik pazartesi akşamı,mesleki bir analiz programı kurmak için hala hala onunla uğraşıyorum...:95: Çok yoruldum ve bıktım düzenleme yapmaktan...Bazen şu yüksek lisansta gereksiz geliyor:44:

afyona gidesim var hemde felaket gidesim var :84: arkadaşlarımla buluşup ayaklarım ağrıyana kadar gezmek istiyorum havalarda güzel içim bunaldı günlükcan anlıyomusun beni daraldım yeter uleeen

Bir kibrit alevine bakar geride kalan her şeyi yakmak
Şimdi bana düşen geçmişi silmek için kibriti çakmak

Son düzenleme:
bir şiir istersin içinde benzetmeler olan,kusura bakma sevgilim,
heybemde sana bnzeyecek kadar güzel bir şey yok

İlk kez sana günaydın diyerek yazıyorum günlük.
Malesef bağıra bağıra konuşmalar uykumu böldü. Büyük bir sinirle uyandım ve kimsenin de yüzüne bakmadım. Resmen saygısızlık yani bu. Biri uyurken bu kadar bağırmanın alemi nedir?
İstanbul'dan misafirlerimiz var. Şimdi bizdeler. Onların gelmesi sebeiyle de erken uyanmam gerekiyormuş.
Ben her ne kadar 'kızım misafir var, uyan' dediklerinde 'banane yaa' demiş olsam da uyanmak zorunda kaldım. Babam da diyor ki M de gelecek. Sanki M kırk yıllık arkadaşım yau...
Gelecekse gelsin arkadaşım... Sonuç olarak misafirler geldiği için değil, gerçekten artık uyuyamadığım için uyandım.
Eyelinerımı, dudak kalemimi sürdüm de rimelimi bulamıyorum bir türlü. Okula gideceğim 12:30da.
Akşama kadar ders var bugün.
Bir de ben büyümüşüm, genç kız olmuşum. Öyle dedi misafirlerimiz. 2,5 sene içinde ne değişti ki?
2,5 seneyi bırak en son 1 yıl önce beni gören insan da büyümüşsün diyor yea. :86:
Demek ki gerçekten bir farklılık var artık. Aaa doğru yaaa, eski sevgilimle uzun bir aradan sonra buluştuğumda o bile demişti değişmişsin diye.
Offff eski sevgili dedim de özledim şimdi onu.
Beni sevmesini, bana bakışlarını özledim çoookkk... İnşallah bir şekilde yine iletişime geçeriz ve buluşuruz.
Bunların dışında hala yılbaşında nereye gideceğimiz belirsiz, kimbilir neler olacak.
Beklemedeyiz daha. Bir sevgilimiz olsa plan çoktan belli olmuştu da sap olunca zor oluyor işler.
Hadi ben gidip bir şeyler yemeye çalışayım. Sonra da okula doğru gideceğim.
Bayyy.

akşam 6 da sunumum var ben hala oturuyorum.. kalbim durcak Allah'ım nolur güzel geçsin

Son düzenleme:
Günlük bak sana ne diyeceğim...
İnsanlar 2 ye ayrılır aslında...
1* Kompleksliler
2* İyi niyetliler

Soruyosun değil mi, kötü niyet peki diye...
Yok günlüşüm yok
Kompleksli insanın kendini şaşırtması sonucu iyi niyetlileri kullanmasına biz kötülük diyoruz.
Bu insanlar hem hayatlarının merkezini kendileri görürler hem de sadece karşılarındaki iyi niyetlileri kullanmaya bakarlar.
Sorulan soruya cevap vermezler canları istediğinde ama gene de o iyi niyetli insanları hasetliklerinden uzaktan uzağa izlerler...
Acımıyorum ama Allah yardım etsin diyorum...
Eğitim bile çözmez böylesi insanları düzeltmeye az bile olsa...

canım çok sıkkın günlük bağıra ağıra ağlamak geliyo içimden ben annemide babamıda çok seviyorum onlar benim canım hiç kıyamam ki ben onlara

Sabah var olan baş ağrısı akşama doğru katlanılmaz bir hal alınca ilaç almak zorunda kaldım...
Niye arttı başımın ağrısı ,üzüldüm ondan..
Ablacım gece rahatsızlanmış acile gitmişler.Bugün için sıra almışlar nöroloji ve kbb'ye.
Onunla hastaneye gittim...
Allah beterinden korusun ama kronik bir hastalığı olduğunu öğrendik
Çok şükür ki ilaçları iyi geldi..
Arada yoklasa da iyi olacak inşallah..
Ama nöroloji muaynesi bile çok fena yaptı beni...
Rabbim kimseyi hastalık, fakirlikle imtihan etmesin...
Akşam yemeğinde keyfimiz yerine geldi çok şükür annecim ..... yapmış, afiyetle yedik..
Küçük kuzuya geline bugün çook tatlıydı ....

Uzun zaman oldu sana yazmayalı ama ne yazayım ki her şey aynı..
Bitanecimle kavuşma zamanını bekliyorum.
Sınav sonucunu bekliyorum.
Ve diğer sınavların gelmesini bekliyorum.
Anlayacağın hep beklemedeyim
Ama bu beklemelerin sonunda vuslat var ben biliyorum hissediyorum

Hava aldım bugün iyi geldi bana biraz açıldım biraz arındım sanırım...
Yarın gidiyorum memlekete inşallah her şey düzelir günlük yoksa dayanamayacağım artık
çekip gidesim var artık bu yalan dünyadan

offf günlük...
içim sıkılıyo,başım ağrıyo..
bi garibim yani..
yarın cuma yarın da geçse de haftasonu tatili gelse..
okul yoruyo sanırım beni..
zihnen yoruluyorum.

bugün 7 öğrenciyi müdür yardımcısına götürdüm..
fazlasıyla sabırlı davrandım onlara..
açık açık onlara iyi davrandığım için dersimde sorun çıkardıklarını söylemeleri sabrımı taşıran son damlaydı sanırım..
onlara zarar vermek istemzdim ama sınıftaki otoritemi korumak adına bunu yapmak zorundaydım.
umarım kendilerini düzeltirler de bir daha onların canını yakmak zorunda kalmam.

sözleşmeli kontenjanı da belli oldu sonunda..
nişanlım Allah'ın izniyle atanacak inşallah günlükcüm..
harika bişey bu..
inşallah bana yakın bi yere atanır..
o atanınca düğün tarihini de belirlicez sanırım
inşallah herşey güzel olur
ben de kpssye çalışmaya başlasam iyi olacak..
benim de atanmam lazım ağustosta...of offff
Allahım sen bize yardım et...

günnükcan

3 ay sonrası için planladığım olayları dün itibariyle enteresan bi biçimde yaşamaya başladım..
vardırbundada bir hayır diyorum, yarın ilginç bir gün olacak,

bana vede herkese hayırlısı olur inşallah...

günlükcüğüüüüüümmm merhabalar efenimm
artık sana eskisi gibi uğramıyorum
kendime söz verdim öünkü günnüşcanımm
daha yeni geldim yanından ama iyiyim okula gidip geliyorum çok özlüyorummmm
sayesinde otobüs firmalarıyla pek bir haşır neşir oldum zaten :)))
sabır diyoruz okulumuzu bekliyoruz sonuç netice buuu
sınavlarım bitsin finaller bitsin allahım tatil istiyorum ve sonra vuslat inşallahh

Son düzenleme:
günnükümmm...
yine uzun zaman oldu sana gelmeyeli...
sinavlar vardi birde internet baglantimizda sorun yasadik o yüzden gelemedim...
simdilik okulda hersey yolunda..
bana bak simdilik diyorum birde...
yani umarim böyle devam eder...
az kaldi günnük, biraz daha disimi sIksarsam mayista kurtulmus olucam...
günnük bugün hic hosuma gitmeyen bir plandan bahsetti...
he diyip gectim ama incelemeye aldim konuyu...
hayata gecirilmesinde cok büyük sakinca görüyorum cünkü...
neyse günnüküm simdilik bu kadar ben yine gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…